Hverdagssminke

Hei alle sammen! 

Tenkte å komme med en liten "anbefaling" av min hverdagssminke, som jeg bruker de dagene jeg sminker meg. Alt sammen har vært favoritter i lang tid, men har både byttet ut maskaraén og øyenbrynspennen flere ganger - man trenger litt varasjon noen ganger! Men jeg er fortsatt veldig fornøyd med alle produktene♥

 

BB Cream: Denne kremen bruker jeg eneste dag uansett. Den gir fuktighet til huden, jevner ut hudtonene og kan brukes som en foundation. Jeg føler også at det er mye lettere å påføre Mineral og Bronzing pudder når man har BB cream som et "grunnlag". Hudsminken blir mye jevnere og setter seg enda bedre♥ Helt klart favoritt kremen, har ikke behov for foundation med denne kremen! 

BareMinerals: Er step 2 i min hverdagssminke. Jeg kan ikke huske sist jeg brukte et annet mineral pudder, det er helt fantastisk. Bare Minerals bruker legger jeg i et tynt lag og dekker hele ansiktet, med en jevn og naturlig farge. Fargen jeg har er Matte W*** som gir en veldig lik min naturlige farge - men litt mer gylden♥ Om sommeren bruker jeg en helt annen farge ettersom at jeg blir ekstremt mye brunere - sier egentlig seg selv. Jeg har fått mamma til å elske det selv om hun har en helt annen hudtype enn meg, og tror den vil passe godt til dere også! 

Terracotta Gurlian: Dette er et bronzing powder som tilpasser jeg din hudfarge. Har brukt det i 2-3 år og er ekstremt fornøyd med det, kan faktisk ikke tenke meg noe annet. Pudderet legger jeg på skinnbeina, opp mot pannen og ned mot haken - som et 3 tall. Hvis du er vandt med masse glitter som legger seg i lag på huden din, så anbefaler jeg dette. Prisen er kanskje litt "drøy", men helt ærlig mener jeg at det er verdt det. Skal du ha god sminke, kommer det uansett til å koste litt!Vippetang Sephora:
Bruker vippetangen hver dag uansett om mascaraén skal på eller ikke. Dette fordi vippene blir veldig fine og bøyde - har på følelsen at øynene mine blir mer fremhevet av å bruke vippetang. 

HR mascara: Denne lånte jeg faktisk av Caja for ca 1 år siden, og siden det har jeg vært helt frelst. Mascaraer bruker jeg egentlig å bytte ut veldig ofte, fordi øyevippene min trenger litt variasjon. Men denne er min faste og bruker den så og si hver gang jeg bruker mascara. Personlig anbefaler jeg denne, men siden vi alle har veldig forskjellige øyevipper - passer kanskje ikke den for alle mine lesere. 

Eyebrow pencil: Den jeg bruker til hverdagsbruk er fra h&m, og det fungerer greit bra. Har testet en fra Lóreal som jeg også er veldig fornøyd, men begge to er veldig gode. Jeg er ikke så veldig opptatt av å ha det dyreste merekt i akkurat øyenbrynnspenn, mer fordi jeg har testet flere av de før og de er minst like gode som den fra Lóreal og den fra h&m. 

 

Én kommentar Skjul

ingabrandvik

26.05.2014 kl.15:33

Du er så sykt pen:) Du har masse fin sminke<3

Skriv en ny kommentar

hits