Insta Workout

Følg meg på instagram for oppdatering etter nesten hver eneste treningsøkt. Kanskje jeg følger dere tilbake? @maddekk. Nå skal jeg begynne å blogge litt ekstra om trening med treningsbilder, resultater og hva jeg spiser. Har vel egentlig sagt at jeg skal begynne med dette i et år nå, men nå har jeg virkelig gått inn for å gjøre det.  *krysser fingrene*

De siste ukene har jeg trent en del og fant ut at en oppsummering kunne vært interessant for både meg og dere. Har blitt mye sterkere bare på et par uker, og resultatene begynner å bli tydeligere på kroppen. Morsomt♥ Vet er er mange der ute som sliter med motivasjon, men kan love at det verste er å komme seg til treningsenteret. Når du først er der, er det ikke så ille og ihvertfall ikke når resultatene begynner å vise seg. 

Har 2-splitt program, som vil si at jeg trener to deler av kroppen hver eneste økt. Kan legge ut hvilke øvelser jeg bruker å trene i et annet treningsinnlegg. Dette var bare en starte og en liten update i bilder. 
Følg meg på Instagram for motivasjon og treningsinspirasjon + mye mer: @maddekk

3 kommentarer Skjul

Thea

26.12.2013 kl.20:58

All respekt til deg. Burde virkelig begynne å trene jeg også..

Har du noen tips til de første ukene med trening. Hvordan finne inspirasjon og motivasjon. Hva man skal spise ect?
Frida

27.12.2013 kl.13:27

du er så flink! gleder meg til du skal begynne å blogge mer om trening og kosthold, elsker det!! stå på videre, flinka :-) håper du kan legge ut øvelser du gjør, og hvor mange kg og reps også!!
Susanne

28.12.2013 kl.00:58

Wooow! Helt sykt hvor fort du får muskler som viser godt!! Det er jammen ikke mange som er så heldige :-) gleder meg til å lese mer om treningsøktene dine og se fremgangen din :-)

Skriv en ny kommentar

hits