Topp 3 parfymer

En liten samling av mine absolutte parfymer som jeg bruker hele tiden. Disse står stående på sminkebordet mitt og varrierer fra dag til dag mellom disse og dagsformen. Innholdet i alle 3 er ganske forskjellig, samtidlig som de er veldig like. True Love! Ingen av disse er hverdagssparfymer egentlig, men jeg har ingenting i mot å lukte elegant og luksuriøs selv om antrekket er veldig laidback og hverdagslig. 

One Million Lady luktet jeg aller først i gutte versjon og elsket lukten. Tvang både pappa og lillebror til å bruke den fordi den var så utrolig god. Oppdaget litt senere at det fantes en for jenter og siden det har jeg vært frelst. Den er så utrolig god! Har fått ekstremt mange komplimenter for denne. Det er en veldig feminin og sensuell duft og matcher One Million perfekt. Den inneholder bringbær, appelsinblomst, sjasmin og neroil. Flaksen ser rett og slett ut som en gullkloss og er veldig luksuriøs. Jimmy Choo har en veldig spesiell duft. Når jeg lukter lukten tenker jeg ofte på en trendy, stilfull kvinne med en sterk personlighet. Siden lukten har en så spesiell lukt, blir den veldig "personlig" - veldig vanskelig å forklare den. Utseende på både flaksen og etikketet beksriver parfymen veldig godt. Den er elegant, mystisk og eksklusiv. Duften minner ingefær og pære. Kicks beskriver den ganske likt. Første gang jeg prøvde den var den helt ny og siden det har jeg brukt den. Det er ikke den parfymen som passer best til hverdags, men helt perfekt til de dagene hvor du er litt mer "fin". 


Versace Bright Crystal er min absolutt favoritt parfyme. Duften er veldig sprudlene og sensuell - veldig glamorøs. Dette er også mamma sin favoritt  - før jeg begynte å bruke den, stjal jeg alltid mamma sin. Lukten er en blanding av granateple, sitronoter med hint av hvite blomster. Forpakningen er veldig eksklusiv og toppen er formet som en krystall, selv om det er innholdet som teller. Men det er alltid et + med en fin forpakning. Den er rett og slett helt fantastisk!

5 kommentarer Skjul

Lea Annette

30.03.2014 kl.18:37

hei kan du hjelpe meg ? jeg har bestemt meg får å spise sunt osv i 4-5 uker fra imorgen av , men ejg går ofte i fella og tar emg en sjokolade ! men denne gangen skal jeg prøve å unngå det, MEN HVORDAN? hvordan skal jeg klare å være sunn i 4-5 uker ? - er desperat etter svar :D
vilde gilje

30.03.2014 kl.21:33

har du noen bra mageøvelser?
miinemor

01.04.2014 kl.13:06

Jimmy Cho parfymen lukter så godt <3
Karoline

02.04.2014 kl.01:15

Elsker Bright Crystal :D
Vilde

02.04.2014 kl.16:03

skal kjøpe en ny jimmy cho selv <3

Skriv en ny kommentar

hits