Fitspiration #1

Skal begynne med litt fitspiration hver eneste uke, både i form av mine egne treningsbilder/treningsøkter og andre inspirasjons bilder som blir funnet på enten Weheartit eller Tumblr. Det gir meg motivasjon til å fortsette med treningen og håper egentlig at det motiverer dere litt også, hvis man har motiverte lesere er det lettere for meg å bli motivert. #egoist.

Fikk veldig lyst til å dra til Elixia akkurat nå, venter egentlig bare på mamma. Må også sjekke gnangsåret, fikk ikke på meg skoene i dag tidlig. Bare av dette ene innlegget har jeg fått mye mer inspirasjon til spesielt kostholdet mitt, det har vært litt kjedelig i det siste. Men nå er det bare å sende mamma eller pappaa i butikken og få kjøpt inn mat til de nye ideene mine♥

5 kommentarer Skjul

hannah Tangen

10.02.2014 kl.18:43

Så mye fint!
sexyoslo

10.02.2014 kl.18:46

Shit! Fine bilder, minner veldig om bakgrunnen på pcen min! Viktig å bli gira rett før man stikker å trener! (y) har man må og noe å jobbe for!
Van L

10.02.2014 kl.19:00

Fin inspo :)
Kristina

10.02.2014 kl.19:03

Love it, er akkurat ferdig på trening, men med en gang jeg så bildene så begynte jeg å glede meg til ny økt i morgen! Jeg kommenterer ikke ofte bloggen din, men vil gi deg creds for at du ikke er redd for å vise at du er fornøyd med kroppen din. Du inspirerer meg masse og får meg til å tenke; hvorfor skal ikke jeg få vise at jeg er fornøyd med kroppen min? Jeg har jo trent masse for å få armmusklene mine og den stramme rumpa, og jeg ser jo smashing ut! Så tusen takk for at du inspirerer og alltid er deg selv!
Maiken

10.02.2014 kl.21:00

Please try it : Tunfisk pizza

Søk på Google og trykk deg inn påd en første linken som dukker opp ! DAMN så god og samtidig sunt med masse proteiner ! Ny favoritt

Skriv en ny kommentar

hits