last week's workouts

Innlegget skulle egentlig blitt postet på søndag, men glemte det helt. Har flere ganger nevnt at jeg skal begynne å skrive flere treningsinnlegg, fordi jeg vet det er en den av dere som ønsker det. En liten oppsummering av hvilke øvelser og muskelgrupper som ble trent forrige uke. Fikk trent 4 ganger, ganske bra - men målet er 5/6 ganger i uken♥ Nå har jeg påskeferie med god samvittighet, men prøver å få trent litt denne uken også, syns bare det er litt vanskelig når rutinene forsvinner.  

Den fjerde treningsøkten var faktisk skikkelig pain. Når man allerede har trent en muskelgruppe, og skal gjøre det et par dager etter igjen er musklene så slitene - så det blir vanskelig å gjennomføre, men både jeg og Cecilie greide det. Kroppen vender seg til det, og etterhvert kommer det til å være som den første treningsøkten man har. 

Husk at disse innleggene er ikke for å presse dere lesere til å begynne å trene, men det er for de som gjør eller vil begynne. Trening skal være gøy, og ikke noe man "MÅ". 

Trener du? 

2 kommentarer Skjul

Benedikte Porsanger

15.04.2014 kl.21:36

så flink du er :D og dødsfin treningsskjorte, hvor har du kjøpt den? :D

16.04.2014 kl.21:07

eg trene på elixia

Skriv en ny kommentar

hits