IT´S ENOUGH + WHOOP ASS

Nå er det nok av godteri, potetgull, late dager og treningsfri - denne påskeferien har bestått av bare masse usunt og nesten ikke noe sikkelig mat. Det eneste skikkelige måltidet jeg har fått i meg de siste dagene er frokost og like etter har jeg innatt x-antall kg godteri og potetgull. Alt uten dårlig samvittighet! Det har vært utrolig deilig, men begynner virkelig å savne kylling, proteinshakes, frisk frukt istede for kvalmende søtsaker og ikke minst de deilige tunge treningsøktene. Gleder meg♥


Hvordan har din påskeferie vært? 


GAPC → WHOOP ASS - De slapp for en drøy time siden, og mitt ønske er at dere skal logge dere inn på facebook og like facebook siden deres. Det hadde vært veldig hyggelig om dere hadde satt av 2 sekunder av deres liv for å trykke på en like knapp♥ Gjør det for min skyld og nuffeluff (hvem det er får være et mysterium) - men gjør det. Det betyr mye for meg, han og alle de andre gutta! FACEBOOK SIDEN HER, LIK!

2 kommentarer Skjul

prinsessen

21.04.2014 kl.21:13

Herregud så flink du er!

Blir sååå smilende om du tar en titt på min blogg også <3

Ha en vakker kveld videre du <3
Kristina B.

21.04.2014 kl.22:30

Min ferie har heldigvis vært ganske full av trening, og helt vanlig kosthold egentlig. Har lprøvd å være å skeie ut noe ekstra, selv om det har vært påske :)

Skriv en ny kommentar

hits