trening & pencillin

De to siste ukene har treningen blitt dyttet til side og jeg har måtte holdt meg i ro. Helt utrolig kjipt ☹ Etter påskeferien hadde jeg store planer om å stramme skikkelig inn på kostholdet og trene hardt og mye fremt til sommeren. Greide en uke før bronkitten overtok og siden det har formen min vært ****. I morgen skal jeg på skolen og det vil si tilbake til rutiner  som også vil si tilbake til treningen. Jeg er enda ikke frisk, begynte på pencillin i går, men kan dessverre ikke holde meg unna Elixia lenger. Må opprettholde stryken, og musklene mine - føler at mye av det allerede har forsvunnet og har virkelig ikke tid til å miste mer.

Starter med en rygg, biceps og mageøkt og håper at det går bra. Må nok ta det rolig den første uken og bygge opp det jeg hadde? Snakker som om det er verdens undergang, men vet egentlig at det ikke er det.

Liker du å trene? 

4 kommentarer Skjul

Jlb- Janne Bodin

13.05.2014 kl.19:55

Masse god bedring! Jeg ELSKER tatoveringen din! :-D
Laurie Deline

13.05.2014 kl.20:35

Skjønner utrolig godt hva du mener. Er alltid like rastløs selv - om jeg først har vært syk en stund. Kanskje ikke på å trene, med mindre det er cheer. Men bare det å komme seg ut og møte vennene mine og sånn hihi.

Ha en fin kveld, hilsen Laurie :D
Vilde

13.05.2014 kl.23:07

ELSKER å trene på elixia forus<3<3<3
ylva

19.05.2014 kl.20:11

Hvordan trener du magen? Du har helt sykt fin mage, drømmemagen nærmere.

Tror du du kan lage et innlegg om hvordan du trener de forskjellige kroppsdelene?

Skriv en ny kommentar

hits