JEG HATER


10 TING JEG HATER
1. Jeg hater rot. Jeg takler det virkelig ikke, et rotete rom er kanskje det verste jeg vet. Dette gjelder selvfølgelig bare mitt eget rom av en eller annen grunn! Det skal ikke mer til enn at en kleshenger henger litt skjevt eller kaktusene mine er plassert 1mm feil i forhold til hverandre, rot i mine øyne. 

2. Når jeg våkner 11:00 eller senere - det går ikke. Først og fremst blir jeg ekstremt irritert og sur på meg selv, for det andre forsvinner motivasjonen og tanken om å bli liggende resten av dagen vinner som oftes, med mindre dagen er full av planer. Jeg får en følelse av at man har gått glipp av store deler av dagen, selv om halvparten av menneskene rundt meg fortsatt ligger. Takk gud, for at det ikke har vært tilfelle de siste ukene!

3. Følelsen av å ikke ha klær selv om klesskapet er stappfult. Rettere sagt: Når klessinspirasjonen er på bunn og ingen antrekk er bra nok. Jeg må gå med en "ok" stilfult antrekk hver eneste gang jeg skal ut døren.punktum. 

4. Personer som ikke eier personlighet og tilpasser seg hver enkelt person rundt seg. Det er åpenbart. Vi alle ser hva du gjør og det er irriterede. Du blir ikke likt av alle ved å være like alle andre. Vær deg selv, please!

5. Mennesker som kun klarer å ta i mot og ikke gi tilbake. Kan jeg spørre deg, hva er galt? Jeg har gjort deg en tjenste før, men når det er min tur er svaret "NEI".  Det var synd, mer for deg. Neste gang hjelper jeg deg ikke, om så du henger fallende ned fra en klippe. Noe av det mest irriterende jeg vet. Hvis du ikke kan gi, så ikke ta i mot da.

6.De som tror at de er bedre enn andre. Du er ikke det, dessverre. Vi står alle sammen på lik linje, noen er flinkere enn andre i forskjellige ting - men vi blir ikke bedre enn hverandre. Selv om man har mer penger eller flere designer vesker gjør det ikke deg til en bedre person, hvis du tror det: sweet dreams. 

7. Når jeg skal bli fortalt hva som er rett eller galt. Vet du alt? Nei, du kan ikke fortelle meg hva som er rett å gjøre. Det er opp til meg selv og hvis det var galt så kommer konsekvensene av de. Det er slik man lærer. Dessverre finnes det ikke en fasit på alt sammen her i livet. La hva som er rett eller galt være opp til hver enkelt person. 

8. Å miste bussen er et hat. Hvis man går ut døren i rett tid, men av en eller annen grunn skal bussen komme litt tildigere akkurat når du skal ta den. Føler meg allitd like idiot som løper etter bussen, selv om det i noen tilfeller er min feil. Det er lettere å skylde på alle andre mulige grunner. 

9. Når minnekortet sitter igjen i macén og du skal ta i bruk kameraet uten for hjemmet. "Mangler kort" vises altfor ofte på kameraskjermen når en venninne skal ta outfit bilder av meg. Da blir det ikke noe innlegg da, trist. Dette er noe bloggere kjenner seg igjen i, håper jeg. 

10. Det å føle seg sulten. Kanskje noe av det verste som finnes? Jeg er fult klar over at jeg er heldig som får mat hver eneste dag, men man kan ikke nekte for at det gjør vondt å gå sulten. Mat betyr ALT <3


 

4 kommentarer Skjul

Marie Oma

20.03.2016 kl.23:39

kjenner meg igjen i mye her ja.. :)
JULIE ANDERSEN

21.03.2016 kl.09:59

Enig!!
Henriette Celin

21.03.2016 kl.10:11

Folk som ikke kan gi tilbake er virkelig irriterende ja, samme med de som tror de er bedre enn alle andre. De går meg sååå på nervene ;-L

Og det å miste bussen fordi den gikk litt tidligere enn den skulle er så stygt. De fleste tilfeller er jeg ute i god tid, men ser at den går før den skal. Ikke greit...

Rot er noe av det værste jeg vet også, men det er litt mer generelt. Og jeg blir så utslitt av å rydde hele tiden. Sånn sett gleder jeg meg veldig til å flytte ut og ha et mindre sted enn det store huset til mamma og de xP
Jasmin

11.04.2016 kl.07:20

Haha, helt enig:D er slik med hvert eneste punkt jeg også :P

Skriv en ny kommentar

hits