Versace Bright Crystal

Det var veldig mange av dere som ønsket flere trening & kosthold innlegg og det skal det bli mer av på bloggen så fort jeg kommer skikkelig i gang igjen. Mange av dere nevnte også at det var derfor dere begynte å lese bloggen min og siden det er en stor interesse for meg kommer det hundrevis av slike innlegg snart. Okei, hundrevis var vel å dra den - men maaange!

Over til noe helt annet, min favoritt parfyme.  Versace Brigth Crystal har lenge vært en av mine faste, selv om det kan bli psycho kjedelig i lengden, men denne lukter altfor godt. Duften er veldig sprudlene og sensuell - veldig glamorøs. Lukten er en blanding av granateple, sitronoter med hint av hvite blomster. Forpakningen er veldig eksklusiv og toppen er formet som en krystall, selv om det er innholdet som teller.Både jeg og mamma får nesten  alltid på fyll av den av Papi, kanskje fordi han ikke vet om noen andre? Neida!!

Nå skal jeg på grillkveld hos Karoline, så dette var bare et veldig kjapt innlegg ettersom at jeg nettopp fikk påfyll av denne parfymen. Veldig mange som er ute å reiser nå itillegg og jeg vet hvor vanskelig det kan være å velge en ny parfyme, ofte ender man opp med den samme gamle trygge duften. Men hvis du ikke har prøvd denne anbefaler jeg deg det, den er fantastisk!

Hvilken parfyme er din favoritt?

5 kommentarer Skjul

denperfekte

08.07.2014 kl.18:39

åå jeg elsker den parfymen! Ha en strålende kveld videre :D
Tonje :)

08.07.2014 kl.19:17

Mine favoritt-parfymer er fra Clean! Jeg elsker at de lukter rent, og ikke så veldig tunge. Ellers liker jeg veldig godt Mary-Kate og Ashley Olsen sin, den er søt og god :-)
Liv Judit

08.07.2014 kl.19:44

Nydelig parfyme, akkurat nå er min favoritt escada, den nye som kom i vår :)

Legg meg gjerne til som bloggvenn
Rikke

08.07.2014 kl.22:26

Den der er så god! Min favoritt må nok være den der eller Daisy fra Marc Jacobs :)

09.07.2014 kl.11:17

Åhh, hadde denne før, kjenner jeg savner den nå! Vet hvilken parfyme de blir på meg neste gang vertfall, hihi

Kos deg!

Skriv en ny kommentar

hits