Tips: Jevn & langvarig brunfarge

Forhåndsskrevet:  11.07.2014  // Tidsinnstilt: 17.08.2014, reisedag. Dette innlegget er forhåndsskrevet, til dager når bloggen eller jeg ikke er tilgjenglig. 

De aller fleste ønsker seg en fin langvarig sommergylen hud som forsvinner altfor raskt og enda raskere hvis huden din har blitt solbrent. Her kommer mine tips til hvordan du kan oppnå en langvarig sommergylen hud og en dypere farge. 

Husk peeling
Hvis du ønsker en jevn og langvarig brunfarge er det viktig å huske skrubb og peeling før du reiser på ferie og innimellom i ferien. Du skrubber av litt av fargen, men du behøver ikke å gjøre det mer enn et par ganger før og i midten av solferien din. Du skrubber bort dødehudceller som gjør at det er den nye huden din som blir brun og du får en jevn og fin brunfarge. Jeg har Flake Away Soap and Glory og er veldig fornøyd med den, lukter helt fantastisk og skrubber godt!

Bruk solkrem

Du ønsker ikke å bli solbrent og begynne å flasse. Hvis du bruker solkrem bygger brunfargen seg opp og du  får en fin og jevn brunfarge som sitter lenge. Anbefaler å starte med høy faktor i hvertfall de aller første dagene, så kan man senke den etterhvert som huden har blitt "vandt" til solen. Det kommer an på fra person til person, noen har mye pigmenter andre ikke. Selv bruker jeg soljolje etter noen dager.Fuktighet
Solen har lett for å tørke ut huden, derfor er det viktig å huske på å tilføre huden fuktighet etter en lang dag i solen. Hvis ikke blir huden tør og begynner å flasse, og det er vel ikke ønsket? Bruk fuktighet ofte både før og etter soling gjerne rett før du legger deg.  

Drikk vann
Vann er ikke bare for å slukke tørsten, men i sola svetter man mye og du mister derfor masse væske. Huden tørker oftere ut i solen på grunn av for lite væske i kroppen og derfor viktig å huske og drikke mye. Det er uansett generelt viktig å få i seg nok i løpet av en varm soldag.

Soap & Glory skrubb og fuktighetskrem.  

3 kommentarer Skjul

Cassandra

17.08.2014 kl.19:20

Gode tips! Må bare si at jeg digger tatoveringen din, råstilig!!
minlangehistorie

17.08.2014 kl.20:24

Bra tips det :) må være flink til å drikke mer vann tror jeg, går liksom rundt og er tørst hele tia :P
Erik Ribsskog

18.08.2014 kl.21:45

Ei kiosk, på Sætre, i Buskerud, brøt meg ned, som barn.

Skriv en ny kommentar

hits