Nivea: sommerpakke

Nivea har vært så hyggelige å sendt meg en pakke i posten med noen av deres sommerprodukter som jeg skal teste. Det passet perfekt for meg som reiser til varmen igjen om bare noen få dager og da skal jeg få testet de skikkelig. Det var også deilig å slippe å bruke tid på å finne noen produkter for huden. Forhåpentligvis blir jeg veldig fornøyd med alle produktene de har sendt til meg og får skrevet en liten omtale på bloggen om ikke så altfor lenge. Jeg har hatt noen av Nivea sine produkter før og har vært veldig fornøyd med de og ser ingen grunn til at min mening skal endre seg nå.

Har allerede brukt Nivea Lip Butterén som jeg fikk tilsendt, for det første lukter den kjempe godt, innholdet er mykt og gjør leppene like myke. Body Lotionén har jeg også testet, men helt feil  - fordi jeg var så desperat her om dagen etter å smøre den tørre huden min og glemte å lese "IN-SHOWER". Hahaha, nå husker jeg det ihvertfall!

Solkrem solfaktor 20 og cooling mist, skal bli digg i varmen. Hater å måtte smøre meg inn med solkrem, så det er ekstra deilig at dette er en spray. Passer perfekt for de aller første dagene! Body Lotion In-shower, allerede testet, men feil - skal bli deilig å få testet den i dusjen denne gangen. Så har jeg fått en Shower Gel, meningen er vel at jeg skal bruke den før Body Lotion siden det er en slags "sommer-serie". Gleder meg mye til å teste ut alt sammen og ikke minst dele det med dere. Tusen takk!

Har du testet ut disse produktene?

Én kommentar Skjul

minlangehistorie

02.08.2014 kl.23:37

heldig du er da :)

Skriv en ny kommentar

hits