Soap & Glory

Det er sjelden jeg legger ut produkt anbefalinger, men nå har jeg 3 produkter jeg er veldig fornøyd med fra Soap & Glory. Har brukt disse produktene i snart over 2 år og har faktiska aldri vært så fornøyd med noe før. Jeg bruker ikke mye hudprodukter eller noe sånt, men disse må alltid stå på badet. 


Body buttercream // Ansiktsskrubb-renser // Body Scrub

 

 

Face soap & Clarity 
En 3-i-1 ansiktsvask som renser, eksfolierer og gjør huden veldig mye glattere. Eksfolierer er veldig viktig for hudhelsen uansett hvilken hud. Den frisker opp huden og forbedrer hudens struktur. Huden blir kjempe glatt etter at man har brukt den og man føler seg mye friskere. Når man påfører den kjenner man at man blir kald i ansiktet, men den svir altså ikke. Bruker den 2-3 ganger i uken og føler at huden min har blitt mye glattere og ikke minst friskere - merker det spesielt godt når jeg påfører pudder på huden. 

Body Scrub er en salt- og sukkerskrubb til kroppen. Dette var det første produktet jeg testet ut og har brukte det mye før jeg skulle på ferie.Du kan bruke den opp til 4 ganger i uken uten at huden blir altfor sår og passer til nesten alle hudtyper, etter hva som står. Både jeg og mamma bruker den og har ikke fått noen som helst reaksjon. Den skrubber bort alt av død hud og lukten ikke minst er ekstremt god - en blanding av lime og mandel, kjempe frisk♥ Man bruker skrubben i dusjen og masserer den godt inn i huden. Skylder den grundig av. Huden føleser mye mykere etter at man har brukt den noen ganger. Helt perfekt! Jeg brukte den mye før jeg reiste på ferie for at jeg skulle reise med helt ny hud og slippe å flasse av fargen. Jeg flasset faktisk ikke en eneste gang i løpet av 2 uker, altså fargen min har holdt mye lenger enn forventet - har faktisk aldri blitt så brun før. Anbefales på det sterkeste!

Body Cream denne hører til skrubben og påføres like etter at du har tørket huden din. Kremen er veldig myk og gir huden din det den trenger av fuktighet. Den lukter så og si det samme som skrubben, altså veldig frisk aka digg. En av de beste kremene jeg har smurt på huden min, det er som å smøre silke på huden. 


Har du noen gang testet ut disse produktene?

3 kommentarer Skjul

Stine Tokle

04.09.2014 kl.14:20

Ikke prøvd, men så veldigbra ut :)

Forresten kjempefin header, looking good!
Caroline

04.09.2014 kl.15:41

Åhhh vil ha!

10.09.2014 kl.18:35

Hvor får man kjøpt disse produktene?

Skriv en ny kommentar

hits