Healthy morning

Startet dagen med å stappe i meg restene fra godteskålen og innså at det var søndag noen få sekunder etter. Cheat-day engang i uken er ikke alltid like enkelt, heldivis var det ikke mer enn et par krokkodiller, en svart en oransj. Sykt interessant, or what? Nei, men helt seriøst skjedde det noe utrolig en halv time senere. Jeg tok på meg de nye joggeskoene mine, gikk ut og løp intervaller før klokken 12.00. Har ikke gjort dette på flere år, en ting er tredemølla, men å løpe i skogen - når begynte jeg med det? Spontantanke og vet dere hva? Jeg likte det, bortsett fra det øyblikket hvor alt svartnet, kvalmen og øresus kom snikende innpå - trodde jeg var døden nær. Gikk hjemover og lagde meg en digg frokost omelett på ristet brød, avokado og parmesan ost over, bare til meg selv og ikke kjæresten (han var ikke like fornøyd når han sto opp og hørte at jeg hadde laget frokost, men bare til meg). 

Forresten så har jeg en ny instagram-bruker @fitnessmaddekk hvor det daglig kommer til å publiseres mine treningsøkter, øvelser og masse mat. Slik at dere kan få et lite innblikk i min hverdag når det kommer til trening og kosthold. Selvføgelig oppdaterer jeg bloggen med noe av det samme, men på denne insta´n kommer det noe daglig og det gjør det ikke på denne bloggen (hadde blitt litt kjedelig med bare treningsinnlegg). Bruker fortsatt den gamle. Følg meg på instagram for treningsinspirasjon @fitnessmaddekk. Typen ligger nesten å rister i sengen og klager over at bloggingen tar så lang tid. Burde legge fra meg macén og gi litt oppmerksomhet før vi skal dra på Elixia for enda en treningsøkt for min del. Treningen begynner virkelig å komme seg og har så veldig mye energi til overs, føles så deilig♥

Ikke glem å følge min nye fitness instagram: @fitnessmaddekk. 

3 kommentarer Skjul

Rikke Holm Andersen

21.09.2014 kl.15:45

Det så utrolig godt ut! Beundrer virkelig dedikasjonen din til trening og sunn mat, det er utrolig inspirerende :) Håper du har en flott søndag :))
Charlene N. Nedrum

21.09.2014 kl.16:33

så hæææærlig ut!!! har en flott trening og søndag :) klem
Kristina B.

21.09.2014 kl.22:17

Hvilken type intervall kjørte du? Prøver meg på et par morgenøkter i uka, men synes løping er veldig tungt egnetlig, men tenker å prøver meg på noen korte intervaller, og se hvordan det går ;)

Skriv en ny kommentar

hits