First workout

Fy faen så deilig! Dere vet den følelsen man har når man ikke har fått trent på en stund og endelig har hatt en vellykket økt, kommet ut av dusjen og kan legge seg velfortjent ned i sengen sin fordi man vet man er i gang igjen? Åhhh, verdens beste følelse!  

Tok den første økten ganske sent denne uken og startet med den forjævlige Leg-day. Pain in the ass, bokstavligtalt! Etter en økt på Elixia er motivasjonen fult tilbake og det gjelder bare å komme seg opp og av gårde til vektene. Noen av dere har også lurt på hvordan øktene mine er og denne perioden er 4-6 uker med tunge vekter og da mener jeg tunge veker, få reps og flere sett. Tungt akkurat der og da!  

Øvelser og kg: 
Knebøy 45 kg 5 sett * 5 reps // Beinpress 133 kg 4 sett  * 7-9 // Leg extension 40kg 5 sett * 5-7 reps //  Leg curl 37,5kg 5 sett * 5-7 reps. 

Legger til det magen har fått i dag, slik at dere kan få et lite innblikk av hvordan kostholdet mitt er. Men til noen av dere: Det finnes dager som er cheat day all day for meg også, hvor jeg starter med pizza til frokost og avslutter med chips til kveldsmat. Viktig å skeie ut en gang i blandt, men for meg har det blitt litt for mye i det siste - nå er det et par uker til neste gang, men det har både kroppen og magen godt av, tro meg!!! 

Har du trent i dag?

2 kommentarer Skjul

Christian Lystad

15.10.2014 kl.21:27

Hei Madeleine så fint bilde av deg

du er en vakker jente
Jegskriveromhverdag

15.10.2014 kl.21:35

Veldig pen du er! : )

Skriv en ny kommentar

hits