Fit Through My Phone

Følg @fitnessmaddek, for daglig trening og kosthold oppdatering og inspirasjon. Legger ut så og si alle øktene mine på denne instagrammen og mye av det jeg spiser!

Dagen min startet klokken 07:00, med en rask forkost og pakking av treningsbaggen. Begynte ikke på skolen før kl. 12 i dag og utnyttet den tiden med en bryst og triceps økt, sammen med Maria. Det var så sinnsykt deilig å trene før skolen og spesielt med Maria. Hard og en effektiv økt♥ Skulle ønske jeg kunne trent før skolen hver enste dag, var så utrolig deilig å slutte på skolen og ta helg med god samvittighet allerede klokken 2. Et halvt friår skal bli ganske digg det! 

Over ser dere en samlig av bildene mine fra treningsprofilen min på insta og hvis du ønske inspirasjon eller bare følge meg og min trening, FØLG MEG: @fitnessmaddekk

Nå har kjæresten kommet på besøk og han sitter ved siden av meg og spiller poker med lillebror. Sinnsykt gøy for meg, tror dere? Lurer egentlig på hvem han er på besøk hos. #ballhodet eller meg? Lillebror er ballhodet for dere som lurte, hode hans er gigantisk og rundt. Okei, nå var jeg velidg slem. Sorry markus-bartus, du er søt - de dagene du er snill. Det var litt ute av tema. Kveldn skal jeg bruke til å sammen med kjæresten min foran TVén og kanskje nyte litt sunn frukt og kos!

 

5 kommentarer Skjul

marte

17.10.2014 kl.22:13

kos dere masse <3
Mamma som 16

17.10.2014 kl.22:43

Hørtes kjempekoselig ut, kos dere masse i kveld!:)

18.10.2014 kl.00:56

Føler meg alltid jævlig dårlig når jeg leser bloggen din, sitter med chipspakken i fanget og har ikke vært på trening på flere måneder.. Er rett å slett lei alt dette finess presset på bloggen din haha.. Men for all del, sikkert mange som får nytte av det:))

Uansett, sier jeg hadebra til deg og bloggen din, ønsker deg et fint liv videre med masse gullerøtter og salat!!
Ingebjørg

18.10.2014 kl.10:27

Du ga meg litt inspirasjon til å trene i dag :-) Takk!
Madde K.K

18.10.2014 kl.10:36

Anonym: Det går helt fint. Men jeg vil gjerne svare. Det er ikke noe fitnesspress på bloggen min, i flere av innleggene mine nedover på bloggen innrømmer jeg at jeg ikke har trent på flere uker, spiser dritt og klarer å nyte det. Husk en ting, trening og kosthold kan være en livsstil for noen og for meg har det blitt mer det enn et press. Jeg trener ikke for å føle meg bedre enn andre, prøver heller ikke å legge et press på noen. Dette er min blogg, mitt liv og jeg gidder ikke å unngå å blogge om trening fordi folk føler seg presset. Da handler det mer om deg enn det, det gjør om meg.

Skriv en ny kommentar

hits