Back Attack

I det siste har det vært for mange treningsinnlegg for noen og for få treningsinnlegg for andre. Jeg prøver å tilfredstille begge parter og siden treningen er en stor del av min hverdag, kan jeg ikke droppe å blogge om den. Tenkte at 2-3 innlegg er perfekt siden det er unødvendig å blogge om alle treningsøktene for da hadde ikke bloggen min handlet om noe annet. Litt andre innlegg med tips og tips til øvelser kommer til å komme fremover. - dagens nyttige informasjon, for de som lurte på det. 

Siste treningsøkt før helgen ble en back attack aka ryggøkt sammen med Cecilie og Ingvild nok en gang. Denne uken har det bare blitt 3 treningsøkter så for håpe de ihvertfall blir 1 eller 2 til. Har et mål om å klare å trene 5 ganger i uken, nesten hver eneste uke. Forresten så har jeg hatt godtelov i akkurat 1 måned og endelig kan jeg spise godteriet fra Sverige. Godtelov = null godteri, null potetgull, null bakst med sukker og ikke noe særlig sukker. Får håpe jeg har blitt flinkere til å kontrollere godteinntaket og at jeg en vakker dag blir skikkelig fit. LOL. 

Trening er gøy, så meld deg inn i et treningsstudio og du slipper vinterdeprisjoner. - dagens visdomsord (merker at det er tidlig på morgen). 

Hva trente du sist?

Én kommentar Skjul

Kristina

29.11.2014 kl.11:13

Du er RÅÅ :D Jeg trente tricpes og rygg i går, og hadde planer om en joggetur i dag, men er så sykt støl, haha.

Skriv en ny kommentar

hits