things to do with your love #1


Ha en  spahelg.  Hvor deilig er det ikke å komme seg litt bort og dra på et spahotell? En avslappende helg bare for dere to og ingen andre. Det er både godt for forholdet og deg selv. Det er fult mulig å gjøre dette hjemme også, kjøp inn et par ansiktsmasker, ta et varmt bad sammen og lag en deilig middag. 

Lage mat sammen.  
Å lage mat alene blir som oftes veldig kjedelig, så hvorfor ikke lage maten sammen? Selv om det kan være veldig plagsomt, kan det også bli veldig morsomt - spesielt med gutter / mannfolk på kjøkkenet. Btw: Alltid jeg som står på kjøkkent i vårt forhold, på tide å bruke sine egne tips. 

Kinodate. 
Det er vel en "klassiker" å dra på kino sammen med kjæresten, men tar det med for det. Man ser ofte på film i sengen sin og velger å bli liggende i stede,  men hvorfor ikke finne en film dere begge liker og se den sammen et annet sted? Litt varriasjon kan være greit og det er jo mye koseligere! 

Trene sammen. Hvis man har muligheten, ta treningsøkten sammen. Det er mye mer motiverende for begge parter og treningen blir mer morsom. Trening er noe som er sunt og godt for kroppen og noe de aller fleste ønsker å flette inn i hverdagen. Det er sjeldent det motiverer å dra på trening alene. Hva er ikke mer perfekt enn å få gjort begge deler samtidlig? 


Gå turer. Man har ikke alltid penger og er det greit med noen alternativer.  Å gå tur er en veldig fin aktivitet som ikke koster 1 øre engang, men som kan være utrolig koselig. Dere kan enten gå en tur i nærheten av hjemmet eller dere kan reise et lite stykke og gå en tur et annet sted. F.eks. på et fjell i nærheten. Ved en strand, eller en annen skog kanskje?

Dra ut å spise. Dette er noe de aller fleste parr pleier å gjøre, nettopp fordi det er utrolig deilig og koselig. Finn en resturant dere begge vil teste ut og dra ut å spis. Da slipper dere arbeidet med å lage maten og vaske opp. En slik date slår aldri feil! Noen ganger er det lov til å kose seg litt ekstra. Eller kanskje dere skal feire en bursdag eller et jubeleum? 
Go kart. Litt fart og spenning er alltid gøy i hverdagen. Dette er noe som helt klart faller i smak hos gutta og enda bedre om det er din ide. Selv om det er litt guttete er det utrolig morsomt å gjøre sammen. Ikke vær en pyse!
 
Dra på hytteur. En helg bare for dere to på en hytte, må være noe av det koseligste man kan gjøre sammen. Tenk dere deilige morninger med en herlig frokost og sene kvelder foran peisen eller med en god film og et glass vin. Det fristet veldig akkurat nå. Få koblet litt av litt, snakke sammen, gå turer på dagtid eller bare spill spill. Det er sunt for forholdet og dere lærer hverandre å kjenne. En helg uten foreldre, småsøsken og andre plagere - de kunne vi ha trengt!
 
Bake sammen. En koselig ting å gjøre for å få tiden til å gå, hvis man kjeder seg litt. Finn noe dere begge to liker og bak det sammen. Dere får gjort noe litt mer fornuftig sammen og det kan være utrolig koselig også. Gå i butikken kjøp ingrediensene sammen, lag det sammen og kos dere med det etterpå. 
Dra på konsert.  Har dere en felles artist dere begge to liker? Følg litt med - det er konserter veldig ofte og det er noe morsomt og koselig man kan dra på sammen. Book billetter tidlig hvis dere finner en artist dere begge to har lyst til å høre på. Da har man kanskje noe å se frem til og glede seg til. Å se på film hver eneste kveld sammen, kan bli utrolig kjedelig i lengden. 

Det hadde vært hyggelig om du hadde del tipsene mine videre, hvis du likte innlegget☺️

14 kommentarer Skjul

Mathias Folke Nordby

10.01.2015 kl.20:16

Ønsker deg en fin super kveld :) <3
Magnhild :)

10.01.2015 kl.20:25

Så koselig! :-)
themom

10.01.2015 kl.20:29

fint innlegg, er koselig å gjøre alle disse tingene sammen med noen man er glad i! Ha en fin kveld :)
Therese Bråthen<3

10.01.2015 kl.20:29

Kjempe fine tips! Vi gjør faktisk en del av det :) hehe Selvom det er jeg som står mest på kjøkkenet, men vi har så lite kjøkken så det er derfor :)
Marielle Kristine Eliassen

10.01.2015 kl.20:30

Åh, supre tips! :D

Selv har jeg og Ole gjort mange av de tingene som er nevnt over her, før. Som å bake, lage middag, gå turer, reise på konsert, gå på kino :D

Og nå snart skal jeg kaaanskje bestille flybilletter til London - må bare få fikset noen ting, først :D
Marie Louise

10.01.2015 kl.20:45

Åh, så mange gode tips! :-) samboeren min og jeg lager alltid middag sammen :-)
Monica Lindstad

10.01.2015 kl.20:51

Så fine tips! :) ha en fin kveld!
Caroline

10.01.2015 kl.21:00

Gode tips! :) Bruker mange av de i forholdet mitt
Shirin's Lookbook

10.01.2015 kl.21:22

Ønsker deg en fin super kveld :)
Isabella

10.01.2015 kl.21:53

åå, så fine tips!

Håper du har en kjempefin kveld :D
Elise Killi

10.01.2015 kl.22:41

Mange koselig tips til hva man kan finne på :-)
Jeanett Hensel

11.01.2015 kl.11:04

åå så gode tips! :3
Rosa Maria Ridder-Nielsen

11.01.2015 kl.13:04

Utrolig fine tips ! Fikk lyst til å gjøre alt ! <3
Sandra Pedersen

11.01.2015 kl.13:08

Så mange flotte og koselige tips! :D

Skriv en ny kommentar

hits