Q & A

Hvor mange tatoveringer har du? Betyr de noe?
Jeg har tre store tatoveringer og tre små, altså seks stykker. To av tatoveringene mine har betydning, begge skrift-tatoveringene.

Hvor er det værste stedet og ta tatoveringer? Det er veldig individuelt. Personlig syntes ikke jeg det er veldig stor smerte å ta tatovering, men kanskje indre armen av de stedene jeg har tatt tatovering. Vanskelig å svare på dette spørsmålet faktisk.


Har du tatt silikon? Hvis ikke, tenker du å gjøre det? Nei. Jeg har heller ikke tenkt til å gjøre det. 

Favoritt antrekk? Jeg har dessverre ikke et favoritt antrekk, men jeg kan begynne å lage et innlegg med en samling av måneds favoritt antrekk :)

Har du kjæreste? Hva heter han/hun? Hvor lenge har dere vært sammen? Ja, det har jeg. Han heter Lasse og vi har vært sammen i 1 år og 7 måneder <3

Beste stedet i byen å spise? Jeg spiser veldig sjeldent ute og det går ofte i det samme som Friday´s, Olivia, Sumo sushi og Døgnvill. Må bli veldig mye flinkere til å teste ut andre steder. Jeg spiste på Yaya´s for første gang for ikke så lenge siden og den restauranten likte jeg veldig godt!

Hvor bor du? Jeg bor i Oslo, men vil ikke spesifisere stedet noe mer enn det. 

Jobber du? Hvis ikke, hva vil du jobbe som, hvis du jobber, med hva da? For øyeblikket jobber jeg litt hos pappa, men det er ikke en fast jobb. Jeg skal på vekterkurs neste uke og håper på å få en jobb som vekter, inntil jeg kan begynne på Politihøgskolen og forhåpenligvis bli politi. 

Når startet du å trene? Hvorfor? Det begynner å bli noen år siden jeg meldte meg inn hos Elixia, tror det var Mars 2012. Det første året var treningen veldig useriøs. Det neste året ble treningen litt mer seriøs, men det var fortsatt mangel på kunnskap og ikke minst altfor ujevn trening. Jeg vil si at mellom 2014-2015 begynte jeg virkelig å trene seriøst og hadde mye mer kunnskap enn hva jeg hadde i 2012. Jeg har alltid vært interessert i å ha en sterk kropp og få brukt den, så det kommer rett og slett av interesse. Først startet det med håndball i noen år og etter det ble det interessant med styrketrening. 

Hvor mye maks tar du i knebøy? Jeg har dessverre ikke fått prøvd maks før jeg svarer, men jeg trener med 65-75 kg kommer an på antall reps og sett. Jeg har klarer 75 kg 5 reps og antar derfor at det kan bli en økning på 5-10 kg altså 80-85 kg med kun 1 rep. Håper det var godt nok svar! 

Favoritt - og mest effektive mageøvelse? Jeg liker veldig godt mageøvelser i TRX. De er veldig effektive og trener kjernemuskulaturen veldig godt i tillegg. Jeg har ikke navet på den, men hvis du søker opp  "mageøvelser TRX" på Google, så kommer den opp med engang. Jeg er også veldig glad i Crunch med kabel! Jeg kan få laget et innlegg med mageøvelsene mine hvis det er ønsket! 

Beste PWO? Jeg har brukt Redweiler en god stund og er veldig fornøyd med den. Hvis du mener Post-workout så går det ofte i en protein shake fra Whey Gold eller et proteinrikt måltid, som oftest noe med kyllingfilet. 

Noen gode tips for å gå ned i fettprosent? Jeg kan dessverre ikke så veldig mye om fettprosent, siden det aldri har vært et mål får meg å gå ned i det. Det jeg vet er at en god variasjon mellom kardio og styrketrening (veldig mange tror at kardio er det eneste som hjelper) hjelper og et sunt kosthold. Husk at 70% av resultater handler om hva du spiser!  Man skal selvfølgelig ikke overtrene og overdrive et sunt kosthold, det er viktig å unne seg noe godt en gang i blant.

Hvilket kamera og objektiv bruker du? Kameraet jeg har heter Canon 70D. Jeg bruker for det meste Sigma 24-70mm og Canon 50mm 1.4. Begge objektivene passer godt til antrekksbilder, men 50mm passer litt bedre til nærbilder hvor man skal ha med detaljer. Sigma objektet passer derimot veldig godt til hverdagsbilder når man ønsker vil ha med et litt større utsnitt.

Og hvordan redigerer du bildene dine?
Alle bildene mine er redigert i Camera Raw / Photoshop og som oftes kun eksponering, kontraster og farger. Det hender at jeg retusjerer elementer som kan være forstyrrende. (Camera Raw er for bilder tatt i RAW format og tilhører Photoshop). 

Kan du skrive litt om hvordan mat du spiser i og med at du trener? Jeg spiser egentlig veldig normalt og sunt, men hvis det er ønsket skal jeg selvfølgelig få laget et innlegg med "mitt kosthold i løpet av en dag" ish :)

Hva har du med til drikke på trening? Jeg drikker som oftes vann eller BCAA og kreatin (disse to er blandet ut med vann) på trening.

Hvilke 3 blogger er dine favoritter? Angelicablick.se,  Jannideler.com og  Kenza.se. Alle de bloggerne er svenske og utrolig dyktige!

Hvor i Sverige drar du på harrytur? Vil kjøpe "treningsmat og questbars osv jeg ogsåå men har aldri funnet det når jeg har vært der! 
Jeg pleier å dra til Nordby senteret som ligger i Stømstad, der har de bodypower med alt av treningsutstyr, kosttilskudd og "treningsmat".

 

 

6 kommentarer Skjul

synneguldagr

08.10.2015 kl.15:36

Innleggene dine er så fine og ryddige!
MK

08.10.2015 kl.15:40

Det var mange bra spørsmål her, og veldig fine svar :-) Gøy å lese!
Madde K.K

08.10.2015 kl.20:30

synneguldagr: Tusen takk, setter pris på å høre det, noe jeg jobber mye med :)
Madde K.K

08.10.2015 kl.20:30

MK: Så bra du likte svarene, takk!
Nikita <3

08.10.2015 kl.21:30

Fine svar :D
Madde K.K

09.10.2015 kl.12:23

Nikita: :D takk

Skriv en ny kommentar

hits