DUVET & TEA... MONDAY MORNING CALM ...

Kjæresten reiste tilbake til militæret i går kveld, en måned til neste gang. Det er alltid litt nedtur de første dagene, men det gå veldig fort over. I hele dag har jeg ligget under dynen med en kopp te i hånden, mens regnet har plasket ned utenfor. Det er en herlig følelse! Senere i kveld kommer Maria å henter meg slik at vi kan starte uken med en leg-day. Litt sporty må man være selv om det er surt og kaldt ute! 

BTW: Jeg har valgt å bytte ut headeren min en liten periode. Inspirasjoen kommer fra Fanny Lyckman, syns det var en veldig fin måte å vise støtte samtidlig som det var "fint". 

5 kommentarer Skjul

Sofie Caroline Nilsen

16.11.2015 kl.15:17

Så herlig :)

Alltid kjedelig når de drar, men tiden går fort å snart er han hjemme igjen :)
Henriette Celin

16.11.2015 kl.15:52

Flotte bilder! ja, know the feeling med militær kjæreste. Min forlot meg også i går for å dra tilbake til militæret. Da i Stavanger. Men er så heldig å få han hjem til Bergen fra neste helg av, og resten av militær tiden hans. For da skal han være på en militær base her, og det er så herlig å tenke på! da kan han visst være med meg på kveldene av og til i hverdagen også. Og den luksusen har jeg ikke hatt på lenge med han ;3

Ha en flott dag videre :-D
Madde K.K

16.11.2015 kl.16:00

Bergensergenser: Godt å ha noen lesere som kjenner seg igjen! Da er du kjempe heldig :) Dette er den 10éne måneden hans i militæret oppi nord (kirkenes) og han har kun vært hjemme 5 ganger i løpet av de, siste gang om 1 måned - men han er snart ferdig så det skal bli deilig.

Lige måde <3
Henriette Celin

16.11.2015 kl.16:06

SV: Hehe, ja enig i det!

Oi, såpass. Da har nok jeg vært mer bortskjemt kan man si. For han har faktisk vært hos meg hver eller annenhver helg gjennom hele militær oppholdet sitt. Nå har det jo bare vært rekrutten da, så selve militæret har på en måte ikke startet enda for han. Men tror det er mildere i marine militæret (som er det han går), enn sånn vanlig militær holdt på si. Noe jeg setter stor pris på da men ja. Syntes litt synd i deg da som får se kjæresten din så mye sjeldnere :-/ men bra at han snart er ferdig da, og takk <3
Nikita <3

16.11.2015 kl.19:00

SÅ herlig :D

Skriv en ny kommentar

hits