december moodDECEMBER INSPIRATION
// Weheartit

Bak. Det finnes så utrolig mye godt man kan lage som ikke krever så altfor mye. Enda koseligere å gjøre det sammen med en venninne eller kjæresten!

 Inviter til juleverksted. Det å bake eller lage hjemmelagde julegaver sammen med noen gode venner er utrolig hyggelig. Billig, sosialt og en fantastisk måte å få julestemning på. 

 Kjøp juletre. Juletreet er et "must have" for julestemning. Trenger vel egentlig ikke så si noe mer? Annet enn å pynte det både er koselig og morsomt!

♥  Julemiddag. Lag en middag for et par venninner eller bare kjæresten, tenn et par lys, se en julefilm og spis godt med mat. Det hjelper mye på julestemningen. 

 Let it snow. Kanskje den viktigste av de alle? I hvertfall for min del. For øyeblikket er det fortsatt mer høstvær, grått og trist. Jeg håper virkelig snøen kommer snart! Alt blir så mye lysere og finere. 

Flere enn meg som mangler julestemning? De siste årene har jeg faktisk ikke hatt noe særlig julestemning, ganske kjipt i grunn. Lagde et lite desember moodboard i håp om å få litt. Det er så mye koselig man kan gjøre får å skape julestemning, så hvorfor ikke ikke? 

5 kommentarer Skjul

AnneAndersen

05.12.2015 kl.11:16

Her det ikke engang minusgrader, noe som er uvanlig siden jeg bor i Bergen.. Mangler veldig mye julestemning med andre ord!
lisarorvik

05.12.2015 kl.11:33

Kjempe fine bilder :)
Ingrid

05.12.2015 kl.12:56

Har litt julestemning, men jeg bruker å få mer og mer julestemning når vi nærmer oss julaften :) Er jo likevel ikke det samme som når man var barn da. Ha en fin lørdag!
cheerchrissy.blogg.no

05.12.2015 kl.16:50

Så utrolig herlig juleinspo!
Henriette Celin

05.12.2015 kl.23:34

Fine ting dette! elsker å bake i julen :-D

Skriv en ny kommentar

hits