one of the best feelingsTHINGS I DO WHEN I GET WELL
1. Jeg våkner opp og det første jeg gjør er å ta meg en lang og varm dusj. Vasker håret, shaver leggene og skrubber både kropp og ansikt. Gir meg selv litt rask pleie og deretter pusser jeg tennene og skylder munnen med 1 liter listerin munnskyllevann.
2. Når jeg er syk mister jeg alltid matlysten min, derfor starter jeg dagen med en etterlengtet frokost. Det blir som oftes en veldig stor frokost med alt jeg har lyst på. Det føles alltid like godt å komme tilbake til de sunne matrutinene mine, den er gull verdt. 
3. Når magen er mett og kroppen ren er det på tide å vaske bort alt det syke fra rommet. Jeg kan aldri legge meg ned i det samme sengetøyet, det går ikke. Et rent rom, nytt sengetøy og ny shavede legger føles fantastisk etter altfor mange dager i en feber svett seng. Ryddig rom, ryddig sinn. 
4. Etter å ha sett ut som et lik i altfor mange dager føles det veldig godt å ha orket til å fikse seg litt ekstra. Derfor tar jeg på meg noe annet enn en joggebukse og sminker meg litt, slik at jeg i det minste ser levende ut. 
5. x-antall dager inne gjør meg som oftes veldig rastløs, derfor lager jeg alltid en avtale eller to så fort jeg har blitt frisk. Å ligge hjemme en dag ekstra enn nødvendig kan få meg til å føle meg syk igjen. Deilig å være litt sosial etter mange usosiale dager.
6. Jeg takker aldri "nei" til en treningsøkt når jeg har blitt friskt. Det er kanskje noe av det som blir savnet mest i løpet av de dagene. Det er ikke alltid det blir en treningsøkt den første dagen, men så fort formen er 100% er jeg tilbake på Elixia. 

7. Kisses. Nå kan jeg gi kjæresten et kyss uten å advare han om en ekkel halsbetennelse - selv om han ikke kunne brydd seg mindre, I think. 


Jeg er heldigvis på bedringsvei og kjenner at kroppen er mye bedre enn det den har vært de siste dagene. Så frisk at i går ble det først en liten tur til byen for frokost med kjæresten og noen timer senere enda en bytur - denne gangen for litt shopping med en venninne. Jeg fikk med meg den perfekte slengbuksen hjem, gleder meg virkelig til å vise dere denne. Etter 6 dager med kun en skål suppe er det på tide å få i seg litt å spise, matlysten er på vei tilbake og det føles så utrolig godt. 

6 kommentarer Skjul

Kristi Pedersen

23.02.2016 kl.18:35

Åååå, så koselig innlegg! :D Jeg ønsker deg en riktig god kveld <3 Stor klem fra meg!
Marie Svensson

23.02.2016 kl.19:18

Godt å høre at matlysten begynner å komme seg!! Ønsker deg fortsatt god bedring, selvom du er på bedringens vei :-)
Ranveig

23.02.2016 kl.20:01

Det suger virkeleg å vere sjuk! Godt å høyre at du begynner å bli betre!

Ønsker deg god bedring vidare, og ein fine kveld.

Klem
sceneteppe

23.02.2016 kl.20:07

Helt enig!
Janne

24.02.2016 kl.01:59

Så bra du føler deg bedre igjen! Veldig fine ting, kjenner meg så igjen :) Ingenting er som å komme seg tilbake til faste rutiner med en frisk god start!
Henriette Celin

24.02.2016 kl.10:12

Kjenner meg igjen i mye av dette. Fine punkter ^^

og så godt å høre at du er på bedringens vei!

Ha en fin onsdag :-D

Skriv en ny kommentar

hits