å være i et avstandsforhold
Jeg har fått flere spørsmål om hvordan det er å være i et avstandsforhold og hvordan jeg opplevde det. Noen av dere ønsket et utfyllende innlegg med litt tanker, så værsågod.
// Innlegget er skrevet etter at kjæresten kom hjem.

Hvordan det er å ha en kjæreste i militæret er veldig individuelt først og fremst.
For oss har det gått veldig bra! De første dagene og de to første ukene føltes det veldig tomt, rart og veldig uvant, men etterhvert med tiden ble jeg vant til det. Det tok tid før ting føltes som normalt igjen, noen kanskje noen uker, men tilslutt blir det nesten litt "glemt". Det var i hvertfall noe jeg gjorde. Glemte aldri han, men hverdagen før. For meg er det veldig lite å si rundt det faktisk, for det har faktisk ikke vært vanskelig. Det har faktisk vært ganske "deilig" å kunne kun fokusere på deg selv og sitt, men det er også fantastisk godt å ha han hjemme igjen. Man håndterer ting veldig forskjellig - det er ikke sikkert at alle ville håndtert det slik, men jeg blir sjeldent avhengig av folk og trives godt i mitt eget selskap. Å ha en kjæreste i militæret er ikke noe "biggie". Jeg har selvfølgelig hatt oppturer og nedturer, men hvis man skal se på det i en helhet har det vært en "opptur" at han reiste og var borte i et år. Det er så utrolig sunt for et forhold å venne seg til å være fra hverandre uansett er gleden mye større når man møtes igjen. Tanken på at om man holder ut gjennom et avstandsforhold er også fantastisk - for holder dere ut gjennom et avstandsforhold så ta vare på det. Husk det!

Btw: Han kom kun hjem 6 ganger i løpet av et år for de som lurte. 

5 kommentarer Skjul

Line Melbye

28.02.2016 kl.20:28

Dere er flinke som klarer å holde sammen i et avstandsforhold! Da er det jo så deilig når man ser hverandre igjen :) Jeg har heldigvis ikke min langt unna, hihi!
Iselin

28.02.2016 kl.20:57

Det er jo fint at dere klarer å være borte fra hverandre også og ikke blir så avhengi ;)
Silje Orre Olsen

29.02.2016 kl.00:07

du er så himla vakker
Madde K.K

29.02.2016 kl.12:05

Silje Orre Olsen: Ååå, tusen takk!!
Sarah

29.02.2016 kl.02:22

Det är fint med svart/vita bilder :)

Skriv en ny kommentar

hits