THIS WEEK

5 TING JEG VIL OG SKAL GJØRE DENNE UKEN

? De to siste ukene har ikke treningen vært helt på topp, men denne uken har jeg satt meg mål. Jeg skal prøve å ha fem tunge og effektive økter i løpet av uken. Det skal jeg klare! Det er alltid ekstra hardt å komme tilbake når man har vært syk. 
? Trafikalt grunnkurs. Jeg har allerede meldt meg på og kurset starter om kun noen få timer. Det var virkelig på tide, blir deilig å komme hjem på torsdag når kurset er gjennomført. 

? Forrige uke ble veldig lite sosial sett bort ifra at jeg var på vekterkurs og ble kjent med noen nye mennesker. Denne uken vil jeg møte noen venner, kanskje spise lunsj i byen eller bare shoppe, rett og slett bare "henge" litt. Kjedelig å kun ligge hjemme...
? Kjøpe den perfekte "mom jeans" eller "boyfreind jeans", det er noe som står på ønskelisten min. 

? Spise sunt og teste ut nye oppskrifter. Jeg har veldig mye motivasjon og ikke minst inspirasjon til å lage nye sunne retter og denne uken vil jeg utnytte det. Det ble litt for mye søtsaker i helgen sikkert pågrunn av godterikrigen som startet - derfor er det deilig å få en sunn start på uken. 
? Bloggen MÅ forbedres. Forrige uke hadde jeg to dager hvor det ikke ble postet et eneste innlegg og det er ikke innafor. Jeg velger å skylde på at jeg hadde kurs 4/7 dager noe som er veldig uvant for en som ligger hjemme mesteparten av tiden - skal bli digg å få jobb!

3 kommentarer Skjul

Nikita <3

14.03.2016 kl.16:22

Fint innlegg og fine bilder :) Lykke til med alt :D
Marielle Kristine Eliassen

14.03.2016 kl.19:54

Fint innlegg og fine mål - lykke til med å nå de! :D

Håper du føler deg bedre og har en fin kveld videre <3
Henriette Celin

14.03.2016 kl.20:29

Flink som har planlagt 5 økter ;o

og trafikalt grunnkurs må jeg selv prioritere veldig snart.

Selv om jeg har en del trening og dans på programmet, vil jeg også få tid til noe sosialt denne uken (:

Skriv en ny kommentar

hits