breakfast club

MOTIVASJONSBOOST & A BIT EASIER 

(Vanligvis er mandag min første ukedag, men denne uken ble det en dag ekstra fri)
 Mandager eller den første jobb dagen i uken kan ofte virke litt tyngre enn de andre. Jeg liker derfor å starte dagen med en skikkelig motivasjons-boost og det er ikke mye som skal til. Det hjelper mye å nyte en frokost favoritt eller kjøpe seg en forfriskende drikk rett før jobb, samt å stå opp i god tid slik at man slipper stress. Planlegging er nøkkelen til mindre stress, lag lunsjen din dagen før, legg frem antrekk og sett alarmen på 15 minutter før du egentlig må stå opp - det er alltid godt å vite at man har litt ekstra tid på å komme seg opp.  Lag gjerne en plan for uken og ha ting å glede deg til, det gjør ukedagene litt lettere!
BREAKFAST CLUB 
WITH ACAI, STRAWBERRY, GRANOLA  & ALMOND MILK

Dagen startet med en litt annerledes frokost hos Joe & The Juice, det er sjeldent jeg har muligheten til å spise frokost i byen. Jeg og kjæresten bestilte hver vår Breakfast Club som blant annet innehold acai, jordbær, granola og mandelmelk. Rask, forfriskende og god frokost♥ 
I morgen er det spådd 27 grader og skikkelig sommervær. Vi har derfor bestemt oss for å slutte tidligere på jobb og ta turen til en strand i nærheten for å nyte været og kos oss med grillmat. Når man har en så fleksibel jobb eller rettere sak far som arbeidsgiver er det veldig greit å styre litt selv, så lenge det ikke blir for lite jobb og altfor mye fri. 
Jeg beklager for mye jobb snakk, men 70% av hverdagen min består dessverre av det. Skal prøve å skjerpe meg, i helgen skjer det heldigvis litt andre ting :)

 

4 kommentarer Skjul

31.05.2016 kl.22:52

Hvor har du kjøpt buksa di? :-D
Madde K.K

31.05.2016 kl.23:06

Anonym: den er kjøpt på Zara i Barcelona :)
Madde K.K

31.05.2016 kl.23:12

Anonym: den er kjøpt på Zara i Barcelona :)
Bitte-Louise

08.06.2016 kl.22:25

Kjempe nydelige bilder av deg <3

Skriv en ny kommentar

hits