10 ting jeg vil gjøre i juni10 TING JEG HAR LYST TIL Å GJØRE I LØPET AV JUNI


1. Det første målet mitt i juni er å jobbe beinhardt og tjene godt med penger før jeg reiser til Hellas. Det er fortsatt en liten stund til, men greit å starte tidlig med sparing. Det er viktig for meg å ha penger både før og etter reisen slik at man kan leve etter en to ukers ferie også. Uansett er det veldig greit med litt ekstra liggende på sparekontoen, spesielt når man ikke har en fast jobb. Hittil har det gått greit å dra på jobb 06:00 fem ganger i uken, så håper jeg kan fortsette å klare det ut denne måneden!

2. Jeg må bli flinkere til å trene selv om jobb tar mye av tiden og energien min. Det merkes at musklene har forsvunnet noe som absolutt ikke er greit. Jeg elsker å trene, så ukene fremover skal bli bedre. Gleder meg til å komme skikkelig i gang igjen!

3. Denne måned vil jeg nyte det fine været og være masse med kjæresten og venner i solen. Det er deilig med et lite avbrekk i hverdagen og kunne ligge å slappe av i parken eller på stranden med grillmat og annet digg. 

4. Til tross for at hovedfokuset mitt er sparing vil jeg unne meg selv litt shopping. Det er allerede avtalt og skjer forhåpentligvis på fredag sammen med Sangin. Jeg elsker å gå til innkjøp av noen nye freshe sommerklær! Har begynt å planlegge og sett på litt av det jeg ønsker meg eller trenger for å unngå unødvendige innkjøp som kun blir liggende bakerst i skapet. 

5. Frokost er det viktigste måltidet, men jeg er altfor dårlig til å spise det i hverdagen. Nå må jeg bli flinkere.

6. Spise lunsj eller middag, kanskje begge deler? På Lektern enten med venner eller kjæresten. Det er så fantastisk deilig å sitte på en uterestaurant solen og utover kvelden når temperaturen tillater det med noe godt i glasset. 

7.  Jeg ønsker å bli flinkere til å oppdatere både bloggen og instagram for det er virkelig noe jeg liker å holde på med. Jeg har blitt mye flinkere på Instagram, men så har det dabbet litt av inne på bloggen. Det er viktig for meg å lage innlegg med god kvalitet og ikke slenge inn flere dårlige innlegg om dagen. Det er tidkrevende, men med god planlegging og forhånds arbeid i helgene går det som oftes veldig bra. 

8. Jeg vil begynne å jobbe med brunfargen nå og har allerede fått litt farge selv om jeg er på langt nær så brun som jeg kan bli. Betakaroten er bestilt og i år satser jeg på å få den dypeste brunfargen noen sinne.

9. Hvis det er en ting jeg er dårligere på å innta enn frokost er det vann. Jeg drikker det sjeldent og hvis vi ikke har noe annet i huset går jeg like gjerne uten væske i altfor lang tid. Nå som sommeren er i gang og temperaturene er så høye trenger jeg virkelig å skjerpe meg. 


10. Jeg skal nyte sommeren. Sene kvelder under åpen himmel, bading og soling, kose meg med altfor mye jordbær og vannmelon, slappe av med kjæresten og venner og kanskje dra på tusenfryd en dag. Det har jeg lyst til!

 

 

 

8 kommentarer Skjul

sceneteppe

06.06.2016 kl.20:01

Herlig innlegg!
Henriette Celin

06.06.2016 kl.20:04

Håper du når alle målene dine, og koser deg og nyter sommer og fri når du kan ^^
Snippen

06.06.2016 kl.20:05

Så fine mål :D Håper du har en flott kveld! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)
Marie Oma

06.06.2016 kl.23:33

ååå , så mange kjekke ting! :D koooos deg!

07.06.2016 kl.10:16

Hvor lager du collagene dine? :)
Madde K.K

07.06.2016 kl.10:58

Anonym: De lager jeg i Photoshop :)
Silje Eriksen

07.06.2016 kl.15:55

Så mye gøy, herlig innlegg :)
krist.in

15.06.2016 kl.14:45

juni er en såå fin måned - håper den blir bra for deg :) !

Skriv en ny kommentar

hits