PULL MYSELF TOGETHER             UKENS TRENINGØKTER                

MANDAG RUMPE, LÅR OG MAGE
TIRSDAG RYGG OG BICEPS
TORSDAG BRYST OG TRICEPS
LØRDAG FAVORITT ØVELSER OG SKULDRE
            4 AV MINE BESTE TRENINGSTIPS             
1. Velg en treningsform som passer deg. Det er viktig at du trives med treningen din og gjør øvelser som passer deg. Hvis ikke er det utrolig lett å gå lei og det blir rett og slett ikke gøy å trene. Du skal trives med trening du utfører!
2. Bruk tid på å finne øvelser som passer deg og som du liker å utføre. Mange styrkeøvelser krever mye teknikk og det er verdt å sette av tid til det, hvis ikke kan gå feil vei å du sitter kun igjen med skader og null resultater. Det er skikkelig demotiverende! Ta øvelser du liker og føler at du klarer, ikke bruk tid på annet. 
3. Varier treningsprogrammet ditt med alt fra at du trener forskjellige muskelgrupper, flere/færre sett eller repetisjoner, legg inn nye øvelser og ikke minst ha noen skikkelig kose-økter inne mellom hvor du kun løfter lett og din absolutt favoritt øvelser. Den økten er min fjerde hver uke!
4. Nye freshe treningsklær. Det er alltid gøy å ha noe nytt å bruke på treningssenteret - det gir meg veldig lyst til å trene og øker motivasjonen. . . . . 
Jeg vet at mange av dere savner treningsinnlegg, men for å være ærlig har treningen vært super elendig de siste ukene. Det har vært uker med maks tre økter, men også uker med kun en. Må nesten skjerpe meg! Jeg håper og tror at denne uken kan bli bedre på treningsfronten. Når treningen går bra sitter igjen med så utrolig mye, bedre selvfølelse og mer energi. Gleder meg til å komme i gang igjen! Jeg har allerede en avtale i dag og det blir nok en økt på bein - må kvitte meg med det tyngste først. Noen ganger er det virkelig pain, men så fantastisk deilig når det er overstått og man kan gå hjem med god samvittighet.

4 kommentarer Skjul

Marie Oma

06.06.2016 kl.15:29

Så mange gode tips du har :D
Henriette Celin

06.06.2016 kl.16:23

Ser ut som en bra plan! har selv vært altfor slapp på treningsfronten i det siste. Mye pga. det fine været og det at jeg har vært mer sosial, hehe. Men er fint det og ^^
Ingrid

06.06.2016 kl.18:30

Lykke til med ukens trening og takk for gode tips :)
sceneteppe

06.06.2016 kl.20:05

Godt jobba!

Skriv en ny kommentar

hits