10 ting jeg vil gjøre i juli10 TING JEG HAR LYST TIL I GJØRE I JULI


1. Jeg har ønsket meg et nytt objektiv til kameraet i flere måneder nå og i løpet av juli skal jeg kjøpe det. Jeg har bestemt meg for hvilket objektiv og det blir en 85mm fra Canon. Et objektiv som tar ordentlig gode bilder og skarpe bilder. Det skal bli gøy å få variere litt mellom objektivene! 

2. Jeg har ikke nappet bryna siden 17.mai og det syntes. Mot slutten av måneden skal jeg bestille en brynstyling time hos Beauty House, men først skal jeg la det vokse enda litt mer, slik at blir nok å jobbe med og en perfekt form. Gleder meg til å få brows on feek igjen!

3.  Jeg ønsker meg finere vær i l juli for de siste ukene og dagene har ikke været vært noe særlig. Jeg har lyst til å nyte varme sommerdager på stranden, i parken og kose meg med reker og vin i de nye hagemøblene. 

4. Familien reiser bort om noen uker og det blir deilig. Jeg er sjeldent alene hjemme så da vil jeg nyte dagene med kjæresten og kanskje ha besøk av noen venner. Ingen fest, men en kosekveld eller to med litt godt i glasset skal man ikke se bort i fra.

5. Jeg fikk jobbet en mye i juni, men vil jobbe minst like mye om ikke mer i juli slik at både jeg og lommeboken blir klar for to uker i Hellas. Skrev dette i det forrige innlegget også, men for meg er det viktig å kunne leve både før og etter en ferie og for å kunne gjøre det må det jobbes. 

6. Jeg har blitt litt flinkere med treningen, men det er ikke på topp helt enda. Det er en måned til jeg skal gå rundt i strand outfit og da er det på tide å få treningen og kroppen på topp igjen. Jeg er verken fornøyd med min innsats, styrke eller resultat, men det er ikke for sent. Det er på vei oppover og denne måneden skal bli enda bedre enn forrige!

7. Det har blitt litt for mye godteri i det siste. Jeg skal egentlig holde meg til en "cheat-day" i uken, men som oftes blir det to, både lørdag og søndag. Kjøper godteri på lørdag, spiser litt også spiser jeg resten på søndag, må lære meg til å kjøpe mindre. Orker aldri å spise opp alt! 

8. Rydde i skap og skuffer. Det er noe jeg har drøyd altfor lenge og denne måneden er det på tide å ta en skikkelig gjennomgang. Selv om det ikke er rotete mister jeg litt kontrollen. Jeg en kontrollfreak som må ha ting organisert! 


9. Lage sunn hjemmelaget is i mange forskjellige smaker og farger. Jeg elsker is, men det blir mye sukker i lengden hvis man skal spise fløte og saftis fra butikken hver eneste dag. Det finnes så mange gode smakskombinasjoner så nå er det på tide å få testet ut noen av de. 

10. Når jeg har ryddet i skapet skal jeg ut på en aldri så liten shopping tur. Jeg vil finne den perfekte hvite kjolen, samt noen basic plagg - det er noe jeg har for lite av. I tillegg skal kjæresten til London og da blir det kanskje noe fint på meg når han kommer hjem. Jeg skal selvfølgelig prøve å få sendt med en liten "handleliste". 


 

2 kommentarer Skjul

Janne

03.07.2016 kl.22:01

så fine mål for juli!:)
Hege Kristin

20.07.2016 kl.22:57

håper du rekker å få gjort alt <3

Skriv en ny kommentar

hits