10 ting jeg vil gjøre i hellas.      .     .


For en stund siden sto det 110 dager igjen på ving appen da jeg trykket på min reise og nå i dag står det 2 dager igjen. Klokken tre i natt er det kun 24 timer til vi skal kaste inn koffertene i bilen og kjøre til flyplassen. Tiden har gått så fort! I stede for å lage et innlegg med 10 ting jeg har lyst til å gjøre i August, ble det et innlegg med ting jeg har lyst til å gjøre i Hellas. Jeg tilbringer nesten halvparten av måneden i Skiathos og ved å skrive innlegget fikk jeg slått to fluer i en smekk. Laget et innlegg dere forhåpentligvis liker og planlagt min egen reise!
10 TING JEG HAR LYST GJØRE I HELLAS


KJØRE VANNSKUTER
Jeg og kjæresten gjorde det i Kypros for to år siden og det var utrolig gøy. Vi må definitivt leie vannscootere en dag i løpet av våre de 12 fulle dagene vi har i Skiathos. Det blir kjedelig i lengen å kun ligge i solen og steke, spesielt for en utålmodig kjæreste som ikke er så glad i å sole seg. 

SE OG OPPLEVE ATHEN 
Jeg har vært i Roma flere ganger før og syns ruinene fra Romerike er spektakulært. Tenk dere at høyt over byen troner Akropolis, en liten topp med ruinerte bygninger fra Antikken som  man kan se nede i sentrum. Det er noe jeg virkelig må få sett også er jo Athen hovedstaten i Hellas og en storby. Helt sikkert en fantastisk by jeg ikke kan gå glipp av!

TA BÅT OVER TIL MAMMA MIA ØYEN, SKOPELOS
Selv om jeg ikke har sett Mamma Mia filmen, vil jeg besøke Skopelos. Jeg har sett og lest mye om den såkalte Mamma Mia turen og siden det er nabo øyen til Skiathos må jeg selvfølgelig få besøkt det fantastiske stedet! En grønn øy med små greske hus og bygninger, vakre små strender med krystallklart vann. 

LEVE PÅ GRYOS, FETA OST OG OLIVEN
Jeg har egentlig ikke spist skikkelig Grygos før, men bestilte en i Kypros da jeg var der, men følte ikke at den var som den skulle. Så i år skal jeg få spist masse av det. Selv om jeg vi har gresk salat, feta ost og oliven hjemme er det virkelig ikke det samme - fersk gresk mat er noe jeg skal nyte hver eneste dag. 

TA FANTASTISKE FERIE BILDER
Er det bare jeg som syns det er morsommere å ta bilder på ferie? Jeg begynner alltid å planlegge bilder og locations i lang tid før jeg reiser med research og inspirasjons bilder. Jeg gleder meg til å ta mange fine bilder, redigere de og poste de på bloggen - alt blir så mye bedre når man er i utlandet med tanke på sted, lys og den ekstra gløden. 

LIGGE EN HEL DAG PÅ LALARIA BEACH 
En vakker strand som kun kan nås med båt. Jeg har sittet bladd gjennom hundrevis av sider med bilder av stranden på flere forskjellige nettsider og den stranden ser virkelig fantastisk ut. En strand som ligger ved en gjennomhullet klippe med helt turkist hav. 

SPISE PÅ RESTARUANT HVER DAG
Det er noe med å være på ferie og kunne slippe å tenke på hva man skal lage og spise til middag. Følelsen av å komme opp fra stranden etter en varm, lang og avslappende dag og trenger kun å hoppe i dusje, fikse seg også dra ut for å spise er fantastisk. Det er noe som lar seg gjøre med tanke på priser, noe det ikke gjør i her hjemme for å si det sånn - uansett så er det utrolig koselig! 

FINNE BORTGJEMTE STRENDER
 
Noe som er utrolig gøy er å gå turer og lete etter bortgjemte steder og strender. Det finnes 68 hele strender på Skiathos og alle er selvfølgelig ikke like kjente og ofte så finner man helt fantastiske plasser når man kjører seg en tur eller bare går noen ekstra kilometer. Det noe vi må få gjort flere av dagene, da føler jeg at jeg har gjort og opplevd nye ting. 

NYTE EN DRINK ELLER TO
Her hjemme i Norge er det enda to måneder til jeg kan kjøpe meg en lovlig mojito, så jeg må benytte meg av muligheten når jeg først har den. Jeg er egentlig ingen vin-jente, men drinker er jeg altfor glad i. Det er ingenting som er bedre enn en kald drink på stranden eller utenfor en hyggelig bar ved havet på kvelden. Jeg drikker sjeldent, så skal tillate meg en drink hver dag. 

SENE KVELDER PÅ BALKONGEN
Vi har vært så heldige å få et rom med balkong og havutsikt. Balkongen skal vi benytte oss av etter at vi har fylt opp skap og kjøleskap med mat, chips, frukt og gode drikker. Her skal vi nyte både morgen og kveld med frokost, snacks og øl. Åh, det kommer til å bli deilig!

4 kommentarer Skjul

Henriette Celin

07.08.2016 kl.20:40

Så bra du har så mye planlagt. Høres kjempe kjekt ut alt sammen ^^
SIRI ALVÆR

07.08.2016 kl.21:58

Høres ut som noen fine planer du har. Kos deg masse i Hellas!
Celine

08.08.2016 kl.16:18

Gleder meg til å lese om turen deres! Drømmer selv om Skiathos, men sleit så sykt med å finne hotel jeg likte.. Haha! Så ha gjerne en liten oppramsing når ferien er over, med hotel og slikt også :D For jeg skal til Skiathos en gang! Gjerne en uke der og en uke på Skopelos!

09.08.2016 kl.13:07

Var i Skiathos for en mnd siden og tok båten over til skopalos og var på mamma Mia utflukten i samarbeid med Apollo. FYFAEN for en opplevelse og for en fantastisk natur. Vær innstilt på turkist hav, fantastiske strender og en ubeskrivelig utsikt. Her får du garantert tatt helt utrolige bilder. Anbefales på det varmeste. Kos deg masse :-)

Skriv en ny kommentar

hits