H O M E

.    .    .  BACK TO REALITY  .   .   .  

Jeg har snart vært hjemme i to døgn allerede og vet dere.. jeg hater det nesten litt. Det har vært to fantastiske uker i varmen som har fått meg til å ville prøve å flytte fra Norge. Alle virker så mye mer avslappet i utlandet, stresset med jobb og penger er ikke like intenst. Tenk dere å bo i Italia i et helt år, få en jobb der nede i stede slik at man har noe å leve av. Det hadde vært deilig! Vel, slik føler man det sikkert etter hver eneste ferie. Uansett er det ikke bare, bare - først må jeg skaffe meg en jobb til høsten, begynne på lappen og kanskje jeg blir å ta opp noen fag. Det viktigste for meg for øyeblikket er å få en jobb deretter lappen slik at jeg faktisk kan søke meg inn på PHS til neste år. Jeg har fortsatt to fulle minnekort med bilder fra ferien som jeg skal poste litt etter litt, så da later vi som at jeg fortsatt befinner meg 3161 km unna høst og regn. 

3 kommentarer Skjul

Henriette Celin

25.08.2016 kl.18:15

Skjønner at det er kjipt å komme hjem fra en sånn ferie, og til regn ja. Hadde ikke vært dumt å bodd en sånn plass i noen år nei (:
Vilde

25.08.2016 kl.18:49

Mhjaa det hadde vært skikkelig delig, virker faktisk mye mer avslappende i mange andre land ja... Menja, man har alltid 100andre planer og grenser som stopper en fra sånt.
sceneteppe

26.08.2016 kl.15:43

Du er så pen!

Skriv en ny kommentar

hits