boat tripBILDEDRYSS FRA BÅTTUR

En av de beste opplevelsene fra Skiathos var den første båtturen vår rundt øya og nest siste dagen bestemte vi oss for å dra på en ny. Vi fikk dessverre ikke besøkt Lalaria (fineste og mest spesielle stranden) som var det største ønsket, men det gir meg bare en ekstra grunn til å dra tilbake, uansett besøkte vi mange andre fine strender.
Sett bort i fra det var det enda en vellykket båttur med mye sol og bading. Vi avsluttet båt dagen på en av de største strendene på en øde øy hvor vi fanget litt flere solstråler og spiste en skikkelig gresk lunsj. Gresk salat er seriøst noe av det beste jeg vet, det metter og er veldig lett for magen - noe jeg behøver når det er varmt ute. På veien hjem fikk vi servert frisk vannmelon og øl noe som var sinnsykt godt flere timer borte fra land. 

Et lite utbrudd: Må nesten få lov til å si at det finnes veldig mange idioter på ferie, noen av menneskene på båten ble så sure for at vi ikke dro til Lalaria (som var en og en halv time av en 7 timers tur), til tross for at det kun var får vår egen sikkerhet på grunn av store bølger. Unnskyld, men det finnes for mange dumme som tror de har mer peiling enn grekerne selv - de verste var uheldigvis nordmenn i dette tilfellet, takk gud for at det er få som skjønner at man er fra samme land. 

 

5 kommentarer Skjul

Henriette Celin

26.08.2016 kl.20:22

Hørtes veldig kjekt ut! og så helt utrolig fint ut :-D
sceneteppe

26.08.2016 kl.21:25

Du legger ut så estetiske bilder! Har du Instagram?
Madde K.K

26.08.2016 kl.21:28

sceneteppe: Tusen takk! Elsker å høre positive tilbakemeldinger spesielt når det kommer til bildene mine, for de planlegger jeg og jobber mye med. Ja, heter @maddekk på instagram <3
Marie Oma

27.08.2016 kl.00:08

åhh, for noen herlige bilder <3
christineskun

27.08.2016 kl.09:59

Så herlige bilder :)

Skriv en ny kommentar

hits