BYTTE BLOGGPLATTFORM?




 

BLOGG.NO VS NOUW.COM 

Jeg har blogget hos blogg.no siden 2011, men begynner egentlig å bli lei. Det handler i hovedsak om designet og valgmulighetene, ingenting blir 100% som jeg ønsker det fordi det er så avansert med HTMLkoder og mange begrensninger. Jeg er skikkelig i tvil, for blogg.no er det trygge - her har jeg opparbeidet meg en blogg med lesere som følger meg fast, det er flere som kjenner til dette bloggnavnet enn eventuelt et nytt. Det er kanskje litt feil å si eventuelt et nytt for hvis jeg skal være ærlig har jeg allerede opprettet en ny blogg hos Nouw som dere finner HER. Spørsmålet er hvilken av de skal jeg bruke? Kanskje jeg skal teste noe nytt for det er aldri for sent å gå tilbake. Bloggen blir ikke slettet, den kommer bare til å stå stille her inne og jeg kan komme tilbake når som helst. Hva tenker dere, vil dere fortsatt følge meg hvis jeg går over til Nouw?

4 kommentarer Skjul

Henriette Celin

29.08.2016 kl.15:50

Det er helt opp til deg. Liker denne bloggen veldig godt, så kommer til å følge den videre på den andre plattformen. Men, det er ikke like lett å følge med 24/7, det er det ikke (:
Karoe

29.08.2016 kl.16:33

Jeg syntes personlig blogg.no er bedre, etter å ha forsøkt begge deler. Føler alle bloggene på nouw ser helt like ut og at det er for lite valgmuligheter egentlig. I tillegg er det vanskelig å følge på med kommentarer og man får så sinnssykt mye varsler i hytt og pine!
eveliin

29.08.2016 kl.17:15

ikke bytt :D lettere og følge deg på blogg.no.

men jeg kommer til å følge deg på den andre også om du bytter, men kanskje ikke så ofte:D
Ariel Charlotte

29.08.2016 kl.20:01

Du får gjøre hva du vil, men jeg vil anbefale deg å beholde blogg.no bloggen! Synes blogg.no er mye mere oversiktelig og fint, og veldig mange som bytter til nouw ender opp med å bytte tilbake igjen.

Skriv en ny kommentar

hits