MY KIND OF BREAKFAST




Jeg er veldig glad i å variere frokostene mine, noen dager er meieriprodukter favoritten andre dager frister det mer med litt større og mettende frokoster slik som dette. Typisk søndags frokosten når man har ekstra tid på kjøkken. Egg, bacon og avokado er en magisk kombinasjon og dette smørbrødet passer til alle døgnets tider - mettende, sunt og godt!




FOR TWO SANDWICHES :

2 SLICES OF BREAD, 4 CHERRY TOMATOES
1 AVOCADO, 2 EGGS 
BACON


Start med å steke bacon i margarin. Når de er sprø og gylne legger du de over på tørkepapir eller avispapir for at oljen skal renne av. Del avokadoen og ta ut steinen, putt avokadokjøttet og most det grovt i en skål, tilsett gjerne litt salt og pepper. Nå kan du begynne å stek eggene i samme stekepanne som du stekte bacon - jeg foretrekker stiv eggeplomme, men hvordan du vil ha egget ditt er helt opp til deg. I mens kan du riste skivende med brød, fordele avokadomosen og tomater, så topper du med baconskivene og egget når det er ferdig. En mettende frokost laget på under 20 minutter.



BON APPÉTIT!

4 kommentarer Skjul

Asalia

04.09.2016 kl.14:00

Så godt det så ut :) Spennende miks.
Henriette Celin

04.09.2016 kl.14:01

Å, så deilig! aldri prøvd med avokado til, men det må jeg jammen gjøre :-D
Hege Kristin

04.09.2016 kl.14:34

nam, så herlig ut!
Hanne Mjåseth

04.09.2016 kl.18:27

Nam, dette er så digg! :)

Skriv en ny kommentar

hits