10 ting jeg vil gjøre i septemberSommeren er over og den første høst måneden er i gang. Det er på tide å gjemme bort bikiniene og veldig snart alle andre lettere plagg for så finne frem de myke genserne i stikk. Jeg er veldig lite glad i høst og vinter, men prøver selvfølgelig å tenke positivt og før jeg vet ordet av det befinner jeg meg kanskje i et varmere land, det er i hvertfall drømmen. Jeg har laget enda et innlegg med "10 ting jeg vil gjøre" og denne gangen for september, det hjelper meg med å sette mål og fullføre dem. 
10 TING JEG HAR LYST TIL GJØRE I LØPET AV SEPTEMBER

1. Jeg trenger og vil ha en jobb så fort som mulig. En stabil fulltidsjobb eller noen faste dager i uken, helst en vekter jobb ettersom at jeg gjorde meg ferdig med vekterkurs i starten av mai. Dette er kanskje det viktigste målet jeg har for september. Heldigvis gjelder det bare å sende ut så mange søknader som mulig og før jeg vet ordet av det sitter jeg nok i et jobbintervju.

2. Komme fullstendig tilbake til rutiner. For meg er det å stå opp tidlig, dra på trening og ha et variert og sunt kosthold i ukedagene - og jobb når muligheten er der. Akkurat nå jobber jeg for pappa og håper at det er noe jeg kan gjøre frem til jeg får en annen "ordentlig" jobb. Treningen er en veldig viktig del av hverdagen min og jeg kan nesten ikke vente til jeg kommer inn i en skikkelig god treningsperiode, slik som jeg hadde før ferien. 

3. Skifte parkett inne på rommet mitt fra brunt til lys grå. Det er ikke noe jeg kan gjøre på egenhånd, men håper pappa kan få tid til å hjelpe meg i løpet av de neste ukene, hvis ikke skal jeg i det minste lete etter den perfekte parketten til mitt rom. Det kan ta litt tid det også!

4. Starte på lappen. Tenk dere det, 20 år om litt under to måneder og enda er ikke lappen i boks, faktisk fullførte jeg trafikalt grunnkurs for kun noen måneder siden. Nå i september er det på tide å begynne å øvelseskjøre slik at jeg er et steg nærmere oppkjøring og lappen. Å ha lappen er et stort bonus som vekter og generelt andre jobber, det gir meg enda større muligheter, både når det kommer til jobb og fritid.

5. Slutte å være så usosial. Jeg har litt for lett for å bli hjemme uansett hvilken dag og hva som skjer - noen ganger (alltid) frister det litt for mye å bli liggende i sofaen og se på serier enn å ta bussen for å møte noen venner. Kun fordi alt virker så "stress" når det egentlig ikke er det - glemmer hvor gøy det er å møte noen selv om planene ikke er store. 

6. Kvitte meg med søtsuget. Jeg er vanligvis flink til å holde søtsaker til helgene, men i det siste har jeg vært litt for slapp i ukedagene også og det merkes. Søtsaker i hverdagen er noe jeg må venne av meg, for det gir meg ingen god følelse. I morgen, mandag er det godtestopp og fult kjør med treningen igjen! 

7. Se og planlegge ferie til neste år. Jeg og kjæresten har veldig lyst til å reise utenfor Europa og har snakket om enten Bali eller Thailand. Han har vært i Thailand en gang før og det første han sa var "hit må vi dra sammen". Vi blir nok ikke å bestille reise i September, men det skader virkelig ikke å se på priser og eventuelle reisemål allerede nå. Slike turer er veldig greit å planlegge ettersom at prisene kan bli ekstremt høye. 

8. Bli mer kreativ på kjøkkenet. Trening og kosthold holder godt sammen og hele 70% av resultatene kommer av hvilken mat man spiser. Jeg har utrolig mange ideer for frokost, lunsj og middag, men det handler om å ta seg tid til å lage mat og nyte tiden på kjøkkenet - det er noe jeg må bli flinkere til!

9. Holde bloggen og instagram gående til tross for trening og jobb. Jeg mener selv at det er noe jeg har vært ganske flink til i det siste og håper at det kan vare resten av September og videre de neste månedene. For det er jo så gøy å når ting går bra og andre legger merke til arbeidet! 

10. Lukke lommeboken og begynne å spare igjen. Ferien er over og mye av høstgarderoben er kjøpt inn og da er det på tide å begynne å spare litt igjen. Jeg har sagt det engang før, men sier det like gjerne igjen: å spare penger er veldig viktig for meg, sånn at jeg alltid har noe liggende i tilfelle jeg skulle trenge noe som er viktigere enn klær vesker og sko. Jeg har en sparekonto for leilighet og annet nødvendig, men også en til "små" hverdagslige ting som ferie og ønsker man har i løpet av året.
Det skal nok gå lett siden jeg er så gjerrig med meg selv (kalles vel egentlig sparsom). 

Har du noen mål for September?

 

4 kommentarer Skjul

Henriette Celin

04.09.2016 kl.20:47

Flotte mål det ^^

Må selv bli bedre på kostholdet når det gjelder søtsaker, og spare. Er egentlig flink å spare, men vil spare mer. Her kommer det jobb inn i bildet og, så må nesten få meg en jobb til. Forhåpentligvis blir det ikke så altfor lenge til (:
Sarajaneeth

04.09.2016 kl.20:53

Flotte ting 😀
Emilie Skaget

04.09.2016 kl.21:46

Utrolig fint og inspirerende innlegg! Håper du får fullført planene dine :-) Jeg har planer om å være flink til og øve til eksamen som jeg har i oktober og november, men ellers vil jeg bare fortsette som de forrige månedene. Selvfølgelig dra frem noen deilige plagg med ull og bare nyte kveldene <3
christineskun

04.09.2016 kl.22:04

Flotte mål for september :) Jeg har bare et mål for september og det er i bli kvitt svimmelheten min, så jeg kommer meg på jobb igjen :) Og spare penger, samme som deg!

Skriv en ny kommentar

hits