8 MONTHLY FAVORITES

1. THIS MONTH´S  FAVORITE OUTFITDette antrekket har egentlig ikke kommet ut på bloggen enda, men kunne ikke vente. Dere kommer til å se mer av det i et eget innlegg.


2. THIS MONTH´S  FAVORITE FOOD

I løpet av mine to uker i Hellas ble det spist nesten en gresk salat hver dag. Jeg elsker å spise salat enten til lunsj eller ved siden av middag og spesielt i utlandet når matlysten har forsvunnet litt og tung mat er det siste som frister. Åå, de hadde den beste fetaosten!

3. THIS MONTH´S FAVORITE BUY 

Canon 85mm 1.8 objektivet. Det hadde jeg ønsket meg i flere måneder og rett før ferien ble det mitt - jeg er SÅ fornøyd med det!

4. THE FAVORITE DAY OF THE MONTH Definitivt onsdagen 10.august som var vårt første hele dag i Skiathos. Vi startet dagen med frokost på terrassen med den nydeligste utsikten før vi gikk og utforsket strendene til det ble for varmt og vi ble "lei" da la vi oss ned på en av de fineste strendene jeg har sett. Etter noen timer med bading og solen ente vi opp på en strandrestaurant og gikk hjem til leiligheten brune og mette. I leiligheten dusjet vi og gjorde oss klare for å dra til sentrum for middag og noen drinker og vi fikk seriøst servert de beste drinkene på Old port. Dette var uten tvil månedens beste dag, jeg gikk i seng og hadde 13 slike dager å se fram til!


5. THIS MONTH´S FAVORITE THINGSko er kanskje ikke en ting, men klarte ikke å la være og ta de med. Halvparten av august har jeg gått med de skoene og har aldri vært mer fornøyd med et par sko før. De var så fine til solbrun hud og bare legger! 

6. THIS MONTH´S FAVORITE  PITCURE

Okei, dette er den FINESTE stranden jeg noen gang har vært på. Alt var perfekt, vannet! En liten øde med en lang sandstrand, skog i bakgrunn og det mest krystallklare vannet. Jeg kommer aldri til å glemme det sjokket da båten la seg inn mot land, et ord: Mind-blowing. 

7. THIS MONTH´S FAVORITE RECIPE Oppskriften jeg la ut i helgen (Oh, shit det var september. Jaja, surrehue). Det er lenge siden sist jeg var kreativ på kjøkkenet,  men frokosten jeg serverte meg selv på søndag fikk meg til å forstå at det er bare å sette i gang igjen. De to smørbrødene var rett og slett knallgode, dere må nesten bare teste de!

8. THIS MONTH´S FAVORITE  HIGHLIGHT​Jeg kan ikke si annet enn å reise bort i to uker med verdens beste (kjæresten) til et helt nytt land i to uker og ikke gjøre annet enn å leve livet. Det var en fantastisk fin tur, dere kommer til å se mer :)

 

 

 

4 kommentarer Skjul

Marie Oma

06.09.2016 kl.19:15

mange fine favoritter! :D
Henriette Celin

06.09.2016 kl.19:25

Virket som en herlig reise, og et godt måltid ^^

Elsker skoene og antrekket også (:

06.09.2016 kl.21:04

Kommer de nyeste innleggene dine her på blogg.no rett over til nouw eller lager du dem to ganger?
Madde K.K

06.09.2016 kl.21:05

Anonym: Jeg kopierer de og legger de inn hos Nouw, så "lager" dem to ganger inntil jeg har bestemt til for hvor jeg vil være :)

Skriv en ny kommentar

hits