make up look for tonight​Jeg bruker sjeldent tid på å sminke meg såpass mye, men til fest eller andre "spesielle" anledninger syns jeg det er greit. Sminke er noe jeg har begynt å interessere meg mer for det siste året. Jeg gleder meg til å få testet ut forskjellige produkter og looks. Man kan skape så mange forskjellige uttrykk ved forskjellige teknikker, men i dag gjort det helt enkelt til kveldens festligheter. Det tok meg evigheter å lage dette innlegget, men det kommer nok flere etterhvert - for dette var gøy!​EYES, LIPS & FACE MAKE UP

Eyes & eyebrows: Too faced eyeshadow (Natural at night), Max factor mascara & Bitch´n brows eyebrow set.
Face: BareMinerals foundation (golden tan), BareMinerals warmth, Revolution blush palette & Frøya highligther
Lips: NXY soft matte lip cream (Stockholm)
EYEBROWS & EYE MAKEUP


Eye: Palettet fra Too faced har jeg brukt i evigheter, kan ikke huske første gang det ble kjøpt. Selv om jeg sjeldent bruker øyenskygge er dette en favoritt, fargene passer perfekt til mine hazel-øyne, eller for de med brune og grønne øyne. Palettet har litt mørkere jordfarger i blant annet gull, brunt og grønt med forskjellige nyanser med og uten shimmer. Jeg la først en lys og gylden gullfarge over store deler av lokket og blendet det oppover mot brynet. Deretter la jeg en brunfarge uten shimmer på lokket i en c-form og duset den litt ut mot ytterkanten og under øyet. Til slutt la jeg en brunfarge med shimmer på globallinjen og litt som en c-form her også, blendet alt sammen godt slik at det blir fine overganger. Dette gjør jeg først av alt, slik at foundation dekker over eventuelt søl under øyet. 
Eyebrow: I Bitch´n brows sitt sett følger det med øyenbrynspenn, skygge og gel - det beste jeg har brukt! Jeg starter alltid med forme og markere brynet med pennen, fra starten til slutt. Deretter bruker jeg skyggen for å farge brynet og blander den lyseste og nest mørkeste fargen. Jeg bruker å ta den lyse fargen på starten av brynet og gjør det mørkere mot slutten. Når dette er gjort legger jeg en gel på for at brynet skal holde seg resten av dagen og en lys highlighter under og over brynet for kontrastene og formen sin skyld.


ON MY LIPS & FACE

Face: Jeg sverger til Bareminerals sin foundation og har brukt det i flere år, helt klart mitt favoritt merke for ansiktssminke. Før jeg starter med sminken i ansiktet legger jeg alltid et en god fuktighetskrem for at huden skal holde seg fuktig. Deretter legger jeg en base med Bareminerals foundation i hele ansiktet, etter den er lagt bruker jeg BareMinerals Warmth og legger det i et 3-tall fra tinningen, ned under kinnbeina, tilbake og ned mot kjeven. Til slutt legger jeg en ferskenfarget blush i skinnene og avslutter med highligther på kinnbeina, over leppene og under øyebrynet. 
Lips: Jeg varierer mellom fargene og hvordan, men denne gangen bruke jeg min favoritt fra NYX. Hvis jeg hadde hatt en lipliner i en farge som passer til, ville jeg tegnet rundt leppene først og fargelagt for mer markerte lepper.


IKKE GLEM: Følg meg gjerne den nye bloggen på blogkeen eller se bloggen HER!

2 kommentarer Skjul

Henriette Celin

10.09.2016 kl.17:19

En veldig fin look ^^
Vaarin

11.09.2016 kl.15:26

Pent!

Skriv en ny kommentar

hits