10 ting du kanskje ikke visste om meg10 TING DU KANSKJE IKKE VISSTE OM MEG

 

1. Halvt tunisisk. Det er nok noen av dere som har fått det med seg og andre ikke. Det er pappa og hans sin familie som er tunisiske. Dessverre har jeg sjeldent blogget om det siden vi ikke har vært der nede på 4-5 år grunnet uroligheter og terror. 

2. Jeg faktisk veldig fornøyd med meg selv og glad for å ha det sånn. For meg er det viktig å lytte til meg selv først og ikke la seg knekke av andre og hva de har å si om meg. Man kan ikke bli likt av alle og det er helt greit, for tenk hvor kjedelig det ville vært om alle likte alle.

3. Jeg sover med lyset på hver eneste natt og slik har det alltid vært. Ja, snart 20 år og livredd når lyset blir slått av. Jeg trenger oversikt og er altfor flink til å skremme meg selv. Monster under senga vettu...

4. Jeg er litt for gjerrig. Jeg liker virkelig ikke å dele mat eller spandere ting på andre. Det gjør direkte vondt å måtte kjøpe gaver til andre for mine egne penger. Det skjer, men det er sjeldent og til de aller færreste. Gjerrigknarken!

5. Jeg liker ikke mørket, men edderkopper derimot er noen merkelige skapninger jeg liker. Du dreper ikke en edderkopp foran meg, og det skjer aldri i livet at jeg gjør det heller. De er velkommene på rommet mitt så lenge de holder seg unna sengen og klærne mine. 

6. Nærkontakt er ille. Jeg takler ikke klemmer, de gir meg nesten panikk. Det er sjeldent jeg deler ut klemmer, med mindre meg "MÅ". Det har til og med hendt at jeg må ha sagt i fra til personer jeg nylig har blitt kjent med og det er like ubehagelig hver gang. Det er kun kjæresten jeg har nærkontakt meg, rart?

7. Jeg er veldig sta og det har jeg fått høre gjentatte ganger opp gjennom årene av både kjæresten og de hjemme. Jeg gir sjeldent opp uansett hva det gjelder og kan være litt kranglete av meg. Diskusjoner alltid vært noe jeg har likt. Jeg liker å ha rett, eller å få viljen min - ikke misforstå meg, jeg tar feil og innrømmer det, men det er ikke noe jeg liker. 

8. Det er ingenting som er bedre enn chips. Tortillachips, Sørlandschips, Maarud - you name it. Det er det beste som finnes! Bytter gjerne ut godteskålen med en chips.

9. Jeg ble hjerteoperert da for mer enn 19 år siden, men det påvirker meg egentlig ikke nå. Hjertet mitt er så godt som nytt og helsen er bra. Dere får høre mer om det i et eget innlegg :)

10. Siden jeg var liten har jeg hatt to kaniner, en undulat, kyllinger, kameleon og to skilpadder. Må påpeke at de tre siste nevnte er kjæledyr jeg har hatt i Tunisia da vi reiste ned jevnlig. Mens nå har vi en hund her hjemme som heter Pepita - 29.september fyller hun 5 år allerede.

 

3 kommentarer Skjul

Henriette Celin

11.09.2016 kl.21:15

Spennende fakta!

Herlig å være fornøyd med seg selv, du er heldig der (:

Er ganske redd mørket selv, og må nesten alltid ha et lite lys på. Går fint om jeg er med kjæresten, for da føler jeg meg på en måte beskyttet x)
Silje

11.09.2016 kl.22:08

Dette får meg til å innse hvor lenge jeg har lest bloggen din.. Husker godt at du blogget da du var nede i Tunisia for en del år siden - og da Pepita var valp! Veldig gøy å lese dette innlegget hehe :-)
Madde K.K

13.09.2016 kl.22:29

Silje: Åå, det var sykt morsomt å lese denne kommentaren. Setter pris på hvor lenge du har fulgt meg. Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

hits