Jeg har et lite ønske om at dere skal begynne å legge igjen litt ekstra tilbakemeldinger i hvert innlegg. For det er ikke noe å legge skjul på at det er mye mer spennende å være blogger, når man får koselige kommentarer og tilbakemeldinger på det man skriver og legger ut. Jeg skal prøve å oppfylle alle ønskene dere kommer med og håper at dere kan oppfylle mitt. Det er ikke alltid like gøy å poste innlegg og ikke få en eneste kommentar - Jeg vet jo at dere leser innleggene, eller ihvertfall ser på de♥

Som blogger vil jeg også vite hva dere liker å lese om og om dere har noen spesielle ønsker til forskjellige innlegg. Prøver å variere innleggene mine, men mange av dagene mine går mye i det samme og det kan bli litt kjedelig å lese om. Dere har sikkert lest noe på bloggen som dere har likt før, så hvis dere husker noen gamle innlegg som falt i smak - kom med en tilbakemeldig. Noen ganger er det litt vanskelig å være blogger fordi man har x-antall bloggere å tilfredsstille, samtidlig som man skal blogge om det man selv liker og sette sitt eget "personlige preg" på bloggen (noe jeg er opptatt av)!!

Hva ønsker du å lese om på bloggen min?


Bloggen min er 2 år i dag. På disse to årene har mye forandret seg - jeg og selvsagt bloggen, både negativt og positivt. Jeg har bladd igjennom hele bloggen og sett på hvordan livet mitt var før, og det er ganske stor forskjellig, føler jeg. Jeg har blitt mer voksen. Her har dere en liten oppsumering av ting jeg har gjort og opplevd de to årene:                                                                                      JANUAR - MARS 2011Tragedie*På disse to årene har mye forandret seg -  Jeg har fått nye venner, og mistet noen. Jeg har blitt mer voksen. Jeg har vært mange reiser. Jeg har gjort ting jeg ikke har tid til å angre på. Jeg har tatt feil valg. Jeg har tatt rikitge valg. Jeg har lært mye og jeg har opplevd mye. Ikke minst forandret meg veldig både når det gjelder tankegang, utseende og alt.

Jeg har egentlig blogget i 4 hele år, men denne bloggen lagde jeg for 2 år siden. Tenk dere det, jeg har blogget i 4 år, det er virkelig ikke lite. Så lenge jeg trives med det, fortsetter jeg nok en god stund fremover også. 

 
Fikk to headere av en blogger ved navn Kine, den ene jeg har nå og den andre som dere kan se på bildet under. Har et lite problem, ikke stort - og dere kan fikse opp i det enkelt ved å si hvilket design syns jeg skal ha. Det er ikke store endinger, det eneste er at det ''nye'' er helt hvitt med den nye headeren og det andre er det jeg har nå. Hvilket design vil dere se hver gang dere klikker dere inn på bloggen min?


Det er dette jeg har nå:

Satt opp til langt på natt i går og fikset designet mitt. Har fått inn to nye headere og valgte å butte ut den jeg fikk av Sandra(link), til denne jeg har nå som jeg fikk av Kine (link). Alle jeg har fått er kjempe fine, men valge kine sin siden den er ''noe helt nytt''.

Siden jeg i hadde fått inn en så fin header, tenkte jeg at da kan det være greit å fikse på designet også. Det er ganske likt, bare mer ryddig og litt finere etter min mening. Ser litt mer proft ut siden jeg har brukt helt andre koder og nustilte alt.  Tok sin tid, men vært det!

(kodene er hentet fra forskjellige steder, forskjellige enkelt koder, koder fra forskjellige gratis design).


Har også fikset på annonsene for før tok de dobbelt så stor plass, som gjøre at bloggen ble rotete. Nå er de smale og dere ser hva slags annonse det er. Mye bedre, er utrolig fornøyd. 

Tusen takk til Kine som har laget den nydelige headeren min. Hun har laget en til, men sparer den til april-mai! (link til bloggen)


Redigert i photoshop!

Natta!
Hei,

lagde meg en bruker på blogkeen i juleferien, men har bare lagt ut banner. På denne siden kan dere følge deres favorittblogger og se når de har lagt ut innlegg på en oversiktlig måte. Håper dere melder dere inn HER, så kan det bli lettere for deg å lese dine favorittblogger, håper også du følger meg :)

(trykk på banneren rett neden for og dere kommer direkte inn på siden og kan følge både bloggen min og andres)

MaddekkMaddekkMaddekkMaddekkMaddekk

Her ser man når dine favorittbloggere har blogget, og blir oppdatert. Veldig fint!

Her ser man andre bloggere som er populære eller begynner å bli :)

Og her er bare mange forskjellige bloggere som får innlegget sitt vist her (helt gratis) hvis man har over 3 abonenter. Veldig fint å ta å se på noen av disse bloggeren også, plutselig har du fått en ny favorittblogg. Denne oppdateres hver gang det er noen som er medlem med over 3 abonenter.. Så her er det nye bloggere/innlegg stadig vekk.

Alt er på samme nettside, så mye forskjellig på denne siden. Utrolig fin side!


overskriften sier alt!

Jeg har laget en del ferdigskrevet innlegg, som jeg kan legge ut når jeg enten er for lat til å blogge, eller når jeg ikke har tid.

Men hva ønsker dere, dere mer av?
.. Den nye headeren min!

Er så sykt fornøyd med den, og det er ikke jeg som har laget den denne gangen. Nå var det en jente jeg kjenner som heter Kristine, og hun er helt sykt flink! Tusen takk, Kristine.


Kjempe gøy å få en så utrolig fin header som dette. Hun har greid å redigere de inn i hverandre, og jeg skal love dere at jeg hadde aldri greid det med disse to bildene, de var liksom helt forskjellige. 

nNå skal jeg rydde rommet, og kanskje dere er heldige å få se det. Etter som det er så sykt mange som har spurt oom å få se rommet mitt, selv om jeg har lagt det ut både i bilder og i en video før.. Kanskje jeg legger ut videoen på nytt.  (men nå kom favoritt sangen min på radioen mirror-lil wayne, sorry kan ikke skrive mer da).

Hva syns du?
Kommer hjem imorgen kveld og idag tok vi flyet fra Tunisia til Roma. Har opplevd mye og sett både Colosseumet og restene etter romrike. Viser dere så fort jeg får skikkelig tilgang til nett.

Har shoppet litt idag, 45 varmegrader sick og mer shopping imorgen:)
Endelig har jeg fått meg et halveis nytt design. Ikke noe nytt med oppsette, men vurderer å fjerne hele sidemenyen og bare ha en stor blogg. Skal tenke på det.  Det som er nytt er farger og en kjempe fin header laget av Thea Kristine, hun er kjempe flink. Utrolig hyggelig av deg å lage ny header til meg, Tusen Takk!♥ 


Takk til søte, snille Thea!
Syns designet er mye finere nå. Litt mer farger, men forsatt enkelt. Thea har bare laget headeren, designet er laget av meg. Nå tror jeg kanskje at jeg skal dra å ta sol, snakkes! <3
Fikk dessverre ikke sove i natt, vet ikke hvorfor. Tenker vel for mye på dere og ting jeg har å gjøre. Jaja, og sånn har jeg sittet i hele natt:Skal i komfirmasjon idag, derfor gidder jeg ikke å legge meg for da greier jeg virkelig ikke å stå opp igjen, før den begynner og sånn at jeg rekker å fikse meg!!
Har alltid blitt lei av designene mine og følt at det har blitt uproft. Men nå med intensjobbing 3 timer på skolen ble jeg endelig fornøyd. Mange av kodene er tatt fra mne.blogg.no! :)


Syns det ble bra jeg, litt annerledes enn jeg har pleid å ha!

Hva syns dere?
Min ønskeliste/det jeg ønsker meg mest og det dyreste, mest kreative tingene:

Kan dessverre ikke få i pose og sekk, og jeg anger kjempe mye på at jeg ikke ønsket meg dette til jul, eller sa ifra til de bekjente. Fy, nå må jeg kjøpe det iår!!

 Dette er det neste jeg vil ha, eller vil ha innen 2012. Veldig random innlegg, men merker at det er så utrolig mye jeg har lyst på som jeg ikke har råd til å kjøpe her og nå, om dere skjønner. En ting om gangen, kjempe kjipt!!

Hva vil du ha, som er litt dyrere enn andre?
God morgen,

Sover så lenge nå fortiden, alle planer går rett i dass. Det gjør de vel alltid, sånn som idag hadde jeg tenkt til å fikse litt på rommet, men den siste timen har jeg sett på jersey shore. Beste program, DRAMA♥ Etterhvert tror jeg at jeg skal ringe Cajsa & Andrea, the ditchers som overnatter sammen uten meg, fordi det er snakk om grillings!

Men aller aller først må jeg gjøre det som betyr mye for meg og se på Jersey Shore!


Ser på det på nett, på en side som her : gadiss.net. Der finner du mange andre serier og programmer du kanskje har lyst til å se på helt gratis og intet virus om du har norten internet (sånn beskyttelse), de fleste har det. Ellers spørr du bare mor og far! :)

 


Haha, nå kommer det mest lættise fra min barndom.

Da jeg var liten skulle jeg ta hull i ørene før jeg begynte på skolen. Så jeg og mamma dra til en frisør ca 10 meter borten for meg og jeg tok et hull i øre. Jeg var jo så liten å syns det gjorde kjempe vondt så jeg løp gråtene ut. Og etter det har jeg ikke tatt hull i det andre før nå idag. Haha, det er så sinnsykt teit og ikke minst flaut. Men husker jo dagen som om det var igår jo.

Tok et til hull vedsiden av det jeg tok da jeg var liten. Hihi♥

Skal ta ett til om litt, sånn vedsiden av det andre hvor jeg bare har ett.

Hva syns du ?

veldig bra konkurranse:http://twoblondes.blogg.no/1294675266_vinn_solkort_fra_brun.html#comment

For en super kveld det har vært♥ Har vært borte siden kl. 9 og kom hjem nå for noen minutter siden. Det har vært helt fantastisk og ganske så fint år, noen nedturer og mange fantastiske minner. Og 2011 kommer til å bli et bra år det også. Nå er jo vi i 96 på våre 7 gode år igjen - endelig!

Jeg har spist med familien idag og etter det tok jeg meg en tur opp til Sofie også kom det jo ganske så mange folk. Koselig!

Håper alle sammen har hatt en bra år og får et enda bedre år ! :)


    Canon 1000D  - lys : laser
Jeg har fått høre at jeg har så fin ren hud hele tiden og mange har spurt om hva jeg gjør før det og jeg tenkte at jeg kunne svare på det for engangs skyld.

Jeg bruker ikke mye kremer heller noe i det hele tatt. Det er kanskje noen i måneden jeg bestemmer meg for å ha en slags '' hjemmespa''. Egentlig har jeg veldig ren hud uten å bruke noe daglig.

Men når jeg bruker noe og har den hjemmespa greia bruker jeg dette, det er ikke alle gangene jeg bruker alt sammen, men dette er det jeg bruker av alt det jeg har:
Først skrubber jeg huden litt, med perfect clean. Den er utrolig bra, og jeg har sett mange som har den og er fornøyde.

Denne er veldig myk og bra. Den gjør huden din myk, og ren. Den tar jeg ALLTID på når jeg bestemmer meg for å ha'' hjemmespa''. Kjempe fornøyd. Fås kjøpt på Boots apoteket.

Den her brukte jeg mye før, men ikke like ofte nå lenger. Den er også veldig bra, det er egentlig en daglig krem, men jeg bruker den noen ganger i måneden. Anbefaler denne også. Fra boots!

Sånn dette er det jeg bruker. Men jeg pleier også å bruke ANSIKTS MASKER ikke ofte, men da jeg føler for det, og ikke minst har det!

 
Goden kveld,

Idag ble det litt pakkeåpning hos Kaja. Det var kjempe koselig å ha sånn julelunsj og nå tenkte jeg å vise dere det jeg pakket opp idag:

   Tusen takk til verdens bestevenner, loveyou!!♥
Nå har jeg ryddet og pyntet litt inne på rommet. Det eneste som mangler nå er skyve dør til walk in-closet  mitt. Jeg har noen nisser på rommet, og tent levene lys så nå blir vel mesteparten av dagen og dagene brukt inne på rommet mitt.

Jeg må øve til norsk tentamen, mattetentamen og engelsk tentamen hele denne uka. Har alle disse tentamnene på her sin dag denne uka så mye øving blir det nok.

Nu skal jeg trene og deretter vet jeg ikke - og kl 14:00 blir det jobb!

 

 

Sånn her så det ut:
Og nå:

Tror ikke det kommer til å være så fint  kjempe lenge. Men vært et forsøk. Hihi, roteguri!

 

Hva syns du om rommet mitt?

 
Gøy med sånn julekalender greie. Syns det er sikkelig gøy å lage sånne litt annerledese videoer som skal være litt morsomme å se på. Kom gjerne med forsalg til neste VIDEO SOM ALLERDE KOMMER IMORGEN!
God kveld,

Nå håper jeg alle sammen sitter å ser på ''Jul på Månetoppen''. Jeg sitter faktisk og gjør det, og det er virkelig det søteste programmet. Elsker sånn søte nisser, skulle virkelig ønske det fantes jeg.

      Peppekaker er bare noe man må ha når det er advent, det er jo så utrolig godt. Namnam, hjemmelagde er egentlig best, men jule måneden har vel nettopp begynt, så jeg har ikke giddet å begynne så tidlig med peppekakelaging!
Dette er to av 4 viktige ting for meg. De to andre er å være mye med familien, venner og koslige kvelder - og kalender gaver. Kjempe koselig og det er det eneste jeg forventer♥

-  Ser du på Månetoppen? Hva trenger du får at det skal bli en sikkelig advent/jul?
Og egentlig en av de beste. Borsett fra at det er så utrolig kaldt. Det er jo nesten 20 - allerede nå, og det er kaldt altså. Haha, dette blir nok den kaldeste vinteren vi har hatt på 10000 år jo. Gruer meg.

Men over til noe kosligere:


Det er vel at for hver eneste dag i desember merker vi at julen kommer nærmere og nærmere. Mørkere og mørkere blir det, men koselig også. Alle lysene, jule tv-programmene, nissene i stua og om ikke så lenge er juletreet på plass også. Det beste er egentlig at det er liksom den måneden man viser at man er glad i hverandre, ikke bare ved å gi gaver, men alt annet også!

 
Nå tenkte jeg å gi dere en anbefaling av en av de beste leppestiftene jeg har hatt. Den er veldig bra og anbefales, også en fin julegave!

 

Hva syns du om videoen?

 
Da blir jeg så sinnsykt glad. Jeg har øsnket meg det kjempe lenge nå og pc'en min er ødelagt så jeg bruker mamma sin hver eneste dag. 

Jeg lover at det kommer tilbake noe om mange stemmer på meg ved å trykke på denne linken: sånn at jeg kanskje vinner : http://apps.facebook.com/sunsilkminerals/?ItemGuid=8966771a-3fb2-4dee-9eec-359a34acd475.Jeg må bruke mine egene penger på en macbook, og jobbe minst 4 måneder får å få råd til denne, og det hadde vært så gøy om det hadde vært '' dere '' som ga meg en sånn en! Jeg skal også ta media og kommunikasjon og da er det jo bra å ha en sånn pc!

Vær snill og grei, og du får noe tilbake!

http://apps.facebook.com/sunsilkminerals/?ItemGuid=8966771a-3fb2-4dee-9eec-359a34acd475.

 
Sorry, men kameraet mitt på fikset fordi jeg har ikke lys til å blogge uten bilder. Derfor må blogger jeg ikke før det er fikset. Dessverre, men skal blogge med engang det er fikset!
God ettermiddag,

Nå sitter jeg og  Kaja på sånn møterom, eller avslappningsrom. Kjempe deilig, vi har egentlig ikke gjort noe særlig idag, men jaja - gøy har vi virkelig hatt det. Bygget er kjempe fint, men legger ut bilder når jeg kommer hjem.

Her kommer outfiten:
Vest - Bik Bok
Genser - H&M
Bukse - Zara 
Sko - Italia

Hva syns du om outfiten ?


Hva syns du om orkiderer?
Lastet opp videoen på nytt, håper den funker nå..

Ja, det er jo ikke akkurat sånn jeg sminker meg når jeg skal i bursdag eller lignene. Eller jeg bytter på fargene på øyenskyggen, men nå tok jeg bare et eksempel. Og jeg pleier å bruke den fargen som passer best til det jeg har på meg. Ganske så fornøyd med videoen, egentlig♥ Håper dere skjønner hva jeg mener, + syns grønn øyenskygge er veldig fint - en grunn til at jeg valgte grønn..

 
Yeah, bestemor te!

Den heter egentlig ikke det, men helt siden jeg var liten har vi kaldt den bestemor te. Tror det er fordi vi drakk den hver morgen når vi var små hos bestemor. Den er kjempe god, og den hjelper sikkelig når du ikke føler deg helt frisk. Jeg kan egentlig ikke beskrive hvor god den er. Drikker den ganske ofte hjemme i Oslo også, og da tenker jeg helt sykt på hvor deilig det faktisk er å være i samme hus som tant, kusine, fetter og besteforeldre♥Syns faktisk det nederste bilde ble ganske så kult, ihvertfall ikke dårlig bilde. Hihi! Nå skal jeg drikke opp, og se på rød snø, om noen i det hele tatt gidder å hjelpe meg med å slå den på!

Har du  og din familie deres egene navn på ting?
Endelig er videoen her, den jeg lovte igår. Hihi, føler meg sikkelig aktiv på bloggen nå. Jeg har lagt inn 2 videoblogger på 2 dager, tror det er sånn det skal være fremover nå. Mange video blogger, og fler om dere legger inn noen forslag.

Yeah, her kan dere vel se hvordan jeg sminker meg når jeg pleier å gjøre det:

( Sminker meg ikke hverdag, skjønner dere. Men som oftes på skolen bruker jeg bare mascara, hvis jeg orker).

 

Jeg  vet at det ikke er bra kvalitet på videoen når det gjelder disse videoene som kommer ut fremover. Men jeg skal love dere om 1 - 3 måneder skal jeg ha skaffet meg et video kamera, eller ihvertfall få fikset kameraet som filmer. Men dere for greie dere med webcam. Og kanskje noen mobilvideo'er om det gjelder ting som skjer ute.

Men så lenge jeg har speilrefleks får dere jo noen bilder i videoen, sånn som denne!  Ja, jeg blir sikkelig sånn dere må forstå hva jeg mener, sikkert utrolig irriterende at jeg skriver så sinnsykt mye. Så nå er det slutt på skriving!!!

Hva syns du om resultatet?


Madeleine K.Kraiem
Maddekk er 17 år (veldig snart 18, veldig viktig) og kommer fra Norge og Tunisia, bor i Oslo. Hun interesserer seg for Fashion og fitness - kommer til å ha fokus på det.


Legg meg til som venn


Romwe - The Latest Street FashionNorske blogger


Arkiv


· Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012Kategorier


· 365 days · Blogg · DIY · Hverdagen · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Maddekk · Mat · Meninger · Mote · My wardrobe · Outfit · Photo · Photoshoot · Reiser · Shopping · Skjønnhet · Tips · Trening og Kosthold · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits