Maddekk - hjerteoperert -
Hjem Add Om meg Kontakt

12

Jeg har et lite ønske om at dere skal begynne å legge igjen litt ekstra tilbakemeldinger i hvert innlegg. For det er ikke noe å legge skjul på at det er mye mer spennende å være blogger, når man får koselige kommentarer og tilbakemeldinger på det man skriver og legger ut. Jeg skal prøve å oppfylle alle ønskene dere kommer med og håper at dere kan oppfylle mitt. Det er ikke alltid like gøy å poste innlegg og ikke få en eneste kommentar - Jeg vet jo at dere leser innleggene, eller ihvertfall ser på de♥

Som blogger vil jeg også vite hva dere liker å lese om og om dere har noen spesielle ønsker til forskjellige innlegg. Prøver å variere innleggene mine, men mange av dagene mine går mye i det samme og det kan bli litt kjedelig å lese om. Dere har sikkert lest noe på bloggen som dere har likt før, så hvis dere husker noen gamle innlegg som falt i smak - kom med en tilbakemeldig. Noen ganger er det litt vanskelig å være blogger fordi man har x-antall bloggere å tilfredsstille, samtidlig som man skal blogge om det man selv liker og sette sitt eget "personlige preg" på bloggen (noe jeg er opptatt av)!!

Hva ønsker du å lese om på bloggen min? • 15

  Bloggen min er 2 år i dag. På disse to årene har mye forandret seg - jeg og selvsagt bloggen, både negativt og positivt. Jeg har bladd igjennom hele bloggen og sett på hvordan livet mitt var før, og det er ganske stor forskjellig, føler jeg. Jeg har blitt mer voksen. Her har dere en liten oppsumering av ting jeg har gjort og opplevd de to årene:                                                                                        JANUAR - MARS 2011  Tragedie*  På disse to årene har mye forandret seg -  Jeg har fått nye venner, og mistet noen. Jeg har blitt mer voksen. Jeg har vært mange reiser. Jeg har gjort ting jeg ikke har tid til å angre på. Jeg har tatt feil valg. Jeg har tatt rikitge valg. Jeg har lært mye og jeg har opplevd mye. Ikke minst forandret meg veldig både når det gjelder tankegang, utseende og alt.

  Jeg har egentlig blogget i 4 hele år, men denne bloggen lagde jeg for 2 år siden. Tenk dere det, jeg har blogget i 4 år, det er virkelig ikke lite. Så lenge jeg trives med det, fortsetter jeg nok en god stund fremover også. 

   

 • 5

  Fikk to headere av en blogger ved navn Kine, den ene jeg har nå og den andre som dere kan se på bildet under. Har et lite problem, ikke stort - og dere kan fikse opp i det enkelt ved å si hvilket design syns jeg skal ha. Det er ikke store endinger, det eneste er at det ''nye'' er helt hvitt med den nye headeren og det andre er det jeg har nå. Hvilket design vil dere se hver gang dere klikker dere inn på bloggen min?


  Det er dette jeg har nå:


 • 12

  Satt opp til langt på natt i går og fikset designet mitt. Har fått inn to nye headere og valgte å butte ut den jeg fikk av Sandra(link), til denne jeg har nå som jeg fikk av Kine (link). Alle jeg har fått er kjempe fine, men valge kine sin siden den er ''noe helt nytt''.

  Siden jeg i hadde fått inn en så fin header, tenkte jeg at da kan det være greit å fikse på designet også. Det er ganske likt, bare mer ryddig og litt finere etter min mening. Ser litt mer proft ut siden jeg har brukt helt andre koder og nustilte alt.  Tok sin tid, men vært det!

  (kodene er hentet fra forskjellige steder, forskjellige enkelt koder, koder fra forskjellige gratis design).


  Har også fikset på annonsene for før tok de dobbelt så stor plass, som gjøre at bloggen ble rotete. Nå er de smale og dere ser hva slags annonse det er. Mye bedre, er utrolig fornøyd. 

  Tusen takk til Kine som har laget den nydelige headeren min. Hun har laget en til, men sparer den til april-mai! (link til bloggen)

 • 5  Redigert i photoshop!

  Natta!

 • 9

  Hei,

  lagde meg en bruker på blogkeen i juleferien, men har bare lagt ut banner. På denne siden kan dere følge deres favorittblogger og se når de har lagt ut innlegg på en oversiktlig måte. Håper dere melder dere inn HER, så kan det bli lettere for deg å lese dine favorittblogger, håper også du følger meg :)

  (trykk på banneren rett neden for og dere kommer direkte inn på siden og kan følge både bloggen min og andres)

  MaddekkMaddekkMaddekkMaddekkMaddekk

  Her ser man når dine favorittbloggere har blogget, og blir oppdatert. Veldig fint!

  Her ser man andre bloggere som er populære eller begynner å bli :)

  Og her er bare mange forskjellige bloggere som får innlegget sitt vist her (helt gratis) hvis man har over 3 abonenter. Veldig fint å ta å se på noen av disse bloggeren også, plutselig har du fått en ny favorittblogg. Denne oppdateres hver gang det er noen som er medlem med over 3 abonenter.. Så her er det nye bloggere/innlegg stadig vekk.

  Alt er på samme nettside, så mye forskjellig på denne siden. Utrolig fin side!

 • 15  overskriften sier alt!

  Jeg har laget en del ferdigskrevet innlegg, som jeg kan legge ut når jeg enten er for lat til å blogge, eller når jeg ikke har tid.

  Men hva ønsker dere, dere mer av?

 • 19

  .. Den nye headeren min!

  Er så sykt fornøyd med den, og det er ikke jeg som har laget den denne gangen. Nå var det en jente jeg kjenner som heter Kristine, og hun er helt sykt flink! Tusen takk, Kristine.


  Kjempe gøy å få en så utrolig fin header som dette. Hun har greid å redigere de inn i hverandre, og jeg skal love dere at jeg hadde aldri greid det med disse to bildene, de var liksom helt forskjellige. 

  nNå skal jeg rydde rommet, og kanskje dere er heldige å få se det. Etter som det er så sykt mange som har spurt oom å få se rommet mitt, selv om jeg har lagt det ut både i bilder og i en video før.. Kanskje jeg legger ut videoen på nytt.  (men nå kom favoritt sangen min på radioen mirror-lil wayne, sorry kan ikke skrive mer da).

  Hva syns du?

 • 2

  Kommer hjem imorgen kveld og idag tok vi flyet fra Tunisia til Roma. Har opplevd mye og sett både Colosseumet og restene etter romrike. Viser dere så fort jeg får skikkelig tilgang til nett.

  Har shoppet litt idag, 45 varmegrader sick og mer shopping imorgen:)

 • 8

  Endelig har jeg fått meg et halveis nytt design. Ikke noe nytt med oppsette, men vurderer å fjerne hele sidemenyen og bare ha en stor blogg. Skal tenke på det.  Det som er nytt er farger og en kjempe fin header laget av Thea Kristine, hun er kjempe flink. Utrolig hyggelig av deg å lage ny header til meg, Tusen Takk!♥ 


  Takk til søte, snille Thea!


  

  Syns designet er mye finere nå. Litt mer farger, men forsatt enkelt. Thea har bare laget headeren, designet er laget av meg. Nå tror jeg kanskje at jeg skal dra å ta sol, snakkes! <3

 • 3

  Fikk dessverre ikke sove i natt, vet ikke hvorfor. Tenker vel for mye på dere og ting jeg har å gjøre. Jaja, og sånn har jeg sittet i hele natt:  Skal i komfirmasjon idag, derfor gidder jeg ikke å legge meg for da greier jeg virkelig ikke å stå opp igjen, før den begynner og sånn at jeg rekker å fikse meg!!

 • 3

  Har alltid blitt lei av designene mine og følt at det har blitt uproft. Men nå med intensjobbing 3 timer på skolen ble jeg endelig fornøyd. Mange av kodene er tatt fra mne.blogg.no! :)


  Syns det ble bra jeg, litt annerledes enn jeg har pleid å ha!

  Hva syns dere?

 • 5

  Min ønskeliste/det jeg ønsker meg mest og det dyreste, mest kreative tingene:

  Kan dessverre ikke få i pose og sekk, og jeg anger kjempe mye på at jeg ikke ønsket meg dette til jul, eller sa ifra til de bekjente. Fy, nå må jeg kjøpe det iår!!

     Dette er det neste jeg vil ha, eller vil ha innen 2012. Veldig random innlegg, men merker at det er så utrolig mye jeg har lyst på som jeg ikke har råd til å kjøpe her og nå, om dere skjønner. En ting om gangen, kjempe kjipt!!

  Hva vil du ha, som er litt dyrere enn andre?

 • 1

  God morgen,

  Sover så lenge nå fortiden, alle planer går rett i dass. Det gjør de vel alltid, sånn som idag hadde jeg tenkt til å fikse litt på rommet, men den siste timen har jeg sett på jersey shore. Beste program, DRAMA♥ Etterhvert tror jeg at jeg skal ringe Cajsa & Andrea, the ditchers som overnatter sammen uten meg, fordi det er snakk om grillings!

  Men aller aller først må jeg gjøre det som betyr mye for meg og se på Jersey Shore!


  Ser på det på nett, på en side som her : gadiss.net. Der finner du mange andre serier og programmer du kanskje har lyst til å se på helt gratis og intet virus om du har norten internet (sånn beskyttelse), de fleste har det. Ellers spørr du bare mor og far! :)

   

  

 • 16

  Haha, nå kommer det mest lættise fra min barndom.

  Da jeg var liten skulle jeg ta hull i ørene før jeg begynte på skolen. Så jeg og mamma dra til en frisør ca 10 meter borten for meg og jeg tok et hull i øre. Jeg var jo så liten å syns det gjorde kjempe vondt så jeg løp gråtene ut. Og etter det har jeg ikke tatt hull i det andre før nå idag. Haha, det er så sinnsykt teit og ikke minst flaut. Men husker jo dagen som om det var igår jo.

  Tok et til hull vedsiden av det jeg tok da jeg var liten. Hihi♥

  Skal ta ett til om litt, sånn vedsiden av det andre hvor jeg bare har ett.

  Hva syns du ?

  veldig bra konkurranse:http://twoblondes.blogg.no/1294675266_vinn_solkort_fra_brun.html#comment

 • 14


  For en super kveld det har vært♥ Har vært borte siden kl. 9 og kom hjem nå for noen minutter siden. Det har vært helt fantastisk og ganske så fint år, noen nedturer og mange fantastiske minner. Og 2011 kommer til å bli et bra år det også. Nå er jo vi i 96 på våre 7 gode år igjen - endelig!

  Jeg har spist med familien idag og etter det tok jeg meg en tur opp til Sofie også kom det jo ganske så mange folk. Koselig!

  Håper alle sammen har hatt en bra år og får et enda bedre år ! :)

 • 10      Canon 1000D  - lys : laser

 • 4

  Jeg har fått høre at jeg har så fin ren hud hele tiden og mange har spurt om hva jeg gjør før det og jeg tenkte at jeg kunne svare på det for engangs skyld.

  Jeg bruker ikke mye kremer heller noe i det hele tatt. Det er kanskje noen i måneden jeg bestemmer meg for å ha en slags '' hjemmespa''. Egentlig har jeg veldig ren hud uten å bruke noe daglig.

  Men når jeg bruker noe og har den hjemmespa greia bruker jeg dette, det er ikke alle gangene jeg bruker alt sammen, men dette er det jeg bruker av alt det jeg har:
  Først skrubber jeg huden litt, med perfect clean. Den er utrolig bra, og jeg har sett mange som har den og er fornøyde.

  Denne er veldig myk og bra. Den gjør huden din myk, og ren. Den tar jeg ALLTID på når jeg bestemmer meg for å ha'' hjemmespa''. Kjempe fornøyd. Fås kjøpt på Boots apoteket.

  Den her brukte jeg mye før, men ikke like ofte nå lenger. Den er også veldig bra, det er egentlig en daglig krem, men jeg bruker den noen ganger i måneden. Anbefaler denne også. Fra boots!

  Sånn dette er det jeg bruker. Men jeg pleier også å bruke ANSIKTS MASKER ikke ofte, men da jeg føler for det, og ikke minst har det!

   

 • 7

  Goden kveld,

  Idag ble det litt pakkeåpning hos Kaja. Det var kjempe koselig å ha sånn julelunsj og nå tenkte jeg å vise dere det jeg pakket opp idag:

       Tusen takk til verdens bestevenner, loveyou!!♥

 • 10

  Nå har jeg ryddet og pyntet litt inne på rommet. Det eneste som mangler nå er skyve dør til walk in-closet  mitt. Jeg har noen nisser på rommet, og tent levene lys så nå blir vel mesteparten av dagen og dagene brukt inne på rommet mitt.

  Jeg må øve til norsk tentamen, mattetentamen og engelsk tentamen hele denne uka. Har alle disse tentamnene på her sin dag denne uka så mye øving blir det nok.

  Nu skal jeg trene og deretter vet jeg ikke - og kl 14:00 blir det jobb!

   

   

  Sånn her så det ut:
  Og nå:

  Tror ikke det kommer til å være så fint  kjempe lenge. Men vært et forsøk. Hihi, roteguri!

   

  Hva syns du om rommet mitt?

   

 • 12

  Gøy med sånn julekalender greie. Syns det er sikkelig gøy å lage sånne litt annerledese videoer som skal være litt morsomme å se på. Kom gjerne med forsalg til neste VIDEO SOM ALLERDE KOMMER IMORGEN!

 • 7

  God kveld,

  Nå håper jeg alle sammen sitter å ser på ''Jul på Månetoppen''. Jeg sitter faktisk og gjør det, og det er virkelig det søteste programmet. Elsker sånn søte nisser, skulle virkelig ønske det fantes jeg.

        Peppekaker er bare noe man må ha når det er advent, det er jo så utrolig godt. Namnam, hjemmelagde er egentlig best, men jule måneden har vel nettopp begynt, så jeg har ikke giddet å begynne så tidlig med peppekakelaging!
  Dette er to av 4 viktige ting for meg. De to andre er å være mye med familien, venner og koslige kvelder - og kalender gaver. Kjempe koselig og det er det eneste jeg forventer♥

  -  Ser du på Månetoppen? Hva trenger du får at det skal bli en sikkelig advent/jul?

 • 4

  Og egentlig en av de beste. Borsett fra at det er så utrolig kaldt. Det er jo nesten 20 - allerede nå, og det er kaldt altså. Haha, dette blir nok den kaldeste vinteren vi har hatt på 10000 år jo. Gruer meg.

  Men over til noe kosligere:


  Det er vel at for hver eneste dag i desember merker vi at julen kommer nærmere og nærmere. Mørkere og mørkere blir det, men koselig også. Alle lysene, jule tv-programmene, nissene i stua og om ikke så lenge er juletreet på plass også. Det beste er egentlig at det er liksom den måneden man viser at man er glad i hverandre, ikke bare ved å gi gaver, men alt annet også!

   

 • 3

  Nå tenkte jeg å gi dere en anbefaling av en av de beste leppestiftene jeg har hatt. Den er veldig bra og anbefales, også en fin julegave!

   

  Hva syns du om videoen?

   

 • 10

  Da blir jeg så sinnsykt glad. Jeg har øsnket meg det kjempe lenge nå og pc'en min er ødelagt så jeg bruker mamma sin hver eneste dag. 

  Jeg lover at det kommer tilbake noe om mange stemmer på meg ved å trykke på denne linken: sånn at jeg kanskje vinner : http://apps.facebook.com/sunsilkminerals/?ItemGuid=8966771a-3fb2-4dee-9eec-359a34acd475.Jeg må bruke mine egene penger på en macbook, og jobbe minst 4 måneder får å få råd til denne, og det hadde vært så gøy om det hadde vært '' dere '' som ga meg en sånn en! Jeg skal også ta media og kommunikasjon og da er det jo bra å ha en sånn pc!

  Vær snill og grei, og du får noe tilbake!

  http://apps.facebook.com/sunsilkminerals/?ItemGuid=8966771a-3fb2-4dee-9eec-359a34acd475.

   

 • 3

  Sorry, men kameraet mitt på fikset fordi jeg har ikke lys til å blogge uten bilder. Derfor må blogger jeg ikke før det er fikset. Dessverre, men skal blogge med engang det er fikset!

 • 12

  God ettermiddag,

  Nå sitter jeg og  Kaja på sånn møterom, eller avslappningsrom. Kjempe deilig, vi har egentlig ikke gjort noe særlig idag, men jaja - gøy har vi virkelig hatt det. Bygget er kjempe fint, men legger ut bilder når jeg kommer hjem.

  Her kommer outfiten:
  Vest - Bik Bok
  Genser - H&M
  Bukse - Zara 
  Sko - Italia

  Hva syns du om outfiten ?

 • 8  Hva syns du om orkiderer?

 • 9

  Lastet opp videoen på nytt, håper den funker nå..

  Ja, det er jo ikke akkurat sånn jeg sminker meg når jeg skal i bursdag eller lignene. Eller jeg bytter på fargene på øyenskyggen, men nå tok jeg bare et eksempel. Og jeg pleier å bruke den fargen som passer best til det jeg har på meg. Ganske så fornøyd med videoen, egentlig♥ Håper dere skjønner hva jeg mener, + syns grønn øyenskygge er veldig fint - en grunn til at jeg valgte grønn..

   

 • 8

  Yeah, bestemor te!

  Den heter egentlig ikke det, men helt siden jeg var liten har vi kaldt den bestemor te. Tror det er fordi vi drakk den hver morgen når vi var små hos bestemor. Den er kjempe god, og den hjelper sikkelig når du ikke føler deg helt frisk. Jeg kan egentlig ikke beskrive hvor god den er. Drikker den ganske ofte hjemme i Oslo også, og da tenker jeg helt sykt på hvor deilig det faktisk er å være i samme hus som tant, kusine, fetter og besteforeldre♥  Syns faktisk det nederste bilde ble ganske så kult, ihvertfall ikke dårlig bilde. Hihi! Nå skal jeg drikke opp, og se på rød snø, om noen i det hele tatt gidder å hjelpe meg med å slå den på!

  Har du  og din familie deres egene navn på ting?

 • 5

  Endelig er videoen her, den jeg lovte igår. Hihi, føler meg sikkelig aktiv på bloggen nå. Jeg har lagt inn 2 videoblogger på 2 dager, tror det er sånn det skal være fremover nå. Mange video blogger, og fler om dere legger inn noen forslag.

  Yeah, her kan dere vel se hvordan jeg sminker meg når jeg pleier å gjøre det:

  ( Sminker meg ikke hverdag, skjønner dere. Men som oftes på skolen bruker jeg bare mascara, hvis jeg orker).

   

  Jeg  vet at det ikke er bra kvalitet på videoen når det gjelder disse videoene som kommer ut fremover. Men jeg skal love dere om 1 - 3 måneder skal jeg ha skaffet meg et video kamera, eller ihvertfall få fikset kameraet som filmer. Men dere for greie dere med webcam. Og kanskje noen mobilvideo'er om det gjelder ting som skjer ute.

  Men så lenge jeg har speilrefleks får dere jo noen bilder i videoen, sånn som denne!  Ja, jeg blir sikkelig sånn dere må forstå hva jeg mener, sikkert utrolig irriterende at jeg skriver så sinnsykt mye. Så nå er det slutt på skriving!!!

  Hva syns du om resultatet?

 • 19

  Fy flate! Den er stor altså, litt ekkelt å sitte å se ut av vinduet og der står det en bjørn.

  Det har vært bjørn her i skjåk, og den har faktisk drept en elg. Vi satt å så på tv, også begynte vi å høre litt brøling, men vi tenkte ikke noe mer på det. Plutselig så vi noe som bevegde seg i hagen/jorde. Jeg gikk bort til døra, men greide selvføgelig ikke å låse opp døra. Nøkkelen er veldig har, så jeg så heller ut av vinduet. Det så jeg en svær brun bjørn.

  Det var sikkelig ekkelt, så jeg ropte på mamma. Men den har forsvunnet nå! Heldigvis, så ingen fare. Jeg fikk knipsa noen blider av den.  Den er stor altså. Men den er ikke den største bjørnen som finnes, vil vel tro at den her er ikke voksen. Sikkelig spennede, men det var faktisk veldig ekkelt og sitte i sofan og vite at et farlig vesen løp rundt i hagen. Vi aner heller ikke hvorfor det var der, forvillet seg inn i hagen. Ikke akkurat skogen likker rundt 200-400 menter unna, og mye sauer osv rundt i området. Sykt!

  Har du noen gang hatt et sånt dyr i hagen din?

 • 7

  Jeg vet jeg er syk. Jeg spiser ikke noe mer enn etter skolen, og som oftes blir det bare litt middag. Ikke bra! Men idag skal jeg ha '' spis dagen''. Jeg har med meg mat på skolen, og jeg har tid til frokost. Ja, jeg er stolt♥

  Markus derimot, kjeller meg ut. Haha, han er skada. Vi hadde sloss kamp igår. Og hvem vant? Jo, jeg 3 ganger, og han 1. Men det var fordi han kvlete meg.

   
  Spiser du frokost hver dag?

 • 22

  Jeg er kjempe fornøyd med headeren og det nye designet. Skrifter design og header ofte, og syns egentlig det er ganske så greit. Har tenkt til å ha en ny header hver månede.

  Denne gangen syns jeg det egentlig ble ganske så bra. Det var noe med det jeg hadde på meg, og bakgrunnen passet perfekt til. Hihi♥

  Brunt er også kjempe fint! Noen som trenger ny header?

  Nu skal jeg rydde huset, flere som skal det? Nei, tenkte meg det. Det er bare jeg som er for snill mot mamma og pappa. Jaja, sånn er det å være snill!

   

  Hva syns du om designet mitt?


 • 11


  Acqua di Gioia fra Giorgio Armani er særiøst en av de beste parfymene jeg har hatt. Jeg har fått så mange fin tilbake meldinger om hvor godt jeg lukter. Gud så glad jeg er i dere, og den♥ Ja, så hvis du er på jakt etter en deilig parfyme, så burde du kjøpe denne. Den koster litt, men det er ikke den dyreste parfymen jeg har kjøpt. Du kan kjøpe den på alle parfymebutikker.

   

  Jeg kjøpte min på flyplassen i Italia, som gjorde at den blir litt billigere. Og en ting til jeg må si!

  Dere vet Italia er jo veldig kjent for merker og Armani er jeg det mest kjente merke. Og når du kommer til sånn '' ta bagasje greie'' i Italia, må du gjennom en glass bru. Og gjett hva du ser på begge sider. Jo hoved kontoerene til Armani. Haha, så kult egentlig! Det er liksom det de viser frem!

   

  Har du prøvd denne parfymen før?

 • 8

  Jeg elsker, elsker uggs mine. Og til dere som ikke har det, vurder å kjøpe det. De er utrolig deilig, varme og ikke minst søte. Du holder deg varm om vinteren, og slipper å tenke på at du må ha på ullsokker. Greit de koster en del, men det er vert det.

  Jeg skal kjøpe meg nye iår, og da tenker jeg at jeg vil ha enten svarte eller grå i høye. Er ikke helt sikker, men tror det er det jeg vil ha.

  Folk siert at det er dyreplageri, men det er da ikke. Det er saueskinn, og sauen skal uansett klippes. Så hvis det er derfor du ikke vil gå med de, burde du tenke '' Åja, det er  jo sånn at man klipper sauen, og jeg går jo uansett med ullsokker, osv''.

  Hva syns du om uggs og bildene?


 • 12

  Ja, tydeligvis. Idag hadde jeg med mat på skolen, noe jeg ikke har hatt siden starten av 8'ene klasse. Kjemppe deilig♥ Idag hadde jeg med ris med krydder, det var ganske så enkelt og fatisk smakte det ikke så aller verst. Egentlig ganske godt. Nam!

  Ja, så til dere andre som ikke tar med mat, begyn med det. Egentlig er jeg feil person til å si det. Men ja, begyn med det..

   

  Har du med mat på skolen hver dag?

 • 10

  God morgen,

  Idag er jeg rett og slett overlykkelig. Har kommet helt opp til 29.plass på topplista og greier. Dette er jeg kjempe fornøyd meg. Kan jo nesten droppe skolen og sitte og oppdatere her. Jaja, gleder meg til høstferien jeg♥  Jeg bare elsker vesten og buksa. Og når det blir sånn effekt på bildene blir det utrolig fint!

   

  Vest - Only

  Topp - Bik Bok

  Bukse - Zara

  Belte -  Fulgte med buksa

  Armbånd - Spania

   

  Hva syns du om outfiten?

 • 11

  ,

   

   

 • 9

  Coool!Bli bedre kjent med Anne Marie Ottersen

   

   

   

   

   

   

   

   

  Det var utrolig kult og hilse på han. En utrolig hyggelig fyr. Han kjøpte forseten en vest og slips av pappa. Visste ikke at hjan var fast kunde engang jeg? Haha, skulle turt å spørre om å ta bilde med han, men har var utolig stresset. Jaja!

   

   

 • 48

  Hei! Nå tenkte jeg å ha en blogg vs blogg, så det er bare å melde seg på! Tror jeg trekker litt senere i dag, eller i morgen.

 • 16

  N står vi å blogger inne hos humac, gøy! Vi kan ikke stå her så lenge, men kanskje tid til å legge ut et bilde? Hihi, nå skal vi ned på Bik Bok. Yeah, gøy å ha penger. Skal faktisk spare til Macbook Pro, begge to har faktsik tenkt til det!

  Love you!!♥

  Har du blogget fra humac sine pcer før?

  Til maria: Vi fant bilde av deg!! Hihi! sammen med Veronica!!

   

 • 13

  ratulerer så utrolig mye med dagen Ingrid!


  Ingrid er en av mine veldig gode venner, en utrolig søt jente. Noe dere helt sikkert ser på bildene. Hvis alle er like smarte som meg, har dere skjønt at en fantastisk jente har bursdag idag♥

  Og dette er til Ingrid:

  Du har alltid vært der for meg, vi har kanskje små kranglet litt, men hvis vi ser bort ifra det er du en utrolig god venn. Det er faktisk helt greit å krangle litt engang i blandt, men vet du hva? Vi har faktisk ikke hatt en sikkelig '' Fight'', vi har vært uenige. Greit nok det. Jeg er kjempe glad i deg bare sånn at du vet det. Og jeg håper du vet at du er ganske så nær å være perfekt. For det er vel noe som sier ingen er perfekte, men det er søren meg ikke langt unna!

  Gratulerer med dagen og håper du får en fantastisk dag, fordi det fortjener en fantastisk jente♥

  Legg gjerne igjen en hilsen til Ingrid? <3


 • 11

  Gjett hvem som tok seg tid til å pynte på neglene? Jo, jeg gjorde det! Nesten første gang, neida?  Men syns faktisk det ble gankse så kult, og jeg Pleier egentlig ikke å orke og bruke så lang tid på neglelakk.

  Jeg måtte vakse det av 4 ganger før det ble nesten bra, men orket liksom ikke mer. Men fikk det beste resultatet til slutt, etter 3 ganger med streving.

  Jeg vet jeg kunne fått stripene mye finere, men jeg er ikke den personen som orker å sitte og slite i årevis.

  Hva syns du om neglelakken?

 • 3

  Yes, endelig fant jeg den! Verdens søteste t-skjorte. Det er bilde av minni mus i london, søteste musen, og jeg er kjempe glad i t-skjorta. Hvorfor? Fordi jeg fikk den av mamma ♥ Haha, veldig rart, har liksom fått mange ting av mamma. Uansett jeg syns den er kjempe fin, og den er kjempe deilig å gå meg.

  T-skjorta er ifra Italia. Veldig rart at minni mus er i London egentlig. Jaja, jeg syns den er litt kul jeg da ! <3

  Har du en litt sånn barnselig t-skjorte?


 • 5

  Det var det jeg sa. Jeg kom til å være dårlig idag. Kjente det i går kveld, men vi sier at jeg ikke gjorde det sånn at jeg kan spå fremitden. Hihi♥

  Jeg er sikkelig kvalm, og kjenner det rundt i hele koppen. Jeg har vondt i hode, dårlig mage, og hoster som bare det. Har sikkert blitt så forskjølet at jeg kjenner det rundt i hele kroppen. Håper jeg blir snart frisk. Hater rett og slett å være syk!'

   

  Er du syk, eller kanskje du er på skolen?

 • 10

  Ikke tro jeg skater selv om jeg har tatt bilder av en skateramp. Men jeg må innrømme at jeg syns skatere, og alt som har med skate er faktisk ganske så kult. Jeg håper vikelig ikke jeg er den eneste, eller må innrømme - Jeg bryr meg egentlig ikke, gøy å ha sine egene meninger om ting♥

   
  Jeg syns det liksom ble så fine farger, også slitt tre passet så godt inn. Jeg syns det ble sikkelig fint! Ikke akkurat fordi jeg syns jeg er en flink fotograf, fordi jeg vet om mange andre som kanskje er 10 ganger så flinke som meg, men fordi fargene passet så godt inn, og siden treet var så slitt.

  Hva syns du?

 • 8

 • 24

  Jeg syns det er kjempe vondt å tenke på, selv om jeg ikke kjente gutten. Men tenk og ligge i en seng og tenkte imorgen kan det være at jeg ikke våkner opp. Og inatt skjedde dette! Jeg syns utrolig synd på han og hans familie, han hadde mange år igjen, han var ikke halveis en gang. Det er helt sykt.

  Jeg er livredd for å få kreft, men om jeg endag får det skal jeg være like positiv som han. Han var utrolig positiv, og han fortjente selvsagt ikke å dø, sånn som mange av de dumme, respektløse har sagt til han. Jeg skjønner ikke at det går ann å være så utrolig respektløs sånn de som har sagt så mye dritt. Hjerte dems må faen meg være laget av kull. Ingen fortjener å dø, det er jeg sikker på!

  Jeg syns utrolig synd på familien spesielt♥ Og jeg håper virkelig dere som har kommentert dette til han har utrolig dårlig samvittighet. Bare tenk deg selv om, og du ligger å har kreft i en seng, og vet du kommer til å dø - tror du en sånn kommentar som han har fått får deg til å smile, tror du han ikke blir mer deppa enn han var. Han lagd bloggen for støtte, og han fikk det av mange - men jeg tror han hadde husket de stygge kommentarene best , nesten helt sikker!

  Ble helt sjokket når jeg leste innlegget:
  Ble faktisk lei meg jeg!

  Jeg tror det faktisk hjelper at man tar vare på hverandre, støtter hverandre. Og er der for hverandre, kanskje det har noe med saken, hvis du får noen i godt humør, når de er syke, eller nede. Istede for å komme med dritt slenging, osv. Håper dere skjønner hva jeg mener!  Hva syns du om Ragnar sin død?


   

 • 13

  God morgen alle sammen,

   

  Idag skal vi ta klassebilde. Håper jeg ikke ser ut  som en liten unge, gruer meg egentlig litt. Veldig usikker på hvordan jeg skal smile forsatt. Haha, men tror jeg tar med meg kameraet idag, så for det bli noen bilder til dere også, lenge siden sist. Og da kan jo vi øve oss litt på hvordan vi skal smile♥  Cardigan - Zara

  Topp - Pimkie (italia)

  Bukse - Berskha ( Italia)

  Ring -  Pimkie (Italia)

   

  Hva syns du om outfiten min?

  Skal du ta klassebilde, eller kanskje du har tatt?

 • 10


  Idag kommer jeg bare til å daffe hjemme, det kan også være at Henriette kommer en tur ned. Vi snakket bare om det på Fredag, kjempe kos jente altså♥

  Men nå sitter jeg bare i sofahjørnet mitt, og blogger! Har faktsim på meg ansiktsmaske, og nettopp dusja. Skulle egentlig gjort det omvendt, (ta på ansitsk maska, også dusje). Jaja, men det er utrolig deilig og bare daffe. Og spesielt når jeg er den '' største dafferen''.
  Liker du å daffe? Hvordan er en daffe dag for deg?
 • 20
  Hei, 

  Det er vel ikke så rart? Det var jeg som bestilte de, der er helt gratis og jeg gjorde det bare for gøy♥ Selvfølgelig ikke alene, men med Andrea og Cajsa, men det er en stund siden, men jeg er bare så utrolig treig og glemte og godkjenne den greia, så jeg gjorde det på mandag. Hihi, og gjett hva som lå i posten idag?

  Kondomene. Mamma spurte hva det var, så jeg lat som jeg ikke visste noe, flaut. Men ikke tro jeg bruker de på den måten de skal brukes på. Hihi!

  Jeg har faktsik bestilt 60 eller 70 nye. Jeg er syk, men det er jo gratis så hvorfor ikke?


  Jeg sto ikke sånn for meg selv, bare sånn at dere vet det. Jeg og Kaja drev og tulla med kondomene helt til pappa kommer og er kondombrems. Haha, sikkelig kult leketøy må jeg si, kanskje det er noe sånn Iselin skal få til bursdagsgave? Neida!
  Men ja, vi fylte både vann, papir og egentlig hele pakka oppi kondomene. Vi sløser utrolig mye, men vi har det utrolig gøy også. Vi har jo ikke noe annet å bruke de på!

  Har du bestilt kondomer eller kjøpt før?

  Syns du det er bra at det er gratis kondomer på www.gratiskondomer.no?
 • 52
  Nei, og det har allerde kommet ut på blogg og jeg fant ikke det ut før noen dager siden. Mange av dere syns sikkert det er litt rart. Grunnen til det er at familien min bor veldig lagt unna, og det er vanskelig for de å komme hit. Og jeg har rett og slett ikke noen interesse i det, vet ikke hvorfor? Jeg har bare alltid vært sånn. 

  Men jeg har ikke sagt at det ikke skal bli noen sånne greier? Jeg har aldri feiret bursdagen min ordentilig, derfor har vi tenkt til å gjøre det litt ekstra da jeg blir 15, eller så komme vi bare til å ha en fest når det er liksom '' Konfirmasjons sesong''. Jeg syns det er like greit, for uansett de samme gavene, og er forsatt med familien - og uansett liker jeg meg ikke i kirka, og borgelig blir på en måte ikke det samme..

  Det er helt greit for meg,

  Er jeg den eneste?

  Nei ikke si det da?

  Jaja, jeg er jo meg selv uansett, og egentlig litt skutt også!


  Skal du konfirmere deg?


 • 37
  Jeg har fått så mange spørsmål om jeg har kuttet meg, og hvorfor det står FML. Og jeg velger å svare på det.

  Det var litt krangling og alt sånt i sommer - litt sånn typisk tenårlingsgreier. Og jeg har sikkelig tempramang. Det sier seg, selv '' Tuniser''. Haha, neida - men det jeg gjorde var å kutte meg, fordi jeg er jævlig dum. Det hjalp kanskje litt der og da, men det er ikke noe særlig fint å se på her jeg sitter nå. Det var en liten forklaring på hvorfor jeg har gjort sånn som jeg gjorde. Jeg har også lovet meg selv at jeg aldri skal gjøre det igjen, fordi det hjelper ikke no.


  Har du kuttet deg før?

  Hvorfor gjorde du det, om du har gjort det?
 • 29
  Jeg er så sinnsykt trøtt. Men måtte stå opp fordi jeg skal være med pappa på jobb, og jobbe. Noe som kommer til å bli sikkelig slitsomt egentlig. 

  Jeg skal vaske gulvet i butikken, og rydde - egentlig ikke så mye, men jeg skal jobbe der fra begynnelse til slutt som vil se 10 timer. Yes, her kommer vaskehjelpen♥ Haha, ikke bare vaskehjelp da, men når jeg står der og tørker av støv fra bordet kommer jeg til å føle meg som en.


   

  Hva skal du idag, og når sto du opp?

 • 13
  Hey, 

  Jeg fikk ikke kjøpt skole saker før skolen begynte. Og jeg måtte bare ta 10 min pause fra jobber igår for å gå  ned på notabene og skaffe noe til å ha med på skolen. Det svidde penger altså. Det var helt sykt dyrt, jeg kjøpte meg ikke mer enn et penal, 2 sprittusjer, en trykkblyant, en vanelig blyant, og en korrekturlakk - Det ble 385,50 -, til sammen. Det er helt helt sykt!
  Nå skal jeg til ski sentere sammen med Kaja, Ingrid, Amalie,Tuva, Renate, og sikkert noen til!

  Hva syns du om sakene jeg har kjøpt?
 • 20

  Fotograf: Madde og Min lillebror

  Hva syns du om bildene?

  Liker du å ha hjemme spa?
 • 23

  Hei nå ligger madde i bade karet og har sitt egent hjemme spa mens jeg har tatt over bloggen hennes.

  Min søsster er verdens beste søster men i balant så kan hun  være jævla irriterene. Jeg føler for å banke henne i blant .
  Jeg kunne ikke ha fått bedere søster ennn det jeg har! Noen ganger kan hun overderive med å bli fottografert men jeg prøver å være snill så jeg tar mange mange bilder for hennes syld. Hun er snill men noen ganger syntes jeg hun er irriterene som sier at jeg må være med å passe på Iselin vis noen spørr om jeg vill være med til banen men de fleste gangene så lar hun meg gå til banen.

  HVA SYNTES DU DET JEG SKREV?

 • 45
  I nesten hele dag.

  Jeg og Markus må passe på Iselin idag. Det pleier somregel å gå helt fin, derfor burde det gjøre det idag også. Vi skal bare være hjemme tror jeg, hvis ikke Markus finner på noe. Det er alltid han som finner på noe med Iselin, og kanskje jeg blir med. Jeg skal ihvertfall sole meg, fordi det er ikke sånn at Iselin ikke kan sitte stille, eller ikke kan sitte alene å leke med noe imens vi gjør andre ting. Det går faktsik!

  Markus sover forsatt, så fikk ikke tatt bilde av han :(  Har du sittet barevakt før? • 49
  Jeg kan ihvertfall si at Spania skal vinne. Jeg heier på spania, og de burde se også få inn minst 3 mål idag, neida! Men bare de vinner er jeg fornøyd. Jeg håper vikelig Spania vinner, har ikke noe imot Nederland, men spania har aldri vunnet noe før, og heller aldri kommet så langt. Derfor håper jeg litt på at Spania vinner! Nederland har heller aldri vunnet, men det er alltid Tyskland ogsånt som vinner. Og det hadde vært ligg gøy at Spania vant!  Hva heier du på?


 • Stikkord:
  Madde K.K

  Yo! Jeg heter Madeleine og er en jente på 17 år (snart 18, veldig viktig) fra Oslo. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, trening og mote. Jeg har blogget i snart 5 år og har enda ikke blitt lei. Alle bildene blir tatt med Canon 60D og Canon 50mm 1.4 objektiv. Hold dere gjerne oppdatert! Kontakt/sponsor: Maddekk.blogg@hotmail.no

  Norske blogger

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Annonser

  bilde