Hva ønsker dere å se?

 • 07.07.2014 - 23:14

Jeg har et lite ønske om at dere skal begynne å legge igjen litt ekstra tilbakemeldinger i hvert innlegg. For det er ikke noe å legge skjul på at det er mye mer spennende å være blogger, når man får koselige kommentarer og tilbakemeldinger på det man skriver og legger ut. Jeg skal prøve å oppfylle alle ønskene dere kommer med og håper at dere kan oppfylle mitt. Det er ikke alltid like gøy å poste innlegg og ikke få en eneste kommentar - Jeg vet jo at dere leser innleggene, eller ihvertfall ser på de♥

Som blogger vil jeg også vite hva dere liker å lese om og om dere har noen spesielle ønsker til forskjellige innlegg. Prøver å variere innleggene mine, men mange av dagene mine går mye i det samme og det kan bli litt kjedelig å lese om. Dere har sikkert lest noe på bloggen som dere har likt før, så hvis dere husker noen gamle innlegg som falt i smak - kom med en tilbakemeldig. Noen ganger er det litt vanskelig å være blogger fordi man har x-antall bloggere å tilfredsstille, samtidlig som man skal blogge om det man selv liker og sette sitt eget "personlige preg" på bloggen (noe jeg er opptatt av)!!

Hva ønsker du å lese om på bloggen min?bloggen 2 år!

 • 25.06.2012 - 18:01

Bloggen min er 2 år i dag. På disse to årene har mye forandret seg - jeg og selvsagt bloggen, både negativt og positivt. Jeg har bladd igjennom hele bloggen og sett på hvordan livet mitt var før, og det er ganske stor forskjellig, føler jeg. Jeg har blitt mer voksen. Her har dere en liten oppsumering av ting jeg har gjort og opplevd de to årene:                                                                                      JANUAR - MARS 2011Tragedie*På disse to årene har mye forandret seg -  Jeg har fått nye venner, og mistet noen. Jeg har blitt mer voksen. Jeg har vært mange reiser. Jeg har gjort ting jeg ikke har tid til å angre på. Jeg har tatt feil valg. Jeg har tatt rikitge valg. Jeg har lært mye og jeg har opplevd mye. Ikke minst forandret meg veldig både når det gjelder tankegang, utseende og alt.

Jeg har egentlig blogget i 4 hele år, men denne bloggen lagde jeg for 2 år siden. Tenk dere det, jeg har blogget i 4 år, det er virkelig ikke lite. Så lenge jeg trives med det, fortsetter jeg nok en god stund fremover også. 

 

Hvilket?

 • 25.04.2012 - 21:41

Fikk to headere av en blogger ved navn Kine, den ene jeg har nå og den andre som dere kan se på bildet under. Har et lite problem, ikke stort - og dere kan fikse opp i det enkelt ved å si hvilket design syns jeg skal ha. Det er ikke store endinger, det eneste er at det ''nye'' er helt hvitt med den nye headeren og det andre er det jeg har nå. Hvilket design vil dere se hver gang dere klikker dere inn på bloggen min?


Det er dette jeg har nå:


new design

 • 24.03.2012 - 13:41

Satt opp til langt på natt i går og fikset designet mitt. Har fått inn to nye headere og valgte å butte ut den jeg fikk av Sandra(link), til denne jeg har nå som jeg fikk av Kine (link). Alle jeg har fått er kjempe fine, men valge kine sin siden den er ''noe helt nytt''.

Siden jeg i hadde fått inn en så fin header, tenkte jeg at da kan det være greit å fikse på designet også. Det er ganske likt, bare mer ryddig og litt finere etter min mening. Ser litt mer proft ut siden jeg har brukt helt andre koder og nustilte alt.  Tok sin tid, men vært det!

(kodene er hentet fra forskjellige steder, forskjellige enkelt koder, koder fra forskjellige gratis design).


Har også fikset på annonsene for før tok de dobbelt så stor plass, som gjøre at bloggen ble rotete. Nå er de smale og dere ser hva slags annonse det er. Mye bedre, er utrolig fornøyd. 

Tusen takk til Kine som har laget den nydelige headeren min. Hun har laget en til, men sparer den til april-mai! (link til bloggen)

good night

 • 02.02.2012 - 23:21Redigert i photoshop!

Natta!

maddekk på blogkeen.com

 • 17.01.2012 - 17:51

Hei,

lagde meg en bruker på blogkeen i juleferien, men har bare lagt ut banner. På denne siden kan dere følge deres favorittblogger og se når de har lagt ut innlegg på en oversiktlig måte. Håper dere melder dere inn HER, så kan det bli lettere for deg å lese dine favorittblogger, håper også du følger meg :)

(trykk på banneren rett neden for og dere kommer direkte inn på siden og kan følge både bloggen min og andres)

MaddekkMaddekkMaddekkMaddekkMaddekk

Her ser man når dine favorittbloggere har blogget, og blir oppdatert. Veldig fint!

Her ser man andre bloggere som er populære eller begynner å bli :)

Og her er bare mange forskjellige bloggere som får innlegget sitt vist her (helt gratis) hvis man har over 3 abonenter. Veldig fint å ta å se på noen av disse bloggeren også, plutselig har du fått en ny favorittblogg. Denne oppdateres hver gang det er noen som er medlem med over 3 abonenter.. Så her er det nye bloggere/innlegg stadig vekk.

Alt er på samme nettside, så mye forskjellig på denne siden. Utrolig fin side!

hva vil du ser mer av på min blogg?

 • 04.01.2012 - 23:21overskriften sier alt!

Jeg har laget en del ferdigskrevet innlegg, som jeg kan legge ut når jeg enten er for lat til å blogge, eller når jeg ikke har tid.

Men hva ønsker dere, dere mer av?

La du merke til det?

 • 26.12.2011 - 17:31

.. Den nye headeren min!

Er så sykt fornøyd med den, og det er ikke jeg som har laget den denne gangen. Nå var det en jente jeg kjenner som heter Kristine, og hun er helt sykt flink! Tusen takk, Kristine.


Kjempe gøy å få en så utrolig fin header som dette. Hun har greid å redigere de inn i hverandre, og jeg skal love dere at jeg hadde aldri greid det med disse to bildene, de var liksom helt forskjellige. 

nNå skal jeg rydde rommet, og kanskje dere er heldige å få se det. Etter som det er så sykt mange som har spurt oom å få se rommet mitt, selv om jeg har lagt det ut både i bilder og i en video før.. Kanskje jeg legger ut videoen på nytt.  (men nå kom favoritt sangen min på radioen mirror-lil wayne, sorry kan ikke skrive mer da).

Hva syns du?

ROMA 45 GRADER OG SHOPPING

 • 27.08.2011 - 00:13

Kommer hjem imorgen kveld og idag tok vi flyet fra Tunisia til Roma. Har opplevd mye og sett både Colosseumet og restene etter romrike. Viser dere så fort jeg får skikkelig tilgang til nett.

Har shoppet litt idag, 45 varmegrader sick og mer shopping imorgen:)

NEW DESIGN

 • 02.07.2011 - 14:41

Endelig har jeg fått meg et halveis nytt design. Ikke noe nytt med oppsette, men vurderer å fjerne hele sidemenyen og bare ha en stor blogg. Skal tenke på det.  Det som er nytt er farger og en kjempe fin header laget av Thea Kristine, hun er kjempe flink. Utrolig hyggelig av deg å lage ny header til meg, Tusen Takk!♥ 


Takk til søte, snille Thea!
Syns designet er mye finere nå. Litt mer farger, men forsatt enkelt. Thea har bare laget headeren, designet er laget av meg. Nå tror jeg kanskje at jeg skal dra å ta sol, snakkes! <3

PEACE

 • 07.05.2011 - 05:29

Fikk dessverre ikke sove i natt, vet ikke hvorfor. Tenker vel for mye på dere og ting jeg har å gjøre. Jaja, og sånn har jeg sittet i hele natt:Skal i komfirmasjon idag, derfor gidder jeg ikke å legge meg for da greier jeg virkelig ikke å stå opp igjen, før den begynner og sånn at jeg rekker å fikse meg!!

NYTT DESIGN

 • 02.05.2011 - 16:40

Har alltid blitt lei av designene mine og følt at det har blitt uproft. Men nå med intensjobbing 3 timer på skolen ble jeg endelig fornøyd. Mange av kodene er tatt fra mne.blogg.no! :)


Syns det ble bra jeg, litt annerledes enn jeg har pleid å ha!

Hva syns dere?

MYE MAN VIL HA, SOM MAN IKKE KAN FÅ!

 • 28.04.2011 - 22:30

Min ønskeliste/det jeg ønsker meg mest og det dyreste, mest kreative tingene:

Kan dessverre ikke få i pose og sekk, og jeg anger kjempe mye på at jeg ikke ønsket meg dette til jul, eller sa ifra til de bekjente. Fy, nå må jeg kjøpe det iår!!

 Dette er det neste jeg vil ha, eller vil ha innen 2012. Veldig random innlegg, men merker at det er så utrolig mye jeg har lyst på som jeg ikke har råd til å kjøpe her og nå, om dere skjønner. En ting om gangen, kjempe kjipt!!

Hva vil du ha, som er litt dyrere enn andre?

JERSEY SHORE

 • 25.04.2011 - 12:01

God morgen,

Sover så lenge nå fortiden, alle planer går rett i dass. Det gjør de vel alltid, sånn som idag hadde jeg tenkt til å fikse litt på rommet, men den siste timen har jeg sett på jersey shore. Beste program, DRAMA♥ Etterhvert tror jeg at jeg skal ringe Cajsa & Andrea, the ditchers som overnatter sammen uten meg, fordi det er snakk om grillings!

Men aller aller først må jeg gjøre det som betyr mye for meg og se på Jersey Shore!


Ser på det på nett, på en side som her : gadiss.net. Der finner du mange andre serier og programmer du kanskje har lyst til å se på helt gratis og intet virus om du har norten internet (sånn beskyttelse), de fleste har det. Ellers spørr du bare mor og far! :)

 TATT HULL I ØRENE

 • 10.01.2011 - 16:10

Haha, nå kommer det mest lættise fra min barndom.

Da jeg var liten skulle jeg ta hull i ørene før jeg begynte på skolen. Så jeg og mamma dra til en frisør ca 10 meter borten for meg og jeg tok et hull i øre. Jeg var jo så liten å syns det gjorde kjempe vondt så jeg løp gråtene ut. Og etter det har jeg ikke tatt hull i det andre før nå idag. Haha, det er så sinnsykt teit og ikke minst flaut. Men husker jo dagen som om det var igår jo.

Tok et til hull vedsiden av det jeg tok da jeg var liten. Hihi♥

Skal ta ett til om litt, sånn vedsiden av det andre hvor jeg bare har ett.

Hva syns du ?

veldig bra konkurranse:http://twoblondes.blogg.no/1294675266_vinn_solkort_fra_brun.html#comment

Madde K.K

Madeleine K.Kraiem

er 18 år og bor i Oslo. Hun blogger for det meste om mote og trening!

Kontakt/sponsor: Maddekk.blogg@hotmail.no

Romwe - The Latest Street FashionNorske blogger

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits