10 ting du kanskje ikke visste om meg

10 TING DU KANSKJE IKKE VISSTE OM MEG   1. Halvt tunisisk. Det er nok noen av dere som har fått det med seg og andre ikke. Det er pappa og hans sin familie som er tunisiske. Dessverre har jeg sjeldent blogget om det siden vi ikke har vært der nede på 4-5 år grunnet uroligheter og terror.  2. Jeg faktisk veldig fornøyd med meg selv og glad for å ha det sånn. For meg er det viktig å lytte til meg selv først og ikke la seg knekke av andre og hva de har å si om meg. Man kan ikke bli likt av alle og det er helt greit, for tenk hvor kjedelig det ville vært om alle likte alle. 3. Jeg sover med lyset på hver eneste natt og slik har det alltid vært. Ja, snart 20 år og livredd når lyset blir slått av. Jeg trenger oversikt og er altfor flink til å skremme meg selv. Monster under senga vettu... 4. Jeg er litt for gjerrig. Jeg liker virkelig ikke å dele mat eller spandere ting på andre. Det gjør direkte vondt å måtte kjøpe gaver til andre for mine egne penger. Det skjer, men det e...

COZY NIGHT

MOVIE & CANDY IN BED Mine favoritt kvelder er kosekvelder med en god film på skjermen med godteskålen i fanget og gjerne ved siden av kjæresten. I dag skal vi ha en slik kveld og vi har allerede spist taco, lagt oss i sengen og funnet kveldens film. Planen var egentlig en treningsøkt etter middag, men det utsetter vi til i morgen eller søndag, selv om jeg gjerne skulle fått beveget kroppen litt. Jeg sover alltid så godt etter en tung kveldsøkt! Jaja, det tar jeg igjen på søndag for i morgen blir det null tid til trening. Jeg begynner å merke litt utålmodighet av kjæresten ved siden av meg og runner av for i dag. Vi snakkes i mrogen med både en make up look og et antrekk jeg gleder meg til å bruke. God natt❤ IKKE GLEM: Følg meg gjerne den nye bloggen på blogkeen eller se bloggen HER!

F R I Y A Y

IT´S FRIDAY! Flere enn meg som er glad for at det er fredag? Det er etterlengtet må jeg innrømme. Jeg elsker helg, men klarer virkelig ikke å bestemme hvilken dag som er best - alle dagene har hver sin spesielle stemning. I ettermiddag drar jeg til kjæresten for en kosekveld med taco til middag, film på skjermen og en diger godteskål på deling. Endelig er mitt normale kosthold tilbake med en sunn hverdag og litt ekstra å kose seg med i helgene. I morgen må jeg hjem igjen for å gjøre meg klar til både bursdag og innflytningsfest. Åå, jeg skal kose meg i hjel før mandagen banker på døren og det er tid for jobb igjen. Hva er dine planer for helgen? IKKE GLEM: Følg meg gjerne den nye bloggen på blogkeen eller se bloggen HER!

10 days ago

TODAY´S DETAILS T-SHIRT FROM WEEKDAY, SNAKE PRINT BRA FROM H&M SHORTS FROM BIK BOK, JEWELRY FROM SKIATHOS 10 dager allerede og jeg har bestemt meg. Neida, selvfølgelig har jeg ikke det, ubesluttsom. Jeg er utrolig fornøyd med bloggen på Nouw, systemet, designet, oppsettet og tilbakemeldingene. Det virker rett og slett litt mer seriøst når redaktører for Nouw fremmer bloggerne sine ukentlig uten en eneste kostnad - du blir lagt merke til og det er kanskje noe av det man mangler på blogg.no? Men det som holder meg litt tilbake er det jeg allerede har opparbeidet meg her, mer aktivitet i hvert fall hvis man skal følge statistikken. For øyeblikket oppdaterer jeg begge bloggene og må nesten gjør det en liten stund. Haha, det høres ut som det er verdens største dilemma som handler om noe langt mer viktig enn blogg. Jaja, jeg fortsetter å kopiere innleggene fra den ene bloggen til den andre inntil videre og selvfølgelig skal jeg si ifra hvis jeg blir å by...

8 MONTHLY FAVORITES

1. THIS MONTH´S  FAVORITE OUTFIT Dette antrekket har egentlig ikke kommet ut på bloggen enda, men kunne ikke vente. Dere kommer til å se mer av det i et eget innlegg. 2. THIS MONTH´S  FAVORITE FOOD I løpet av mine to uker i Hellas ble det spist nesten en gresk salat hver dag. Jeg elsker å spise salat enten til lunsj eller ved siden av middag og spesielt i utlandet når matlysten har forsvunnet litt og tung mat er det siste som frister. Åå, de hadde den beste fetaosten! 3. THIS MONTH´S FAVORITE BUY  Canon 85mm 1.8 objektivet. Det hadde jeg ønsket meg i flere måneder og rett før ferien ble det mitt - jeg er SÅ fornøyd med det! 4. THE FAVORITE DAY OF THE MONTH  Definitivt onsdagen 10.august som var vårt første hele dag i Skiathos. Vi startet dagen med frokost på terrassen med den nydeligste utsikten før vi gikk og utforsket strendene til det ble for varmt og vi ble "lei" da la vi oss ned på en av de fineste strendene jeg ...

BYTTE BLOGGPLATTFORM?

  BLOGG.NO VS NOUW.COM  ​ Jeg har blogget hos blogg.no siden 2011, men begynner egentlig å bli lei. Det handler i hovedsak om designet og valgmulighetene, ingenting blir 100% som jeg ønsker det fordi det er så avansert med HTMLkoder og mange begrensninger. Jeg er skikkelig i tvil, for blogg.no er det trygge - her har jeg opparbeidet meg en blogg med lesere som følger meg fast, det er flere som kjenner til dette bloggnavnet enn eventuelt et nytt. Det er kanskje litt feil å si eventuelt et nytt for hvis jeg skal være ærlig har jeg allerede opprettet en ny blogg hos Nouw som dere finner HER. Spørsmålet er hvilken av de skal jeg bruke? Kanskje jeg skal teste noe nytt for det er aldri for sent å gå tilbake. Bloggen blir ikke slettet, den kommer bare til å stå stille her inne og jeg kan komme tilbake når som helst. Hva tenker dere, vil dere fortsatt følge meg hvis jeg går over til Nouw?

H O M E

.    .    .  BACK TO REALITY  .   .   .   Jeg har snart vært hjemme i to døgn allerede og vet dere.. jeg hater det nesten litt. Det har vært to fantastiske uker i varmen som har fått meg til å ville prøve å flytte fra Norge. Alle virker så mye mer avslappet i utlandet, stresset med jobb og penger er ikke like intenst. Tenk dere å bo i Italia i et helt år, få en jobb der nede i stede slik at man har noe å leve av. Det hadde vært deilig! Vel, slik føler man det sikkert etter hver eneste ferie. Uansett er det ikke bare, bare - først må jeg skaffe meg en jobb til høsten, begynne på lappen og kanskje jeg blir å ta opp noen fag. Det viktigste for meg for øyeblikket er å få en jobb deretter lappen slik at jeg faktisk kan søke meg inn på PHS til neste år. Jeg har fortsatt to fulle minnekort med bilder fra ferien som jeg skal poste litt etter litt, så da later vi som at jeg fortsatt befinner meg 3161 km unna høst og regn. 

breakfast with a view

I LOVE THIS PLACE Kan ikke få sagt det nok ganger, dette stedet er fantastisk. Vi prøver å stå opp før ni hver eneste dag for å få mest mulig ut av dagen og ikke minst nok sol. I dag lagde vi en helt enkel frokost av egg, bacon og vannmelon - friskt og godt. Det er viktig å få i seg nok næring selv om man er på ferie, for det er ikke å legge skjul på at det blir mye usunt og lite næringsrik mat store deler av dagen. Frokosten nøyt vi på terrassen vår som er vendt ut mot havet - fin uteplass, med den fineste utsikten. Nå som dagens første og viktigste måltid er inntatt er vi klare for noen nye timer på stranden. Strendene er så rene med  krystallklart vann og klipper rundt omkring. Vi besøker en ny strand igjen i dag - følg meg på instagram eller snapchat  for å se mer av ferien og stedene vi besøket. Vi snakkes! Snapchat: Maddie911g Instagram: @Maddekk

Watermelon

BREAKFAST & BEACH READY Innlegget skulle vært postet 09:30, men treg bildeopplastning ble det nå i stede.  Dere aner ikke hvor deilig det var å våkne i morges, til sol og en nydelig utsikt. Vi kjøpte inn litt mat til leiligheten i går kveld, så planen var å lage og nyte frokost  på vår koselige terrasse, men selvfølgelig klarte vi å glemme olje til å steke både egg og bacon. Da blir det fort vannmelon til frokost og veldig snart skal vi komme oss ned til et sted vi så serverte ordentlig mat, blant annet omelett, pannekaker og croassiont. Rett etter frokost turer vi til en strand jeg har lest mye bra om, gleder meg til å oppleve mange skjulte stender!

a new little baby

MY NEW LITTLE BABY  ​Alt av kamera og kamerautstyr kjøper jeg på Scandinavian photo. Et nytt objektiv til samlingen min. Jeg har lenge vurdert å kjøpe et nytt objektiv til kamera mitt og det sto mellom Canon 85mm og Sigma 35mm, ente opp med første nevnte. Det er jeg utrolig fornøyd med! Dette objektivet kommer til å bli brukt mye til portretter, antrekksbilder og detaljer, mens mitt vidvinkel objektiv blir brukt til alt annet. En liten investering til ferien og selvfølgelig resten av året som jeg kommer til å bruke mye, gleder meg masse til å ta nye og bedre bilder. Endelig er det mitt♥ Jeg har tenkt til å lage et innlegg med mine kamera og bilde tips som kommer i løpet av neste uke, håper dere vil ha et sånt innlegg!

Regrets

Jeg sto opp for noen timer siden og skulle egentlig ha jobbet i nærmere seks timer nå, men slik ble det ikke i dag. Jeg orket rett og slett ikke å dra på jobb! Etter å ha jobbet fem dager forrige uke og to dager denne uken var det på tide med noen ekstra timer søvn. Heldigvis bestemmer jeg det helt selv, hvis ikke hadde jeg ikke hatt noe valg. Prøver å overbevise meg selv om at det var riktig å ta fri, men egentlig så angrer jeg litt. Nå blir det litt mindre lønn og mer ferie enn nødvendig. Jeg har i hvert fall fått spis en god frokost, BBQ sandwich, vasket opp for de hjemme og snart går turen til Elixia sammen med kjæresten. I går kjøpte jeg noe jeg har ønsket meg utrolig lenge som kommer på bloggen om litt, noen som klarer å gjett hva det er? 

MONDAY TO SUNDAY

  EVERYDAY SNAPSHOTS  En liten samling av bilder fra min uke. Jeg og kjæresten hadde en uke for oss selv både hjemme hos han og meg, så da har vi vært noen dager her og der. Det ble mye mat, trening, soling,  dag og natt turer med hunden i ene hånden og Pokémon Go i andre. En avslappende og deilig uke hjemme ♥ Sorry for dårlig oppdatering i år, men jeg hadde en ganske så full dag. I morgen bærer det tilbake på jobb, det kommer ikke til å bli like gøy, men om to uker vender jeg snuten mot Skiathos - motivasjonstanken! 

Sunny walk.

SUMMER STROLL  Dress from Zara & Shoes from H&M Denne dagen har vært herlig så langt. Jeg våknet i ni tiden, vekket kjæresten når klokken nærmet seg ti og varmet pizza restene fra i går. Rett etter frokost tok vi bussen til Elixia og fikk gjennomført beinøkten vi droppet i går. Deilig å få unnagjort treningen før klokken tolv, spesielt når det er strålende sol og gradestokken viser langt over 20. Perfekt ettersom at jeg ikke har fått brukt den nye kjolen min fra Zara, glad jeg ikke byttet den! Vi kom nettopp inn døren etter en liten tur med Pepita og nå skal vi legge oss ut på terrassen for å slikke litt sol. I kveld står sushi og hvitvin på menyen og gjett om jeg gleder meg. Det beste som finnes♥ Hvordan har din dag vært?

crevettes et rosé

.    .   . Slik så det ut for oss to i går kveld. Reker med loff, rosévin og masse godteri i hagemøblene ute på terrassen. Vi ble sittende utover kvelden mens vi så på SOA og avsluttet dagen med en lang tur sammen med Pepita. En skikkelig koselig og avslappende kveld med kjæresten! Planene for dagen er å spise opp godteri restene fra i går, komme seg en tur på Elixia for en knallhard bein økt og lage hjemmelaget BBQ pizza til middag. Åhh, de dagene her har det vært mye god mat.  Jeg tror jeg aldri har vært alene hjemme før og det føles veldig deilig å endelig ha hele huset for meg selv i noen dager, i tillegg ble det en uke fri fra jobb og det er digg. LA DOLCE VITA É ROSA.

BBQ NIGHT

BBQ NIGHT AT HOME Det virker som om sommeren er tilbake i Oslo og i går kveld ble det grillmat til middag. Vi har spist grillmat til middag de tre siste kveldene og det gjør meg absolutt ingenting fordi det er så godt. Det er så herlig å ha hagemøbler som man kan sitte å kose seg i til langt på natt. Vi har til og med fått kjøpt inn pynte puter og annet pynt, så det eneste som mangler nå er at jeg beiser terrassen. I kveld skal vi fyre opp grillen igjen og denne gangen skal jeg få laget et innlegg med en oppskrift jeg er veldig glad i. Nå skal jeg snart komme meg avgårde på trening og få kjørt både bein og rygg. Det blir en ordentlig tung treningsøkt, men følelsen etter kommer til å være fantastisk. Vi snakkes senere!

SPUNTINO

.    .    . SNACKS AT SPUNTINO WITH MY L I går bestemte vi oss for å gjøre noe koselig før kjæresten reiser på en kort guttetur. Det ble en bytur med litt titting i butikker også spiste vi på Spuntino. Jeg er lite glad i italienske restauranter i Norge for som oftes når jeg spiser italiensk befinner jeg meg i Italia, men spuntino hadde virkelig god mat med ordentlig italiensk smak. Vi bestilte hver vår Taglio Diavola som seriøst smakte himmelsk. Jeg får vann i munnen av se på bildene! Vi testet en med parmaskinke og basilikum også som var kjempe god, men må si at Diavola var virkelig det beste - noe av det beste jeg har spist på lenge. Spuntino har for det meste småretter, men prisene er veldig greie så det går an å bestille mye forskjellig. Etter en koselig ettermiddag dro vi hjem og ble liggende å se på Sons of Anarchy til over midtnatt, til tross for at vi skulle opp 05:20 på jobb. Det gikk heldigvis!  

MORNINGS.

  God morgen, Jeg våknet til dårlig vær i morges så ble liggende litt ekstra i sengen. So cozy! Det ble frokost på sengen og nå må jeg komme meg opp, på tide med ukens siste treningsøkt. Jeg bruke dagen til å lade opp til en ny uke med jobb og trening! I kveld får jeg besøk av kjæresten igjen, nesten en uke siden sist vi var sammen. Det blir koselig. Vi snakkes senere med et innlegg jeg tror dere liker, so stay tuned!

Right on time

GOOD SUMMER VIBES  Endelig har vi fått kjøpt en etterlengtet sittegruppe til terrassen, gleder meg til å tilbringe mange varme dager og kvelder i sofaen. Nå går det an å grille og spise ute med familie og venner. Vi fikk alt på plass i går kveld og det var midt i blinken nå som sommerværet er tilbake. Jeg og kjæresten har ligget ute siden tidlig i dag og frem til nå. Det ble en stor og deilig frokost laget av lillebror bestående av French toast med kylling og salat. Nesten obligatorisk å ta frokosten ute når hagemøblene er på plass, kan ikke å beskrive hvor fantastisk godt det føltes!   .   .   . Senere i kveld blir det en treningsøkt med mamma. Det er på tide å bevege seg litt etter altfor mange altfor mange slappe timer i solen med kortspill. I dag tenker jeg å trene rygg og biceps igjen fikk faktisk aldri trent det forrige uke. Når vi kommer hjem er det duket for hamburgere og annen grillmat som skal nytes ute på terrassen til sent ...

TAKKET VÆRE ISABEL RAAD!

33. PLASS PÅ TOPPLISTEN I dag ligger jeg på 33.plass på topplisten. Det er lenge siden sist jeg hadde en plass, kanskje nærmere to år siden jeg lå så langt oppe. Dette er takket være Isabel Raad som ga meg en shoutout på sin blogg for et par dager siden som takk for en hjelpen. Selvfølgelig er det også takket være de nye menneskene som klikket seg innom bloggen min i går. Jeg håper mange av dere fant noe dere likte og forblir mine lesere. Det hadde vært så utrolig morsomt å beholde en plass på listen. Håper dere vil hjelpe meg og syntes jeg fortjener det. Tusen takk til alle som har lagt igjen en kommentar og som leser bloggen min daglig! Forresten, jeg vil bare si at Isabel virker som en ordentlig koselig person med en bra personlighet. Hun har fått unødvendig mye hat. Dette var ikke noe hun måtte gjøre og det i seg selv viser at hun setter virkelig pris på leserne sine, tror kanskje ikke alle toppbloggerne ville gjort det...

The truth

A SMALL CONFESSION  Det er nesten litt flaut og kanskje spesielt som blogger, men jeg har faktisk ikke vært hos frisøren på over 3 år. Det er virkelig på tide å få gjort noe med det når man sitter med malingsrester og et hår som er slitt langt oppover. Jeg er altfor gjerrig til å bruke penger på det, syns det er kjipt og bortkastet. Om noen få timer skal jeg møte en venninne som er frisør for å få fikset og klippet håret mitt. Kanskje jeg gjøre noe sykt? Vi får se! Det er i hvert fall på tide å bruke litt bortkastet penger på håret før det faller av. Flere som er som meg? Forresten det kommer mest sannsynlig enda et truth innlegg senere i dag som er viktig for meg at mange av dere leser. Det er noen ting jeg må avklare. 

snickers frappe

Café o'clock  Jeg våknet til en deilig beskjed om at det var fri fra jobb etter nattens regnvær og da var det bare å stupe rett tilbake i seng klokken 05:20 for noen ekstra timers søvn. Noen timer senere ble jeg vekket av kjæresten, utrolig nok for ellers pleier han å bli vekket av meg. Vi ble liggende litt i sengen for å se en serie da klokken nærmet seg 11:30 var det på tide å stå opp. Det ble en rask dusj etterfulgt av noen minutter på badet for å gjøre klart morgen trynet og deretter tok vi bussen til nærmeste café for en frokost og frappe, snickers frappe faktisk. Det virket mer som en vanlig karamell frappe, men uansett veldig behagelig start på dagen. I morgen er vi tilbake på jobb. Det blir slitsomt samtidig som det er godt å tjene penger. Hvordan har din morgen vært?

1 day left

YES, IT´S FRIDAY BUT I WORK TOMORROW... Jeg er veldig trøtt og sliten i dag selv om arbeidsdagen ble avsluttet før 12. Med engang vi kom hjem stupte vi begge ned i sengen, så en film før kjæresten dro hjem og da var det dessverre på tide å rydde og vaske rommet. Et sinnsykt ork der og da, men nå er det sinnsykt deilig. Jeg har sovet siden jeg ble ferdig og har nylig våknet og kommet ut av dusjen. Fredagskvelden skal jeg nyte med hjemmelaget pizza, chips og is før det bærer tilbake på jobb i morgen tidlig igjen! Nå fikk jeg plutselig veldig lyst på croissant til frokost i morgen, kanskje det blir en tur på butikken før legge tid. Vi snakkes i morgen, hva skal dere i kveld?

hot dogs & peroni

           JUST ANOTHER SUMMER DAY          Nok en dag med herlig vær! I dag har det skjedd litt mer enn i går, våknet i halv ti tiden og dro rett på trening. Deilig å få gjennomført ukens andre økt før 12:00. Denne ettermiddagen ble tilbrakt sammen med kjæresten og hans bestevenn ute med grill, pølser og peroni. Etter litt mat og drikke ble det ballspill og vet dere hva?...jeg vant over gutta, 1 gang. Nyter fridagene♥ Nå har jeg kommet hjem, skal straks ta meg en kald dusje, shave leggene og skifte sengetøy. Det gjør alltid godt!  .       .       .

SUNNY WALK

​ ​ ANOTHER WALK IN THE SUN Jeg fikk plutselig veldig lyst til å gå en liten tur med Pepita i skogen, så fort jeg hadde fikset meg tok jeg med meg både lillesøster og hunden. Det ble en times tur og litt basketball spilll i solen, deilig å starte dagen med frisk luft og tur i skogen. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke starter lørdag og søndag med dette! Resten av dagen skal tilbringes hjemme med serier og is frem til kjæresten kommer. Kanskje det blir en treningsøkt også i løpet av ettermiddagen, hmm... Det er på tide å få spist opp lunsjen min som har stått ved siden av macén i mer enn en time. Vi snakkes senere i dag med min søndags outfit♥

SHOPPING & LUNCH

              SHOPPING + BURGER & FRIES                I går dro jeg til byen for å møte en god venninne over lunsj og shopping etter mislykket jobbdag som ikke var lenger enn en time. Det var skikkelig etterlengtet med en skikkelig shopping, god mat og venninne tid. Etter noen timer i butikkene ente vi opp på Friday´s rett og slett fordi vi gikk forbi når sulten meldte seg - alltid et sikkert og enkelt valg, selv om det er på tide å teste noe nytt. Det ble burger og fries som vanlig! Jeg fikk blant annet med meg en fresh skinnjakke og kjole hjem som kommer på bloggen om ikke så altfor lenge. Gleder meg virkelig til å vise dere skinnjakken også må jeg nesten spørre om litt hjelp senere.

breakfast club

MOTIVASJONSBOOST & A BIT EASIER  (Vanligvis er mandag min første ukedag, men denne uken ble det en dag ekstra fri)  Mandager eller den første jobb dagen i uken kan ofte virke litt tyngre enn de andre. Jeg liker derfor å starte dagen med en skikkelig motivasjons-boost og det er ikke mye som skal til. Det hjelper mye å nyte en frokost favoritt eller kjøpe seg en forfriskende drikk rett før jobb, samt å stå opp i god tid slik at man slipper stress. Planlegging er nøkkelen til mindre stress, lag lunsjen din dagen før, legg frem antrekk og sett alarmen på 15 minutter før du egentlig må stå opp - det er alltid godt å vite at man har litt ekstra tid på å komme seg opp.  Lag gjerne en plan for uken og ha ting å glede deg til, det gjør ukedagene litt lettere! BREAKFAST CLUB  WITH ACAI, STRAWBERRY, GRANOLA  & ALMOND MILK Dagen startet med en litt annerledes frokost hos Joe & The Juice, det er sjeldent jeg har muligheten til å spise frokost i byen. ...

Grey sunday

Min søndagsøkt:  Frontbøy 30-40 kg 4 sett med 10 reps Hip thrust 50-70 kg 4 sett med 10 reps Leg extension 45-55 kg 4 sett med 10 reps Fronthev med vektskive 3 sett med 10 reps Pull ups 3 sett med 5 reps For en merkelig følelse jeg sitter med - det er en skikkelig trist og mørk regnværsdag, sikkert derfor både hode og kroppen er tung. Heldigvis klarte jeg å stå opp klokken 07:00 og rakk treningsavtalen jeg hadde med Emilie. Det gjorde dagen litt bedre! Jeg er tilbake i sengen, nydusjet og klar får å se på noen episoder med Bosch mens jeg spiser et post-workout måltid med god samvittighet. Det føles veldig greit å slappe av så lenge kroppen har fått beveget seg litt!  Jeg hadde egentlig planlagt å poste min favoritt middag på bloggen, men det kommer i løpet av uken i stede. Nå skal jeg slappe av, kanskje ta sol litt senere i kveld og lade opp til en nye uke med jobb. Kos dere, vi snakkes!  

late lunch

  AT OLIVIA WITH OLIVIA God kveld, i dag ble det en veldig sen lunsj med Olivia på Olivia etter at vi begge hadde vært hjemme etter treningsøkten vi hadde tidligere. Det var veldig koselig! Jeg elsker slike lørdager som dette med både trening og noe sosialt på agendaen. Det føles så godt å få utnyttet de få fridagene man har! Jeg bestilte Ravioli ai funghi og Focaccia sarda og begge deler smakte altfor godt. Aldri vært så sulten som det jeg var når vi satte oss ned.​Vi fikk tatt antrekksbilder og vesken fra Zara befant seg fortsatt i butikken og nå hjemme hos meg. Jeg viser dere begge deler senere, vi snakkes! NIGHTY NIGHT!

HIPP HIPP HURRA!

GRATULERER MED DAGEN, NORGE! I går var det duket for Champagne frokost hos Maria med gode venner. Vi hadde alt fra Ceviche til kaker med andre ord mer enn nok å kose oss med. Det ble en vellykket frokost! Etter noen timer rundt bordet og da flaskene var tømt ble det en tur ned til byen for å få litt ekstra 17.mai stemning. Det ble ingen tur ut på meg og kjæresten, men kvelden brukte vi hjemme med reker, loff og deilig dessert sammen med familien. En helt ok og rolig avslutning på kvelden.  Håper dere har hatt en fin feiring, vi snakkes senere med antrekksbilder fra i går!

MY DAY IN SNAPSHOTS

SNAPSHOTS FROM TODAY Det ble en liten tur på stranden i dag sammen med noen venner, selv om det var delvis overskyet var det deilig å slappe av litt i solen. Vi ble sittende å snakke noen timer, mens vi  hørte på musikk og spiste litt snacks. Veldig kort oppsummert! Resten av kvelden skal jeg slappe av hjemme, spise middag og se på Paradise Hotel senere i kveld for underholdningen sin skyld, haha!

THURSDAY

Wearing: Top from Bik Bok, Shorts from Levis Sunglasses from Ray ban  I dag har jeg vært å lett etter et antrekk til 17.mai og handlet inn litt mat sammen med mamma. Fant ingenting dessverre, men har veldig lyst på en playsuit i rustrød med blonder fra H&M! Jeg har nettopp laget meg en utrolig god smoothie med jordbær, ananas og banan, min favoritt for øyeblikket. Om noen få strakser skal jeg ta bussen til stranden sammen med en venninne, til tross for at det ikke er den varmeste dagen. Det blir nok koselig uansett, deilig å sitte ute, grille og kose seg! 

saturday stroll

DAYS LIKE THIS... For et vær det har vært i dag, varmegrader,  blå himmel og solen som skinner. Det gjør meg virkelig lykkelig♥ Kjæresten og jeg har gått rundt i byen, fått tatt mange fine bilder og kost oss. Etter noen timer med tur gjennom slottsparken og Bogstadveien gikk vi ned til Aker brygge, kjøpte sushi og satte oss ned på festningen. Det var helt fantastisk deilig å kjenne solen steke i ryggen, samtidig som vi nøyt 16 biter hver  med sushi. Noen dager er det helt greit å bo i Norge!  Hvordan har din dag vært?

I´ts friday

WEARING: BOMBER JACKET FROM TOPSHOP,  T-SHIRT FROM BIK BOK SWEATER FROM GIANTS, JEANS FROM SAMSØE & SAMSØE SHOES FROM REEBOK, SUNGLASSES FROM RAY BAN IT´S WEEKEND! Det er fredag og jeg kan dessverre ikke si at det føles godt med helg, for det ble ingen jobb på meg i dag, må til legen igjen på mandag. Veldig synd ettersom at jeg er motivert for å jobbe og tjene penger mine egne penger. Lenge leve uflaksen og Cosylan! Jeg skal ikke klage, det finnes andre som har det verre enn meg. Det blir nok godt med helg uansett, for jeg skal slappe av, være med kjæresten og kanskje få nyte det fine været som er meldt. I kveld blir det pizza kveld sammen med kjæresten hjemme hos meg, det blir koselig. Alltid deilig med mammas hjemmelagde pizza på en fredagskveld. I morgen har jeg et lite håp om å klare og komme meg en liten tur ut, været i Oslo er helt fantastisk!

Hurray, I passed

I PASSED THE TEST, AND IT´S FEELS SOOO GOOD!   .  .  . Da er jeg ferdig og har bestått alle 3 vekterkursene noe som føles fantastisk godt. Jeg kan begynne å jobbe som vekter uten å måtte tenke på å ta flere kurs med det første og har den "utdanningen" som kreves. Ikke nok med det, men jeg fikk den beste prøven til tross for alle de som hadde jobbet som vekter allerede. Noen ganger er det lov til å skryte av seg selv, så lenge det ikke blir for mye eller går utover noen andre. Klapp på skulderen! Selv om formen ikker er på topp skal jeg prøve å få jobbet litt sammen med pappa i morgen. Jeg har allerede gått glipp av nærmere 2 ukers lønn, kan virkelig ikke gå glipp av mer - det har jeg ikke råd til. Det skal bli deilig å komme inn i jobb rutiner igjen og kjenne på følelsen av å få litt penger inn på konto. 

back to finish

  En ny uke med nye muligheter og jeg er tilbake på vekterkurs for å gjennomføre de tre siste dagene og for forhåpentligvis få det siste kurset bestått. Det kommer til å bli veldig deilig! Denne uken blir det fokus på først og fremst å bli frisk fra "hva det nå enn jeg har", men også å jobb etter at kurset er avsluttet.  KUN 3 DAGER IGJEN! Jeg håper formen blir bedre slik at det kan bli noen treningsøkter, det er min største bekymring for øyeblikket. Da hadde jeg blitt happy! Hvis ikke jeg får trent påvirker det humøret mitt enormt, trening er veldig viktig for meg. Krysser fingrene for at uken min blir bra til tross for en litt slappere form! Nå begynner magen min å rumle noe som passer veldig greit ettersom at det kun er et par minutter til lunsj. Vi snakkes senere, jeg har noe nytt å vise dere. Ha en fin dag videre!

THESE TWO

Det har vært utrolig deilig med helg etter å ha stått opp seks hver eneste morgen og vært på vekterkurs i åtte timer hver dag denne uken. Lenge siden sist jeg har hatt noe fast å gjøre hver dag! Denne helgen har jeg vært hos kjæresten og slappet av med taco, godteri og annet digg. Elsker sånne dager! Føler det var velfortjent etter en slitsom uke.  Jeg hoster fælt om dagen og har trolig fått bronkitt eller lungebetennelse, så treningen er dessverre satt på vent - det kommer et treningsinnlegg så fort jeg er tilbake.  Resten av dagen skal jeg bruke til å slappe av, være med kjæresten og lade opp til en ny uke med vekterkurs! Vi snakkes... ha en fin dag.  

S U N D A Y

For en fantastisk søndag! Jeg startet dagen med en sinnsykt god frokost sammen med kjæresten, taco salat, jordbær og ananas smoothie. Det var digg :)  Været ute har vært ganske greit, så det passet seg med en liten tur i skogen, ikke nok med det, men vi har også fått trent og ryddet rommet. Jeg elsker slike dager som dette, en perfekt avslutning på helgen! - THE PERFECT SUNDAY - Jeg har nettopp kommet hjem fra jobben til mamma, kjæresten har dratt hjem igjen og nå er det klart for å slappe av litt før  vi starter en ny uke. I morgen starter det siste vekterkurset mitt og jeg kan nesten ikke vente med å bli ferdig. Det kommer til å bli herlig!

THE atmosphere

Denne morgen har jeg ligget ekstra lenge i sengen, noen ganger er det veldig deilig å slappe av og føle at det ikke er noe som haster. Etter altfor mange våkne timer tok jeg en dusj, vasket rommet og lagde meg en skikkelig lørdags frokost. Det er noe med helgen og spesielt lørdager, stemningen og det at man kan unne seg litt ekstra. Helg, fri og slik som i dag sol. Det gjør meg glad! Jeg vurderer å ta en effektiv treningsøkt sammen med kjæresten litt senere i dag, men på en annen side vil jeg ut å nyte været. Kanskje jeg får gjort begge deler? Håper det. Kos dere, vi snakkes!

the prefect lunch

BAKER HANSEN BOGSTADVEIEN Det er lenge siden sist gang jeg var i byen å spiste lunsj med et par venninner, men så utrolig koselig det er. Må nesten bli litt flinkere til det når jeg får jobb og penger fast inn på konto. Vi spiste lunsj på Baker Hansen og på meg ble det en kjempe god salat med skinke og jordbær, overraskende god. Det ble en god del snakk og selvfølgelig litt shopping, kunne virkelig ikke motstå en veske jeg fant. Viser dere den senere, men nå må jeg skifte til treningsklær og komme meg til Elixia.   

COMFY CALVINS

 ⋅ A COMFY SATURDAY MORNING ⋅ Jeg hadde aldri brukt Calvin Klein undertøyet mitt, men i går kveld gjorde jeg og det er virkelig det mykeste. Forstår veldig godt at det er så mange jenter og gutter som er frelst, for det kan umulig være kun for å ta de kule Tumblr bildene slik jeg gjort i dette innlegget. Herregud, skriver jeg virkelig Calvin Klein undertøyet mitt nå?  Tydeligvis, men denne morgen har vært veldig rolig og komfortabel med favoritt frokosten min i sengen og en episode med The Originals. Snart er det klart for ukens siste treningsøkt og kanskje litt øvelseskjøring, trening blir det helt sikkert!

vi sørger over Jesus

HAPPY EASTER PARTY... Jeg er så sinnsykt dårlig til å ta bilder på fest, men et par er bedre enn ingen håper jeg. Kvelden ble vellykket, super hyggelig å avslutte påskeferien med en liten fest. Det er alltid like vanskelig å skrive om hverdagen, for det er egentlig ikke så veldig mye mer å fortelle annet enn at jeg koste meg masse med gode venninner.  Håper ingen tar seg nær av overskriften, valgte den rett og slett fordi Maria kalte arrangementet sitt for det og vi syntes det var morsomt. 

DRESS UP

SHOES: RIVER ISLAND LIPSTICK: CHANEL PERFUME: D&G I kveld blir det fest hos Maria, nok engang og selvfølgelig skal jeg dit. For øyeblikket sitter jeg faktisk i sofaen hennes, ferdig fikset og drikker vin. Koselig! Kameraet er med, så det blir både bilder av antrekket og kvelden. Vi snakkes, kos dere!

JEG HATER

10 TING JEG HATER 1. Jeg hater rot. Jeg takler det virkelig ikke, et rotete rom er kanskje det verste jeg vet. Dette gjelder selvfølgelig bare mitt eget rom av en eller annen grunn! Det skal ikke mer til enn at en kleshenger henger litt skjevt eller kaktusene mine er plassert 1mm feil i forhold til hverandre, rot i mine øyne.  2. Når jeg våkner 11:00 eller senere - det går ikke. Først og fremst blir jeg ekstremt irritert og sur på meg selv, for det andre forsvinner motivasjonen og tanken om å bli liggende resten av dagen vinner som oftes, med mindre dagen er full av planer. Jeg får en følelse av at man har gått glipp av store deler av dagen, selv om halvparten av menneskene rundt meg fortsatt ligger. Takk gud, for at det ikke har vært tilfelle de siste ukene! 3. Følelsen av å ikke ha klær selv om klesskapet er stappfult. Rettere sagt: Når klessinspirasjonen er på bunn og ingen antrekk er bra nok. Jeg må gå med en "ok" stilfult antrekk hver eneste gang jeg skal ut døren.pun...

2 from yesterday

TWO SNAPSHOTS FROM SATURDAY Jeg glemte bort litt kamera, men fikk tatt to bilder fra innflytningsfesten til Maria. Veldig koselig å se alle sammen igjen. Denne gangen lagde jeg noen glass med skikkelig god mojito, endelig klarte jeg det - det gjorde kvelden enda bedre!

the day after

THE DAY AFTER ... SUNDAY MOOD Jeg er alltid like slapp dagen etter uansett om det ble 2 eller 10 drinker, heldigvis er formen generelt fin - alltid like deilig å våkne opp i god form. Kvelden i går var veldig vellykket og koselig. Kameraet ble med og det er et par bilder på minnekortet jeg tenkte å legge ut senere.  Jeg har akkurat våknet fra en powernap som var helt nødvendig ettersom at vi ikke var i seng før nærmere klokken fire i natt. Sjeldent jeg legger meg så sent! I morgen er det en ny uke allerede, det skal bli godt å få trent og spist masse sunt. Ny start♥

weekend snapshots

EVERYDAY SNAPSHOTS Noen snapshots fra helgen min, som dere ser besto den av en del junkfood.  Jeg møtte Mamma og lillesøster i byen på fredag for en liten shopping tur og selvfølgelig endte vi opp på Friday´s med Jack daniels burger etter noen timer. Det skjer ikke altfor ofte så det var koselig og ikke minst digg.  Ingen bilder fra lørdag faktisk, men tro det eller ei - da ble det en spontantur til Hard Rock cafè på kvelden for en øl og enda mer mat sammen med Sangin. I går brukte jeg dagen hos Maria og hjap hun med å flytte inn i den nye leiligheten hennes, som ble veldig hjemme koselig. Vi bestilte pizza, slappet av og catchet opp siden vi ikke har sett hverandre på en god stund. Neste helg blir det innflyttningsfest, har ikke vært på fest siden november/desember! Hvordan var din helg?

THURSDAY LIGHT

//inneholder annonselenke MEET UP WITH MARIA Det er vinterferie som betyr at Maria er hjemme i Oslo og det igjen betyr at det blir en liten "meet-up" i byen senere i dag. Jeg har nettopp vært å hentet pakken min fra Nelly og i den befant denne jakken seg. Super fornøyd! Pakken innholdt et plagg til, men skal vise dere det i et eget innlegg. En litt morsom ting er at jeg aldri har bestilt noe på nett selv før, grunnet at jeg ikke har eid et "voksenkort" før nå. Herregud! Det er i hvertfall penger spart helt til i dag... Kameraet blir med meg til byen også snakkes vi senere, håper dere nyter det fine været ute! Jakken min finner dere HER!

I can´t even breathe.

I feel like complete shit...  Jeg håpet og krysset fingrene for å ikke bli syk, men det ser ikke ut til at det hjalp meg noe særlig. Det ble dessverre både feber og en veldig sår og hoven hals, så hoven at i natt ble det maks 1 time søvn til sammen på grunn av dårlig pust. Ikke hyggelig i det hele tatt! Jeg får trøste meg med at det forhåpentligvis er over snart og forblir lenge til neste gang ettersom at jeg sjeldent er syk. I mellomtiden passer jeg på å få i meg mengder med drikke, altfor mange kopper te, iskrem for å lindre halsen og sist, men ikke minst ta det med ro.

I don´t have time.

- I DONT HAVE TIME TO GET SICK -  Jeg hadde håpet at det ikke skulle skje, at jeg kanskje kunne slippe unna, men nå ligger jeg i sengen min med noe som minner om halsbetennelse. Kjente det kom noe snikende i natt, den følelsen er ikke behagelig. Det beste jeg vet etter en slik natt er å stå opp ta en varm, lang dusj, pusse tennene skikkelig og skylle munnen godt med munnskylle vann. Det er noe som alltid hjelper!  Jeg håper at det har forsvunnet til i morgen, til tross for at halvparten av huset er sengeliggende. Det er ikke noe jeg har tid til, spesielt ikke når treningen går så bra som den har gjort i det siste. Jeg er svært dårlig til å lytte til kroppen, men skal prøve å holde meg inne for i dag. Dette er kjedelig, godt jeg har besøk av kjæreseten. 

2 years

I dag har vi to vært sammen i 2 år. Jeg ville nok startet innlegget litt annerledes hvis det hadde vært en annen dato, men siden det ikke er det må jeg få sagt at det utrolig nok er helt tilfeldig. Æresord. Ti kniver i hjertet. Det er kanskje en litt klein dato, men lommeboken er nok takknemlig for det. Ooops! Jeg slenger med en liten throwback til de to siste årene. To veldig koselige og fine år: det ene veldig nytt og lærerikt som har vist meg hvor bra vi har det. Dessverre er jeg ikke så klisje av meg og "hater" å skrive slike innlegg. Derfor blir det nødvendig å avslutte nå med å si - Jeg gleder meg til mange flere fine år og gode minner med deg!

beat the monday blues

En ny uke, nye muligheter. Jeg har nettopp kommet ut av dusjen og spist et stort etter-treningsmåltid som besto av salat og laks. Veldig fornøyd, spesielt med dagens trening. Jeg ser både fremgang på styrken og kroppen og det er så utrolig motiverende. Virkelig en perfekt start på uken, satser på at dette blir en skikkelig bra treningsuke med mye fremgang.Til tross for at det er vått, grått og mørkt ute har jeg hatt en bra start på uken. Dette innlegget skulle egentlig inneholde antrekksbilder, men det ble litt vanskelig når været er som det er. Håper det forandrer seg til i morgen! Jeg blir derfor sittende inne og se på Keeping up with the Kardashians. Forresten, så var det utrolig morsomt å se hvor mange som har lest innlegget " De positive sidene ved et avstandsforhold", tusen takk!AGOODSTART1. Legg deg litt tidligere enn hva du eller pleier å gjøre. Pass på å få minst åtte timers søvn slik at du er uthvilt til en ny uke.2. Stå opp litt tidligere enn vanlig og bruk ekstra god tid...

S A T U R D A Y

CHEATING ON LIFE I kveld skal jeg ha en rolig kveld hjemme sammen med kjæresten. En skikkelig kosekveld med hjemmelaget pizza, chips, godteri og forhåpentligvis et par bra filmer på skjermen. Alltid deilig å kunne kose seg litt ekstra i helgene! Uken består av masse sunn mat og trening mens helgen består av alt det hverdagen ikke tillater. It's all about balance! Jeg tror egentlig jeg er mentalt 60 år for å dra ut å drikke frister virkelig ikke lenger - de beste lørdagene er de hjemme foran tv'en med masse digg! Tenkte jeg skulle oppdatere dere med litt "uinteressant" snakkis siden det har vært litt for stille på bloggen de siste dagene - neste uke blir bedre. Jeg har en god del oppskrifter å dele med dere, siden det var ønsket.

Breakfast to hell

MY MORNING: HOUR BY HOUR... 09:20: Jeg våkner av meg selv, men orker ikke å stå opp. Det blir derfor 3 episoder med Prison Break som tilsvarer nærmere 3 timer. 12:00: Det er kanskje å på tide å komme seg opp. Jeg finner ut at jeg kun har to episoder igjen av alle fire sesongene og finner ut at jeg skal lage meg en stor frokost og nyte de to siste episodene. 12:45: Frokosten er klar, men først noen bloggbilder. Lykken varer ikke lenge og plutselig velter smoothie glasset over meg og det hvite sengetøyet mitt... 14:05: Rommet er endelig rent igjen og frokosten står på "vent" 2 timer senere. Jeg er ganske greit pissed, alt dette kun fordi jeg ikke kunne finne fjernutløserne til kamera. 14:30: Jeg legger meg endelig ned igjen og kan nyte frokosten som måtte lages på nytt. Dette er hva som skjer bak fasaden til de fine blogg bildene. Kan love dere at det ikke var så fint etter at de ble tatt.

ELEPHANT

A LITTLE BIT OF ME TIME God kveld,Siden kjæresten dro hjem en liten tur i dag har jeg fått litt "me-time" igjen med en tung økt på bein, en god varm dusj, til og med ryddet rommet. Middagen står snart klar på bordet og det er noe av det beste å komme hjem til etter en treningsøkt.Det skal bli godt å legge seg ned i sengen og se på noen episoder med Prison Break, verdens beste serie! Hvordan har din dag vært?

HOME FOREVER

D I N N E R W I T H M Y LKjæresten har kommet hjem fra Forsvaret og skal aldri tilbake, det føles veldig greit. I løpet av dagen har vi slappet av litt, shoppet og spist middag på Egon. Jeg bestilte biffsnadder med fries som tilbehør og maten var god som vanlig - men det er på tide å bytte ut Egon og Fridays med noen andre restauranter, altfor enkelt og kjedelig å velge det samme alltid. Neste gang blir det meksikansk på Tijuana!Planen vår nå er å slappe av en serie og et gigantisk fruktfat... Jeg er så glad han er hjemme igjen!

MONDAY BURGER

JACK DANIELS BURGER & FRIESI går dro jeg og Sangin ut å spiste lunsjpå Fridays i byen etter en tung treningsøkt tidlig på morgen. Jack daniels burger er alltid like godt, friday´s favoritt! Etter noen timer på friday´s ruslet vi innom noen butikker og byen. Jeg kjøpte en burgunder bukse på Zara som jeg gleder meg til å bruke. Perfekt start på uken!Nå er jeg hjemme og kjæresten kom snikende hjem til meg i natt - vi skal fikse oss og ta en tur ut for å spise litt hvert øyeblikk. Vi snakkes!

SUNDAY MORNING

God søndagsmorgen!I dag tidlig lå jeg noen ekstra minutter i sengen, som faktisk ble til timer før jeg gikk opp å lagde meg en skikkelig søndags frokost. Alltid like deilig! Etter en god frokost ble det en liten tur ut i hagen sammen med Pepita. Er det noen som hater snø mer enn meg er det hun, det tok dessverre ikke mer enn tre minutter før hun gikk mot døren. Jeg vurderer å ta en treningsøkt med fokus på teknikk i dag, hmm.. kanskje. Jeg har allerede trent 5 ganger og er veldig fornøyd med det.Vet dere hva? Jeg hadde nesten helt glemt at kjæresten dimitterer fra forsvaret i dag, som betyr at han aldri skal tilbake. Yey, den dagen har jeg ventet lenge på - selv om han dessverre ikke kommer hit med det første ses vi om et par dager. Tiden har gått så fort, det føles nesten litt rart...

MORE TATTOOS

Sela & SallaYOU GOTTA LOVE ITTATTOO STUDIOJeg skulle egentlig fylt på armen med et par nye på tirsdag, men det ble dessverre ikke noe av - i stede ble det Margrethe og Salla sin tur i går. Det er alltid like spennende å være med! Misunnelsen kom selvfølgelig snikende i går også, men jeg får trøste meg med atdet ikke er lenge til neste gang - håper jeg♥ I kveld skal jeg på jentekveld hos Sangin, det blir koselig!

what do you like?

Et lite sånn "I need your help" innlegg.Av og til kommer det noen ønsker i forskjellige innlegg, men det er vanskelig å holde kontroll på det. Noen dager er det ikke alltid like lett å vie hva man skal blogge om, spesielt når hverdagen ikke byr på så mye mer enn trening og kanskje en liten tur ut. Har du noen ønsker?En annen ting at når man skriver en blogg er det ikke alltid like lett å se hva man gjør bra og hva som kan forbedres. Hva liker du med bloggen min?Hvis du har noen ønsker til innlegg, liker noe spesifikk med bloggen min eller ønsker at noe skal forbedres, da må dere rope ut og legge igjen en kommentar.Forresten, tusen takk til alle dere som har lagt igjen en kommentar og klikket dere innom bloggen min. Det setter jeg pris på!

FEEL GOOD

En skikkelig feel good onsdag. For meg er det en ordentlig feel good å våkne inne på et rent rom under nytt sengetøy, stå opp og gjøre de faste mageøvelsene, dusje og spise en stor grønn frokost etterfulgt av å kunne bruke god tid på å fikse seg. Slik var min morgen i dag!I løpet av dagen skal jeg få unnagjort ukens tredje treningsøkten. Bryst og triceps! Det har blitt en god del treningsprat i det siste, men det gjør meg virkelig glad og noe som gir meg en skikkelig "feel good".

BEST MEMORIES

Dette bildet ble tatt i Juni et par dager etter min siste dag på VGS. Følelsen av å ha gjennomført 13 år med skole var så sinnsykt deilig og befriende.Jeg kjøpte meg endelig et nytt kamera etter å ha lånt kusinen min sitt i over et halvt år. Canon 70D og objektivet Sigma 25-70mm 2.8, fortsatt veldig fornøyd. Objektivet passer perfekt til bloggbilder.Jeg ble med familien til Italia i nærmere 3 uker og koste meg på stranden i solen. En ganske så grei erstatter for sommerferien som kjæresten og jeg ikke fikk :)I September fikk kjæresten sin første perm etter tre måneder og vi reise til Barcelona. En ferie på fire dager i varmen med sol, strand, shopping og masse god mat. Det aller beste minnet fra 2015! Barcelona er en fantastisk by og jeg skal helt klart tilbake. De har virkelig alt på et sted!I oktober dro jeg på helgetur til Kirkenes for å besøke kjæresten. Jeg endte opp med en altfor lang og kaotisk reise som tok meg åtte timer lenger enn planlagt, men det ble også to avslappende o...

MERRY CHRISTMAS

God jul alle sammen!Jeg startet dagen med noen ekstra minutters søvnslik at jeg kom opp til frokost bordet da alle sammen var ferdige. Nå skal jeg legge med ned i sofaen, kose med masse godteri og se på et par filmer frem til middagen blir servert. Er det lov å si at julen er kjedelig? Sikkert bare jeg som mener det!Håper dere koser dere :)

Monday Light

- IT´SANEW WEEK-Se så lyst og fin det var inne på rommet mitt i dag tidlig♥ Jeg kan med glede fortelle dere at solen skinner i Oslo i dag, det er lenge siden det har vært så lystute.Det er mye litt sol kan gjøre med humøret, spesielt med en stor og god frokost sammen med kjæresten. En rolig og deilig mandagsmorgen, gjør godt for kroppen!Det hadde ikke skadet å starte uken med en treningsøkt, men vi får se - Jeg stresser ikke. Kjæresten reiser tilbake til Forsvaret i morgen og da blir det god tid til trening. Litt trist at han må reise før julaften, men det er kun en måned igjen!Jeg må få på meg noe annet enn den søte koseshortsen min og få gjort noe nyttig ut av dagen. Jeg håper dere får en super koselig uke, vi snakkes!

red routes & croissants

: SUNDAY MOOD : God søndagsmorgen! En ordentlig god morgen som startet med croissants og en kopp kakao toppet med krem.Yummii! Jeg har ligget noen ekstra minutter i sengen og funnet litt inspirasjon og er nå klar for å starte dagen. Om et par timer skal jeg møte kjæresten i byen for å gå i gjennom det koselige julemarkedet, skape litt julestemning og få kjøpt noen julegaver. Det trengs! I kveld blir det take away sushi og en bra film hjemme hos meg. Perfekt søndag :)

BREAKFAST IN BED

En virkelig god morgen med frokost på sengen, favoritt serien og gleden av at kjæresten kommer hjem i kveld. Frokosten min ble omelett med paprika, løk, gressløk og persille. Det blir mye av det om dagen! I dag må jeg få unnagjort en god del blogg arbeid og få med meg pappa på juletre-handel før kjæresten banker på døren. Tenk at det er over en måned siden sist vi så hverandre og at det kun er litt over en måned til dimisjon. Wii♥

DINNER

DINNER AT MARIA´S En koselig kveld med venninner! Maria hadde invitert oss til kosekveld med middag og litt godt i glasset. Vi fikk to store gode hjemmelagde pizzaér og brownie som dessert, det smakte så sykt godt, spesielt pizzaen! Jeg lagde meg Aperol Spritz siden jeg hater vin og den ble faktisk ganske så god. Øving gjør mester, er det ikke det man sier? Det var veldig hyggelig å møte noen av jentene igjen som jeg ikke har sett på altfor lenge. Vi spiste, drakk litt, snakket og koste oss! En ordentlig koselig lørdagskveld!Hva gjorde du i går kveld?

THE WINNER IS...

VINNEREN AV KONKURRANSEN ER... God lørdagsmorgen, vinneren av konkurransen ble trukket gjennom Random.org og helt tilfeldig.Katrine Nielsen, gratulerer! Jeg har kontaktet deg på mail. For dere andre som dessverre ikke vant rabattkoden er fortsatt rabattkoden MADDEKK20 gyldig og er det frem til i morgen. Den gir deg 20%!Jeg sto opp for et par timer siden og har ligget litt på latsiden en stund, deilig å kunne nyte en kopp kakao med marshmallowsuten dårlig samvittighet. Det er så deilig, spesielt når man vet det er jul - nå mangler vi kun et tykt lag med snø på bakken. Det hadde vært koselig♥CASEAPP HER!

Bagel & green tea

LUNCH AT ESPRESSO HOUSEHadde en koselig lunsj sammen med Sangin før vi tok en liten shopping runde i byen. Det er alltid hyggelig med en "catch up" med gode venner spesielt når man jobber eller har mye annet på agendaen. Jeg fikk Sangin til å ta noen antrekksbilder som kommer litt senere. Jeg spiste en ganske god kylling bagel med grønn te ved siden av. Yummie! Jeg er alt annet enn sulten ettersom at vi tok oss en tur på Hard Rock Cafe før vi tok bussen hjem igjen. En treningsøkt må det ihvertfall bli enten i morgen eller på søndag.Snakkes i morgen, når vinneren av konkurransen trekkes - følg med!

INKED

SMALL TATTOOS AT YOU GOTTA LOVE ITNoen snapshots fra dagen på favoritt tatoveringstudio. Denne gangen var det dessverre ikke jeg som tatoverte meg, men mine venninner Silje og Maja. Jeg har i hvertfall bestilt ny time, men vurderer å holde den "skjult" en liten stund siden det kun er en måned siden sist. Det er veldig morsomt å være med andre, men det skal sies at det er kjipt å ikke sitte i stolen selv.BTW: Våknet nettopp fra powernapén som skulle vare 30 min, men ble til 3 timer lang. Det er grunnen til at jeg hater å ta powernaps, skulle aldri tatt den! Må komme meg opp å få spist litt, vi snakkes!

NO MAKE UP

ALL NATURALDet er veldig mange som føler seg ukomfortable uten noe som helst form for sminke og det gjør vel de aller fleste engang i blant? For øyeblikket eier jeg så og si ikke sminke som er veldig rart, men også ganske deilig. Veldig uvant!Det skal sies sminken ikke er borte frivillig, men blitt stjålet fra meg. Dette er absolutt ikke et innlegg med enda mer syting og klaging! Ny sminke blir det nok ikke på meg før om liten stund, derfor ville jeg dele et par usminkede bilder før jeg kommer meg avgårde til Elixia. De første usminkede bildene på lenge og det kommer flere fremover, inntil den nye sminken min ankommer sminkemappen. Gleder meg allerede! Det er ikke alltid like lett å føle seg like "fresh" uten sminke som med. Idiotisk, men sant til tider.Det er sunt å la huden puste og uansett trenger man ikke alltid sminke!

DOG WALK

???Dagen startet jegmed en "lang" tur sammen med lillesøster og Pepita. Jeg er lite glad i å gå tur, men det føles så utrolig deilig når man kommer inn igjen. Heledagen har jeg brukt i sofaen, sett på serier og laget et innlegg med julegavetips. Alltid like sent ut! Skal bruke resten av kvelden på lik måte, spise meg i hjel. Mat, chips, sjokolade og godteri, finnes ingenting som kan stoppe meg på en lørdag. Startet dagen sunt og avslutter usunt - det kaller jeg balanse!Kos dere i kveld.

couldn´t wait

NEW IN: MACBOOK PRO RETINA 13 Jeg har allerede kjøpt meg en ny macbook og klarte ikke å vente lenger, ettersom at å få dekket verdier med forsikring krever litt ekstra tid. Det hadde vært veldig kjipt om bloggen skulle stått stille i flere uker i tillegg til alt annet "tap", så derfor gikk jeg til innkjøp av en ny Macbook pro med retina skjerm i går og er super fornøyd. Pengene kommer nok tilbake på kontoen om ikke så lenge, håper jeg. Jeg har allerede fått lastet ned Photoshop igjen så det er absolutt ingenting som hindrer meg i å blogge fremover, og det er deilig å tenke på.Det eneste som er litt trist er at jeg hadde en god del bilder til bloggen på den forrige macen, inkludert nye header bilder :( Det blir en litt ny start og derfor tenkte jeg at dere kunne komme med noen ønsker om hva dere ønsker å se mer av på bloggen.Hva ønsker du å se mer av på bloggen?

ROME ----> NAPOLI

SNAPSHOTS FROM NAPOLI Det blir litt senere blogging en vanlig ettersom at vi bruker mange timer utenfor hotellområdet. I dag bestemte vi oss for å kjøre til en merkevare outlet i Napoli. Jeg fant dessverre ingenting, men har funnet både sko og "fox tail" nøkkelring i Roma sentrum. I morgen er den siste hele dagen vår før vi reiser hjem igjen og den skal nytes. Jeg har planer om å spise pizza til lunsj og få drukket en mojito før vi reiser, favoritt drinken min!BTW: i natt våknet jeg av "skuddlyder" og fikk helt panikk. Jeg løp derfor mot vinduet for å se om jeg kunne observere noe som kan ha laget de lydene, men så absolutt ingenting før flere minutter senere. Gjett hva jeg så da? Fyrverkeri som reflektere i et av vinduene på hotellet. Kan dere tro jeg ble lettet da? Hadde sikkert puls på 200.

DUVET & TEA

...MONDAY MORNING CALM... Kjæresten reiste tilbake til militæret i går kveld, en måned til neste gang. Det er alltid litt nedtur de første dagene, men det gå veldig fort over. I hele dag har jeg ligget under dynen med en kopp te i hånden, mens regnet har plasket ned utenfor. Det er en herlig følelse! Senere i kveld kommer Maria å henter meg slik at vi kan starte uken med en leg-day. Litt sporty må man være selv om det er surt og kaldt ute!BTW: Jeg har valgt å bytte ut headeren min en liten periode. Inspirasjoen kommer fra Fanny Lyckman, syns det var en veldig fin måte å vise støtte samtidlig som det var "fint".

WEEKEND SNAPSHOTS

BIRTHDAY CELEBRATION Noen bilder fra bursdags middagen hjemme hos meg i går. Maria feiret bursdagen sin på fredag som ble en veldig vellykket og bra kveld. Jeg feiret derfor bursdagen min dagen etter med en litt roligere kveld. Vi spiste tapas, drakk litt og koste oss! Jeg syns det er veldig deilig å kun ha en liten gjeng rundt bordet og spise masse god mat, tror det falt i smak hos de andre også!

JUST RELAX

EVERYDAY INSPIRATION I går brukte jeg store deler av dagen på å vaske rommet, skifte sengetøy, sette opp litt nytt interiør og finne inspirasjon. En perfekt søndag! Å våkne opp mandag morgen på et nyvasket rom etter en god nattesøvn er herlig. Jeg lagde meg en god frokost og har sittet å sett på The blacklist frem til nå, kanskje på tide å komme seg ut? En treningsøkt er det neste på planen og senere i kveld skal dere få se den nye tatoveringen min!

tijuana

BIRTHDAY DINNER AT TIJUANA Jeg hadde en ganske så bra bursdag i går på tatovering studio sammen med bestekompisen til kjæresten og deretter en middag med to gode venner på Tijuana. Tenk at jeg brukte 3 timer og 30 min i en stol med 3 -7 nåler i armen på min egen bursdag - uten å angre på et eneste sekund. Resultatet ble så sinnsykt bra, virkelig fornøyd.Etter noen gode og vonde timer på "You gotta love it" ble det middag på Tijuana med Sangin og Melanie. Meksikansk er virkelig noe av det beste som finnes, men også sinnsykt mettende. Vi bestilte enchiladas og mojito, bra avslutting på en bra dagen!BTW: Tatoveringen kommer på bloggen i løpet av helgen. Midlertidig kan du finne en "sneak peak" på instagrammen min.@Maddekk

PACKING

I morgen reiser jeg til Kirkenes for å tilbringe en helg sammen med kjæresten. Jeg bestilte reisen ganske så spontant en dag humøret ikke var 100% og siden han har vært i militæret i 8 måneder var det på tide. Det blir koselig! Jeg har et lite håp om å få oppleve nordlyset og hvis ikke det skjer har jeg enda en unnskylding for å reise opp. Det er nesten litt flaut å si, men dette blir første gangen jeg besøker nord: spennende og kaldt!

A late good morning

MY BREKKIE THIS MORNING Hei og god morgen... vel kanskje litt sent å si? Bloggingen har ikke vært på topp de siste dagene og det finnes egentlig ingen spesiell grunn. Jeg drar sjeldent ut, men på fredag gjorde jeg det sammen med Margrethe og Aleksandra, noe som resulterte i en ganske redusert lørdag.Til frokost i dag lagde jeg meg et stor fruktfat, det ser så forfriskende ut å plassere forskjellig frukt i alle farger sammen - beste frokosten på veldig lenge♥Nå har jeg ligget litt for lenge i sengen, må komme meg opp å få ryddet litt og kanskje få unnagjort litt bloggarbeid.

JACOB AALL

DINNER AT JACOB AALLJeg besto vekterkurset og det føles veldig godt. Et steg videre! Feiret det med en burger og øl sammen med Margrethe og Aleksandra på Jacob Aall. Sykt digg og ikke minst koselig å sitte ute under varmelampene med pledd over oss. Sånn sett er høsten koselig! Senere i dag vurderer jeg å bli med disse to ut, men er fortsatt litt usikker - skal egentlig trene i morgen tidlig, men vi får se.

Security

Innlegget er forhåndsskrevetJeg er litt usikker på hvor jeg er når innlegget blir postet, men jeg er i hvertfall i gang med vekterkurs. Jeg sitter nok enten i et rom hos Nokas ellerkanskje er jeg på vei hjem allerede? Spennende! Tiden har gått utrolig fort og det er allerede to måneder siden jeg meldte meg på kurset, helt sykt. Nå var det virkelig på tide å få gjort noe med livet, for i lendgen er det faktisk kjedelig å ikke ha rutiner. Selv om kurset kun varer i tre dager er jeg ett skritt nærmere en jobb som vekter og det er beroligende å tenke på.Senere i dag står Elixia på planen sammen med Mamma, i dag er blir det rygg og biceps. En av mine favoritt økter!Jeg har også et "how to" treningsinnlegg på lager til dere, som postes søndag. Gled dere :)

DU SKAL IKKE VITE ALT.

Dette innlegget er ikke ment til hver enkelt av dere lesere. Jeg leser veldig ofte lest på andre blogger og i deres kommentarfelt om at vi bloggere er altfor "upersonlige" eller at vi fremstiller livet vår som "en dans på roser". Hver gang har jeg fått lyst til å stille noen spørsmål og i dag skjer det. Hva får deg til å tro at en blogger har det perfekt, kun fordi man deler 1/4 av livet sitt? Hvordan kan man forvente at bloggere skal dele sitt privatliv og sine problemer i all offentlighet? Og sist, men ikke minst: Hvordan kan du tro at alle reagerer med de samme følelsene? Jeg skal en gang for alle fortelle dere hvorfor bloggen min ikke består av novelle på novelle med personlige innlegg.Det handler ikke om at man ikke har opplevd ting som enten er trist eller vanskelig, for det har de fleste av oss.Jeg har ikke tenkt til å gå inn på hver enkelt sak, men en oppsummering kan være greit i et slikt innlegg. ?Utestengelse, indirekte og skjult utestenging i klasserom, "usynlig mobb...

sunday baking

CINNAMON ROLLS Dette innlegget skulle gentlig blitt postet for et par timer siden, men baking tok litt mer tid enn forventet. Jeg fikk plutselig en skikkelig kanelbolle-craving på lørdag og kunne ikke motstå, så i dag har vi brukt store deler på kjøkkenet. For øyeblikket sitter jeg å koser meg med en kopp kakao og kanelboller, baking er en perfekt ting å gjøre på søndag. Senere i kveld skal jeg tilbake til Maria sammen med Silje å spise middag, det blir sikkert koselig som alltid!

DINNER & MOVIE

DINNER AT MARIA´S CRIB I går kveld hadde Maria invitert meg over på kosekveld med middag og film. Siden mat inspirasjon var på bunn for oss begge, lagde vi en klassisk pizza og satt på " I Am Legend". Vet dere hva? Maria har nettopp fått en kattunge så den lå å kose med oss hele kveld og måtte selvfølgelig bli med på et par bilder. Jeg er egentlig veldig lite glad i katter, men Minni var virkelig søt. Btw, leiligheten til Maria er helt perfekt, lyst, åpent og fantastisk fin!For en koselig onsdagskveld!

Q & A

Hvor mange tatoveringer har du? Betyr de noe?Jeg har tre store tatoveringer og tre små, altså seks stykker. To av tatoveringene mine har betydning, begge skrift-tatoveringene. Hvor er det værste stedet og ta tatoveringer?Det er veldig individuelt. Personlig syntes ikke jeg det er veldig stor smerte å ta tatovering, men kanskje indre armen av de stedene jeg har tatt tatovering. Vanskelig å svare på dette spørsmålet faktisk. Har du tatt silikon? Hvis ikke, tenker du å gjøre det? Nei. Jeg har heller ikke tenkt til å gjøre det. Favoritt antrekk? Jeg har dessverre ikke et favoritt antrekk, men jeg kan begynne å lage et innlegg med en samling av måneds favoritt antrekk :) Har du kjæreste? Hva heter han/hun? Hvor lenge har dere vært sammen? Ja, det har jeg. Han heter Lasse og vi har vært sammen i 1 år og 7 måneder <3 Beste stedet i byen å spise? Jeg spiser veldig sjeldent ute og det går ofte i det samme som Friday´s, Olivia, Sumo sushi og Døgnvill. Må bli veldig mye flinkere til å ...

LUNCHIN´ TIME

PICTURES FROM TODAY WITH OLIVIA Noen bilder fra lunchen tidligere i dag. Det var veldig lenge siden Olivia og jeg møttes sist og siden hun er hjemme denne uken var det på tide. Vi tok en liten catch up og spiste lunsj på Espresso House. Vi ble sittende i et par timer og noen ganger er det nesten litt for koselig å sitte på Café. Jeg bestilte en Chicken Bagle og varm sjokolade, en koselig og fin måte å starte dagen på :)

SATURDAY BRUNCH

JOE & THE JUICE BRUNCH Kvelden i går var veldig koselig. Victoria hadde laget pasta med kylling,paprika, rødløk og pesto som smakte kjempe godt. Det ble en veldig rolig fredag med The Blacklist på tvén og en kopp te i hånden.I dag har jeg møtt Margrethe i byen, fått byttet en bukse og ruslet litt rundt. Vi tok en ganske sen brunch på Joe & The Juice og pratet i altfor mange timer. Vi glemmer alltid bort tiden og plutselig var klokken 17:30, allerede. Jeg bestilte i hvertfall en avokado og kylling sandwich og en Hangover Heaven. Den smakte virkelig godt, ble helt hekta.Må lage den hjemme!

QUESTIONS?

DO YOU HAVE ANY QUESTIONS? Jeg titter kun innom for å gi litt lyd fra meg og fortelle at jeg er på vei til Sverige sammen med Mami og lillesøster. En liten harrytur engang i blant er greit! Tenkte at det var på tidemed en spørsmålsrunde, det har jeg ikke hatt på en evighet. Dere kan spørre om hva som helst, så skal jeg prøve å svare på det meste i løpet av neste uke.

Zzzunday morning

INSPIRATION & HOT CHOCOLATE Jeg sto opp for noen timer siden, men har ryddet og vasket rommet helt til nå. Det beste jeg vet er å legge meg ned i sengen inne på et nyvasket rom. Herlig følelse♥ Jeg har nettopp laget meg en kopp kakao og funnet frem en dose med høst-inspirasjon. Resten av dagen skal brukes inne på rommet foran skjermen, har en del blogg-arbeid som må bli unnagjort og en ny serie jeg vil starte på.Humøret er ikke helt på topp fortiden heller - kjæresten reiste tilbake til militæret forrige helg og det er alltid like kjipt, men det kommer seg så fort hverdagen starter :) Hvordan skal du bruke din søndag?

DUNKIN DOUNTS

DUNKIN DOUNTS FOR BREAKFAST God morgen eller det blir kanskje ikke helt riktig å si nå? Det er Dunkin Dounts over alt i Barcelona i går tok vi med en boks hjem. Vi har både avsluttet og startet dagene med de søte små og fargerike. Usunt, men akseptabelt på ferie og speseilt når vi ikke har det i Norge. Jeg elsker dounts - beste og søteste som finnes! Det er vår aller siste dag her og vi har allerde brukt noen timer ved bassenget og nå skal vi ut å nyte alt. Jeg vil virkelig ikke hjem enda, men flybillettene er bestilt og endres ikke. Vi snakkes senere, kos dere masse!

SNAPSHOTS

YESTERDAY´S SNAPSHOTS Noen snapshots fra dagen i går sammen med Margrethe. Vi var innom marketsdagen i bogstadveien og spiste brunch på Friday´s påAker Brygge. Begge fikk plutselig skikkelig " Burger cravings", så da ble det Jack Daniel´s bruger servert med fries. Sykt digg♥ Vi tok også turen til mathallen og besøkte Salla påCrêpes d´Elen. Det var lenge siden vi hadde sett hverandre og da er det alltid koselig med en "catch up".Raskt oppsummert :))

Purple rain

BOYFRIEND´S T-SHIRT & CREAMY HOT CHOCOLATE Det har nesten vært to hele dager med regn i Oslo og da er det utrolig deilig å ligge under dynen med en bra serie på skjermen, en liten dose inspirasjon og nyte en kopp kakao toppet med krem. Slik har mine to siste dager vært. Samtidlig som det har blitt satt av et par timer til trening sammen med Emilie, men ikke noe særlig mer enn det. Alltid godt å ha en unnskylding for å ligge inne å slappe av.Det virker som om klokken er så mye, men den er ikke mer enn 14:05 - ble vekket litt over sju i dag tidlig og kastet på meg treningsklærne før jeg satt meg på bussen. Elsker å stå opp og trene tidlig. Man får så mye mer ut av dagen, livet uten skole♥

EVERYDAY MOOD

INSPIRATION FROM WEHEART IT Viktig å få en liten inspo-boost i starten av uken. De aller fleste er vel tilbake til en hverdagen med enten skole eller jobb i dag. Jeg er tilbake på jobb med pappa i et par uker til før det mest sannsynlig blir enda en ferie. De siste årene har det vært skole på meg og ikke fri før høstferien, så dette er uvant. Fri og ferie når det passer meg, men det varer nok ikke altfor lenge. Kanskje det hadde vært greit med en spørsmålsrunde, ønsker du det?

MEET UP

For et vær det har vært i Oslo de siste dagene, deilig å dra fra sol og komme hjem til sol. De siste dagene har gått til litt trening, litt jobb, venner og veldig mye tanning. Om noen få minutter skal jeg møte Maria i byen, nyte sola og titte litt i butikker. Det er så rart å tenke på at vi faktisk ikke skal tilbake til skolen og enda mer rart at hun snart forlater Oslo. Jeg har ikke sett Maria på nesten fire uker, så vi skal få kost oss i et par timer sammen nå før hun reiser. Håper dere får en fin ettermiddag, vi snakkes :)

SWIM GOOD

A DAY BY THE POOL De to første dagene brukte vi ved bassengkanten på fjellet i Fermo. For et sted! Utsikt mot gamle italiensk hus og gårder. Vi bodde i en søt liten italiensk leilighet og hadde nesten bassenget for oss selv. Fantastisk deilig ♥Startet ferien rolig, men nå har vi flyttet ned i en leilighet rett ved strand pomoraden. Neste uke flytter vi videre til en annen leilighet med både strand og basseng område. Jeg har det ganske bra!

24 HOURS: I BEEN

Fått badet litt etter en 5 timers biltur, ganske digg når det er 34 grader ute.Sittet på fly over alpene i Italia.Prøvd å få litt farge de siste timene av dagen i går.Spist italiensk middag på resturant. Dette var forrett, spennende og altfor godt!Kjørt fra vest-Italia til øst-Italia. Bensinstasjonen er alltid høydepunktene, de har alt!

Cotton candy

SISTER TIME // TUSENFRYD Noen bilder fra gårsdagen sammen med lillesøster. Vi koste oss på tusenfryd med karuseller, street food, slush og sukkerspinn, lenge siden sist jeg spiste det. Været var veldig fint i går, så det var deilig å kunne bruke litt tid ute. Må nok si at Tusenfryd er ikke like morsomt nå lenger, men virket som om Iselin hadde det gøy - som ville ta alt om igjen!For å snakke om noe annet: Jeg må nesten komme i gang med pakking og få laget noen utkast innlegg før jeg reiser. Klarte ikke å komme meg på jobb i dag tidlig, så da for jeg bruke tiden på noe litt nyttig.

lunch on the pier

SNAPSHOTSPå torsdag sluttet jeg tidlig på jobb og møtte Iselin og mamma i byen, for lunsj og litt shopping. Vi spiste lunsj på Lektern, det ble både Burger, fries og Nachos, smakte utrolig godt spesielt etter noen timer på jobb. Vi drar sjelden til byen sammen og spiser lunsj, så det var koselig.Vi reiser til Italia på torsdag og derfor ble det noen siste innkjøp før vi reiser, blant annet en sykt fin kjole som dere skal få se senere. I tillegg har det endelig blitt en ny bikini, så bli deilig å ligge på stranden.

SUNDAY BOARD

Dagene flyr og denne uken har jeg jobbet 6 dager, heldigvis fri i dag. Det skal nytes for i morgen er det jobb igjen! Jeg har faktisk ikke hatt tid til å blogge og morgen til kveld har ting gått i ett sett. Jeg har heldigvis fått gjort noe annet enn å sove, jobbe og spise. Det har både blitt litt trening og grilling med venner de to siste dagene, koselig!Nå må jeg spise litt frokost og komme meg til Elixia for en søndagsøkt. Kan være greit å begynne og tenke på pakking, siden her i huset har det blitt snakk om å reise til Italia :))
hits