ALL BY MYSELF

  I LOVE A ORGANIZED ROOM! De siste dagene har gått i ett kjør med jobb og trening, så det har ikke blitt mye tid til overs. Jeg får bare mer og mer klær i skapet og i det siste har det begynt å bli uorganisert og lite plass til mer - så for et par dager siden var jeg innom Ikea for å kjøpe litt ekstra oppbevaringsplass. Det ble en lang enkel kommode med fire skuffer som jeg kan gjemme bort alt fra klær og sko til kamera utstyr og annet "rot". Når det kommer til interiør og innredning liker jeg å ha det ryddig og få ting ut av synet. Det ser så mye bedre ut når man ikke har ting over alt, dessverre er ikke det like lett når man har et rom på 20 kvm. For en dag siden sto det en sykt upraktisk kommode uten skuffer der i stede og det føles så godt å ha byttet den ut. Det tok meg 2-3 timer å sette opp den helt alene med over 50 skruer 50 spikere med kun to redskap skrutrekker, hammer og noen få kvm å berie seg på. Alt er mye mer organisert, ryddig og ikke minst fint! ...

INTERIOR WANTIES

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER MY INTERIOR WANTIES  //ADLINKS Jeg er helt forelsket i teppet og skulle gjerne hatt det på rommet mitt når gulvet blir skiftet ut med grått parkett, tenk hvor fint det hadde blitt? Mye av interiøret og tekstilet  inne på romme mitt  er i forskjellige blå nyanser, samt innslag av rust, natur og marmor - en fantastisk fin kombinasjon. Jeg skulle virkelig ønske jeg hadde en leilighet og ikke minst et ubegrenset budsjett slik at jeg kunne innredet min egen leilighet slik jeg vil ha den. Gleder meg til den dagen kommer, selv om det ikke blir et ubegrenset budsjett. 

ORANGE X BLACK

WEARING: BOMBERJACKET FROM THOPSHOP SHIRT FROM H&M LEATHER PANTS FROM BIK BOK BAG FROM ZARA SHOES FROM ADIDAS  

webshop favs #27

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER  MY WEBSHOP FAVORITES #27 //adlinks Lace up ballerinas er de fineste skoene i mine øye for øyeblikket, perfekte til jeans og kjole. Det er sjeldent jeg finner så fine sko som ikke har høy hæl, men som passer like godt til fest som til hverdag. Når lønningen min kommer, klikker jeg helt klart disse hjem. Har lett etter et par slike siden jeg så de på Bianco, men de forsvant fort. 

TWO IN ONE WITH LACE UP

VICTORIA´S SECRET DOUBLE BIKINI WITH LACE UP, TIE DYE & SANTE FE GEO Jeg har ønsket meg denne bikini i fjor sommer! Bikinien fra Victoria´s Secret er like fantastiske å se på som de er å ha på, absolutte favoritter.  Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med en bikini - stoffet i den, fargene og printet, lace up og to i en bikini, gleder meg til å bruke den i sommer. Spesielt i Skiathos! Vil du se hvordan den ser ut på? Jeg har lagt ut en liten sniktitt på Instagram, @maddekk!

SOMETHING NEW

SOMETHING NEW TO MY LITTE WALK-IN-CLOSET Oppbevaringsbenk: fra Ellos, HER.  Speil: fra IKEA. Hylle: Ikea Jeg begynner å bli super fornøyd med mitt lille walk-in-closet, det mangler kun et par småting. Det mangler kun et par lister og en bordlampe som kan stå på sminkebordet - så blir det faktisk 100% mulig å sminke seg der også! Jeg elsker den nye oppbevaringsbenken min fra Ellos, fargen er så fantastisk fin. Jeg har blitt obsessed i blått og petrol farger - de går så godt sammen, spesielt med andre elementer som rust og natur. I går satte jeg opp en liten skohylle og endelig har jeg fått et stort speil - takk til Maria for det.  

grey mornings

JUST WANNA STAY IN BED... Jeg vil egentlig bare bli liggende i sengen, men må stå opp hvert øyeblikk - selv om det frister veldig lite når det er så grått og trist ute. Frokosten min i dag tidlig ble en skål med havre crunch, granola og gresk yoghurt toppet med kokosterninger og bær, rask og sunn frokost. Det er virkelig på tide å komme seg opp fra sengen ettersom at jeg har ligget våken siden 09:30, for en hverdag. Heldigvis skal jeg snart på Elixia for å forbrenne litt, gjøre bryst og tricpes sliten, men før det må jeg få på meg treningsklær og innta dagens andre måltid. 

black heeled

BLACK ANKLE BOOTS Fra Mango Jeg elsker mine nye ankelboots fra Mango, god erstatter for de jeg mistet. Eier nesten ikke noe annet enn sneakers så det var virkelig på tide å skaffe seg noe litt annet. Stilrene ankelboots i semsket skinn med enkle detaljer, halv spiss tå og søm midt på foten - kunne ikke vært mer fornøyd. Gleder meg til å få brukt de til en kjole eller jeans. 

INTERIOR MOOD

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER // 12 HER // 13 HER // 14 HER // 15 HER.  INTERIOR INSPIRATION //Adlinks Jeg får skikkelig lyst til å flytte ut når det er så mye fint interiør i butikkene. Akkurat nå ønsker jeg å få alle ideer inn mellom 4 vegger under et tak. Inspirasjonen er virkelig på topp, skulle virkelig ønske jeg hadde mitt eget sted. Det er vanskelig å gjøre noe med et rom på 12 kvm når man har altfor store planer. Jeg har blitt helt obsessed i blått fløyel, concerte vegger, lyse marmor plater, glass detaljer, naturelementer og andre blå nyanser samt rust. Den kombinasjonen er fantastisk, tema i min fremtidige leilighet.

Hangover heaven

LUNCHIN´ IN THE SUN Været i Oslo har vært helt fantastisk den siste uken, merker godt at våren er på vei. I går møtte jeg Olivia møtte jeg Olivia på Joe & The Juice siden vi ikke hadde sett hverandre på en god stund. Vi bestilte oss hver vår Hangover Heaven og turkey toast med avokado som vi nøyt i solen, super deilig. Jeg klarer aldri å bestille noe annet en Hangover heaven, så hvis noen av dere har en Juice å anbefale meg til neste gang, legg igjen en kommentar.  Nå går turen til Ikea sammen med mamma, vi snakkes!

Instarandomz

    FOLLOW ME: @MADDEKK Noen av de siste bildene mine fra instagram. Jeg oppdaterer to ganger daglig, nesten hver eneste dag med litt hverdag, trening, forskjellige matretter og selvføgelig antrekk. Følg meg gjerne hvis du vil se mer enn hva som blir delt på bloggen. Jeg har nettopp endret litt i feedén min og begynner endelig å bli fornøyd! 

THIS WEEK

5 TING JEG VIL OG SKAL GJØRE DENNE UKEN ? De to siste ukene har ikke treningen vært helt på topp, men denne uken har jeg satt meg mål. Jeg skal prøve å ha fem tunge og effektive økter i løpet av uken. Det skal jeg klare! Det er alltid ekstra hardt å komme tilbake når man har vært syk.  ? Trafikalt grunnkurs. Jeg har allerede meldt meg på og kurset starter om kun noen få timer. Det var virkelig på tide, blir deilig å komme hjem på torsdag når kurset er gjennomført.  ? Forrige uke ble veldig lite sosial sett bort ifra at jeg var på vekterkurs og ble kjent med noen nye mennesker. Denne uken vil jeg møte noen venner, kanskje spise lunsj i byen eller bare shoppe, rett og slett bare "henge" litt. Kjedelig å kun ligge hjemme... ? Kjøpe den perfekte "mom jeans" eller "boyfreind jeans", det er noe som står på ønskelisten min.  ? Spise sunt og teste ut nye oppskrifter. Jeg har veldig mye motivasjon og ikke minst inspirasjon til å lage nye sunne retter og denne uken vil j...

SECURITAS

CHITCHAT TUESDAY Jeg har nettopp kommet hjem fra dag to med vekterkus, allerde - dagene går så sinnsykt fort. Vi er i mars og jeg er snart ferdig med dette kurset og neste uke blir det trafikalt grunnkus. Virkelig på tide, kanskje? Det skal bli deilig å bli ferdig med alle kursene jeg har i vente. Det blir litt mindre trening denne uken, men skal få til en økt på biceps og triceps litt senere i dag. Må minst trene 3 ganger i uken og helst 5! Litt snikksnakk om dagene som har vært, kort oppsummert: vekterkurs, trene, spise og trene. Sykt spennende hverdag denne uken... Skal få postet noen outfit bilder senere, vi snakkes!

GREEN BREAKFAST

DU TRENGER: 1 Avokado 1/3 rødløk 3 cherrytomater 2 ss limesaft Først moser du avokadoen, deretter finhakker du rødløk og cherrytomatene. Blandt det inn i "guacamolen" og tilsett litt limesaft, pepper og salt. Bruk det som pålegg på valgfritt knekkebrød. Legg gjerne en skinkeskive på toppen for ekstra smak og proteiner.  Jeg skulle ønske noen hadde servert meg denne frokosten på sengen i dag, men dessverre ble den laget selv. Okei, det var veldig verdt det for det er kanskje en av de beste frokostene jeg har laget. Avokoado er så utrolig godt og ikke minst sunt - de inneholder antoksidanter, masse vitaminer og avokado er mettende på grunn av det sunne fettet.  Må nesten lage meg et par knekkebrød til og se på noen episoder med Pretty Little Liars. Jeg har enda ikke begynt å trene igjen, men tenker å ta en lett økt i morgen - det er så viktig å bli 100% frisk igjen. Savner virkelig å stå opp og dra rett på trening etter en rask frokost.  Vi snakkes!

one of the best feelings

THINGS I DO WHEN I GET WELL 1. Jeg våkner opp og det første jeg gjør er å ta meg en lang og varm dusj. Vasker håret, shaver leggene og skrubber både kropp og ansikt. Gir meg selv litt rask pleie og deretter pusser jeg tennene og skylder munnen med 1 liter listerin munnskyllevann. 2. Når jeg er syk mister jeg alltid matlysten min, derfor starter jeg dagen med en etterlengtet frokost. Det blir som oftes en veldig stor frokost med alt jeg har lyst på. Det føles alltid like godt å komme tilbake til de sunne matrutinene mine, den er gull verdt.  3. Når magen er mett og kroppen ren er det på tide å vaske bort alt det syke fra rommet. Jeg kan aldri legge meg ned i det samme sengetøyet, det går ikke. Et rent rom, nytt sengetøy og ny shavede legger føles fantastisk etter altfor mange dager i en feber svett seng. Ryddig rom, ryddig sinn.  4. Etter å ha sett ut som et lik i altfor mange dager føles det veldig godt å ha orket til å fikse seg litt ekstra. Derfor tar jeg på meg noe ...

100% linen

BASIC SHIRT 100 % LINENFrom Gina TricotJeg fant den perfekte skjorten da jeg var på utkikk etter noe helt annet. En oversized skjorte av 100% lin! Har lett etter en slik skjorte en god stund, basic plagg er virkelig alt. Et plagg som passer til hvert eneste plagg i garderoben min. Godt kjøp.Gleder meg til å bruke den med et par hvite jeans eller skinnbuksen min og sneakers. Det skal bli godt når det blir litt mildere ute slik at man slipper de tykke jakkene. Jeg er klar for våren!

Valentine´s essentials

HAPPY VALENTINE´S DAYJeg ser egentlig ikke på valentinsdagen som en veldig stor dag, men når man har kjæreste er det en veldig fin unnskyldning for å kose seg litt ekstra. Dra ut å spise sammen, se en film på kino og kanskje kjøpe en liten gave til hverandre. Ikke at det er noe vi har gjort - dessverre betyr ikke gaver alt,selv om jeg skulle ønske det.Vi har nettopp spist frokost i sengen, sett på en serie og skal snart begynne å fikse oss for en kveld ute. Hvis noen lurer på hvorfor det ikke ligger en rose ved siden av de andre nødvendighetene - så er det fordi jeg ikke liker roser, absolutt ingen nødvendighet.

room details

MY ROOM // CLOSE UPSSminkebord fra IKEALampe fra KremmerhusetKaktuser fra PlantasjenGevir fra SkjåkRommet mitt er utrolig viktig for meg. Det er vanskelig å innrede et så lite rom, men med en bestemtstil og innslag av små forskjellige elementer fra andre stiler kan man få til mye. Det skal bli veldig morsomt å innrede en hel leilighet, gleder meg virkelig til å flytte ut! Jeg har akkurat ryddet og vasket rommet og tenkte derfor at jeg kunne vise dere litt detaljer. My favorites!Å legge seg natt til mandag i nytt sengetøy med shaved legz, en av de beste følelsene som finnes -et rent og ryddig rom før en ny uke.
hits