Planning my workouts

THIS WEEK´S WORKOUTS Mandag: Styrke på rygg og biceps Tirsdag:  Styrke på mage, rumpe og lår Torsdag: Styrke på bryst, triceps og skuldre Fredag:  Styrke på hele kroppen Søndag: Gå tur ute + styrke på mage og bein Jeg elsker å starte mandager en en ordentlig god treningsøkt, gjerne en av mine favoritt økter som er å enten trene rygg eller bryst. Slik som dere ser ovenfor er det rygg som sto for tur i dag og det er så godt å komme tilbake igjen etter en litt for usunn helg. I morgen er det bein som står for tur, det er kanskje ikke en favoritt, men jeg elsker følelsen av å ha gjennomgått skikkelig. Forrige uke var jeg så støl i beina at jeg nesten ikke kunne gå, for håpe det ikke blir tilfellet denne gangen. IKKE GLEM: Sjekk ut min nye bloggen HER!

BACK

BACK ON TRACK I morgen er vi i september allerede og for min del betyr det: Tilbake til jobb, trening og normalt kosthold. Jeg har faktisk savnet det, kanskje ikke jobben, men det å ha rutiner og ikke minst en sunn livsstil. Joda, det skal bli deilig å få jobbet litt også for hverdagen blir litt for ensformig for og lommeboken er snart tom. Noe av det beste jeg vet er å starte enten mandagen eller den første i måneden med ordentlig gode rutiner, både når det kommer til jobb, trening, kosthold og blogg. En sunn og frisk start er det grunnleggende for resten. Jeg har en følelse av at september kommer til å bli en bra måned - det er mange ting jeg vil få til og mye jeg vil gjøre i løpet av de neste ukene. Det kommer et innlegg med "10 ting jeg vil gjøre i september" nærmere helgen.  Siden treningen ikke har vært på topp i sommerferien, starter jeg med en skulder og bein økt i kveld, til tross for at det verken er mandag eller den første. En g...

hverdagslykke

Mandag: rygg og biceps Onsdag: rumpe, lår og mage Torsdag: Bryst og triceps Fredag: rygg, biceps, mage og bein. I <3 THIS LIFESTYLE Det er ingen tvil om at dette har vært en av de beste ukene på lenge. Treningen har gått som smurt, vi har gått minst to lange turer hver dag, laget og spist god mat til hvert eneste måltid. Motivasjonen og inspirasjonen er virkelig på topp! Det handler om de små enkle tingene i hverdagen som gleder og gir deg mestringsfølelse. Jeg håper virkelig jeg klarer å opprettholde disse vanene når hverdagen bærer tilbake og det er noe jeg går inn for å gjøre - for gud så deilig det er å være i bevegelse "konstant", men samtidig kose seg. Balanse er koden til en sunn livsstil! Det nytter ikke å kutte ut alt av det søte og gode, da holder man ikke ut lenge. 

ABS & LEGS

3 DAY SPLIT WORKOUT DAY 1:  CHEST, TRICEPS, SHOULDERS  DAY 2:  LEGS & ABS  DAY 3:BACK & BICEPS  Noen som har savnet treningsinnleggene mine? Jeg skal prøve å bli flinkere til å lage de, men siden mange av dagene går til jobb er det vanskelig å få gjennomført et godt treningsprogram. Det blir sjeldent mer enn tre økter i uken, men det er absolutt bedre enn ingenting og er nok til å få gode resultater. Trening skal være gøy å gjennomføre og ikke et ork. Jeg rakk dessverre ikke å poste dette innlegget i går ettersom at det plutselig skjedde litt mer enn forventet. Dagen startet ved siden av kjæreste og etter noen få timer hjemme var det klart for en økt på bein å mage. Ukens tyngste økt! Den ble gjennomført sammen med en venninne med 4 helt nye øvelser, blant annet Hip thrust i apparat, eselspark i apparat, knebøy i et apparat, Hip ab/ab. Spennende å teste ut nye øvelser og det er veldig viktig for musklene også. Når man trener det samme progr...

PULL MYSELF TOGETHER

             UKENS TRENINGØKTER                 MANDAG RUMPE, LÅR OG MAGE TIRSDAG RYGG OG BICEPS TORSDAG BRYST OG TRICEPS LØRDAG FAVORITT ØVELSER OG SKULDRE             4 AV MINE BESTE TRENINGSTIPS              1. Velg en treningsform som passer deg. Det er viktig at du trives med treningen din og gjør øvelser som passer deg. Hvis ikke er det utrolig lett å gå lei og det blir rett og slett ikke gøy å trene. Du skal trives med trening du utfører! 2. Bruk tid på å finne øvelser som passer deg og som du liker å utføre. Mange styrkeøvelser krever mye teknikk og det er verdt å sette av tid til det, hvis ikke kan gå feil vei å du sitter kun igjen med skader og null resultater. Det er skikkelig demotiverende! Ta øvelser du liker og føler at du klarer, ikke bruk tid på annet.  3. Varier treningsprogrammet ditt med alt fra at du trener...

MONDAY WORKOUT

MY BACK EXERCISES Pulls ups, chins, nedtrekk, nedtrekk v-bar, facepulls, stående omvendt kabeldrag, dips,  biceps curl med manualer og biceps curl med z-stang.   Dagens øvelser på både rygg og biceps som ble en ganske lang økt, men slik er det noen ganger. Jeg tar fem sett og bygger meg opp i vekt, men tar to repetisjoner mindre etter hvert sett, starter alltid på 12 og slutter på 4-6. Det blir ganske så tungt på de to siste settene, men det er det som er gøy.  Å starte uken med trening og sunn mat er ekstremt viktig for meg. Det gir meg med energi, selvfølelsen blir bedre og uansett blir det alltid litt lettere å komme seg på trening de neste dagene. Man har liksom startet uken så bra, så hvorfor ikke fortsette? Jeg har akkurat kommet hjem fra økten dere ser ovenfor, spist en gigantisk porsjon med kylling wok i Oyster saus, nå er det på tide å komme seg i dusjen og kanskje få vært litt sosial senere i dag. 

flash & workout

A LITTLE BIT OF EVERYTING Dagen i dag har bestått av litt avslapning, matlaging, ferieplanlegging og of course en treningsøkt som jeg holdt på å droppe. Ganske fornøyd! Jeg fikk nettopp vite at pappa har fått et nytt maler oppdrag som også betyr jobb og penger på meg, det skal bli deilig. De siste månedene har det bare forsvunnet penger uten at det kommer noe inn. Perfekt siden jeg har funnet en reise til kjæresten og meg som vi forhåpentligvis bestiller i løpet av de neste dagene, tenk at det snart er sommerferie. Shit, klokken går alttfor fort så dette ble litt for sen blogging. Beklager det, vi snakkes i morgen!

Workout snapshots

· Ukens treningsplan·Mandag: Bryst, triceps og mageOnsdag: Mage, rumpe og lårTorsdag:Skuldre, rygg og bicepsFredag: Cardio + Bein og mageLørdag: Rygg og brystDagen startet da jeg våknet av meg selv litt over 09:00, det er egentlig litt for sent etter min mening. Det er på tide å begynne å med vekkeklokke, igjen! Da var det klart for å fikse seg litt og lage en frokost som metter litt utover dagen, veldig viktig for meg ettersom det er kjipt å bli sulten midt i treningsøkten. Nå har jeg fått unnagjort en litt blogg arbeid og er klar for en onsdagsøkten som dere kan se ovenfor. Ukens tyngste økt!Forresten: Bildene dere ser ovenfor er fra min treningsbruker på instagram, der kan dere blant annet følge noen av øktene mine og se deler av kostholdet mitt. Det er mange som har spurt om det, @fitnessmaddekk.

workout mode

Jeg har alltid med meg en god dose proteiner til etter trening, enten om det er en proteinshake, bar eller skyr. For mest mulig resultater er det viktig få i seg noe som er rik på proteiner rett etter en treningsøkt - passer perfekt ettersom at jeg blir ekstremt sulten på vei hjem igjen, hater å gå rundt sulten.TODAY´S EXERCISESCable flyes, Benkpress, Skråbenk,Push-ups, Dips, Triceps Pushdown, Triceps Extension & Crunches. Jeg er straks på vei ut døren for å gjennomføre økten dere ser ovenfor, ukens tredje økt. Bryst økten er desidert min favoritt, den har gledet meg til hele uken.

SHAPE YOUR BODY #2

Denne uken ble det ikke fler enn tre økter og det er litt dårlig til å være meg. Neste uke blir bedre! Generelt går treningen veldig bra for tiden og det føles veldig godt. De to siste ukene har jeg sett fremgang både på kropp og styrke og det gir meg så utrolig med treningsmotivasjon. Fokus på hard og effektiv trening lønner seg!· UKESN TRENINGSPLAN·Mandag: Bryst, triceps og skuldreTirsdag:Mage, rumpe lårOnsdag: Rygg og bicepsTorsdag: FullkroppsøktFredag: FriLørdag: Fri (kanskje cardio)Søndag: Fullkropp / teknikktreningÅ lage en treningsplan for den kommende uken gjør det veldig mye enklere å få gjennomført flere økter. Sett deg noen mål for uken og skriv ned hva du vil trene fra dag til dag. Det hjelper meg enormt mye! Treningen blir mer effektiv og øktene blir flere.

LET´S DO THIS!

SPORTSWEAR:T-SHIRT FROM NIKETIGHTS FROM H&MBAG FROM NIKESHOES FROM ADIDASDet er en ny uke med nye muligheter. Jeg starter som oftes uken med en tung og god treningsøkt for å sette i gang uken. En skikkelig kickstart motiverer meg til å fullføre ukens treningsplan og det føles fantastisk godt å starte uken slik. Flere enn meg som har det sånn?Det ble fem hele økter forrige uke og denne uken skal ikke bli noe dårligere - I kveld blir det en økt på bryst, triceps og mage som er min absolutte favoritt. Et lite tips er enten starte uken med din treningsfavoritt eller "å få unnagjort" den verste", det føles alltid veldig mye enklere å gjennomføre resten av treningen etter en av de.Jeg håper mange fikk litt mer treningsmotivasjon av gårsdagens innlegg og hvis ikke har jeg enda noen tips til treningsmotivasjon som kommer om en liten stund.

9 reasons to exercise

- CLEAN YOUR MIND -Trening er en veldig god terapi for veldig mange. Når man trener er det vanskelig å tenke på noe annet enn å fullføre økten. - HEALTHY LIFESTYLE-En sunn livsstil er veldig viktig for absolutt alle mennesker. Det betyr ikke at du må trene 6 dager i uken for å oppnå dette, men litt mosjon har alle godt av. Regelmessig trening gir deg et bedre immunforsvar og et sterke skjelett, i tillegg forbrenner du kalorier i sofaen. - HAPPINESS-Flere enn meg som føler seg veldig bra etter en treningsøkt? Når man trener produserer kroppen endorfiner som er "kroppens eget rusmiddel" og disse gir deg en følelse av glede og overskudd. Jeg blir direkte lykkelig av å trene - humøret mitt er alltid bedre etter en god treningsøkt eller en bra treningsuke. Trening gir deg så mye mer enn en kropp!-BOOST YOUR CONFIDENCE-Selvfølgelig kan trening "forbedre" utseende ditt som fører til bedre selvsikkerhet, men det er mer enn det. Trening gir deg en sterkere fysikk som igjen gir deg sterkere...

RECOVERY

- THIS WORKOUT WEEK - Denne uken kommer til å bli litt slappere enn andre med tanke på at kjæresten er hjemme. Jeg er generelt i en periode med veldig mye treningsmotivasjon og glede, det føles utrolig godt. Tirsdag ble det en ganske så økt på rygg, biceps og mage - kjenner den fortsatt! Jeg håper på å få gjennomført to økter til i løpet av uken, selv om det ikke er første prioritet denne uken. Restitusjon er like sunt♥Pull ups 7 reps * 5 settNedtrekk 40 kg * 12 reps / 45 kg 10 reps / 50 kg 7 reps * 2 / 55 kg 3 repsNedtrekk V-bar 42,5 kg 12 reps / 47,5 kg 10 reps / 52,5 kg 8 reps * 2 / 57,5 6 repsSittende roing 40 kg * 12 reps / 45 kg 10 reps / 50 kg 8 reps * 2 / 55 kg 6 repsFacepulls 27,5 kg 12 reps / 30 kg 10 reps * 3 / 32,5 kg 6 repsBiceps & hammer curl 10 kg 10 reps * 3 sett (hver)Biceps curl, kabel (stang) 20 kg * 12 reps 22,5 kg 10 reps

Ready for workout

♥ ♥ ♥I dag våknet jeg opp med en skikkelig hodepine og den har jeg fortsatt. Jeg håper virkelig hodepinen forsvinner til i kveld for da står ukens tredje treningsøkt på planen: Rygg og biceps som er en av mine favoritt økter. I kveld blir treningen utført sammen med Gine, koselig. Det er alltid like motiverende å ha en treningspartner, lettere å komme seg bort og ikke minst yte litt ekstra på treningen!Ikke bare føler man seg friskere og bedre fysisk, men man blir så mye mer positiv og opplagt etter en treningsøkt.Treningen min er virkelig noe av det viktigste for meg. ♥ ♥ ♥ READY FOR TODAY´S WOKROUT ♥ ♥ ♥

Killer days

KILLER DAYS : WORKOUTMandag:Pull ups 7 reps * 4 settNedtrekk 40 kg 12 reps / 42,2 kg 10 reps * 2 / 44,4 kg 5 repsStående en arms roing 18 kg 12 reps * 2 / 20 kg 10 reps * 2 / 22 kg 6 repsSittende roing 42,2 12 reps * 2 / 44,4 10 reps * 2 / 47kg 8 repsFace pulls 28 kg 11 reps * 2 / 31,5 kg 9 reps * 2 / 33,7 kg 6 repsHammer curl & biceps curl 10 kg 10 reps * 6Tirsdag:Knebøy 40 kg 12 reps / 50 kg 12 reps / 60 kg 10 reps / 70 kg 8 reps / 80 kg 5 repsFrontbøy 40 kg 10 reps * 2 / 50 kg 8 repsLeg curl 45 kg 12 reps / 50 kg 10 reps / 55 kg 8 reps * 2 / 60 kg 6 repsLeg extension 55 kg 12 reps / 60 kg 10 reps / 65 kg 9 reps / 70 kg 8 reps / 75 kg 7 repsTreningen min går veldig bra for tiden og det er utrolig motiverende. Jeg er ferdig med 5 uker med tyngre vekter og er tilbake til "normalt" program og vet dere hva? Jeg har blitt enda sterkere og det føles helt fantastisk.Jeg har trent 2 ganger allerede og i morgen blir det enda en økt sammen med Cecilie. Gleder meg alltid til bryst økter som ...

WEDNESDAY

- - - MY FAVORITE BREAKFAST- - -Bildene over er av min favoritt frokost for tiden som er Yoplait Double 0% plus (bringbær eller sitron) og granola toppet med cottege cheese og kokosflak. Et annet tips hvis du kjøper den med sitronsmak er å rapse lime eller sitron som topping. Frisk og sunn frokost! Dagene går mye i det samme: Spise, trene og sove, men det er litt deilig. I dag trente jeg sammen med Maria og var ferdig før 12:00, morgen økter er det beste. Jeg hater virkelig denne tiden av året på grunn av mørketiden - det er nesten umulig å rekke å ta bilder i dagslys noe som er utrolig trist. Blogg planen min er stappfull, men skal prøve å bli flinkere neste uke. Jeg har veldig mye å vise dere, skjerpings!!!

BACK FOCUS

TODAYS WORKOUTPULL UPS: 7 REPS * 5 SETTSITTENDE ROING:47 KG 7 REPS * 2 SETT 49,5 KG 5 REPS * 2 SETT 52 KG 5 REPSFACE PULLS: 28 KG 8 REPS * 2 SETT 30,5 KG 5 REPS * 2 SETT 31,5 KG 4 REPSNEDTREKK: 42,5 KG 8 REPS 45 KG 5 REPS * 4 SETTBICEPS HAMMER CURL (TAU): 21 KG 7 REPS * 5 SETTUkens første treningsøkt er gjennomført og det føles veldig godt, selv om det ble en veldig kort og effektiv økt. Alltid bedre enn ingenting! Startet uken med en av favoritt øktene mine som er rygg og biceps, dere ser øvelsene som ble tatt gjennom økten ovenfor. Jeg er veldig flink til å skrive ned "treningslogg" her på bloggen, men i treningsbloggen min derimot - ikke fult så flink, skjerpings! Hvordan har du startet uken din?

NEW IN: SPORTSWEAR

NEW IN: SPORTSWEART-SHIRT FROM NIKTOP FROM KARI TRAA Mine to nye treningstopper. Toppen fra Kari Traa har blitt en ny favoritt i trenings skuffen, stoffet er utrolig mykt og behagelig. Formen er perfekt, ofte har toppene vært litt for smale rundt brystet, men denne er absolutt ikke det. Kan ikke klage på fargene heller, color block♥ Jeg elsker fargen og stoffet til t-skjorten, i tillegg er det veldig greit å trene i t-skjorter hvis man skal ha overkroppsøkt, spesielt bryst!

MORNING SESSION

A LITTLE BIT OF EVERYTHING Det føles veldig godt å være ferdig med treningsøkten allerede. Noe av det beste jeg vet er å trene på morgen, nesten rett etter frokosten. For en bra treningsuke det har vært, allerede 4 godt gjennomførte økter i boken. Rygg økten er skrevet i et innlegg litt lenger ned på bloggen, hvis noen skulle kommentere at det kun er 3 økter.LEG DAY, TIRSDAG:Knebøy 65kg 6 reps * 2 sett, 67,5kg 5 rep * 2 sett, 70kg 5 repsBeinpress 208kg 8 reps, 233kg 6 reps * 2 sett, 263kg 5 reps * 2 settLeg curl 57,5kg 5 reps * 3 sett, 60kg 4 reps * 2 settLeg extension 67,5kg 8 reps * 2 sett, 70kg 5 reps * 3 sett BRYST & TRICEPS, ONSDAG:Benkpress 55kg 6 reps * 3 sett, 57,5kg 5 reps * 2 settDips 10 kg ekstra 7 reps * 2 sett, 12,5 kg ekstra 5 reps * 3 settCable flyes 10 kg 7 reps * 3 sett 12,5 kg 4 reps * 2 settPush ups i TRX 7-10 reps * 4 settTriceps pushdown (stang) 21 kg 10 reps 23,5 7 reps * 4 settTriceps extension (manual pr arm) 10kg 10 reps * 2 sett 12 kg 5 reps * 3 sett LIT...

BACK ATTACK

TODAY´S WORKOUT Jeg kom nettopp inn døren fra en skikkelig effektiv og god ryggøkt med Mamma. I dag startet jeg på den "nye perioden" min hvor jeg skal løfte tyngre vekter, mindre repetisjoner, men flere sett. Det gikk overraskende bra! Forrige uke ble det kun to økter, bryst, triceps og bein/rumpe - denne uken skal bli bedre, selv om jeg klarte å øke antall kg i alle øvelser. Mine øvelser i dag:Pull ups (7-5 reps) * 4 settStående enarms roing 16kg * 10 reps, 18 kg * 6 reps 2 sett, 20 kg 5 reps 2 settNedtrekk 43 kg 5 reps * 5 settNedtrekk V-bar 51,5 kg 6 reps * 5 settFacepulls 29,5 kg 6 reps * 2 sett, 31,5 kg 4-5 reps * 3 settBiceps & hammer curl 10 kg * 10 reps, 12 kg 5-7 reps * 3 sett.Hammer curl kabel + tau 19,5 kg 5-7 reps * 5 sett.

ABS & LEGS

TODAY´S WORKOUTKNEBØY 55 KG 10 REPS * 2 SETT // 60 KG 7 REPS * 2 SETTBEINPRESS 173 KG 10 REPS * 2 SETT // 188 KG 8 REPS * 2 SETTCABLE SQUATS 28 KG 10 REPS * 2 SETT // 31,5 KG 8 REPS * 2 SETTUTFALL 9 KG PR HÅND 14 SKRITT * 4 SETTBOX JUMPS 10 REPS * 4 SETT En hard med deilig start på uken. Jeg og Maria sto opp tidlig i dag og var på Elixia i 11-tiden og før 13:00 var mage og beinøkten allerde gjennomført. Det føltes veldig godt! Jeg har begynt å drikke proteinshaken min igjen, proteiner er så utrolig viktig å få i seg etter trening.I løpet av en dag skal jeg ha fått i meg 130-160 gram proteiner og i dag har jeg allerede fått i meg nærmere 100g.Denne uken blir det dessverre (dessverre og dessverre) ikke en full treningsuke siden jeg og kjæresten reiser til Barcelona på onsdag. Gjett om jeg gleder meg? Etter nærmere 3 måneder uten å ha sett hverandre!

GET READY

WORKOUT TIME Den første treningsøkten denne uken er unnagjort og det føles veldig deilig. Jeg har jobbet de to siste dagene og fysisk arbeid sliter faktisk ut kroppen overraskende mye, så det er min unnskyldning for å ikke ha trent. Prøver å overbevise meg selv om at det er greit, typisk meg. Heldigvis slipper jeg å stå opp 05:30 i morgen tidlig, alltid like deilig med fri.I dag ble det en rygg og biceps økt med Maria, veldig fornøyd med å ha klart å øke i 4 av 5 øvelser. Vi skal trene bein og mage i morgen, den verste og den beste dagen. Klarer aldri å bestemme meg! Middagen min står fortsatt ved siden av meg, så det er kanskje på tide å avslutte innlegget. Vi snakkes i morgen, god natt♥

GREAT START

MONDAY WORKOUT Det føles så herlig å komme hjem fra trening spesielt på en mandag. En god start på en forhåpenligvis sporty uke. I dag trente jeg sammen med Maria og for min del ble det en økt på ryggen. Jeg har begynt å ta Pull Ups nesten hver eneste økt og satser på økning raskt - øving gjør mester, for øyeblikket tar jeg 7 stk alene.I morgen står det leg day på treningsplanen. Alltid like hardt, men godt å få den overstått! Oversikt over treningsøktene kommer i løpet av uken. Vi snakkes, sov godt!// skrevet i går kveld.

KILLER DAY

TODAY´S WORKOUTKnebøy 50 kg 7-8 reps * 2 sett 55 kg 5 reps * 2 settLeg Curl 50 kg 8-10 reps * 4 settHip Thrust 75 kg 7 reps * 4 settCable Squats 28,5 kg 10 reps * 2 sett 31,5 kg 8 reps * 2 settBox Jump max * 4 sett+ to mageøvelser (kan ikke navn, skal prøve å finne det ut). Litt sen blogging, men slik er det når man jobber over en halv dag og skal rette å trene etter jobb, slitsomt er det i hvertfall. Leg day sto på treningsplanen til Gine og meg og tanken må det er hardt, men det er alltid like deilig når økten er gjennomført. Mestringsfølelse <3 Økt 1 av 4 denne uken, det har gått litt treigt denne uken.Kom nesten nettopp hjem, dusjet, spist og nå ligger jeg under dyna klar for en episode med PLL før det er sengetid. I morgen er det "repeat" av denne onsdagen. Vi snakkes lesere, håper dere har det bra!

back at it

WORKOUT POST// BACK TO ROUTINES Det var vanskelig å kombinere trening og ferie sammen og derfor ble det minimalt med trening - spesielt når apparat og treningsutstyr ikke er 100%. Heldigvis fikk jeg bevegd meg litt på det lille ute-treningsrommet som de hadde på hotellet, men det ble ikke mine beste øker. Lite å skryte av, men bedre enn ingenting. Jeg ble i hvertfall brun og denne uken var jeg tilbake på Elixia. Fant heldigvis ut at styrken ikke har forsvunnet i løpet av de siste tre ukene, deilig følelse!På mandag er det tilbake til normale rutiner med jobb og trening og det skal bli veldig godt. Trening er noe jeg savner på ferier, øktene blir aldri like harde og effektive. BTW: Dere må forberede dere på mange flere feriebilder, selv om jeg har kommet hjem. Har altfor mange bilder å dele med dere <3!

BACK KILLER

Mandag:Knebøy 50-55 kg 4 sett * 7-9 reps// Hip thrust 173 kg 4 sett * 6-8 reps // 178-193 kg 4 sett * 8-10 reps // Boxjump 3 sett * 10 reps. Onsdag:Pullups 4 sett * max // Nedtrekk 40-41,kg 5 sett * 6-10 reps //Nedrekk v-bar 47-48,5 4 sett kg 8-10 reps //Facepulls 24,5-26kg 4 sett * 8-10 reps // ny øvelse + 3 øvelser på biceps. Enda mer trening og det føles så utrolig godt. Det å ha masse energi til overs og ikke minst orke å trene etter 8-12 timer jobb, gir meg skikkelig mestringsfølelse. Mandag hadde jegen skikkelig "killer leg day" og i går ble det en økt på rygg og biceps. Jeg er fortsatt støl i lårene etter mandagen,deilig å kjenne at man har trent.I tillegg til trening har det blitt en del sol, viktig å legge en grunnleggende farge før syden. Skal bli deilig å komme seg litt bort, men først er det en uke til med jobb og mer trening. Vi snakkes! Har du trent denne uken?

QUICK LEG DAY

Prøver å huske og ta pull ups hver eneste trening på slutten av økten!BTW: Å stå i frontbøy posisjon mer enn 5 sekunder er j*vlig tungt, spesielt når du må smile litt også. Tungt for både armer og lår! WORKOUT Ukens siste treningsøkt er overstått og denne uken har det blitt fire av de skulle gjerne hatt et par til. Jeg har i hvertfall fått gått igjennom hver kroppsdel som er viktig for meg å trene (rygg, bryst, biceps, triceps, skuldre, mage, rumpe og lår). Fire helt greit bra økter!Hadde min andre leg day i dag og det var utrolig deilig å bli ferdig med den. En relativt lett og rask leg day i forhold til ukens første, hvor blant annet frontbøy var en av øvelsene. Effektive økter er de beste!Prøver å varriere hver eneste økt og bytte ut noen øvelser med andre. Viktig med varriasjon :) Har du trent denne uken?

Workout routine

WORKOUT Mandag, rygg og biceps: Onsdag, bryst og triceps: Pull ups 5-7 reps * 4 sett Benkpress 50 kg 8 reps * 4 settNedtrekk 40 kg 8-10 reps * 4 sett Dips 10 reps * 4 settNedtrekk V-bar 47 kg 8 reps * 4 sett Cable cross down 7,5 kg 8-10 reps * 4 settSittende roing 41,5 kg 8 reps * 4 sett Smale push ups max * 2-3 settFacepulls 24,5 kg 8 reps * 4 sett Triceps pushdown 17,5 kg 10 reps * 4 settBiceps curl (stang) 8-10 reps * 4 sett Triceps extension 10 kg 8-10 reps * 4 settBiceps flex 6,5 kg 8-10 reps * 4 Fredag, leg day:Knebøy 50 kg 8 reps * 4 settHip Thrust 75 kg 8 reps * 4 settBenpress 183 kg 8 reps * 4 settLeg curl 47,5 kg 8-10 reps * 4 settBox jump 10 reps * 4 sett Begynner å bli litt bedre og merker at bronkitten ikke er like ille som for en uke siden.Denne uken har det blitt litt trening, tre treningsøkter som tilsvarer en på hver kroppsdel. Satser på en til enten i dag eller i morgen!Følelsen av å være tilbake til gamle rutiner er faktisk helt fantastsik. Har valgt å starte...

TRY BACK

FROM LAST WORKOUT Wow. En uke siden sist blogginnlegg, det er faktisk helt sinnsykt dårlig av meg. Jeg har hatt sjansen til å blogge, men det har rett og slett vært et ork. Russetiden ta virkelig på, selv om jeg ikke har rulla hver eneste dag. Det har gått like mye utover treningsøktene mine, faktisk litt trist. Kun en økt på en uke, skjerpings.Selv om jeg har sagt det før, sier jeg det igjen: Denne uken skal det blir mer av alt. Jeg må bare planlegge litt!3 treningsøkter og minst et innlegg hver dag. Jeg har troa, har du? hehe. Litt mye negativ, så en positiv setning skader ikke. Den eneste økten denne uken gikk utrolig bra, har utrolig nok økt i antall repitisjoner med tungevekter. En annen ting er at RT er ♥

PINK WALL

Denne uken har det blitt 5 ordentlige treningsøkter og det føles veldig deilig. Mandag:Benkpress 50-55 kg 6-10 reps * 4 sett. Dips (5 kg ekstra) 8-10 reps * 4 sett. Cable Cross down 9,5 kg 8-10 reps * 4 sett. Push ups (10 kg ekstra) 10 reps * 4 sett. Tirsdag:Leg curl 47,5 kg 10 reps * 4 sett. Leg Extensions 65-70 kg 10 reps * 4 sett. Hip Thurst 75 kg 10 reps * 4 sett. Knebøy 50-55 kg 7-10 reps * 4 sett. Onsdag:Nedtrekk 40 kg 10 reps * 4 sett. Chins & pull ups (2,5 kg ekstra) 6-8 reps * 4 sett. Sittende roing (stang) 34,5 kg 10 reps * 4 sett. Sittende roing 47 kg 8-10 reps * 4. Facepulls 24 kg 10 reps * 4 sett. Nedtrekk V-bar 47 kg 7-10 reps * 4 sett. Fredag:Benkpress 50-55 kg 6-10 reps * 4 sett. Dips (5 kg ekstra) 8-10 reps * 4 sett. Cable Cross down 9,5 kg 8-10 reps * 4 sett. Skråbenk 50 kg 7-10 reps * 4 sett. Biceps curl (stang) 21 kg 10 reps * 4 sett. Biceps curl (tau) supersett. Triceps pushdown 19,5 kg (tau) 10 reps * 4 sett. Triceps pushdown (stang) supersett. Lørdag:Kneb...

IN ACTION #3

WORKOUT POST Dagens trening var dessverre ikke den beste og sterkeste økten, men selvfølgelig bedre enn ingenting.Har funnet ut at å ha overkroppsøkt to dager på rad går ut over den andre økten og stykren.Selv om antall kg ikke forandret seg fra sist bryst økt, merket jeg at det var mye tyngre i dag - men alt i alt en bra økt!♥ Det er alltid like deilig å starte mandagen med trening og sunn kost - satser på fire økter mer denne uken. Benkpress 50 kg 2 sett * 8-10 reps 55 kg 2 sett * 4-6reps // Dips 5 kg (ekstra) 5 sett * 8-10 reps // Cable flyes 9,5 kg 5 sett * 8-10 reps // Push ups 10 (ekstra) 3 sett * max reps // skulderpress 20 kg 3 sett * 10 repsHvordan ser din treningsplan ut? BTW: Må takke for alle de hyggelige kommentarene jeg fikk i forrige innlegg. Tusen takk <3

WORKOUT SNAPSHOTS

WORKOUT THROWBACKHar sett litt igjennom treningskategorien på bloggen og det ser ut som treningsinnlegg er godt likt. Stemmer det?Det er morsomt med slike tilbakeblikk, speseilt når det kommer til trening og resultater. Kroppen min har forandret seg utrolig mye siden det første treningsinnlegget og det motiverer enda mer.I påskeferien har ikke Elixia kortet blitt brukt i det hele tatt og det merkes - gleder meg til mandag og trening. Et virkelig savn! Om 22 dager er det klart for nye resultat bilder, klarer nesten ikke å vente. Hva syns du om treningsinnlegg?

WORKOUT!

Denne uken har jeg begynt på en ny treningsperiode, hvor det er fokus på "lettere vekter", men flere repistisjoner. Forrige periode var det motsatt tyngre vekter og færre repitisjoner. Periodene går over 5-6 uker og ser virkelig at antall kg øker "kraftig" etter hver eneste periode. F.eks i benkpress har jeg økt med 10 kg (fra 50-60 kg) på 5 uker. 50 er nå lettvekter, men før var det tyngre vekter. Vet ikke om noen av dere skjønte en dritt, men fremgang er gøy♥ Har ikke blitt like mye trening som det burde ha vært, grunnet sykdom og kjærestebesøk! Mandag: Tirsdag:Chins 8-10 reps * 4 sett. Benkpress 50-52 kg 8-10 reps * 4 sett.Nedtrekk 40 kg 10 reps * 4 sett. Cable cross down 9 kg 10 reps * 4 settNedtrekk V-bar 47 kg 8-10 reps * 4 sett. Chest press 50 kg 10 reps * 4 settEnarms roing 16 kg 8 reps * 3 sett. Dips 12-15 reps * 4 settFacepulls 21-22 kg 10 reps * 4 sett. Triceps pushdown (kabel, stang) 19 kg 10 reps * 4 settBiceps curl (kabel) 19 kg 10 reps * 4 sett. Triceps pushdo...

work out week

UKENS TRENING MandagKnebøy 57,5 kg 3 sett * 5 reps. 60 kg 2 sett * 5 reps. Box Jumps 10-12 stk * 5 sett. Hip Thurst 75 kg 5 sett * 7 reps. Leg Extension 75 kg 5 sett * 5 reps. Tirsdag:Pull ups 5 sett * max. Nedtrekk 41,5-43 kg 7 sett * 5 reps. Sittende roing 47 kg 5 sett * 5-7 reps. Nedtrekk V-bar 47-48,5 kg 5 sett * 5-7 reps. Facepulls 21 kg 6 sett * 5-7 reps.Biceps/hammer curl 12 kg 3*3 sett * 5 reps. Onsdag:Chins 5 sett * 6-8 reps. Dips 5 sett * 10-15 reps. Triceps push down 17,5 kg 5 sett * 8-10 reps. Facepulls 3 sett * 8-10 reps. Biceps curl (kabel) 21 kg 5 sett * 5-7 reps.Biceps flex 6,5 kg 5 sett * 8 reps. + mage. Torsdag:Benkpress 57,5 kg 3 sett * 5 reps. 60 kg 2 sett * 3 reps. Dips 5 sett 10-12 reps. Cable cross down 9-10 5 sett * 5-7 reps. Flyes apparat 45-52 kg 5 sett * 5 reps. + litt skulde og mage.Lørdag:Knebøy 57,5 kg 3 sett * 5 reps. 60 kg 2 sett * 5 reps. Beinpress 178 kg 5 sett * 5-7 reps. Box Jumps 10-12 stk * 5 sett. Hip Thurst 75 kg 5 sett * 7 reps. Leg Extens...

new sports

Mine to siste treningsinnkjøp. Elsker den fargesplash toppen og har sett på den flere ganger da jeg har vært innom h&m, men aldri giddet å kjøpe den. Har allerede fått brukt den et par ganger og det er så motiverende med nye treningsklær i en fresh farge. Et lite skift av sportsbhér kan være greit når man trener 4-6 ganger i uken!! :) Hva syns du?

SUNDAY MOOD

God morgen,I dag er det en skikkelig søndag, ekkelt vær ute og en deilig frokost foran tvén i stua. Om noen få strakser er det klart for søndagsøkten sammen med Mami, og etter det må jeg rydde og vaskerommet. Jippi? Resten av dagen skal jeg bruke foran denne skjermen og forbrede meg på enda en skoleuke.BTW: Har fått helt dilla på gresk yoghurt, granola og bringbær, mettende og frisk frokost. Sykt interessant for dere å vite :)) Hvordan er din søndag?

IN THE MIRROR

Halla!5 treningsøkter på en uke er ikke så aller verst. Hver eneste kroppsdel har fått løftet litt og en dobbel Leg day denne uken ble det også, føles herlig♥ Siden RT er rett rundt hjørnet, gjelder det å få trent så mye som mulig før helvete (lol) starter. Mandag:Box jumps 5 sett * 10 reps. Frontbøy 25 kg 5 sett * 8-10 reps. Leg curl 50 kg 5 sett * 5-7 reps. Leg extension 60 kg 5 sett * 5 reps. + mageTirsdag:Benkpress 55 kg 5 sett * 5-6 reps. Dips 10-12 reps * 7 sett. Cable cross down 7,5 kg 5 sett * 7 reps. Apparat flyes 35 kg 4 sett * 10 reps. Skråbenk 50 kg 5 sett * 5. Biceps flex 6,5 kg 5 sett * 5-7 reps. Biceps curl (kabel) 21 kg 5 sett * 6 reps. Onsdag:Chins 5 sett * 5-8 reps. Nedtrekk 40 kg 5 * 7 reps. Sittende roing 47,5 kg 5 sett * 7 reps. En armsroing 16 kg 5 sett * 5 reps. Facepulls 19-21 kg 5 sett * 5-7 reps. Triceps pushdown 17,5 kg 4 sett * 8-10 reps. Triceps Extension 10 kg 5 sett * 8 reps. Torsdag:Knebøy 50 kg 2 sett * 8 reps 55 kg 3 sett * 5 reps. Box jump...

Sommerkroppen 2015 = bullshit?

For hver eneste dag som går nærmer sommeren seg og hvor befinner vi oss? På et treningsenter for å oppnå den såkalte sommerkroppen. Vi holder oss unna alt som heter sukker og andre godesaker og har et lite håp om at sommerkroppen skal være på plass i Juni, Juli og deler av August. Smalest midje, størst rumpe, tynneste lårene og den mest markerte magen - er det ikke det, det handler om? Nei. Trening handler faktisk ikke om å ha den mest perfekte kroppen eller se best ut på stranden. Hvis du har fått den oppfattningen må du tenkte deg 2 ganger om igjen. Trening handler om din helse og velvære. Det handler om at DU selv skal være fornøyd og nå DINE mål, ingen andre sine. Det er noe alle sammen må lære, det er ingenting som heter "the perfect body". Det handler om din personlige selvfølelse, ingen andre sin. Du er den eneste som kan bedømme din kropp - det finnes ingen andre enn deg selv som har retten til det. En annen ting er at det er ingen bryr seg om hvordan du ser ut. Det er ing...

Better Bodies

Knebøy: 50 kg * 5 sett * 6 reps. Beinpress: 173 kg 5 sett * 6 reps Leg Curl: 50 kg 5 sett 7 reps Leg Extension: 62,5 kg 5 sett * 7 reps.Triceps pushdown: 19 kg 5 sett * 6 reps Triceps Extension 10 kg 5 sett * 8 reps + litt mage og chins. 08:04: Oppe fra sengen, veldig ikke klar for en treningsøkt med mamma, som var overstått i 10:30. Tungt, men digg. Enda bedre å vite at den tredje treningsøkten denne uken er tatt.10:45: På vei til IKEA for å handle litt unødvendige nødvendigheter. Nytt sengesett, en hylle og litt forskjellige småting.12:30: Rusta for å handle enda mer unødvendige nøvdvendigheter. Protien bars♥ + tapet.12:50: Sportsbhén min har sprukket opp, hvorfor snakker vi ikke om og derfor var det virkelig nødvendig med en ny. Typisk at XXL ikke har det jeg vil ha, når Mami er villig til å kjøpe litt ekstra. En fresh sportsbh ble det i hvertfall. 13:50: Matshopping. Alltid like gøy å handle mat. 16:20: Jeg trenger virkelig en dusj.

workout results

Before bildene: Tatt rett etter sommerferien (begynte ikke å trene jevnlig før i Nov/Des). Hadde dessverre bare bilder av overkropp, men neste gang blir det resultater av hele kroppen! Etter en del måneder med "ikkevetjeg-betennelse/infeksjon/syken" forsvant store deler av musklelmassen og styrken min, men nå er jeg tilbake sterkere enn noen gang. LOL, for en setning!Jeg er ihvertfall tilbake på Elixia, litt sterkere, trolig litt større enn før og etter 2-3 måneder med hard og jevnlig trening har resultatene begynt å vise seg. Det er akkurat dette medr trening som gjør det ekstra gøy, men det er forskjeller man ikke ser før man har tatt bilder av det. BTW: Når vi er inne på tema trening og i hvertfall resultater så er det viktig å huske en ting. Trening er først å fremst noe som skal være noe du liker å holde på med og syntes er gøy. Viktigst av alt♥ Det skal ikke være et "must" for noen av dere, uansett er det lett å falle ut og miste motivasjonen hvis du gjør "MÅ"!

I LOVE WORKING OUT

Knebøy: 50 kg 4 sett * 8 reps // Hip Thrust 4 sett * 9 reps // Leg Extensions 57,5 kg 4 * 10 reps // Leg Curl 42,5 kg 4 sett * 10 reps Flere av dere ønsket flere treningsinnlegg og siden trening er en stor del av hverdagen min, passer det perf. En tidlig skoleslutt i dag og dagens treningsøkt er allerede gjennomført, sykt digg. Treningen i dag besto av en hard Leg Day sammen med Emilie og vi begge to har klart å øke antall kg i absolutt alle øvelser. Verdens herligste følelse♥ Nå skal jeg legge meg ned i sengen min og se på serier til det er "god natt"! Btw: Promotering og shout outs til seg selv er alltid lov. Følg gjerne med på fitnessbrukeren min @fitnessmaddekk.

Purple Pro

Trenger du treningsmotivasjon? Kjøp deg nye treningsklær. Jeg burker nesten bare shorts og mine favoritter er Nike Pro. Kjøpte min fra XXL til kun 249 -, og det var ikke salg. Ikke dyrt for disse shortsene! Har en kortere versjon, men det er ikke særlig komfortabelt spesielt ikke når man tar squats. Elsker fargen på shortsen, fargerike treningsklær gir motivasjon♥ Hva liker du å trene i?

Healthy Cookies

Du trenger: Mørk sjokolade, 160-200 g havregryn, 1 ts bakepulver, 2-3 egg, 2 ss smør (smeltet), 1-2 ts vaniljepulver, 2 scoop bakepro, 1 ts salt, kanskje litt melk.Flere enn meg som har godtelov? Faen det er vanskelig altså, egentlig ikke enda. Uansett, en liten erstatter for søtsuget i hverdagen er alltid digg. Passer perfekt til en rask frokost, mellom måltid eller som "snacks" og det tar ikke mer enn 20 min å lage maks - hvis du bruker lenger tid, da er du treig! Cookieséne smaker overraskende godt og ikke nok med det, de sunne. Masse proteiner og fiber! Har du smakt sunne cookies før?

FLEX

Små kleint flex bilde, slik går det når kamera ikke er med inn på Elixia. Kan ikke ha det med hver eneste gang, det er slit og ork - blir jo sliten i armen av å holde det (ligger på gulvet halvparten av tiden, unnskylding). Etter å ha kastet i meg et par paracet og fått slappet av litt klarte jeg å komme meg til Elixia. Litt mye chest day i det siste, men som sagt er det favoritt kroppsdelen min å trene og derfor starter jeg like godt med det. Ukens første økt. I morgen blir det Leg day sammen med Emilie, små gruer meg litt ettersom at det er så hardt og vondt. Sånn er det! Denne uken er det klart for å øke enda mer i KG og i dag gikk det faktisk overraskende fint, som er utrolig motiverende. Viktig å utfordre seg selv noen ganger :) Hva trente du i dag?

TODAY´S

Benkpress 47,5 kg 4 sett * 8-10 reps // Dips 4 sett * 10 reps // Cable crossover 6,5 kg 4 sett * 10 // Flyes apperat 45 kg * 10 reps // Triceps push-down 17,5 kg 4 sett * 10 // Triceps Extensions 9 kg 4 sett * 10 reps + to mage øvelser. Ukens første økt er overstått og den gikk overasskende bra ettersom at det var tid for å øke vekter. Hadde en utrolig effektiv og god økt og det føles så sinnsykt deilig♥ Bryst og generelt overkropp er favorittene, selv om jenter egentlig elsker å trene rumpa og lårene - omvendte av meg. Trening skal være morsomt og det er det faen meg når man ser resultater! Har du trent i dag?

Killer friday

Knebøy 45 kg 4 sett * 8-10 reps // Beinpress 158 kg 4 sett * 10 reps // Leg curl 40 kg 4 sett * 10 // Leg extensions 55 kg 4 sett * 10 // Hip thrust 55 kg 4 sett * 10 repsEndelig fredag og helg igjen. Denne uken har vært utrolig slitsom og umotiverende, har ligget i sengen hver morgen og vurdert å bli liggende. I stede har jeg mannet meg opp og kommet meg ut døren hver dag, uten om tirsdag. Alltid en dag som går til XXXX. LOL! Ukens trening har vært litt sånn«comme ci, comme ça» - ikke bra, ikke dårlig. I dag var det« Killer Friday » som var leg-day og gikk ganske greit i dag. 5 tunge øvelser på en time og noen skulder øvelser, ukens beste økt. Flink og effektiv - skryter og gjør som jeg vil♥ Har du trent denne uken?

Back to routines

Veldig lite treningsinnleg siden sist, men dessverre har jeg hatt en lang ferie fra både sunt kosthold og trening. Dessverre og dessverre, det var sykt deilig! Nå som skolen har begynt er rutinene på plass og det betyr trening nesten hver eneste dag, digg!Kunne vel trent i ferien, men samma det. Skolen har ikke blitt noe morsommere enn i fjor, men treningen er det deilig å være tilbake til. Denne uken har jeg startet med en bryst økt og i dag vært det " aller verste av det verste = leg day". Deilig å være ferdig med det♥ Dette trengt kroppen, selv om jeg trodde jeg skulle dø, egentlig spy! I morgen er det back attack eller ryggøkt rettere sagt. Gleder meg litt, selv om det ikke den delen har blitt trent siden før juleferien. Ooops... det hadde jeg glemt. Typisk meg, skulle vel egentlig startet med det denne uken. Jaja, faen heller. Har du trent i dag og hva?

white hands & sneakers

Dette følelse så deilig♥ Etter en hel uke uten trening har jeg klart å starte denne uken med to økter allerede. I går en bryst og triceps økt og i dag en altfor hard beinøkt. Klarte så vidt å komme meg ned trappene og inn i garderoben i dag uten å knekke sammen og spy. Det er vondt, men godt å være tilbake! I morgen blir det enda en treningsøkt før det er klart for å spise og drikke bort alt igjen. Neida, for håpe det ikke skjer! Chest day - Benkpress 45 kg 4 sett 6-8 reps. Dips 4 sett 8-10 dips (5 kg, rundt livet). Cable cross down 6,5 kg 4 sett 10 reps. Flyes apperat 40 kg 4 sett 8-10 reps. Triceps Extensions 8 kg 4 sett * 10 reps. Triceps pushdown 16,5 kg 4 sett * 10 reps. Push ups 2 * max.Leg day - Knebøy 45 kg 4 sett 8-10 reps. Hipthrust 65 kg 4 sett 10 reps. Leg curl 40 kg 4 sett 10 reps. Leg Extensions 55 kg 4 sett 10 reps. "Trodde jeg måtte svime av og spy, og avsluttet økten. Like før". Har du trent denne uken?

Orange Zebra

08:30-13:00: Startet på skolen og hadde foto hele dagen. Ganske chill i grunn å sitte på macén i en del timer og få gjort unna litt fotoarbeid og masse bloggarbeidn. Haha! I løpet av de 4-5 timene fikk jeg i meg en liten posjon havregrøt og to knekkebrød. Litt for lite mat ettersom at trening var det neste på planen. Uff! 13:00-13:30: Snek oss utfraklasserommet fortest mulig for å rekke den bussen. I løpet av denne halvtimen befant vi oss plutselig i Elixa garderoben med en gjen fnisete småunger og en aldri så liten PRE-workout. 13:30 - 15:30: Klart for den jævla leg day som faktisk var ganske deilig denne gangen til tross for like mange KG. Startet med knebøy siden den tapper mest krefter, deretter Hip Thurst, så beinpress og til slutt Leg extension. Økten i dag var faktisk ganske effektiv og dere skulle sett den pumpen jeg hadde i lårene mine. Gikk som en pingvin hjemover, sikkert et vakkert syn. Har du fått trent noe denne uken?

today ́s exercises

Knebøy 45 kg 4 sett * 8-10 reps...Hip Thrust 55 kg 4 sett * 10 reps..Beinpress 153 kg 4 sett * 8-10 reps...Tok også leg curl og leg extensions, men det rakk dessverre ikke Cecilie å ta bilde av. Heldigvis rakk vi å bli ferdige med den hardeste og jævligste dagen i uken = leg day. Absolutt den tyngste dagen i uken. Faen, glem det - dette var ikke den siste dagen med leg-day i følge planen gjenstår det en på fredag *gledelestårer* *lykke*. Vet ikke om dere ser en liten forskjell i dette innlegget? Men skal begynne å ha "today ́s exercises" noen ganger slik at dere kan se hvordan jeg trener. Litt fail denne gangen - bedre neste gang (I wish). Likte du innlegget?

B & W workout

Denne uken startet med "den offisielle chest day" som har blitt til en vane. De siste mandagene har blitt brukt til å trene bryst, så neste uke er det kanskje på tide med å starte med noe annet? Programmet mitt er to splitt ( 2 kroppsdeler) hver eneste treningsøkt, slik at jeg kommer meg igjenom hele kroppen 2 ganger i uken. En stor muskelgruppe og en liten som jeg varierer fra dag til dag og uke til uke. Ooops, har nesten klart å fortelle hele treningsprogrammet mitt allerde. Faen ass, da var det innlegget "brukt opp". Tjah, det kommer et mer detaljert senere. Bryst er favoritt øktene mine og derfor blir de ofte prioritert i starten av uken og denne mandagen ble det skuldre i tillegg. På 5 uker har jeg klart å øke fra 40 kg i benk til 50 kg og er ekstremt fornøyd med det. Vet ikke om det er overraskende bra eller normalt? men lever i håp og tro om at det er sinnsykt bra. Benkpress og dips er det jeg har sett størst fremgang i og det føles helt fantastisk. Trening er gøy♥ Hv...

Back Attack

I det siste har det vært for mange treningsinnlegg for noen og for få treningsinnlegg for andre. Jeg prøver å tilfredstille begge parter og siden treningen er en stor del av min hverdag, kan jeg ikke droppe å blogge om den. Tenkte at 2-3 innlegg er perfekt siden det er unødvendig å blogge om alle treningsøktene for da hadde ikke bloggen min handlet om noe annet. Litt andre innlegg med tips og tips til øvelser kommer til å komme fremover. - dagens nyttige informasjon, for de som lurte på det. Siste treningsøkt før helgen ble en back attack aka ryggøkt sammen med Cecilie og Ingvild nok en gang. Denne uken har det bare blitt 3 treningsøkter så for håpe de ihvertfall blir 1 eller 2 til. Har et mål om å klare å trene 5 ganger i uken, nesten hver eneste uke. Forresten så har jeg hatt godtelov i akkurat 1 måned og endelig kan jeg spise godteriet fra Sverige. Godtelov = null godteri, null potetgull, null bakst med sukker og ikke noe særlig sukker. Får håpe jeg har blitt flinkere til å kont...

Today´s & Tomorrow´s

Ferdig med ukens første treningsøkt nok engang og det er så utrolig digg♥ De siste ukene har det gått veldig bra med treningen og det har blitt minst 4 økter hver eneste uke - ooops, ble bare 3 forrige uke, men det tas igjen denne uken. Nå som det er sen høst og vinteren nærmer seg med stormskritt (faen) blir det enda mer trening, siden det ikke er så mye annet å finne på. God for kroppen og det sosiale, to viktige ting i hverdagen. Lagde en liten "goals for tomorrow" og det skal gjennomføres!! Hvordan har du startet din uke?

Good Monday

Startet denne uken og mandagen ganske greit med en sunn lunsj på skolen etterfulgt av en brystøkt på Elixia. Ofte hvis jeg starter mandagen sunt blir det en sunnere uke, med enda mer trening enn hvis jeg dropper mandagsøkten, for satse på at det stemmer denne uken. Etter en lang uke med planlegging, fest og mangel på trening er jeg dødsklar for å komme i gang og komme i skikkelig "beastmode". LOL! Kommer vel til å si det neste uke også? Who knows? Alltid. Skriver alltid dette i treningsinnleggene mine, nå er det nok. Jeg kommer ikke til å si det neste uke. #nocheat. Dagens øvelser og antall kg. //Benkpress 45 kg 6 sett * 5 reps// Cable Cross down 6,5 kg 5 sett * 5-8 reps// Flyes apperat 37,5 kg 5 sett * 5-8 reps//Dips 5 sett * 6-8 reps// Triceps pushdown 15 kg 5 sett * 5-8 reps// Triceps Extensions 8 kg 5 sett * 10 reps// Push usp 5 kg på ryggen 1 sett * max + 2 vanlige sett * max.

WEEK WORKOUTS

Mandag Tirsdag:Rygg og biceps Leg dayPull ups 4 sett * max Nedtrekk 36kg 6 sett * 5-7 reps Beinpress 133 kg 5 sett * 5-8 repsSittende roing 40 kg 5 sett * 5-7 reps Leg Curl 37,5 kg 5 sett * 5-8 repsFace pulls 17,5kg 5 sett * 5-7 reps + powersett Leg Extensions 45 kg 5 sett * 5-7Biceps curl 10kg 5 sett * 5-7 reps + powersett Knebøy 45kg 5 sett * 5 repsHammer curl 10 kg 5 sett * 5-7 reps + powersett OnsdagBryst & triceps Benkpress 45kg 5 sett * 5 reps + powersett 40kg 2 sett * max repsCable cross over 6,5kg 5 sett * 5-7 reps + powersett 5kg 2 sett * max repsFlyes apperat 35kg 5 sett * 5-7 reps + powesett 25kg 2 sett * max repsDips 5 sett * max reps Triceps pushdown 15kg 5sett * 5-7 reps + powersett 12,5 3 sett * max reps Triceps Extensions 8kg 5 sett * 5-7 reps Denne uken startet utrolig bra med gode treningsøkter tre dager på rad, helt til jeg våknet i dag tidlig med skikkelig hovne mandler og med en nedsatt allmentilstand som fortalte meg at det ikke blir skole eller trening i...

Fit Through My Phone

Følg @fitnessmaddek, for daglig trening og kosthold oppdatering og inspirasjon. Legger ut så og si alle øktene mine på denne instagrammen og mye av det jeg spiser! Dagen min startet klokken 07:00, med en rask forkost og pakking av treningsbaggen. Begynte ikke på skolen før kl. 12 i dag og utnyttet den tiden med en bryst og triceps økt, sammen med Maria. Det var så sinnsykt deilig å trene før skolen og spesielt med Maria. Hard og en effektiv økt♥ Skulle ønske jeg kunne trent før skolen hver enste dag, var så utrolig deilig å slutte på skolen og ta helg med god samvittighet allerede klokken 2. Et halvt friår skal bli ganske digg det! Over ser dere en samlig av bildene mine fra treningsprofilen min på insta og hvis du ønske inspirasjon eller bare følge meg og min trening, FØLG MEG: @fitnessmaddekkNå har kjæresten kommet på besøk og han sitter ved siden av meg og spiller poker med lillebror. Sinnsykt gøy for meg, tror dere? Lurer egentlig på hvem han er på besøk hos. #ballhode...

Tips til matpakke!

Fant en veldig sunn, enkel og god matrett på matprat for en liten stund siden og det har faktisk blitt en favoritt når man ikke orker å stå på kjøkkenet i flere timer. Okei, det var å overdrive, ikke ofte man bruker mange timer inne på kjøkkenet, men dere skjønte poenget mitt. Hvis ikke, matpakke på 1-2-3! Jeg pleier ikke å bli mett av brødskiver, men dette metter utrolig nok ganske greit og passer derfor til frokost, lunsj på skole, jobb eller hjemme (til den heldige personen som slipper skole/jobb, æsj). Du trenger: Grovt brød, en fedd hvitløk, olje, basilikum, pinjekjerner, skinke, salt og pepper. Hell olje i en stekepanne, gni hvitløk i pannen og stek brødskivene på middelsvarme (på samme måte som bruschetta). Hakk opp basilikumblader og bland Cottege Cheese, pinjekjerner og basilikumbladene sammen. Tilsett salt og pepper. Deretter legger du Cottege Cheese blandingen på de stekte brødskivene og skinken over igjen. Veldig enkelt, men overraskende godt♥ Vips så har du e...

First workout

Fy faen så deilig! Dere vet den følelsen man har når man ikke har fått trent på en stund og endelig har hatt en vellykket økt, kommet ut av dusjen og kan legge seg velfortjent ned i sengen sin fordi man vet man er i gang igjen? Åhhh, verdens beste følelse! Tok den første økten ganske sent denne uken og startet med den forjævlige Leg-day. Pain in the ass, bokstavligtalt! Etter en økt på Elixia er motivasjonen fult tilbake og det gjelder bare å komme seg opp og av gårde til vektene. Noen av dere har også lurt på hvordan øktene mine er og denne perioden er 4-6 uker med tunge vekter og da mener jeg tunge veker, få reps og flere sett. Tungt akkurat der og da! Øvelser og kg:Knebøy 45 kg 5 sett * 5 reps // Beinpress 133 kg 4 sett * 7-9 // Leg extension 40kg 5 sett * 5-7 reps // Leg curl 37,5kg 5 sett * 5-7 reps. Legger til det magen har fått i dag, slik at dere kan få et lite innblikk av hvordan kostholdet mitt er. Men til noen av dere: Det finnes dager som er cheat day all day for me...

Thursday

Det har vært så sinnsykt dårlig med blogging og trening denne ferien. Rett før hver eneste ferie sier jeg til meg selv " Denne ferien skal jeg trene og blogg hver eneste dag". Tror dere det har skjedd, eller? Bloggingen ser dere vel at ikke har skjedd og kan fortelle Elixia kortet heller ikke har blitt tatt i bruk. Først i dag tok jeg feriens første økt! Deilig følesle, men skulle blitt gjort litt tidligere ettersom at sesjonen en rett rundt hjørnet. Akkurat en uke til, faktisk! :( Kom hjem og lagde en deilig mango-salat, frisk og enkel. Nå er det på tide å hoppe i dusjen, rydde rommet og legge seg ned i sengen for å se noen episoder av 24. Har ikke fått gjort det på noen dager, har hatt besøk helt siden mandag. Kvalitetstid alene før kjæresten kommer tilbake♥

Healthy morning

Startet dagen med å stappe i meg restene fra godteskålen og innså at det var søndag noen få sekunder etter. Cheat-day engang i uken er ikke alltid like enkelt, heldivis var det ikke mer enn et par krokkodiller, en svart en oransj. Sykt interessant, or what? Nei, men helt seriøst skjedde det noe utrolig en halv time senere. Jeg tok på meg de nye joggeskoene mine, gikk ut og løp intervaller før klokken 12.00. Har ikke gjort dette på flere år, en ting er tredemølla, men å løpe i skogen - når begynte jeg med det? Spontantanke og vet dere hva? Jeg likte det, bortsett fra det øyblikket hvor alt svartnet, kvalmen og øresus kom snikende innpå - trodde jeg var døden nær. Gikk hjemover og lagde meg en digg frokost omelett på ristet brød, avokado og parmesan ost over, bare til meg selv og ikke kjæresten (han var ikke like fornøyd når han sto opp og hørte at jeg hadde laget frokost, men bare til meg). Forresten så har jeg en ny instagram-bruker @fitnessmaddekk hvor det daglig kommer til å publ...

I wanna run

Endelig har jeg skaffet meg nye treningsko som passer mine bein og enda bedre nå kan jeg begynne å løpe igjen. Dette har jeg drøyd altfor lenge, skulle kjøpt meg nye løpesko for over et år siden. Sesjon del 2 er rett rundt hjørnet og da kan det være greit med noen løpesko som er behagelige å løpe med. Disse skulle kun bli brukt til trening, men de sitter som et skudd og har blitt favoritt skoene mine og brukes til fritiden og trening, tror ikke Elixia er så fornøyd med det. Jeg skulle egentlig ha kjøpt Nike Free Run 5.0, men gjett hva? Jeg er så glad for at jeg ikke fant de og at det ikke var det de 1099 -, ble brukt på, Pegasus 31 er så mye bedre♥ Svart og hvitt fordi det passer til absolutt alt og treningskuffen min består av mange knæsje overdeler og da går svarte sko bedre overens. Kunne tenke meg et par andre i knæsj eller print som er perfekte til fritid og andre antrekk. Men akkurat nå, må det vente... Hva syns du om skoene?

WORKOUT PLAN

Har jobbet i 7 timer og med engang jeg kom hjem bestemte jeg meg for å lage en treningsplan. Hvis man har en "konkret" treningsplan er det mye lettere å følge opp og komme seg til treningstudio. Du vet hva du skal trene og hvordan. Jeg har ikke trent noe særlig siden sist treningsinnlegg både pga jobb og nettopp det å vite når og hva man skal starte med. Jeg har brukt treningsplanen dere ser under en god stund, men ikke fulgt den opp helt med antall repitisjoner, sett, uker og øvelser (som ikke nevnes i dette innlegget) - dette skal endres. Øvelser jeg bruker å ta på de forskjellige dagene kan heller komme i et annet innlegg. De 5 første ukene har jeg fokus på tung styrketrening for å øke styrken. Jeg velger å trene på samme måte i 5 uker fordi det tar tid å øke styrken, det tar dessverre ikke 1 uke. Tålmodighet! 5 uker i strekk uten å ha noe annet fokus for at det skal bli en rutine og "vaner". De 4-6 neste ukene terner jeg "lettere" styrketrening, selv om vektene er tyngre. Gru...

Eplekake: Sunn og Enkel

Den siste uken har det blitt litt få kommentarer, og det er veldig kjipt for mange av dere la igjen så mange korte, hyggelige kommentarer før. Gleder meg alltid til å sjekke kommentarfeltet og setter utrolig stor pris på det, selv om ikke det nevnes ofte. Håper dere kan begynne med det igjen, så det blir litt morsommere å poste innlegg. tusen takk♥ Flinke meg har laget en sunn eplekake til dessert som vi skal kose oss med i kveld. Jeg hadde tydeligvis en kakemix fra funksjonell mat stående i skapet som jeg aldri har smakt eller orket å lage. Orket egentlig ikke å lage den i dag heller, men trengte en oppskrift på bloggæn og fant ut at det hadde vært litt koselig med kake siden jeg reiser bort i 2 uker og mamma reiser allerede i morgen. Okei, det var den største løgnen jeg har kommet med på bloggæn, den dagen jeg sier, gjør og mener noe sånt - send meg til en psykolog. Kaken er et godt alternativ hvis du har lyst til å slukke søtsuget uten å måtte ha dårlig samvittighet ette...

Tips for å spise sunnere

Mest sannsynlig sitter jeg på flyet når dette innlegget blir postet. Skulle egentlig lage et "nelly-innlegg", men det ble heller et gammelt(2013 faktisk) forhåndsskrevet innlegg som ikke har blitt postet. Utrolig nok, hadde jeg mange innlegg på i utkast-mappen - deilig følelse! Ta en ting av gangen.Mange har lyst ti endre på mye av gangen, men ofte blir det altfor mye og det varer ikke lenge før man går tilbake til gamle dårlige vaner. Derfor anbefaler jeg å bestemme seg for en ting og fullføre den først. Hvis du har lyst til å spise mer frukt og grønt, kan du bestemme deg for at du skal lage en smoothie hver eneste morgen og spise den mengden frukt du ønsker i løpet av dagen. Ha noe å gjøre.Hvis du er opptatt og har noe å gjøre tenker du ikke like mye over at du har lyst på noe godt. Det å ha noe å gjøre og andre ting å tenke på gjør det mye lettere for deg å ikke spise usunt. Ikke alltid man har noe å gjøre. Dropp søtsaker.Hver eneste gang du får et skikkelig sukkersug, finn no...

Trening i ferien

Kom nettopp hjem fra en helt grei treningsøkt og denne gangen tenkte jeg faktisk på bloggen. Det er mange av dere som har ønsket flere treningsinnlegg hvor jeg viser noen av øvelsene mine. Jeg er så heldig og har noen vekter og basic treningsutstyr på hotellet, så dette innlegget blir mer for de som har det samme tilgjengelig. Skal prøve å få laget et innlegg med "hjemme-trening" senere. Disse øktene er ikke så veldig tunge for meg, det er mer for å opprettholde både styrke og muskelmasse, noe som er viktig for meg i ferien. Kommer nok til å bli litt sterke på grunn av min kjipe periode hvor både eksamen og sykdom var i veien. Noen av øvelsene kan dere gjøre uten alt av utstyret. 3 sett *4 (kom ikke opp på bildet. Bildene er tatt helt til slutt, tungt). 4 sett * 30 reps 3 sett * 5-6 reps15 kg 4 sett * 12 reps 40 kg 3-4 sett * 7-10 reps (stangen skal være nær brystet, men jeg var i bevegelse så det ene bildet ble dritt) Absolutt en helt grei økt hvis du er ute etter å opprett...

Vacation Workout

Fikk en skikkelig positiv overraskelse i går kveld, de har fått ute treningsplass på hotellområdet. Så derfor startet jeg dagen med en treningsøkt klokken 8 for å bli ferdig i håp om å bli ferdig før solen som aldri kom. Dere skjønner i dag har det vært overskyet og torden de første timene av dagen, sykt kjipt. Å være på solferie i overskyet vær er rett og slett kjempe kjedelig, absolutt ingenting å finne på. Det ble heldigvis litt varmere utover dagen, så det var greit å sitte ved strandbaren noen få timer - selv om jeg skulle ønske det var sterk sol. De har bare benkpress, skråbenk og knebøystaiv, men det er mye bedre enn ingenting. Hjelper litt hvis man greier å være litt kreativ. I dag ble det litt av alt. * Biceps curl 5 kg * 5 sett * 20 reps og 10 kg 2 sett * 10 reps* Skulderpress 10-15 kg * 4 sett * 15 reps* Benkpress 40 kg * 4 sett * 7-10 res * Knebøy 40 kg * 4 sett *8-10 repsÅh, det var så slitsomt å ta de første settene, kroppen min er ikke like vandt til å løfte tunge...

Unnasluntrer

Jeg må nesten le litt av meg selv som først sier at jeg skal trene hver dag i sommerferien og da det ikke har skjedd har sagt at jeg skal trene i morgen. Skrev det på bloggen i slutten av forrige uke, og kan dere gjette hvem som har trent siden det? IKKE MEG. Jeg er faktisk helt ute av rutiner og tenker bare penger, jobb og ferie - men nå er det bare nesten bare en uke til jeg reiser og må skjerpe meg den siste uken. Mye av musklene mine har forsvunnet, men det skal ikke mye til før de kommer tilbake - "de er lagret i kroppen". Så forhåpenligvis får jeg trent fra og med i dag, men tør ikke å love meg selv noe - men jeg har allerede fått på meg treningsklær, laget en kjempe god frisk salat, så er ganske mye nærmere Elixia enn de andre dagene. Av en elelr annen grunn gruer jeg meg litt til å komme tilbake, alltid like hardt den første dagen etter en lang pause. Dagens treningsøkt, bryst og triceps. ♥Benkpress ?40kg? 4*x-antall reps♥ Skråbenk ?40kg? 4*x-antall reps ...

Frisk sommersalat

Nå sitter jeg å koser meg med en frisk sommersalat, før det er klart for en rygg og biceps økt på Elixia. Hadde lyst på noe litt forfriskende og sommerlig ettersom at jeg har sittet inne og jobbet med muntlig eksamen i hele dag. Prøvde meg egentlig bare frem siden vi både hadde jordbær og ferske reker i kjøleskapet. Dere tenker sikkert WHAT, reker og jordbær? Men det smakte kjempe godt og passer utrolig godt til varme sommerdager i sola♥ Det kommer til å komme mange flere innlegg om hva jeg spiser og hvordan kostholdet mitt ser ut. Siden mange av dere har ønsket det, men det kommer mest sannsynlig i form av slike innlegg og noen ganger en oppsummering av "dagens matinntak". Hahaha... Du trenger: En halv boks med blandingssalatRekerMasse jordbær1/4 av en agurkSitron/lime Veldig enkelt og godt! Du kan selvfølgelig bruke mye mer enn hva jeg har gjort. Neste gang skal jeg marinere rekene slik at de får litt ekstra smak og kanskje det blir enda mer forfriskende. Elsker mari...

trening & pencillin

De to siste ukene har treningen blitt dyttet til side og jeg har måtte holdt meg i ro. Helt utrolig kjipt ☹ Etter påskeferien hadde jeg store planer om å stramme skikkelig inn på kostholdet og trene hardt og mye fremt til sommeren. Greide en uke før bronkitten overtok og siden det har formen min vært ****. I morgen skal jeg på skolen og det vil si tilbake til rutiner som også vil si tilbake til treningen. Jeg er enda ikke frisk, begynte på pencillin i går, men kan dessverre ikke holde meg unna Elixia lenger. Må opprettholde stryken, og musklene mine - føler at mye av det allerede har forsvunnet og har virkelig ikke tid til å miste mer. Starter med en rygg, biceps og mageøkt og håper at det går bra. Må nok ta det rolig den første uken og bygge opp det jeg hadde? Snakker som om det er verdens undergang, men vet egentlig at det ikke er det. Liker du å trene?

After WorkOut

Kom nesten nettopp hjem fra skolen og en skikkelig hard bryst og skulder økt. Gjett hvem som er sliten? Er støl i hele kroppen, musklene verker og jeg ligger lang flat i sengen. Helt utrolig deilig følelse, utslitt, men på en god måte♥ Har laget meg favoritt kyllingsalaten min, som jeg spiser flere ganger i uken, sunt og godt. Spiser faktisk ekstremt mye kylling, helt utrolig at jeg ikke har gått lei enda. FREAK! Dagens proteinshake har jeg også fått i meg, så endelig nå kan jeg slappe av. Hverdagen min går for det meste til det samme - Stå opp, skole, trene, spise og sove. Derfor kommer vil det komme en del "mat og treningsinnlegg" fremover. Nå har jeg startet for fult igjen, og det er så utrolig morsomt og deilig. Spesielt å se resultater. Du trenger:1 kyllingfiletSalat (blanding)1/4 agurk Feta ost Fullkornspasta Jeg pleier å steke kyllingen min i litt grillkrydder og gressløk over. Det gir kyllingen en skikkelig god og frisk smak. Anbefaler alle sammen å teste denne sal...

IT´S ENOUGH + WHOOP ASS

Nå er det nok av godteri, potetgull, late dager og treningsfri - denne påskeferien har bestått av bare masse usunt og nesten ikke noe sikkelig mat. Det eneste skikkelige måltidet jeg har fått i meg de siste dagene er frokost og like etter har jeg innatt x-antall kg godteri og potetgull. Alt uten dårlig samvittighet! Det har vært utrolig deilig, men begynner virkelig å savne kylling, proteinshakes, frisk frukt istede for kvalmende søtsaker og ikke minst de deilige tunge treningsøktene. Gleder meg♥ Hvordan har din påskeferie vært? GAPC → WHOOP ASS - De slapp for en drøy time siden, og mitt ønske er at dere skal logge dere inn på facebook og like facebook siden deres. Det hadde vært veldig hyggelig om dere hadde satt av 2 sekunder av deres liv for å trykke på en like knapp♥ Gjør det for min skyld og nuffeluff (hvem det er får være et mysterium) - men gjør det. Det betyr mye for meg, han og alle de andre gutta!FACEBOOK SIDEN HER, LIK!

healthy chocolate waffles

La meg i går kveld og det siste jeg tenkte på var "hva skal jeg spise til forkost i morgen" og sto opp med samme tanke. Syns det med mat alltid er like vanskelig, man blir liksom så utrolig matlei etter et par dager hjemme, hvor alt går i det samme. Som oftes pleier jeg å lage protein-pannekaker, men man blir lei selv om det er utrolig godt. Tok derfor en ny vri i dag tidlig og lagde meg vaffler. La til noen ingredienser og de smakte helt fantastisk, men er ekstremt mettende. Du trenger (4-6):1,5 dl havremel1 scoop bakepro/proteinpulver1-2 ss mandelmel1-2 ss sukrin (søtningsmiddel)2 eggLitt melk I morgen drar jeg til Sverige for å handle inn mat og mer kosttilskudd ettersom alt av proteinpulver og kreatin er tomt. Man mister motivasjonen når man ikke kan ta en ekkel shake etter trening. Den smaker ekkelt og man blir kvalm og jeg savner det? Helt utrolig rart, men det hjelper til med resultater, kosthold og muskelvekst og det merkes. Håper på mer motivasjon til matlaging og flere...

last week's workouts

Innlegget skulle egentlig blitt postet på søndag, men glemte det helt. Har flere ganger nevnt at jeg skal begynne å skrive flere treningsinnlegg, fordi jeg vet det er en den av dere som ønsker det. En liten oppsummering av hvilke øvelser og muskelgrupper som ble trent forrige uke. Fikk trent 4 ganger, ganske bra - men målet er 5/6 ganger i uken♥ Nå har jeg påskeferie med god samvittighet, men prøver å få trent litt denne uken også, syns bare det er litt vanskelig når rutinene forsvinner. Den fjerde treningsøkten var faktisk skikkelig pain. Når man allerede har trent en muskelgruppe, og skal gjøre det et par dager etter igjen er musklene så slitene - så det blir vanskelig å gjennomføre, men både jeg og Cecilie greide det. Kroppen vender seg til det, og etterhvert kommer det til å være som den første treningsøkten man har.Husk at disse innleggene er ikke for å presse dere lesere til å begynne å trene, men det er for de som gjør eller vil begynne. Trening skal være gøy, og ikke ...

3/3 workouts

Da mine lesere, har jeg endelig fått laget et treningsinnlegg. Har trent hver dag hittil og derfor har jeg rukket å trene "alle" kroppsdelene - Jeg har et to splitt program som vil si at jeg trener to kroppsdeler hver økt. I morgen begynner jeg på nytt og starter mest sannsynlig med rygg og biceps, men noen ganger når jeg har trent "hovedøktene mine" legger jeg inn noen ekstra øvelser f.eks for skulder - andre ganger varierer jeg hvilke kroppseler jeg trener sammen. Skjønner? Håper motivasjonen varer, for det er så deilig å allerede ha trent 3 ganger. Prøver å trene minst 5 ganger i uken og denne uken ser det ut til å gå♥ Det er ikke alltid tiden strekker til, eller det er en løyn - det er moitvasjonen som mangler. Men sommeren kommer snart, og #sommerkroppen14 er et mål. Litt flex-bilder noen ganger brude være greit. Skal forresten legge ut resultat bilder snart, tror det blir rundt den 25-30 mars, for da har det gått en måned siden sist. Kom faktisk nettopp hjem fra bryst...

Fitspiration #1

Skal begynne med litt fitspiration hver eneste uke, både i form av mine egne treningsbilder/treningsøkter og andre inspirasjons bilder som blir funnet på enten Weheartit eller Tumblr. Det gir meg motivasjon til å fortsette med treningen og håper egentlig at det motiverer dere litt også, hvis man har motiverte lesere er det lettere for meg å bli motivert. #egoist. Fikk veldig lyst til å dra til Elixia akkurat nå, venter egentlig bare på mamma. Må også sjekke gnangsåret, fikk ikke på meg skoene i dag tidlig. Bare av dette ene innlegget har jeg fått mye mer inspirasjon til spesielt kostholdet mitt, det har vært litt kjedelig i det siste. Men nå er det bare å sende mamma eller pappaa i butikken og få kjøpt inn mat til de nye ideene mine♥

morning workout

Nå tar jeg turen til Elixia for å ha en rygg og biceps økt sammen med Frida. Blir godt med en treningsøkt, ettersom jeg har hatt cheat-day siden julaften, ny rekord folks! Senere på dagen får jeg kanskje besøk, hvis ikke blir jeg nok sittende hjemme alene enda en dag. Har store planer om å slutte med de innleggene, hvor jeg forteller dere om at jeg har ligget i sengen min hele dagen - skal heller bytte de ut med anbefalinger, tips eller oppskrifter. Kan selvføgelig ikke unngå å blogge om det, men ikke så ofte som de siste dagene!Dagens økt består av:♥Chins 10*4 ♥ Hang-ups 10*4 ♥Nedtrekk 5*5 X-antall kg (tungt) ♥Sittende roing5*5 X-antall kg (tungt)♥Biceps Curl 5*5 12-14 kg ♥ Stående roing5*5 X-antall kg (tungt) Myownfashion blir skrevet av en jente som heter Alexandra. Hun blogger om abolsutt alt, men i likhet med meg er trening en stor del av hverdagen hennes. Hun har også drømme garderoben med både flere L&V og Michael Kors vesker. Det er e...

Insta Workout

Følg meg på instagram for oppdatering etter nesten hver eneste treningsøkt. Kanskje jeg følger dere tilbake? @maddekk.Nå skal jeg begynne å blogge litt ekstra om trening med treningsbilder, resultater og hva jeg spiser. Har vel egentlig sagt at jeg skal begynne med dette i et år nå, men nå har jeg virkelig gått inn for å gjøre det. *krysser fingrene* De siste ukene har jeg trent en del og fant ut at en oppsummering kunne vært interessant for både meg og dere. Har blitt mye sterkere bare på et par uker, og resultatene begynner å bli tydeligere på kroppen. Morsomt♥ Vet er er mange der ute som sliter med motivasjon, men kan love at det verste er å komme seg til treningsenteret. Når du først er der, er det ikke så ille og ihvertfall ikke når resultatene begynner å vise seg. Har 2-splitt program, som vil si at jeg trener to deler av kroppen hver eneste økt. Kan legge ut hvilke øvelser jeg bruker å trene i et annet treningsinnlegg. Dette var bare en starte og en liten update i bil...
hits