FIND ME

Noen bilder fra instagram brukerne mine, følg meg gjerne på enten hverdagsbrukeren, treningsbrukeren eller begge to♥Facebook page finner dere HER! Hva heter du på instagram?

Blueberry & lace

God morgen, Sto opp for en god stund siden og det var så utrolig deilig å få sovet helt ut. I dag skal jeg bare slappet av og kanskje få tatt en treningsøkt. For øyeblikket ligger jeg i sengen med en stor skål meg blåbær, blondebhén er på (den er helt fantastisk) og klar for å se noen episoder med Mob Wives♥ Jeg skal innrømme at denne helgen var det litt deilig å være alene, har fått jobbet litt med forhåndskrevede blogginnlegg og tatt noen ekstra bilder! Hva skal du gjøre i dag?

BLACK & V-NECK

Jacket - Bik Bok // V-neck - h&m // Jeans - Carlings // Jewelry - Camden Market // Shoes - Nike Air Force // Veske - MK Enda en uke over og første helgen uten kjæresten er her. Heldigvis har jeg en ganske grei dag og humøret er ikke så aller verste, kjenner det begynner å lette litt. Får håpe det varer! Orket dessverre ikke å blogge i går, skal ikke legge skjul på at det har vært vanskelig de siste dagene :)

FLEX

Små kleint flex bilde, slik går det når kamera ikke er med inn på Elixia. Kan ikke ha det med hver eneste gang, det er slit og ork - blir jo sliten i armen av å holde det (ligger på gulvet halvparten av tiden, unnskylding). Etter å ha kastet i meg et par paracet og fått slappet av litt klarte jeg å komme meg til Elixia. Litt mye chest day i det siste, men som sagt er det favoritt kroppsdelen min å trene og derfor starter jeg like godt med det. Ukens første økt. I morgen blir det Leg day sammen med Emilie, små gruer meg litt ettersom at det er så hardt og vondt. Sånn er det! Denne uken er det klart for å øke enda mer i KG og i dag gikk det faktisk overraskende fint, som er utrolig motiverende. Viktig å utfordre seg selv noen ganger :) Hva trente du i dag?

I WILL MISS U

Groteske Action/krigsfilmer, morsomt. Morsomt? Kanskje feil ord? Samma det, men det er det beste jeg ser. Det ble American Sniper etter noen minutter med overtaling og itt døying av tid, slik at vi ikke rakk den andre filmen. Sleipt! Overraskende nok var det ikke mer enn 20 stykker i salen, ganske digg♥ Fikk verdens nydeligste bamse av kjæresten vi dro fra hverandre - en god erstatter! Tenker meg at dere er dritt lei av å høre om de siste dagene med kjærsten og litt sutring fra meg, men det er dessverre min hverdag og det som kommer ut på bloggen. Sånn er livet! Stakkars dere, men kan trøste dere med at det blir et av de siste innleggene om dette, i hvertfall på en good stund. LOL!

Sunday goodbye

Helgen min har vært helt fantastisk. Jeg har kost meg kjempe masse med kjæresten i to døgn, det ene hjemme og det andre på hotell. Vi startet dagen med en digg hotellfrokost, slappet litt ekstra av på rommet før det var klart for å sjekke ut. Dette ble den siste dagen vår på en del uker og det gjør faktisk litt vondt å si det. Kjenner det kommer til å bli vanskelig og at savnet kommer til å være stort♥ Godt at vi fikk utnyttet tiden sammen og avsluttet helgen på en avslappende og koselig måte. Det skal bli deilig og legge seg i en ren seng inne på et nyvasket rom. Litt "fornuftig" har jeg fått gjort ut av dagen. Vi snakkes! Noe dere ønsker å se på bloggen denne uken?

FAUX & FORCE

Veldig enkelt søndagsantrekk. Favorittjakken fra Bik Bok, Turtleneck fra Bik Bok, Hoodie og skjerf fra Gina Tricot, Jeans fra Samsøe, Shoes fra Nike Air force. Skjerfet er litt i veien for å se antrekket, sånn kan det gå noen ganger.

OUR NIGHT

10:00: Våknet og vekket gutten ved siden av. Begynte å fikse oss og pakket baggen for en, en nattsovernatting på hotell i Oslo.12:30 - 13:00: Vi var på vei til byen og sjekket inn på hotellet. Overasskende nok var rommet mye større enn det vi hadde forventet og for en herlig seng. Elsker hotellsenger.13:00-15:00: Brukte 2 timer på å ligge og slappe av i hotellsengen, bloggen måtte selvfølgelig oppdateres og litt tv-titting ble det. Diigg!15:00-17:00: Vi turet ut og gikk litt rundt i byen. Kjøpte altfor mye godteri på Yummy Heaven og Jalapenos potetgull som smelter på tungen. 18:00-19:00: Gratis kveldsmat på hotellet som må utnyttes. Lasange og en selv plukket salat, smakte mye bedre enn forventet og nå gleder vi oss til frokosten i morgen tidlig klokken 10.19:00-21:00: Opp på rommet igjen, stappe i seg enda mer godteri og ligge et par timer til i sengen og spille Candy Crush Soda. Fikset oss til en planlagt middag på en resturant utenfor hotellet.21:00-23:00: Middagen som skulle vær...

HOTEL ROOM

Ligger i en seng midt i Oslo som jeg sjekket inn på sammen med kjæresten for ca en time siden. Hotell rommet er utrolig fint og denne kvelden skal bli hekt fantatisk♥ Vi skal gå litt rundt, dra ut å spise og ha en "spa-kvled" på rommet med en god film, anskiktsmaske og masse digg. Det blir en dyr kveld, men det er nok verdt det - lenge til neste gang vi ser hverandre igjen etter denne helgen!

Webshop favs #3

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // Nelyy har endelig fått inn gull og søvl tatoveringer - det er så utrolig fint til en sommerbrun hud. //adlinks Hva ble dine favoritter her?

OVERSIZED N´ BASIC

Snart helg og det skal bli så utrolig deilig. Har ikke så veldig mye å si, annet at jeg er ferdig med den tredje treningsøkten denne uken og at helgen min skal bli fantastisk (hemmelig)♥ Hva syns du om antrekket?

MID WEEK

Dagene går så sinnsykt fort og i morgen er det ikke mer en 5 dager til kjæresten reiser - uff, orker ikke å tenke på det. Tenkte vi trengte litt trening og mat inspirasjon midt i uken, for å kunne fortsette de neste dagene like godt som de andre. Leg-day er overstått og i morgen er det klart for Back Attack favoritt nummer 2, gleder meg litt faktisk♥ Har begynt å mislike tekst i innlegg og derfor er det ikke nødvendig å skrive noe mer.

New In: Turtleneck

En stor favoritt og et must i klesskapet. Elegante, men også hverdagslige plagg som gjøre noe spesielt med antrekket. Turtleneck gensere, topper eller kjole er en obsession for min del. Den dere ser på bilde over er fra Bik Bok, gleder meg masse til å bruke den til blandt annet skinnbuksen, skinnskjørtet eller en normal denim jeans :)Hva syns du om turtlenecks?

TODAY´S

Benkpress 47,5 kg 4 sett * 8-10 reps // Dips 4 sett * 10 reps // Cable crossover 6,5 kg 4 sett * 10 // Flyes apperat 45 kg * 10 reps // Triceps push-down 17,5 kg 4 sett * 10 // Triceps Extensions 9 kg 4 sett * 10 reps + to mage øvelser. Ukens første økt er overstått og den gikk overasskende bra ettersom at det var tid for å øke vekter. Hadde en utrolig effektiv og god økt og det føles så sinnsykt deilig♥ Bryst og generelt overkropp er favorittene, selv om jenter egentlig elsker å trene rumpa og lårene - omvendte av meg. Trening skal være morsomt og det er det faen meg når man ser resultater! Har du trent i dag?

BOYFRIEND

Jacket, knitted & jeans - Bik Bok // Jewelry - Zara // Scarf - Gina Tricot // Shoes - Dr. Martens Litt for mye Bik Bok i et antrekk, ex-favoritt butikk. Min Boyfriend jeans er tatt frem fra skapet igjen etter å ha... aldri brukt den før. Har vært litt usikker på den, uvandt med en ikke-slimfit jeans, men liker det!

Night selfie

Da var det på tide å legge seg. Helgene går så utrolig fort og allerede neste uke er siste helg med kjæresten før han reiser til militæret. Har enda ikke helt innsett det, men det begynner å synke inn og det kjennes ikke særlig godt. Hvordan skal det gå med meg? Jaja, overlever nok.Har stjålet IKEA bamsen til lillesøster som får være en erstatter for kjæresten min. I morgen er det klart for en kick ass treninguke - går fortsatt som en pingvin etter fredagens leg day! Etter en altfor sen natt har jeg på følelsen at kroppen trenger litt hvile. Det å legge seg klokken 4 på natten er ikke helt min greie - liker å legge meg før midtnatt. #barnettv. Om jeg kommer meg tidsnok til første time i morgen er en helt annen sak. I morgen er det klart for en kick ass treninguke - går fortsatt som en pingvin etter fredagens leg day!BTW: nytt herlig design av Kristineen virkelig dyktig grafiker.

2014 FAVS

Hvilken er din favoritt?

Pancake brunchin´

God morgen! Våknet eller tvang meg selv til å våkne i 9-tiden til tross for at øynene ikke var lukket før fire i natt. Visste et mamma skulle lage pannekaker til frokost som dessverre ble utsatt til Lunch / Brunch. Ingen grunn til å tvinge seg opp fra sengen! En treningsøkt og et ryddet rom hadde vært greit å få til i løpet av denne søndagen, selv om det frister mer å få noen ekstra timer søvn akkurat nå. Pannekakene var i hvertfall gode :)

Personal art #1

Forskjellige tatoveringer fra Weheartit og de aller fleste av mine lesere vet at jeg elsker tatoveringer. Har sittet lenge å bladd igjennom flere hundre tatoveringer og det inspirerer så utrolig mye. Gleder meg til neste min♥ Har du tatovering?

And Then The sun faded

Det er lørdag, kjæresten ligger ved siden av meg og nå er det klart for taco-salat fra gårsdagens rester. Enten så er det kino eller bowling som står på planen, synd at lommeboken min er tom. Cheat-day er det i hvertfall og det skal bli skikkelig digg! Hva syns du?

Killer friday

Knebøy 45 kg 4 sett * 8-10 reps // Beinpress 158 kg 4 sett * 10 reps // Leg curl 40 kg 4 sett * 10 // Leg extensions 55 kg 4 sett * 10 // Hip thrust 55 kg 4 sett * 10 repsEndelig fredag og helg igjen. Denne uken har vært utrolig slitsom og umotiverende, har ligget i sengen hver morgen og vurdert å bli liggende. I stede har jeg mannet meg opp og kommet meg ut døren hver dag, uten om tirsdag. Alltid en dag som går til XXXX. LOL! Ukens trening har vært litt sånn«comme ci, comme ça» - ikke bra, ikke dårlig. I dag var det« Killer Friday » som var leg-day og gikk ganske greit i dag. 5 tunge øvelser på en time og noen skulder øvelser, ukens beste økt. Flink og effektiv - skryter og gjør som jeg vil♥ Har du trent denne uken?

Forest

Jakke - Samsøe // Knitted - H&M // Jeans - Dr.Denim // Shoes - Dr.MartensFor et ekkelt og klissete vær det er ute. Ikke noe behagelig å bevege seg uten for de fire vegger og enda mindre behagelig å ta disse outfit bildene. Skal bli deilig når våren kommer, snøen smelter og det blir lysere.

Flower & Leopard

Et av mine siste innkjøp fra Bik Bok og H&M. Elsket kombinasjonen av leopard print og skinn, tror det kan bli utrolig stilig til skinnbuksen min eller en helt vanlig jeans. Har den samme blomster toppen i blå og det er en av mine favoritt topper - obsessed i scuba tops! Gleder meg til å vise de i forskjellige antrekk fremover og enda mer til en sommerbrun hud og shorts! Hvilken likte du best?

X studio X

By: Robin Antonsen Noen bilder av meg og Dagny som ble tatt før ferien. Elsker denne bildestilen enten svart-hvitt eller veldig glad bilder. Det er så utrolig fint og bildene får et helt eget utrykk!

WEBSHOP FAVS #2

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER //. 6 helt fantastiske plagg som MÅ inn i klesskapet mitt. Det hørtes kanskje litt overfladisk ut og kan med hånden på hjerte si at det skjer ikke nå, ikke alt på engang og kanskje ingenting av dette blir mitt. Calvin Klein undertøyet er en annen sak og det skal jeg bestille meg innen neste måend. Elsker når trusekanten stikker opp under en Levi´s shorts eller en jeans. La ikke merke til hvor kul kombinasjonen var før nå! //adlinks Hva syns du om favorittene mine?

Mustard

Jacket - Zara // Knitted - Bik Bok // Jeans - Samsøe // Jewelry - London // Rings - h&m // Shoes - Dr.martens Hva syns du om outfiten?

Back on it

Deilig å være ferdig med ukens første treningøkt og enda deilige å få brukt ryggen etter tre uker uten å spesifikt aktivere den. Må si at jeg har vært altfor slapp i juleferien og de 2 siste ukene - noen må jo være det også. Heldigvis løfter jeg ikke noe særlig mindre og det er ganske greit å vite. Ville vært veldig umotiverende å måtte bygge seg opp på nytt og spesielt ryggen! Godt å være 100% tilbake og dedikert de neste månedene i hvertfall før russetiden. En annen ting er at sportsbhén ble liggende nok engang i skuffen. Hater å trene med vanlig bh, hvordan klarer man å glemme den? glemsk idiot. I morgen er det Leg Dead og da skal sportsbhén ned i baggen, kan banne på at nå blir den liggende i skuffen en dag til, typisk meg. Pull ups 5 - 6 stk * 4 sett - Nedtrekk 36 kg 10 reps * 4 sett + 40 kg * 1 - V-bar nedtrekk 40 kg 8-10 reps * 4 - Sittende roing 40 kg 10 reps * 4 - hammer og biceps curl 10 kg 10 reps * 3 sett. Har du kommet i gang med treningen?

Fashion details #1

Kjede - london (camden market ) // Ringer - h&m // Armbånd - MC by MJ // Leppestift peach - YSL. Smykker, armbånd, ringer og sminke gjør noe magisk med antrekket. Uten detaljer blir et antrekk dødskjedelig - antrekk med detaljer gjør det rett og slett finere, mer kreativt og ikke minst mer spennende. Sorry, men det er min mening! En hvit topp = kjedelig. Putt på et par ringer og et synlig kjede og vips antrekket har fått et annet uttrykk. Det er ikke mer som skal til! Tilbehør er viktig - bli vandt til å se min accessories frem over, dette er ikke første og siste gang.

Breakfast pancakes: healthy

Finnes så utrolig mange måter å lage sunne pannekaker på, enten om det er havre, banan eller proteinpannekaker. Syns proteinpannekaker smaker best og etter min mening er de "sunnest" også. Jeg bruker aldri DL mål når jeg lager disse pannekakene, så er usikker på om det stemmer med 1 dl forskjellige meltyper. Jaja, det finner dere ut av, røren skal være som en helt normal pannekakerøre. Lager de alltid litt forskjellig, men prøv: 1 ts vaniljesukker, 1 ts bakepulver og litt mandelmel også. Luftig og smaker enda bedre♥ Kjæresten min har vendt seg til pannekakene og syns de smaker kjempe godt. Jeg husker dessverre ikke hva vanlige pannekaker smaker lenger (btw: litt ironisk at mami står å lager pannekaker på kjøkkenet akkurat nå). Men hvis du er litt sukkersugen en dag eller har lyst på en litt mer kosemiddag er disse proteinpannekakene perfekte! Har du prvød denne oppskriften før?

FLOWERS X FAUX

things to do with your love #1

Ha en spahelg. Hvor deilig er det ikke å komme seg litt bort og dra på et spahotell? En avslappende helg bare for dere to og ingen andre. Det er både godt for forholdet og deg selv. Det er fult mulig å gjøre dette hjemme også, kjøp inn et par ansiktsmasker, ta et varmt bad sammen og lag en deilig middag. Lage mat sammen. Å lage mat alene blir som oftes veldig kjedelig, så hvorfor ikke lage maten sammen?Selv om det kan være veldig plagsomt, kan det også bli veldig morsomt - spesielt med gutter / mannfolk på kjøkkenet. Btw: Alltid jeg som står på kjøkkent i vårt forhold, på tide å bruke sine egne tips.Kinodate.Det er vel en "klassiker" å dra på kino sammen med kjæresten, men tar det med for det. Man ser ofte på film i sengen sin og velger å bli liggende i stede, men hvorfor ikke finne en film dere begge liker og se den sammen et annet sted? Litt varriasjon kan være greit og det er jo mye koseligere!Trene sammen.Hvis man har muligheten, ta treningsøkten sammen. Det er mye mer motivere...

- saturday pancakes -

God morgen! En litt senere morgen enn vanlig for meg, var ikke oppe av sengen før klokken 12:00 få sekunder etter at øynene var åpnet. Startet dagen med noe sunt, søtt og godt favoritt frokosten min, protein pannekaker♥ Elsker lørdager hvor man lager seg en skikkelig frokost og koser seg foran tvén med kjæresten! Forresten så har det snødd så altfor mye ute over natten - nå er det på tide å komme seg vekk og mot et varmere strøk. Hvordan liker du dine lørdager?

NEW IN: BLAZER

En svart plain blazer er egentlig et "must have" i klessakpet, men det har jeg dessverre ikke kjøpt meg før nå. Enten så var det det at jeg ikke fant den jeg virkelig ville ha elle bare det at jeg ikke hadde innsett det. Tro det eller ei, men denne fant jeg på Bik Bok på 50% stativet - litt baggie oversized, samtidlig som den er slim fit og består av et litt løsere stoff. Perfekt til den Classy stilen og den litt mer røffe sporty! Hva syns du?

Close up: gold details

Deilig med fri ♥ I dag har jeg gjort absolutt ingenting annet enn å ligge i senge, lage frokost og sett på Mob Wifes. Effektiv dagen, virkelig. Treningen denne uken har heller ikke vært helt på topp, men neste uke. Prøver å overbevise meg selv om at det går fint at det har vært mindre trening denne uken. Idiotisk tvangstanke? Har tatt noen detalj bilder av gårsdagen antrekk, elsker den rustrøde fargen! Hva syns du?

just another post

Første skoleuken etter juleferien er over og prøveeksamen bestått og overstått. Ganske greit å være ferdig me det, selv om skolen ikke har startet skikkelig enda. Faen, det hadde jeg helt glemt. Krysser fingrene for at dette siste halvåret går ekstremt fort - tenk det? Har ikke innsett enda at til etter sommeren har jeg ikke noe fast å gå til med mindre jeg skaffer meg en jobb, ASAP. Nok fremtidsprat! Dette er en imporviseringsinnlegg, ettersom at jeg egentlig skulle vært på Elixia nå, men befinner meg heller i sengen min med et pledd over meg. Gikk ut døra på skolen i dag med en 5ér og nå skal jeg se på Vanderpump rules. Utsatte treningen til i morgen, fordi jeg har fri♥

Sneak details

Denne dagen kommer til å bli litt lang, for i dag skal jeg mest sannsynlig sitte på samme plass i en del timer. En liten "hemmelighet" det som skjer, bare får å gjøre en mini ting ekstra spennende. Sneak peak av dagens antrekk også, bare for å plage dere lesere litt. Neida eller kanskje joda? Vi snakkes♥

Back to routines

Veldig lite treningsinnleg siden sist, men dessverre har jeg hatt en lang ferie fra både sunt kosthold og trening. Dessverre og dessverre, det var sykt deilig! Nå som skolen har begynt er rutinene på plass og det betyr trening nesten hver eneste dag, digg!Kunne vel trent i ferien, men samma det. Skolen har ikke blitt noe morsommere enn i fjor, men treningen er det deilig å være tilbake til. Denne uken har jeg startet med en bryst økt og i dag vært det " aller verste av det verste = leg day". Deilig å være ferdig med det♥ Dette trengt kroppen, selv om jeg trodde jeg skulle dø, egentlig spy! I morgen er det back attack eller ryggøkt rettere sagt. Gleder meg litt, selv om det ikke den delen har blitt trent siden før juleferien. Ooops... det hadde jeg glemt. Typisk meg, skulle vel egentlig startet med det denne uken. Jaja, faen heller. Har du trent i dag og hva?

- Everyday snapshots -

// WeheartitDenne uken har vi prøveeksamen på skolen og derfor kommer de to dagene til å bli utrolig stressende. Må lage et veldig bra produkt/bilde samtildig som å rekke å trene. Egentlig overdriver jeg litt, for prøveeksamen i mitt hode er ikke så veldig krevende. Men tenkte fortsatt å starte uken med litt "tuseday inspiration" siden jeg ikke orket eller har nok tid til å lage "outfits for a week" innlegg - det kommer på torsdag, glede dere♥ Alltid greit med litt inspirasjon bilder som en erstatting i starten av en uke. Treningsinnlegg kommer etterpå, nå er ferien endelig over. Endelig og endeilig da..

VISION STREET WEAR

Jacket - Bik Bok // Hoodie - Vision Street Wear // Jeans - Dr.Denim // Shoes - Nike Air Force Hva syns du?

My Love

I går fylte kjæresten min 20 år og derfor måtte vi feire han litt og kose oss. Vi møtte beste kompisen hans og kjæresten på Vapiano, som egentlig skulle vært en surprise #mislykket. Bestilte en pasta carbonara, som smakte helt greit. Selskapet var ihvertfall bedre enn maten, aldri spis Italiensk hvis dere først har spist det i Italia. Dro hjem, koste oss med hjemme spa og en deilig sen middag etterfulgt av panacotta til dessert. Tror han var ganske fornøyd både med dagen og gaven.

Blazer & Jeans

Hva syns du om outfiten?

2# 2014 randoms

August:Årets høydepunkt, slår til og med 18 årsdagen min. Min første ferie med verdens beste kjæreste, oss to på eventyr i Kypros. Det var sinnsykt deilig å dra helt alene, bare oss to og se på den brunfargen jeg oppnådde - nærmere svart. Vi opplevde masse sammen og ble skikkelig sterke som par etter denne turen.Tatovering nummer 4 og 5 ble tatt i ferien og angrer fortsatt ikke til tross for at fingertatoveringen ser ut som et misfoster. Fikk russegenserne våres og startet med å bruke de hver eneste dag - nå er de litt "oppbrukt". September:Jeg og bikkja mi ble bestevenner (later ihvertfall som). Mamma, lillebror og lillesøster dro til Barcelona uten oss, derfor gikk jeg tur med denne rotta (noe som ikke hadde skjedd på noen år). Det ble også en harrytur til Sverige med pappa, rotta og meg. Btw: rotta hadde bursdag og ble 3 år! Oktober:En viktig dato denne måneden er 29.okt, nemlig bursdagen min og i år 18 årsdagen min. Det var ganske greit digg å endelig bli det! Nå kunne jeg e...

hjerteoperert, men stolt?

Etter flere spørsmål om hjertefeilen og hjerteoperasjonen, har jeg endelig tatt meg tid til å skrive et lite og kort innlegg om det. Det er ikke så mye å fortelle om det, men kan si det som er å si. Jeg har fått masse kommentarer angående arret og siden det er såpass synlig, hvorfor ikke? Et ekstra hull som ikke skulle være der. Et hull som lå mellom hjerteklaffene mine. En lekkasje. Et hull som gjorde det vanskelig for hjerte å pumpe blod til de riktige stedene i kroppen. Et hull som fikk hjerte til å dunke fortere enn det skulle. Et lite hull, men samtidlig altfor stort til å la det være.Et dødelig hull, men en heldig jente. Jeg var 4-6 måneder gammel og operasjonbordet sto klart, hullet skulle tettes igjen med en propp. Noen timer senere var hun våken, uten et hull. Noen uker eller kanskje måneder senere var jeg unormalt sterk og frisk - noe som ikke var forventet i det hele tatt. Tiden etter har det vært sjekk hvert 3 år (veldig heldig med det) og hver eneste gang har legene f...

Woody n' rustic

Jeg elsker den røffe rustikke stilen med murvegger og gammelt treverk, samtidlig som store hvite dyner, store pynte puter og andre pynte gjenstander. Nå i 2015 og mest sannsynlig de to nærmeste månende skal rommet mitt få en liten forandring. Veggene må males og den ene veggen skal byttes ut med en grå murtapet, nye pynteputer til sengen og et par nye møbler til rommet. Gleder meg til å få en litt annen stil på rommet mitt, for øyeblikket er det litt "halveis"♥

BREAKFAST IN BED

God morgen! Rommet er ryddet, senga redd opp og nå sitter jeg å nyter en fetaost salat. Nå er det bare to dager igjen til skolen startet og det kjennes ut som det er en evighet siden jeg har vært der og kunne godt ventet et par uker til. Vet dere hva? Årets første treningsøkt er enda ikke tatt, men kanskje i dag. Hvis ikke, skjer ikke det før på mandag, men tok på meg treningklærene i håp om litt motivasjon (hjelper alltid. LOL, noen ganger). I morgen har kjæresten min bursdag og blir 20 år, så den dagen kommer til å gå til han. Gleder meg♥ Hva er dine planer for dagen?

HAPPY NEW YEAR!

Litt bilder fra nyttårsaften, men mest fra før kvelden "startet" og litt fyrverkeri. Koselig å stå sammen med kjæresten og se på det, samtidlig som han spratt champagnen. Vi spiste en god middag (kalkun) sammen med familien og koste oss med dessert rett før vi dro ut. Jeg og kjæresten dro på fest hvor vi møtte noen kompiser og kjærestene deres og hadde det veldig gøy. Klokken 00.00 løp alle sammen ut, spratt champagnen, veiva rundt med stjerneskudd og så på det nydelige fyrverkeriet♥

SNEAK PEAK

Dress - Kouture // Shoes - River Island // Jewelry - Bik Bok Hva syns du?
hits