Breakfast to hell

MY MORNING: HOUR BY HOUR... 09:20: Jeg våkner av meg selv, men orker ikke å stå opp. Det blir derfor 3 episoder med Prison Break som tilsvarer nærmere 3 timer. 12:00: Det er kanskje å på tide å komme seg opp. Jeg finner ut at jeg kun har to episoder igjen av alle fire sesongene og finner ut at jeg skal lage meg en stor frokost og nyte de to siste episodene. 12:45: Frokosten er klar, men først noen bloggbilder. Lykken varer ikke lenge og plutselig velter smoothie glasset over meg og det hvite sengetøyet mitt... 14:05: Rommet er endelig rent igjen og frokosten står på "vent" 2 timer senere. Jeg er ganske greit pissed, alt dette kun fordi jeg ikke kunne finne fjernutløserne til kamera. 14:30: Jeg legger meg endelig ned igjen og kan nyte frokosten som måtte lages på nytt. Dette er hva som skjer bak fasaden til de fine blogg bildene. Kan love dere at det ikke var så fint etter at de ble tatt.

workout mode

Jeg har alltid med meg en god dose proteiner til etter trening, enten om det er en proteinshake, bar eller skyr. For mest mulig resultater er det viktig få i seg noe som er rik på proteiner rett etter en treningsøkt - passer perfekt ettersom at jeg blir ekstremt sulten på vei hjem igjen, hater å gå rundt sulten.TODAY´S EXERCISESCable flyes, Benkpress, Skråbenk,Push-ups, Dips, Triceps Pushdown, Triceps Extension & Crunches. Jeg er straks på vei ut døren for å gjennomføre økten dere ser ovenfor, ukens tredje økt. Bryst økten er desidert min favoritt, den har gledet meg til hele uken.

ELEPHANT

A LITTLE BIT OF ME TIME God kveld,Siden kjæresten dro hjem en liten tur i dag har jeg fått litt "me-time" igjen med en tung økt på bein, en god varm dusj, til og med ryddet rommet. Middagen står snart klar på bordet og det er noe av det beste å komme hjem til etter en treningsøkt.Det skal bli godt å legge seg ned i sengen og se på noen episoder med Prison Break, verdens beste serie! Hvordan har din dag vært?

BLVCK X BURGUNDY

WEARING:FAUX FUR FROM GINA TRICOTBLOUSE FROM BIK BOKJEANS FROM ZARASHOES FROM ALDOPURSE FROM FURLA

HOME FOREVER

D I N N E R W I T H M Y LKjæresten har kommet hjem fra Forsvaret og skal aldri tilbake, det føles veldig greit. I løpet av dagen har vi slappet av litt, shoppet og spist middag på Egon. Jeg bestilte biffsnadder med fries som tilbehør og maten var god som vanlig - men det er på tide å bytte ut Egon og Fridays med noen andre restauranter, altfor enkelt og kjedelig å velge det samme alltid. Neste gang blir det meksikansk på Tijuana!Planen vår nå er å slappe av en serie og et gigantisk fruktfat... Jeg er så glad han er hjemme igjen!

WEBSHOP FAVS #23

1.HER // 2.HER // 3.HER // 4.HER // 5. Jeg kan ikke telle // 6.HER // 7.HERWEBSHOP FAVS #23// ADLINKS Jeg har veldig lyst på et par "overknee boots", men er alt for vant til å bruke sneakers. Hmm, kanskje - det er i hvertfall sykt fint til skjørt, kjoler og jeans!Fant også en "Cape dress" som er fantastisk fin, elsker mønsteret i kjolen. Det begynner å bli mildere ute og den hadde uansett vært perfekt til Maldivene.

MONDAY BURGER

JACK DANIELS BURGER & FRIESI går dro jeg og Sangin ut å spiste lunsjpå Fridays i byen etter en tung treningsøkt tidlig på morgen. Jack daniels burger er alltid like godt, friday´s favoritt! Etter noen timer på friday´s ruslet vi innom noen butikker og byen. Jeg kjøpte en burgunder bukse på Zara som jeg gleder meg til å bruke. Perfekt start på uken!Nå er jeg hjemme og kjæresten kom snikende hjem til meg i natt - vi skal fikse oss og ta en tur ut for å spise litt hvert øyeblikk. Vi snakkes!

SUNDAY MORNING

God søndagsmorgen!I dag tidlig lå jeg noen ekstra minutter i sengen, som faktisk ble til timer før jeg gikk opp å lagde meg en skikkelig søndags frokost. Alltid like deilig! Etter en god frokost ble det en liten tur ut i hagen sammen med Pepita. Er det noen som hater snø mer enn meg er det hun, det tok dessverre ikke mer enn tre minutter før hun gikk mot døren. Jeg vurderer å ta en treningsøkt med fokus på teknikk i dag, hmm.. kanskje. Jeg har allerede trent 5 ganger og er veldig fornøyd med det.Vet dere hva? Jeg hadde nesten helt glemt at kjæresten dimitterer fra forsvaret i dag, som betyr at han aldri skal tilbake. Yey, den dagen har jeg ventet lenge på - selv om han dessverre ikke kommer hit med det første ses vi om et par dager. Tiden har gått så fort, det føles nesten litt rart...

All black

WEARING:LACE UP TOP FROM NELLYSKIRT FROM BIK BOKWATCH FROM OLIVIA BURTON Det har vært litt stille inne på bloggen i forhold til hva det egentlig pleier å være, beklager det, men har dessverre hatt veldig lite å fortelle dere. Hverdagen min består for det meste av Prison break, jobbsøknader og trening. Ikke alltid like spennende, men i kveld skal ut å drikke litt sammen med noen venner hos søsteren til Sangin. Lenge siden sist, så det gleder jeg meg til. Jeg har allerede fikset meg og nå skal jeg kose meg med taco hjemme før jeg blir hentet, håper dere får en bra kveld. Vi snakkes i morgen!

ALL ABOUT THE BASICS

IT´S ALL ABOUT THE BASICS. Et av mine favoritt plagg i vinter, pologensere! Virkelig et must-have i klesskapet som kan kombineres med jeans, slengbukser eller skjørt. Pologensere er utrolig fine og ikke minst veldig behagelige. Mine er fra Gina Tricot - jeg elsker fasongen på de!

MY DAILY MAKEUP LOOK

NATURAL MAKEUP LOOK I det siste har jeg satt meg litt mer inn i sminke og fått kjøpt en god del nytt. Jeg har blant annet fikset brynene mine hos Beauty House og lært meg hvordan jeg skal style de. Det var på tide etter altfor mange år!1. Til daglig bruker jeg Smashbox foundation primer først og Bare Minerals produkter på huden, sverger til de produktene.2. Bare MineralOriginals bruker jeg i stede for foundation som en base for å dekke og gi huden litt farge. 3.Deretter påfører jeg Bare Minerals Warmth i et 3-tall ved skinnbeina, mot pannen og haken for å gi ansiktet litt ekstra glød. Bare Minerals Veil bruker jeg helt til slutt i hele ansiktet for å forminske porene og et bedre resultat. Over til brynene mine - Bitch´n brows produktene har reddet de, virkelig. 1. Jeg starter med Brow Pencil for å ramme inn formen, tegner lett rundt brynene. 2. Når brynene er rammet inn legger jeg på brynskyggen over hele brynet, men husk å følge formen. 3. Som en siste finish bruker jeg Brow Fix fo...

Purple bowl

PROTEINPANNEKAKER SMOOTHIE BOWL 0,5 dl sammalt hvete (grov) 150g frosne skogsbær 0,5 dl havregryn 2-3 ss mager vanilje kesam 2 ss hvetemel 1/2 banan 1 scoop bakepro Appelsinjuice 1-2 egg Granola En dæsj melk Kokosflak Jeg hadde helt glemt hvor godt det var med smoothie bowl og proteinpannekaker. Dette blir det mye av fremover!En perfekt frokost før trening som fungerer like fint til etter trening. Pannekakene ble veldig luftige og når de er toppet medbær eller syltetøy så blir de ikke bedre. Noen ekstra proteiner på morgenkvisten!Jeg liker å lage smoothien "creamy" for å kunne spise den med skje og toppe den med mine favoritter, slik at man blir litt mettere. Det finnes utallige smaker og kombinasjoner, så i morgen blir det en ny. De fungerer som frokost, mellommåltid og til kvelds, kan det bli bedre?

MONDAY DREAMIN´

Jeg har funnet en reise til Maldivene, spørsmålet er om kjæresten blir med og om pengene dekker reisen. Jeg har funnet en mulig reise med en grei pris!Hvis det ikke blir Maldivene, blir det i hvertfall en annen reise. Nei, det må bli Maldivene! En til en eksotisk øy sammen med kjæreste for å "feire" at han er hjemme for godt er absolutt ikke feil. Drømmer meg virkelig bort til Maldivene i skrivende øyeblikk!Hvor vil du reise i år?

CHESTNUT X OLIVE

WEARING:VINTAGE JACKET FROM GRANDMABLOUSE FROM H&MJEANS FROM ZARASHOES FROM LUMBERJACKRINGS FROM GINA TRICOTSUNGLASSES FROM RAY BANOlivenfargen på blusen min er så fantastisk fin - i tilleggpasser perfekt til øyenfargen min som er hazel. Grønn + brun♥ Den varierer faktisk etter lys, humør og farger på klær, sykt merkelig i grunn.

SHAPE YOUR BODY #2

Denne uken ble det ikke fler enn tre økter og det er litt dårlig til å være meg. Neste uke blir bedre! Generelt går treningen veldig bra for tiden og det føles veldig godt. De to siste ukene har jeg sett fremgang både på kropp og styrke og det gir meg så utrolig med treningsmotivasjon. Fokus på hard og effektiv trening lønner seg!· UKESN TRENINGSPLAN·Mandag: Bryst, triceps og skuldreTirsdag:Mage, rumpe lårOnsdag: Rygg og bicepsTorsdag: FullkroppsøktFredag: FriLørdag: Fri (kanskje cardio)Søndag: Fullkropp / teknikktreningÅ lage en treningsplan for den kommende uken gjør det veldig mye enklere å få gjennomført flere økter. Sett deg noen mål for uken og skriv ned hva du vil trene fra dag til dag. Det hjelper meg enormt mye! Treningen blir mer effektiv og øktene blir flere.

9 from instagram

Her har dere noen bilder fra min instagram - den oppdateres med litt flere og andre tinghvis dere skulle være interessert, @maddekk.Jeg har nettopp sjekket min " To do-list" og dessverre må jegvaske og rydde rommet. Getting shit done on sunday! Det er mandag i morgen og da er det deilig å kunne starte uken med et ryddig sinn. Jeg har endelig fått søkt på en vektestilling og håper virkelig jobben blir min.

Proteinrik frokost!

·DU TRENGER ·SKYRCOTTEGE CHEESEHAKKEDE MANDLERGRANOLABANAN KOKOSFLAK En av mine veldig raske frokost tips som også er en av mine favoritter. Den er super hvis man har dårlig tid, men fortsatt har lyst på en spennende frokost som er proteinrik, frisk og ikke minst sunn. Et mettende frokost tips som fungerer like fint som mellommåltid og kveldsmat med et proteininnhold på 20-30 gram (det kommer an på mengden Cottege Cheese).

SIMPLE & WARM

WEARING:JACKET FROM SAMSØEKNITTED FROM H&MJEANS FROM BIK BOKSHOES FROM DR.MARTENSPURSE FROM FURLADet er fortsatt like kaldt ute og det blir derfor vanskelig å kle seg med andre ting enn ull. Kjenner jeg begynner å glede me til å bruke lettere klær som skjørt og mage topper!

WEBSHOP FAVS #22

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HERMY WEBSHOP FAVS #22// ADLINKSJumpsuiten passer kanskje ikke akkurat til været vi har her hjemme nå, men den er dødsfinog passer perfekt til sommeren (spesielt om jeg kommer meg til Maldivene).Jeg elsker mønsteret og blå nyansene! En lang blazer er nesten et must have i klesskapet - perfekte til både kjoler og jeans. De gjør virkelig et simpelt antrekk!

MORE TATTOOS

Sela & SallaYOU GOTTA LOVE ITTATTOO STUDIOJeg skulle egentlig fylt på armen med et par nye på tirsdag, men det ble dessverre ikke noe av - i stede ble det Margrethe og Salla sin tur i går. Det er alltid like spennende å være med! Misunnelsen kom selvfølgelig snikende i går også, men jeg får trøste meg med atdet ikke er lenge til neste gang - håper jeg♥ I kveld skal jeg på jentekveld hos Sangin, det blir koselig!

Blue details

SNEAK PEAK // COMING SOONDagen min startet allerede 05:30 med PWO etterfulgt av en treningsøkt på Elixia 06:15.Kan dere tro jeg er trøtt nå? Men jeg har bestemt meg for å venne meg til å trene på morgen. Energien er på topp og det gir meg generelt mye mer! I skrivende stund holder jeg på å sminke meg for senere i dag skal jeg møte Margrethe og Salla. Det blir koselig, har ikke sett de siden før jul. Over ser dere en liten sneak peak på dagens antrekk som kommer litt senere. Vi snakkes!

DREAMIN´

Flere enn meg som drømmer seg bort til varmere strøk? Jeg har så lyst til å reise!Jeg håper og tror at 2016 byr på en god del reising. Kjæreste kommer hjem fra Forsvaret og da er ikke reisepartner et problem, lenger!Maldivene, Bora Bora, St. Barths, Mexico og Cuba står øverst på listen min!

BLVCK STRIPES

WEARING:COAT FROM SAMSØETOP FROM BRANDY MELVILLEJEANS FROM BIK BOKSCARF FROM ZARASHOES FROM ADIDASPURSE FROM FURLA

Today's essentials

10:30 | Jeg våkner opp av en drøm full av terrorister, begynner å bli vandt til de drømmene nå. 11:00 | Ligger fortsatt i sengen min og har fått en god dose med inspirasjon via Instagram. 12:00 | Frokosten min står på bordet ved siden av mac'en med "Vanderpump rules" på skjermen, som er en av mine favoritt serier. 13:00 | Jeg går ned og tar bildene dere ser over og fikser litt andre blogg ting. Fikser og sminker meg slik at jeg ikke ser ut som en slask resten av dagen. 14:30 | Pappa og jeg drar til DnB får å bytte bank og få et nytt kort. Jeg har faktisk ikke hatt et bankkort på over en måned siden jeg klippet mitt. Snakk om å være dum. 15:00 | Det er sykt kaldt ute, men det hindrer meg ikke i å ta turen til Elixia for Leg day.

what do you like?

Et lite sånn "I need your help" innlegg.Av og til kommer det noen ønsker i forskjellige innlegg, men det er vanskelig å holde kontroll på det. Noen dager er det ikke alltid like lett å vie hva man skal blogge om, spesielt når hverdagen ikke byr på så mye mer enn trening og kanskje en liten tur ut. Har du noen ønsker?En annen ting at når man skriver en blogg er det ikke alltid like lett å se hva man gjør bra og hva som kan forbedres. Hva liker du med bloggen min?Hvis du har noen ønsker til innlegg, liker noe spesifikk med bloggen min eller ønsker at noe skal forbedres, da må dere rope ut og legge igjen en kommentar.Forresten, tusen takk til alle dere som har lagt igjen en kommentar og klikket dere innom bloggen min. Det setter jeg pris på!

LET´S DO THIS!

SPORTSWEAR:T-SHIRT FROM NIKETIGHTS FROM H&MBAG FROM NIKESHOES FROM ADIDASDet er en ny uke med nye muligheter. Jeg starter som oftes uken med en tung og god treningsøkt for å sette i gang uken. En skikkelig kickstart motiverer meg til å fullføre ukens treningsplan og det føles fantastisk godt å starte uken slik. Flere enn meg som har det sånn?Det ble fem hele økter forrige uke og denne uken skal ikke bli noe dårligere - I kveld blir det en økt på bryst, triceps og mage som er min absolutte favoritt. Et lite tips er enten starte uken med din treningsfavoritt eller "å få unnagjort" den verste", det føles alltid veldig mye enklere å gjennomføre resten av treningen etter en av de.Jeg håper mange fikk litt mer treningsmotivasjon av gårsdagens innlegg og hvis ikke har jeg enda noen tips til treningsmotivasjon som kommer om en liten stund.

9 reasons to exercise

- CLEAN YOUR MIND -Trening er en veldig god terapi for veldig mange. Når man trener er det vanskelig å tenke på noe annet enn å fullføre økten. - HEALTHY LIFESTYLE-En sunn livsstil er veldig viktig for absolutt alle mennesker. Det betyr ikke at du må trene 6 dager i uken for å oppnå dette, men litt mosjon har alle godt av. Regelmessig trening gir deg et bedre immunforsvar og et sterke skjelett, i tillegg forbrenner du kalorier i sofaen. - HAPPINESS-Flere enn meg som føler seg veldig bra etter en treningsøkt? Når man trener produserer kroppen endorfiner som er "kroppens eget rusmiddel" og disse gir deg en følelse av glede og overskudd. Jeg blir direkte lykkelig av å trene - humøret mitt er alltid bedre etter en god treningsøkt eller en bra treningsuke. Trening gir deg så mye mer enn en kropp!-BOOST YOUR CONFIDENCE-Selvfølgelig kan trening "forbedre" utseende ditt som fører til bedre selvsikkerhet, men det er mer enn det. Trening gir deg en sterkere fysikk som igjen gir deg sterkere...

FAVORITE BREAKFAST

- MY FAVORITE BREAKFAST -God morgen! Jeg har nettopp fått i meg dagens første måltid og er på vei ut døren for en fullkroppsøkt sammen med søsteren min. En ordentlig deilig måte å starte dagen på og ikke minst avslutte en uke! Et frokosttips! Min absolutt favoritt frokost fortiden.Den består av gresk yoghurt med bringebær smak og granola toppet med kokosflak, i tillegg til et par skriver smashed avokado toast. Jeg liker å bruke salt, pepper og sesamfrø for å få litt mer smak. En lettvint og utrolig god frokost som inneholder masse næring. Det si3es at frokost er det viktigste måltidet i løpet av dagen, men det er ikke alltid like lett å i seg noe - derfor liker jeg å lage frokost min litt mer spennende og pynte den litt ekstra. For meg er det viktig å få i meg en god dose proteiner og fiber på starten av dagen som både gir meg energi og metter.

WEBSHOP FAVS #21

// Inneholder annonselenkerWEBSHOP FAVS #211 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER Mine favoritter på Nelly og Asos for øyeblikket. Jeg har så utrolig lyst på Ikkii boots som dere ser på bildet over. De virker utrolig varme og behagelige, men prisen er dessverre litt stiv - må nok spare til de, men de er verdt det. Et par ordentlig myke og varme vintersko! In love.

FLANNEL X SUEDE

WEARING:SUEDE JACKET FROMSHIRT FROM RALPH LAURENJEANS FROM GINA TRICOTPURSE FROM ITALYSHOES FROM ADIDAS Resten av antrekket jeg lovet å vise dere for et par dager siden. I kveld skal jeg på "syke-besøk" til en venninne som nettopp har kommet hjem fra sykehuset, men før det skal skal jeg se et par episoder med Homeland og få fikset litt blogg ting. Vi snakkes!

Meet up

LUNCHIN' WITH SOME FRIENDS Jeg tenkte å gi litt lyd fra meg før jeg drar ned til byen for å spise lunsj med et par venninner. Cecilie og Ida reiser til Forsvaret om noen dager så da er det koselig å møtes før det. Lenge siden jeg har vært ute å spist, det blir digg <3

9 favs

Starter dagen med et forhåndsskrevet innlegg siden jeg fortsatt ligger i sengen og har mest sannsynlig veldig få planer for dagen. Det skal bli godt å få seg en jobb!

FEEL GOOD

En skikkelig feel good onsdag. For meg er det en ordentlig feel good å våkne inne på et rent rom under nytt sengetøy, stå opp og gjøre de faste mageøvelsene, dusje og spise en stor grønn frokost etterfulgt av å kunne bruke god tid på å fikse seg. Slik var min morgen i dag!I løpet av dagen skal jeg få unnagjort ukens tredje treningsøkten. Bryst og triceps! Det har blitt en god del treningsprat i det siste, men det gjør meg virkelig glad og noe som gir meg en skikkelig "feel good".

new in

CROPPED WITH STRIPES & LEATHER SKIRTBoth from Bik BokJeg hadde egentlig sluttet å handle på salg, men fant disse to plaggene på Bik Bok for en uke siden. Et skinnskjørt er et must-have i klesskapet og dette passet perfekt. Jeg elsker at det har en litt sporty look, samtidig som det er like perfekt til hverdag som fest. Stoffet i genseren er utrolig mykt og farge kombinasjonen er skikkelig stilig. Stripe Obsession! Begge passer veldig godt sammen, spesielt med mine nye Adidas sneakers.

Suede & flannel

SNEAK PEAK // COMING SOONJeg har lagt meg tilbake i sengen etter å ha gjort noen fornuftige ting her hjemme. Magen min er sinnsykt støl og øm etter gårsdagens øvelser på kjernemuskulaturen, men det er et godt tegn. Det er kommet ut en ny episode av Keeping up with the Kardashians som jeg skal se før turen går videre til Elixia, i dag er det Leg Day.Resten av antrekket kommer i løpet av de neste dagene, vi snakkes!

KICKSTART

Det er den første mandagen i 2016 og de aller fleste er tilbake til hverdagen. Jeg kickstartet uken med en økt på både rygg, biceps og mage.Jeg er helt øm i hele kroppen, men det føles veldig bra. En av mine favoritt økter! Jeg har som mål å trene mage hver dag og klare Human flag i løpet av januar. Noen som har troen på at jeg klarer det? Det blir spennende. Nå som treningsboken min er blank må jeg få skrevet ned mine tre siste økter, dusje og ikke minst spise.

A SUPERSTAR

Inneholder annonselenkeEndelig er jeg eieren av et par hvite og svarte Superstar.Sneakers er noe jeg aldri får nok av og disse fra Adidas har jeg ønsket meg en god stund. De perfekte skoene! Jeg kommer til å bruke dem til veldig mye - de passer til absolutt alt. Skinnbukse, jeans, skjørt og kjole! Gleder meg til å vise dere forskjellige antrekk med mine nye Sneakers.Det er kun noen størrelser igjen HER, hvis du ønsker deg de samme skoene!

BLACK WITH ZIPPERS

WEARING:BOMBERJACKET FROM TOPSHOPKNITTED FROM BIK BOKPANTS FROM ZARASHOES FROM REEBOK Jeg har gjennomført årets andre økt, dusjet, spist, ryddet rommet og fått unnagjort litt blogg arbeid. Det føles veldig bra! Jeg har nettopp lagt meg ned i sengen og skal se noen episoder med Homeland før jeg tar kvelden. Ferien er over og hverdagen er tilbake! Hva syns du om antrekket?

YES, PLEASE!

Inneholder annonselenker. BOMBERJACKETHERE BASIC T-SHIRTHERE TURTLENECK BLACKHERE TURTLENECK CHARCOALHERE GREY DRESSHERE LACE UP BODYHERE LACE BRAHERE SOFT BRAHERE LACE UP TOPHERE SNEAKERSHERE BAGHERE Jeg vil ha absolutt alt sammen. Spesielt lace up bodyen og de to myke blonde bhéne. De er fantastisk fine og ikke minst behagelige å gå med.Alt sammen er ganske så rimelig, bortsett fra blondebhén som er fra For Love & Lemons. Skulle gjerne hatt den!Fant du noen favoritter?

Fresh start

FINALLY, A HEALTHY MORNING¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨God morgen! Det var så fantstiskgodt å våkne opp i min egen seng i dag tidlig. Etter noen avslappende og deilige dager i Skjåk føles det veldig godt å komme hjem og tilbake til rutiner. Borte bra, hjemme best! Til frokost ble det en skål med gresk yoghurt toppet med melon, eple og kokos flak og nå går turen videre til Elixia. Det skal bli deilig å få gjennomført årets andre treningsøkt. Alle sidene i treningsboken er revet ut - det er virkelig deilig å være tilbake med blanke ark!

BEST MEMORIES

Dette bildet ble tatt i Juni et par dager etter min siste dag på VGS. Følelsen av å ha gjennomført 13 år med skole var så sinnsykt deilig og befriende.Jeg kjøpte meg endelig et nytt kamera etter å ha lånt kusinen min sitt i over et halvt år. Canon 70D og objektivet Sigma 25-70mm 2.8, fortsatt veldig fornøyd. Objektivet passer perfekt til bloggbilder.Jeg ble med familien til Italia i nærmere 3 uker og koste meg på stranden i solen. En ganske så grei erstatter for sommerferien som kjæresten og jeg ikke fikk :)I September fikk kjæresten sin første perm etter tre måneder og vi reise til Barcelona. En ferie på fire dager i varmen med sol, strand, shopping og masse god mat. Det aller beste minnet fra 2015! Barcelona er en fantastisk by og jeg skal helt klart tilbake. De har virkelig alt på et sted!I oktober dro jeg på helgetur til Kirkenes for å besøke kjæresten. Jeg endte opp med en altfor lang og kaotisk reise som tok meg åtte timer lenger enn planlagt, men det ble også to avslappende o...

TRAVEL LOOK

WEARING:BOMBERJACKET FROM TOPSHOPKNITTED FROM BIK BOKJEANS FROM ZARASHOES FROM LUMBERJACK I skrivende stund er jeg på vei hjem etter 5 dager i Skjåk. Det skal virkelig bli godt å komme tilbake til rutiner og en sunn livsstil, det er noe jeg har lengtet etter. Reise antrekket mitt ser dere over.

2016

HAPPY NEW YEARGodt nytt år alle sammen♥ I år ble det kun en liten feiring i Skjåk sammen med familien, men det var like greit ettersom at kjæresten er i militæret. Neste år blir det annerledes!Jeg syntes egentlig ikke noe om nyttårsforsett, men liker å ha mål som jeg gradvis kan strekke meg til å forbedre. Det er mye lettere å fullføre! Trene oftere og mer effektivt. Det er noe jeg gradvis forbedrer, men noen dager er det ikke alltid det passer med trening. I løpet av 2015 trente jeg i gjennomsnitt 3 dager i uken, men i år er målet 4-6 ganger i løpet av en vanlig uke.Et enda mer balansert kosthold. Treningen og livsstilen min er veldig viktig for meg og ettersom at jeg gradvis setter meg nye mål er det viktig å holde kostholdet balansert. Riktig mengde næring i forhold til trening gir deg virkelig resultater.Bloggen. I fjor var det mye opp og ned og det skal jeg prøve å unngå i år. Jeg liker ikke å sette opp mål i starten på nyåret, men å ha ukes mål fungerer supert for meg...
hits