Suede black jacket

SUEDE BLACK JACKET WITH TASSEL From Bik Bok  Jeg kom over denne jakken på Bik Bok og ble forelsket ved første øyekast. Jakken er av ekte semsket skinn med frynser på armene og nerderst. Den kommer til å bli mye brukt i vår, kombinert sammen med enten en jeans eller shorts.  

weekend snapshots

EVERYDAY SNAPSHOTS Noen snapshots fra helgen min, som dere ser besto den av en del junkfood.  Jeg møtte Mamma og lillesøster i byen på fredag for en liten shopping tur og selvfølgelig endte vi opp på Friday´s med Jack daniels burger etter noen timer. Det skjer ikke altfor ofte så det var koselig og ikke minst digg.  Ingen bilder fra lørdag faktisk, men tro det eller ei - da ble det en spontantur til Hard Rock cafè på kvelden for en øl og enda mer mat sammen med Sangin. I går brukte jeg dagen hos Maria og hjap hun med å flytte inn i den nye leiligheten hennes, som ble veldig hjemme koselig. Vi bestilte pizza, slappet av og catchet opp siden vi ikke har sett hverandre på en god stund. Neste helg blir det innflyttningsfest, har ikke vært på fest siden november/desember! Hvordan var din helg?

å være i et avstandsforhold

Jeg har fått flere spørsmål om hvordan det er å være i et avstandsforhold og hvordan jeg opplevde det. Noen av dere ønsket et utfyllende innlegg med litt tanker, så værsågod. // Innlegget er skrevet etter at kjæresten kom hjem. Hvordan det er å ha en kjæreste i militæret er veldig individuelt først og fremst. For oss har det gått veldig bra! De første dagene og de to første ukene føltes det veldig tomt, rart og veldig uvant, men etterhvert med tiden ble jeg vant til det. Det tok tid før ting føltes som normalt igjen, noen kanskje noen uker, men tilslutt blir det nesten litt "glemt". Det var i hvertfall noe jeg gjorde. Glemte aldri han, men hverdagen før. For meg er det veldig lite å si rundt det faktisk, for det har faktisk ikke vært vanskelig. Det har faktisk vært ganske "deilig" å kunne kun fokusere på deg selv og sitt, men det er også fantastisk godt å ha han hjemme igjen. Man håndterer ting veldig forskjellig - det er ikke sikkert at alle ville håndtert det sl...

SHADES OF GREY

WEARING: BOMBERJACKET FROM TOPSHOP KNITTED FROM SAMSØE JEANS FROM BIK BOK PURSE FROM FURLA SHOES FROM ADIDAS ? ? ? ? ? ? ? ? Et av antrekk fra tidligere denne uken. En strikka genser, jeans og en kul jakke, elsker slike enkle antrekk. Det er ikke alltid jeg orker å bruke lang tid på å sette sammen et antrekk og da er denne kombinasjonen perfekt. Senere i dag skal jeg til Maria for å se på den nye leiligheten, hjelpe til litt og mest sannsynlig spise pizza, det blir digg! 

GREEN BREAKFAST

DU TRENGER: 1 Avokado 1/3 rødløk 3 cherrytomater 2 ss limesaft Først moser du avokadoen, deretter finhakker du rødløk og cherrytomatene. Blandt det inn i "guacamolen" og tilsett litt limesaft, pepper og salt. Bruk det som pålegg på valgfritt knekkebrød. Legg gjerne en skinkeskive på toppen for ekstra smak og proteiner.  Jeg skulle ønske noen hadde servert meg denne frokosten på sengen i dag, men dessverre ble den laget selv. Okei, det var veldig verdt det for det er kanskje en av de beste frokostene jeg har laget. Avokoado er så utrolig godt og ikke minst sunt - de inneholder antoksidanter, masse vitaminer og avokado er mettende på grunn av det sunne fettet.  Må nesten lage meg et par knekkebrød til og se på noen episoder med Pretty Little Liars. Jeg har enda ikke begynt å trene igjen, men tenker å ta en lett økt i morgen - det er så viktig å bli 100% frisk igjen. Savner virkelig å stå opp og dra rett på trening etter en rask frokost.  Vi snakkes!

THURSDAY LIGHT

//inneholder annonselenke MEET UP WITH MARIA Det er vinterferie som betyr at Maria er hjemme i Oslo og det igjen betyr at det blir en liten "meet-up" i byen senere i dag. Jeg har nettopp vært å hentet pakken min fra Nelly og i den befant denne jakken seg. Super fornøyd! Pakken innholdt et plagg til, men skal vise dere det i et eget innlegg. En litt morsom ting er at jeg aldri har bestilt noe på nett selv før, grunnet at jeg ikke har eid et "voksenkort" før nå. Herregud! Det er i hvertfall penger spart helt til i dag... Kameraet blir med meg til byen også snakkes vi senere, håper dere nyter det fine været ute! Jakken min finner dere HER!

BABY BLUE

OFF-SHOULDER TOP  FROM GINA TRICOT Et av mine siste innkjøp. Off-shoulder topper en av mine favoritt trender for øyeblikket, elegante og sexy. Jeg kan virkelig ikke klage på fargen til toppen, lyseblått er fantastisk. Kanskje verdens fineste farge? Mhmm.. i hvertfall en favoritt. Like fin til hverdag som til fest og enda finere til en solbrun hud. Kan nesten ikke vente til sommeren! Tenk dere denne kombinert med en hvit jeans eller et hvit høytliv skjørt. Ååh, de to antrekkene gleder jeg meg til å bruke!       

one of the best feelings

THINGS I DO WHEN I GET WELL 1. Jeg våkner opp og det første jeg gjør er å ta meg en lang og varm dusj. Vasker håret, shaver leggene og skrubber både kropp og ansikt. Gir meg selv litt rask pleie og deretter pusser jeg tennene og skylder munnen med 1 liter listerin munnskyllevann. 2. Når jeg er syk mister jeg alltid matlysten min, derfor starter jeg dagen med en etterlengtet frokost. Det blir som oftes en veldig stor frokost med alt jeg har lyst på. Det føles alltid like godt å komme tilbake til de sunne matrutinene mine, den er gull verdt.  3. Når magen er mett og kroppen ren er det på tide å vaske bort alt det syke fra rommet. Jeg kan aldri legge meg ned i det samme sengetøyet, det går ikke. Et rent rom, nytt sengetøy og ny shavede legger føles fantastisk etter altfor mange dager i en feber svett seng. Ryddig rom, ryddig sinn.  4. Etter å ha sett ut som et lik i altfor mange dager føles det veldig godt å ha orket til å fikse seg litt ekstra. Derfor tar jeg på meg noe ...

20% off everything

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER // 12 HER // 13 HER // 14 HER. // Adlinks Jeg har funnet noen favoritter fra NLY trend og det blir bedre for det er:  20% på alt dere ser ovenfor, i tillegg til litt andre produkter på siden deres. Hvor fantastisk er ikke det? Denne gangen klarte jeg ikke å la være å bestille noe hjem - det ble både faux fur jakken og den stripete t-skjorten. Gleder meg til å få det i posten, har savnet å ha en kortere faux fur! Verdt å bestille noe hjem i dag hvis du finner noen favoritter.  Forresten, noen av plaggene dere ser på bildet er fra Veromoda eller Only. Det er 20% på det også, med koden "ALL20".

I can´t even breathe.

I feel like complete shit...  Jeg håpet og krysset fingrene for å ikke bli syk, men det ser ikke ut til at det hjalp meg noe særlig. Det ble dessverre både feber og en veldig sår og hoven hals, så hoven at i natt ble det maks 1 time søvn til sammen på grunn av dårlig pust. Ikke hyggelig i det hele tatt! Jeg får trøste meg med at det forhåpentligvis er over snart og forblir lenge til neste gang ettersom at jeg sjeldent er syk. I mellomtiden passer jeg på å få i meg mengder med drikke, altfor mange kopper te, iskrem for å lindre halsen og sist, men ikke minst ta det med ro.

" Jeg vil være perfekt "

// Innlegget er skrevet for en god stund siden og er delvis en repost.  Jeg vil ha det perfekte livet. Jeg vil ha den perfekte kroppen. Jeg vil være perfekt. Setninger som surrer rundt i hode til veldig mange gutter og jenter. Det har det gjort lenge, men er det noe man kan oppnå. For hva er det å være perfekt? Hvem er perfekte? Er kjendiser det? Gjør de aldri noe galt og ser de virkelig like bra ut hver eneste dag? Finnes egentlig definisjonen på perfekt? Jeg liker ikke ordet perfekt fordi i mine øyne finnes det ingen som er perfekte. Vi alle har tatt dumme valg og vi alle kommer til å gjøre det igjen, helt sikkert. Enten om de er er store eller små. Definisjonen på perfekt finnes ikke. Det er synd at mange higer etter å oppnå det "perfekte livet eller utseende" når man engang ikke vet hva det er. Man kan alltid bli en bedre versjon av seg selv, men går det virkel...

BROWN SHADES

WEARING: COAT FROM SAMSØE KNITTED FROM ZARA JEANS FROM ZARA BAG FROM H&M SHOES FROM LUMBERJACK Et antrekk fra forrige uke. Bildene er dessverre litt kornete, det fant jeg ut i redigerinsprossesen. Bommet visst på instillingene. Skulle gjerne tatt nye, men de duger. Dere har nok sett verre enn dette. Som dere vet prøver jeg alltid å unngå å poste "dårlige" bilder.   

I don´t have time.

- I DONT HAVE TIME TO GET SICK -  Jeg hadde håpet at det ikke skulle skje, at jeg kanskje kunne slippe unna, men nå ligger jeg i sengen min med noe som minner om halsbetennelse. Kjente det kom noe snikende i natt, den følelsen er ikke behagelig. Det beste jeg vet etter en slik natt er å stå opp ta en varm, lang dusj, pusse tennene skikkelig og skylle munnen godt med munnskylle vann. Det er noe som alltid hjelper!  Jeg håper at det har forsvunnet til i morgen, til tross for at halvparten av huset er sengeliggende. Det er ikke noe jeg har tid til, spesielt ikke når treningen går så bra som den har gjort i det siste. Jeg er svært dårlig til å lytte til kroppen, men skal prøve å holde meg inne for i dag. Dette er kjedelig, godt jeg har besøk av kjæreseten. 

100% linen

BASIC SHIRT 100 % LINENFrom Gina TricotJeg fant den perfekte skjorten da jeg var på utkikk etter noe helt annet. En oversized skjorte av 100% lin! Har lett etter en slik skjorte en god stund, basic plagg er virkelig alt. Et plagg som passer til hvert eneste plagg i garderoben min. Godt kjøp.Gleder meg til å bruke den med et par hvite jeans eller skinnbuksen min og sneakers. Det skal bli godt når det blir litt mildere ute slik at man slipper de tykke jakkene. Jeg er klar for våren!

EVERYDAY MOODBOARD

EVERYDAY LIFE Jeg liker å starte uken med en liten inspirasjons boost som hjelper meg med å planlegge gode innlegg til de kommende dagene. For øyeblikket sitter jeg i sengen, men burde få tatt litt bilder slik at jeg kan få ferdigstilt noen innlegg. Det er noe jeg gjør veldig ofte faktisk, tar flest mulig bilder en dag - det er de som krever mest tid, i hvertfall i mine innlegg. Jeg får ofte spørsmål om hvilket kamera og objektiv jeg bruker så da svarer jeg en gang for alle: Kameraet mitt er Canon 70D og objektivene er Sigma 25-70mm 2.8 i tillegg har jeg Canon 50mm 1.4. Siste nevnet blir ikke brukt like ofte lenger ettersom at det er en feil i den ene fokus ringen. Innstillingene er alltid forskjellig, det kommer an på hvilken mengde lys jeg har tilgang til.

Pitahaya x 2

Jeg har nettopp kommet hjem fra en treningsøkt med kjæresten altfor bra. Det føles veldig godt å starte uken med en treningsøkt og enda bedre når styrken virkelig er tilstede. Jeg sier meg fornøyd med 65 kg og 5 repetisjoner i benkpress, det er mer enn jeg noen sinne har løftet. Motivasjon♥ Det er nesten et og et halv år siden vi trente sammen så kanskje det ga litt ekstra motivasjon og styrke? Haha, det var i hvertfall en veldig bra og koselig økt! En super start på uken. Min treningsøkt:Benkpress 40-65 kg 12-5 repetisjoner. Skråbenk manualer 16-20 kg 10-5 repetisjoner.Dips 10-15 kg eksta 10-5 repetisjoner. Cable flyes 7,5-12,5 kg 12-5 repetisjoner.Benkpress smalt 32,5 kg 10 repetisjoner. Triceps Extension 10 kg 10 repetisjoner.(Jeg øker med 5 til 10 kg etter hvert sett i de aller fleste løsvekt øvelser). Pithaya x DragefruktJeg vil også tipse dere om et perfekt mellommåltid som passer like godt til frokost eller kos - valgfri skyr toppet med jordbær, bringebær, lime, kokos...

My Valentines look

WEARING: EVERYTHING FROM GINA TRICOT

2 years

I dag har vi to vært sammen i 2 år. Jeg ville nok startet innlegget litt annerledes hvis det hadde vært en annen dato, men siden det ikke er det må jeg få sagt at det utrolig nok er helt tilfeldig. Æresord. Ti kniver i hjertet. Det er kanskje en litt klein dato, men lommeboken er nok takknemlig for det. Ooops! Jeg slenger med en liten throwback til de to siste årene. To veldig koselige og fine år: det ene veldig nytt og lærerikt som har vist meg hvor bra vi har det. Dessverre er jeg ikke så klisje av meg og "hater" å skrive slike innlegg. Derfor blir det nødvendig å avslutte nå med å si - Jeg gleder meg til mange flere fine år og gode minner med deg!

OUT FOR VALENTINE

TODAY'S LOOK Noen som ser at jeg har litt mer sminke på meg enn vanlig? Jeg har i hvertfall prøvd meg på contour (ikke veldig bra), tatt på øyeskygge fra Too faced og maskara. Jeg har skiftet jeans til en svart slengbukse, så det dere ser ovenfor stemmer ikke. Kanskje det blir noen antrekksbilder, kameraet er i hvertfall med :) Vi er egentlig på vei ut døren for å rekke bussen ned til byen, men tenkte jeg kunne ta en titt innom først.I natt sov jeg med fire fletter i håret og slik ble håret med hjelp av litt hårspray etter at flettene ble fjernet. Sinnsykt fint, hvorfor gjør jeg ikke det oftere? I kveld skal vi spise asiatisk, forhåpentligvis blir det ♥sushi♥ og deretter blir det birkebeinerne på kino. Krysser fingrene for at det ikke er fult! Det er noen uker siden sist og siden det både er valentinsdag og " two year anniversary" for oss er det på tide!

Valentine´s essentials

HAPPY VALENTINE´S DAYJeg ser egentlig ikke på valentinsdagen som en veldig stor dag, men når man har kjæreste er det en veldig fin unnskyldning for å kose seg litt ekstra. Dra ut å spise sammen, se en film på kino og kanskje kjøpe en liten gave til hverandre. Ikke at det er noe vi har gjort - dessverre betyr ikke gaver alt,selv om jeg skulle ønske det.Vi har nettopp spist frokost i sengen, sett på en serie og skal snart begynne å fikse oss for en kveld ute. Hvis noen lurer på hvorfor det ikke ligger en rose ved siden av de andre nødvendighetene - så er det fordi jeg ikke liker roser, absolutt ingen nødvendighet.

Almost blvck

WEARING:BOMBERJACKET FROM TOPSHOPT-SHIRT FROM BRANDY MELVILLEPANTS FROM MICHAEL KORSSHOES FROM ADIDAS

WEBSHOP FAVS #24

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HERWEBSHOP FAVORITES #24// adlinksJeg elsker den bomber jakken, fargen er perfekt og glidelåsene gir den det lille ekstra. Vurderer nesten å klikke den hjem rett etter at dette innlegget er postet, men kanskje tenke litt på det først. Vi får se! Jeg er fortsatt frelst av slengbukser og kunne tenke meg en myk svart en i klesskapet. Perfekte å style med en basic stripete t-skjorte og et par sneakers,blir aldri lei av slike enkle antrekk!

Workout snapshots

· Ukens treningsplan·Mandag: Bryst, triceps og mageOnsdag: Mage, rumpe og lårTorsdag:Skuldre, rygg og bicepsFredag: Cardio + Bein og mageLørdag: Rygg og brystDagen startet da jeg våknet av meg selv litt over 09:00, det er egentlig litt for sent etter min mening. Det er på tide å begynne å med vekkeklokke, igjen! Da var det klart for å fikse seg litt og lage en frokost som metter litt utover dagen, veldig viktig for meg ettersom det er kjipt å bli sulten midt i treningsøkten. Nå har jeg fått unnagjort en litt blogg arbeid og er klar for en onsdagsøkten som dere kan se ovenfor. Ukens tyngste økt!Forresten: Bildene dere ser ovenfor er fra min treningsbruker på instagram, der kan dere blant annet følge noen av øktene mine og se deler av kostholdet mitt. Det er mange som har spurt om det, @fitnessmaddekk.

Healthy mini pizzas

Jeg våknet opp en morgen og hadde veldig lyst på en litt annerledes frokost enn ellers. Det blir fort litt kjedelig å spise det samme hver eneste dag og etter litt mat inspirasjon ble fristet av et par mini pizzas. I dag vil jeg derfor tipse dere om en rask og sunn versjon av mini pizza som passer perfekt til frokost, lunsj eller et mellommåltid. Det tok ikke mer enn 45 minutter før pizzaene lå på tallerken og var klare til å nytes!I deigen har jeg brukt ca 1/4 av hver meltype som man får kjøpt i de aller fleste butikker, bortsett fra Bakepro. Bakepro er proteiner til bakst og brukes kun for å øke protein innholdet, du kan blant annet få kjøpt det på Coop. Bland sammen ingrediensene til deigen, sett den til side og la den heve i 15-20 min. I mens kan du sette ovnen på 225°C og lage pizza sausen. Jeg brukte spekeskinke, pinjekjerner og ruccola som fyll! En overraskende enkel og god frokost.

black & blue suede

WEARING:BOMBER JACKET FROM TOPSHOPKNITTED FROM BIK BOKFLARE JEANS FROM GINA TRICOTPURSE FROM ITALYJEWELRY FROM ACCESSORIZESHOES FROM ADIDASUtrolig nok droppet jeg trening i dag for å møte en venninne. Det skjer veldig sjeldent og derfor var det innafor!

beat the monday blues

En ny uke, nye muligheter. Jeg har nettopp kommet ut av dusjen og spist et stort etter-treningsmåltid som besto av salat og laks. Veldig fornøyd, spesielt med dagens trening. Jeg ser både fremgang på styrken og kroppen og det er så utrolig motiverende. Virkelig en perfekt start på uken, satser på at dette blir en skikkelig bra treningsuke med mye fremgang.Til tross for at det er vått, grått og mørkt ute har jeg hatt en bra start på uken. Dette innlegget skulle egentlig inneholde antrekksbilder, men det ble litt vanskelig når været er som det er. Håper det forandrer seg til i morgen! Jeg blir derfor sittende inne og se på Keeping up with the Kardashians. Forresten, så var det utrolig morsomt å se hvor mange som har lest innlegget " De positive sidene ved et avstandsforhold", tusen takk!AGOODSTART1. Legg deg litt tidligere enn hva du eller pleier å gjøre. Pass på å få minst åtte timers søvn slik at du er uthvilt til en ny uke.2. Stå opp litt tidligere enn vanlig og bruk ekstra god tid...

De positive sidene ved et avstandsforhold

// bilde weheartit// Innlegg skrevet i tidsperioden da kjæresten var i Forsvaret. 04.11.2015.TAKE YOUR TIMENår man har et avstandsforhold får man veldig god tid til seg selv og sine gjøremål. Det blir lettere å ta fornuftige valg som f.eks søke jobb, begynne med studier eller bruke tid på interesser. Ofte prioriterer man å være sammen med kjæresten fremfor å trene eller gjøre andre ting som burde bli gjort - uten fristelsen blir det som oftes gjort, du får rett og slett en mer effektiv hverdag. THIS FEELINGDette er den aller beste. Følelsen manfår etter å ha gått uker eller måneder uten hverandre den er ubeskrivelig god. Fantastisk, faktisk... Når man går uten hverandre over tid setter man plutselig mye mer pris på hverandre og det blir lettere å kjenne på hva man har. Amen, for denne! SOMETHING TO DOKreativiteten styrkes, det blir lettere å finne på ting utenfor huset og ikke minst blir det morsommere. Hvis man har muligheten til å være sammen hver eneste dag går dagene ofte i de...

room details

MY ROOM // CLOSE UPSSminkebord fra IKEALampe fra KremmerhusetKaktuser fra PlantasjenGevir fra SkjåkRommet mitt er utrolig viktig for meg. Det er vanskelig å innrede et så lite rom, men med en bestemtstil og innslag av små forskjellige elementer fra andre stiler kan man få til mye. Det skal bli veldig morsomt å innrede en hel leilighet, gleder meg virkelig til å flytte ut! Jeg har akkurat ryddet og vasket rommet og tenkte derfor at jeg kunne vise dere litt detaljer. My favorites!Å legge seg natt til mandag i nytt sengetøy med shaved legz, en av de beste følelsene som finnes -et rent og ryddig rom før en ny uke.

S A T U R D A Y

CHEATING ON LIFE I kveld skal jeg ha en rolig kveld hjemme sammen med kjæresten. En skikkelig kosekveld med hjemmelaget pizza, chips, godteri og forhåpentligvis et par bra filmer på skjermen. Alltid deilig å kunne kose seg litt ekstra i helgene! Uken består av masse sunn mat og trening mens helgen består av alt det hverdagen ikke tillater. It's all about balance! Jeg tror egentlig jeg er mentalt 60 år for å dra ut å drikke frister virkelig ikke lenger - de beste lørdagene er de hjemme foran tv'en med masse digg! Tenkte jeg skulle oppdatere dere med litt "uinteressant" snakkis siden det har vært litt for stille på bloggen de siste dagene - neste uke blir bedre. Jeg har en god del oppskrifter å dele med dere, siden det var ønsket.

American breakfast

TIL 14 PANNEKAKER:5 egg3 dl hvetemel2-3 dl melkca 2 ts bakepulver2 ts vaniljesukkerLitt saltSlik gjør du det:Skill eggene (eggehvitene i en bolle og eggeplommene i en annen). Bland mel, melk, bakepulver og vanilje sukker sammen med eggeplommene til en glatt røre. Deretter stivpisker du eggehvitene og folder dem inn i røren. Stek små pannekaker. Jeg brukte bacon, banan og blåbær som forskjellig topping.Bon Appétit! Dette var så godt! En stor og perfekt frokost laget på under 30 minutter. Den hadde jeg gledet meg til siden tirsdag! Det blir ikke en bedre lørdagsmorgen enn denne - amerikanske pannekaker, en kopp iskaffe og tanken på at man har spisedag sammen med kjæresten. Alt handler om et balansert kosthold!

GREEN X LEATHER

WEARING:FLEECE JACKET FROM MONKIKNITTED FROM BIK BOKLEATHER PANTS FROM BIK BOKSHOES FROM LUMBERJACKSUNGLASSES FROM RAYBANSJeg har nettopp kommet ut av dusjen og fått spist etter en hard treningsøkt på bryst og triceps. Den beste følelsen å sitte igjen med på kvelden! Jeg holder fortsatt på med å søke litt jobber og har bestemt meg for å ta vekterkurs tinn 2 i løpet av februar :)

AWAY...

...I WANT TO TRAVEL ...Jeg beklager for elendig blogging de siste dagene, men været de siste dagene har ikke vært noe særlig - det påvirker inspirasjonen! De siste dagene har jeg heller ville befunnet meg ved strandkanten med en kald mojito eller i en sidegate på en cafè i Paris, New York eller kanskje Milano. Det hadde vært noe - jeg drømmer meg bort hver eneste dag! Reisesider blir besøkt daglig og passet mitt vil så gjerne frem igjen.
hits