grey mornings

JUST WANNA STAY IN BED... Jeg vil egentlig bare bli liggende i sengen, men må stå opp hvert øyeblikk - selv om det frister veldig lite når det er så grått og trist ute. Frokosten min i dag tidlig ble en skål med havre crunch, granola og gresk yoghurt toppet med kokosterninger og bær, rask og sunn frokost. Det er virkelig på tide å komme seg opp fra sengen ettersom at jeg har ligget våken siden 09:30, for en hverdag. Heldigvis skal jeg snart på Elixia for å forbrenne litt, gjøre bryst og tricpes sliten, men før det må jeg få på meg treningsklær og innta dagens andre måltid. 

NEW IN: FLUFFY & STRIPES

NEW JACKET & T-SHIRT  JAKKEN HER / T-SKJORTE HER  // adlinks I det siste har det blitt mye shopping både på nett og i butikk, plaggene over et to av mine siste innkjøp fra Nelly. Jakken har allerede blitt en stor favoritt og dere har nok sett den i flere antrekk allerede, fantastisk god å ha på seg. En basic stripete t-skjorte var et must som passer til absolutt alt.   

vi sørger over Jesus

HAPPY EASTER PARTY... Jeg er så sinnsykt dårlig til å ta bilder på fest, men et par er bedre enn ingen håper jeg. Kvelden ble vellykket, super hyggelig å avslutte påskeferien med en liten fest. Det er alltid like vanskelig å skrive om hverdagen, for det er egentlig ikke så veldig mye mer å fortelle annet enn at jeg koste meg masse med gode venninner.  Håper ingen tar seg nær av overskriften, valgte den rett og slett fordi Maria kalte arrangementet sitt for det og vi syntes det var morsomt. 

DRESS UP

SHOES: RIVER ISLAND LIPSTICK: CHANEL PERFUME: D&G I kveld blir det fest hos Maria, nok engang og selvfølgelig skal jeg dit. For øyeblikket sitter jeg faktisk i sofaen hennes, ferdig fikset og drikker vin. Koselig! Kameraet er med, så det blir både bilder av antrekket og kvelden. Vi snakkes, kos dere!

Kom deg tilbake til hverdagen

Påskeferien er snart over og hele denne uken har jeg vært hos kjæresten min. Noe som har vært veldig koselig ♥ Det har blitt litt for mye av det gode, serietitting fra morgen til kveld, to store påskeegg er tømt og nesten ingen aktivitet annet en et par turer til butikken. I morgen er det mandag og det skal bli veldig godt å komme tilbake til rutiner, trening og normal kost, kjenner alltid at jeg savner det mot slutten av en ferie. Jeg har skrevet noen tips under bildene om hvordan dere kan komme dere lettere tilbake til en sunn hverdag.  HVORDAN KOMME SEG TILBAKE TIL DEN SUNNE HVERDAGEN? 1. Kvitt deg med alt av søtsaker hvordan du velger å gjøre det er opp til deg. Kast det eller spist det opp før mandagen. Etter 48 timer uten sukker og annen dårlig mat er den verste knekken over.   2. Lag en matplan for uken med forslag til frokost, lunsj og middag slik at mathandelen blir lettere. Det gjør det lettere å droppe alt det unødvendige. H...

VERY SIMPLE...

WEARING: BOMBERJACKET FROM TOPSHOP T-SHIRT FROM VERO MODA JEANS FROM GINA TRICOT SHOES FROM ADIDAS Jeg beklager for dårlig blogging, eller egentlig ikke - for denne uken har jeg brukt tid med kjæresten min :) Den lille bloggpausen min er over og motivasjonen er på topp. Vi snakkes veldig snart♥  

black heeled

BLACK ANKLE BOOTS Fra Mango Jeg elsker mine nye ankelboots fra Mango, god erstatter for de jeg mistet. Eier nesten ikke noe annet enn sneakers så det var virkelig på tide å skaffe seg noe litt annet. Stilrene ankelboots i semsket skinn med enkle detaljer, halv spiss tå og søm midt på foten - kunne ikke vært mer fornøyd. Gleder meg til å få brukt de til en kjole eller jeans. 

INTERIOR MOOD

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER // 12 HER // 13 HER // 14 HER // 15 HER.  INTERIOR INSPIRATION //Adlinks Jeg får skikkelig lyst til å flytte ut når det er så mye fint interiør i butikkene. Akkurat nå ønsker jeg å få alle ideer inn mellom 4 vegger under et tak. Inspirasjonen er virkelig på topp, skulle virkelig ønske jeg hadde mitt eget sted. Det er vanskelig å gjøre noe med et rom på 12 kvm når man har altfor store planer. Jeg har blitt helt obsessed i blått fløyel, concerte vegger, lyse marmor plater, glass detaljer, naturelementer og andre blå nyanser samt rust. Den kombinasjonen er fantastisk, tema i min fremtidige leilighet.

MINT GREEN

WEARING: BOMBERJACKET FROM TOPSHOP KNITTED FROM H&M JEANS FROM GINA TRICOT PURSE FROM H&M SHOES FROM ADIDAS CLOCK FROM OLIVIA BURTON I dag har jeg vært i Sverige med familien for å handle inn litt til påske, det ble litt for mye godteri og en sinnsykt fin treningstopp. I morgen kommer kjæresten hjem etter en måned ferie, lykke♥

GET inspired

Tenk at det er påskeferie allerede, tiden går så utrolig fort. Denne morgen startet jeg dagen med en kopp te i mens jeg tok en titt i et av mine favoritt blader. Det gir meg masse inspirasjon som gjør det lettere i hverdagen og ikke minst på bloggfronten. Jeg elsker å starte uken med en skikkelig inspirasjonsboost og det hjelper veldig hvis man favoritt magasinene sine tilgjengelig. Gleder meg virkelig til å ta flere bilder fremover, kanskje skrive litt mer varriert og inspirere dere! ​ Hvis du skal bestille "Det nye" kan du gjøre det HER. Nettsiden finner du HER. Jeg var å kjøpte meg et blad i helgen, men nå har jeg bestemt meg for å bestille noen magasin fra en nettside som gir meg en veldig mye rimeligere pris for flere utgaver, nemlig bladkongen. Jeg har hatt abonnement på "Det nye" tidligere og merker at det er på tide å få det igjen, når det gir meg så utrolig mye. Inspirasjonen faller alltid litt når man ikke har noe nytt lesestoff og det er ikke allti...

JEG HATER

10 TING JEG HATER 1. Jeg hater rot. Jeg takler det virkelig ikke, et rotete rom er kanskje det verste jeg vet. Dette gjelder selvfølgelig bare mitt eget rom av en eller annen grunn! Det skal ikke mer til enn at en kleshenger henger litt skjevt eller kaktusene mine er plassert 1mm feil i forhold til hverandre, rot i mine øyne.  2. Når jeg våkner 11:00 eller senere - det går ikke. Først og fremst blir jeg ekstremt irritert og sur på meg selv, for det andre forsvinner motivasjonen og tanken om å bli liggende resten av dagen vinner som oftes, med mindre dagen er full av planer. Jeg får en følelse av at man har gått glipp av store deler av dagen, selv om halvparten av menneskene rundt meg fortsatt ligger. Takk gud, for at det ikke har vært tilfelle de siste ukene! 3. Følelsen av å ikke ha klær selv om klesskapet er stappfult. Rettere sagt: Når klessinspirasjonen er på bunn og ingen antrekk er bra nok. Jeg må gå med en "ok" stilfult antrekk hver eneste gang jeg skal ut døren.pun...

a breakfast favorite

En sunn start på dagen er viktig for meg ettersom at det gir selvfølelsen og humøret et boost og ikke minst gir meg energi nok til å fullføre dagen. En av mine klassikere er en skål fylt med masse digg som passer perfekt før trening og som metter lenge. Det er en frokost favoritt som kan lages i mange forskjellige varianter, kanskje noe av det jeg spiser mest - fungerer like fint til frokost som til mellommåltid eller kveldskos. INGREDIENSER: Cottage cheese, mager vaniljekesam, gresk yoghurt,  bringebær, banan og Granola. Jeg bruker både mager vaniljekesam og gresk yoghurt til tider mest for å øke protein innholdet, men også for smaken. Alt legger jeg i forskjellige lag, med granola og banan som skille og topper med bringebær.   

Hangover heaven

LUNCHIN´ IN THE SUN Været i Oslo har vært helt fantastisk den siste uken, merker godt at våren er på vei. I går møtte jeg Olivia møtte jeg Olivia på Joe & The Juice siden vi ikke hadde sett hverandre på en god stund. Vi bestilte oss hver vår Hangover Heaven og turkey toast med avokado som vi nøyt i solen, super deilig. Jeg klarer aldri å bestille noe annet en Hangover heaven, så hvis noen av dere har en Juice å anbefale meg til neste gang, legg igjen en kommentar.  Nå går turen til Ikea sammen med mamma, vi snakkes!

KNITWEAR

DRESS FROM ZARA Kom tilfeldigvis over denne kjolen på Zara da jeg og mamma var på shopping og selvføglelig ble den med hjem. Jeg kommer å bruke den til hverdag og fest med enten sneakers eller et par heels. Tenker at det kan bli veldig fint med en lang trenchcoat over i riktig stoff og farge. Kjolen er helt fantastisk, stoffet er fast og fremhever formene - best av alt jeg betalte ikke mer enn 199 -,!

Instarandomz

    FOLLOW ME: @MADDEKK Noen av de siste bildene mine fra instagram. Jeg oppdaterer to ganger daglig, nesten hver eneste dag med litt hverdag, trening, forskjellige matretter og selvføgelig antrekk. Følg meg gjerne hvis du vil se mer enn hva som blir delt på bloggen. Jeg har nettopp endret litt i feedén min og begynner endelig å bli fornøyd! 

VANILLA BERRIES

DU TRENGER : 3 ss vaniljekesam 1 banan 2-3 dl fryste bær 2 dl granola kokosmelk Jeg har nettopp kommet hjem fra trening og tatt en rask dusj før trafikalt grunnkurs. Dette blir rett og slett bare en veldig rask oppdatering ettersom at jeg har sykt dårlig tid - det er helt umulig å rekke alt fortiden! Slenger med et lite frokost tips som har blitt en stor favoritt de siste dagene, rask og enkel å lage. Smoothie bowl med granola er fantastisk godt og ikke minst sunt, perfekt før en trening. Jeg blir aldri lei, det finnes så utrolig mange varianter og neste gang blir jeg å prøve en med kun kokos og kokosmaker! Vi snakkes senere i kveld.

THIS WEEK

5 TING JEG VIL OG SKAL GJØRE DENNE UKEN ? De to siste ukene har ikke treningen vært helt på topp, men denne uken har jeg satt meg mål. Jeg skal prøve å ha fem tunge og effektive økter i løpet av uken. Det skal jeg klare! Det er alltid ekstra hardt å komme tilbake når man har vært syk.  ? Trafikalt grunnkurs. Jeg har allerede meldt meg på og kurset starter om kun noen få timer. Det var virkelig på tide, blir deilig å komme hjem på torsdag når kurset er gjennomført.  ? Forrige uke ble veldig lite sosial sett bort ifra at jeg var på vekterkurs og ble kjent med noen nye mennesker. Denne uken vil jeg møte noen venner, kanskje spise lunsj i byen eller bare shoppe, rett og slett bare "henge" litt. Kjedelig å kun ligge hjemme... ? Kjøpe den perfekte "mom jeans" eller "boyfreind jeans", det er noe som står på ønskelisten min.  ? Spise sunt og teste ut nye oppskrifter. Jeg har veldig mye motivasjon og ikke minst inspirasjon til å lage nye sunne retter og denne uken vil j...

WEBSHOP FAVS #25

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER  WEBSHOP FAVORITES #25 // ADLINKS Noen nåværende favoritter på Nelly. Jeg er på jakt etter en boyfriend jeans eller en mom jeans og har funnet en super fin på Asos! Er ikke den pastell rosa bomber jakken fin? Den står nest øverst på ønskelisten min, likte den virkelig godt. Jeg vil ha alt♥

current favorites: february

- FAVORITE OUTFIT -  ♥ Det var ikke vanskelig å velge ettersom at det ble ikke lagt ut så mange antrekk. Denne måneden blir bedre! - FAVORITE BREAKFAST - ♥ Jeg har blitt hektet på knekkebrød med smashed avokado blandet med tomat og løk. Beste frokosten, nam! - FAVORITE BUY - ♥ Jeg har kjøpt litt for mye i det siste, men den nye skinnjakken min fra Bik Bok er en stor favoritt. Gleder meg til våren kommer! - FAVORITE LOOK - ♥ Min absolutte favoritt sminke look, gjordt av Sangin. - FAVORITE BEATUY PRODUCT - ♥ Rosebud. Det beste jeg har påført leppene mine - de er virkelig helbredet etter vinteren.  - FAVORITE HIGHLIGHT -  ♥ Valentinsdagen med kjæresten min, det var virkelig månedens høydepunkt eller generelt at han var ferdig i Forsvaret! Tenker å begynne med en ny spalte på bloggen som inneholder en slik oppsummering etter hver måned. Hva tenker dere om det?

WHITE & PINK BASICs

NEW IN : TWO BASICS Jeg vil tipse dere om disse basic t-skjortene fra Zara, to av de mest behagelige t-skjortene jeg noen gang har hatt.  Basic plagg er det viktigste i en garderode og snittet til disse to er helt perfekt! Veldig fine t-skjorter. Elsker å bruke enkle behagelige plagg til en jeans med en cardigan over, less is more!

WHITE & BLUE

WEARING: FAUX FUR JACKET FROM NELLY  KNITTED FROM GINA TRICOT JEANS FROM ZARA CLOCK FROM OLIVIA BURTON SHOES FROM ADIDAS PURSE FROM ITALY

SECURITAS

CHITCHAT TUESDAY Jeg har nettopp kommet hjem fra dag to med vekterkus, allerde - dagene går så sinnsykt fort. Vi er i mars og jeg er snart ferdig med dette kurset og neste uke blir det trafikalt grunnkus. Virkelig på tide, kanskje? Det skal bli deilig å bli ferdig med alle kursene jeg har i vente. Det blir litt mindre trening denne uken, men skal få til en økt på biceps og triceps litt senere i dag. Må minst trene 3 ganger i uken og helst 5! Litt snikksnakk om dagene som har vært, kort oppsummert: vekterkurs, trene, spise og trene. Sykt spennende hverdag denne uken... Skal få postet noen outfit bilder senere, vi snakkes!

2 from yesterday

TWO SNAPSHOTS FROM SATURDAY Jeg glemte bort litt kamera, men fikk tatt to bilder fra innflytningsfesten til Maria. Veldig koselig å se alle sammen igjen. Denne gangen lagde jeg noen glass med skikkelig god mojito, endelig klarte jeg det - det gjorde kvelden enda bedre!

the day after

THE DAY AFTER ... SUNDAY MOOD Jeg er alltid like slapp dagen etter uansett om det ble 2 eller 10 drinker, heldigvis er formen generelt fin - alltid like deilig å våkne opp i god form. Kvelden i går var veldig vellykket og koselig. Kameraet ble med og det er et par bilder på minnekortet jeg tenkte å legge ut senere.  Jeg har akkurat våknet fra en powernap som var helt nødvendig ettersom at vi ikke var i seng før nærmere klokken fire i natt. Sjeldent jeg legger meg så sent! I morgen er det en ny uke allerede, det skal bli godt å få trent og spist masse sunt. Ny start♥

PARTY LOOK

WEARING: CROP TOP FROM ZARA FLARE PANTS FROM BIK BOK CLOCK FROM OLIVIA BURTON SHOES H&M Antrekket fra gårsdagens festligheter, sminken min er laget av Sangin. Se så fint det ble? Tusen takk! Min absolutt favoritt look for øyeblikket. Jeg elsker virkelig dette antrekket, må nok bruke det en gang til om en stund. 

Emerald & Crème

WITH A HINF OF COCONUT 3dl frosne skogsbær 1/2 banan 1-2 dl kokosmelk 1 ss kokosfett kokosflak God mooorgen! Jeg har blitt helt hektet på smoothie igjen, perfekt å starte dagen med et glass. Denne gangen prøvde jeg en litt ny versjon med blant annet skyr med kokos, kokosmelk og en spiseskje med kokosfett kun for smaken. Det ble overraskende nok en av de beste jeg har smakt. Neste gang skal jeg prøve å lage en med kun kokos smak. I kveld skal jeg utrolig nok på fest - det er veldig lenge siden sist, men det blir sikkert morsomt. Jeg har allerede rettet ut håret og nå går turen videre til Sangin som skal sminke meg, gelder meg til å vise dere kveldens look.   

PERFECT FLARE

THE PERFECT FLARE From Bik Bok Min nye favoritt bukse, det er sikkert! Den perfekte slengbuksen som passer like bra til festligheter som hverdagen. Stoffet i buksen er fast og strechy - passformen og fasongen er helt perfekt, sømmene nedover beina foran utgjør virkelig det lille ekstra.  Dere kommer til å se mye til denne buksen, alleredre til helgen faktisk. I hverdagen vil jeg kombinere den med en basic overdeler, kanskje en skjorte og et par sneakers. Gleder meg til å vise forskjellige antrekk! Hva syns du om buksen?

FASHION BOARD

FASHION INSPIRATION  // weheartit Jeg gleder meg ekstremt mye til å kunne finne frem skinnjakken, det skal bli deilig å slippe de tykke jakkene. Vi er allerede i Mars og våren nærmer seg, derfor har jeg laget et lite moodboard. 

pastel x faux fur

WEARING: Faux fur jacket from Nelly  T-shirt from Zara Flare jeans from Gina Tricot Jewelry from Accessorize Shoes from Nelly  Jeg elsker den nye jakken min fra Nelly, den er så myk og behagelig. En ny favoritt som dere kan finne HER! I går trente jeg for første gang på 2 uker og det føltes veldig bra. Det er deilig å være tilbake, selv om halsen er litt sår fortsatt.   
hits