Very berry rush

KL 16:00: God morgen blir nesten litt feil å si, selv om det egentlig passer litt for meg. Har hatt en sykt bra første rulledag i bussen vår og var ikke hjemme før i halv sju tiden.Utrolig nok er formen velXdig fin og har nettopp spist en veldig god frokost. Elsker vanilje yoghurt med nøtter, frukt og bær - toppet med kokos flak. Favoritt♥Det er rullefri for meg i dag og i morgen er det skole. Må også få trent litt denne uken, trening og kosthold er fortsatt viktig :) Hva har du gjort i dag?

MESH

Lenge siden siden sist, eller er kun tre dager. Russetiden har begynt og bloggen har ikke blitt like mye prioritert. Jeg skal selvføgelig prøve å blogge mest mulig i RT, men kan ikke love innlegg hver eneste dag. Syns netting t-skjorter med blondebh under er utrolig stilig, min er fra H&M. Har fått en del nyheter i garderoben som dere skal få se! Viser litt og litt, slik at det blir flere innlegg. Hva syns du opp netting topper?

Cactus

\\ weheartit Været i Oslo er helt fantastisk og det er så herlig å se at sommer nærmer seg. Det er kun 2 dager til russetiden stater og det er faktisk helt sykt. Må komme meg på Elixia snart, før det blir for sent. Snakkes!

THE BLACK TARGET

OUTFIT La ut sneak peak for et par dager siden og dette er resten av antrekket. Et av de stiligere antrekkene denne uken og ikke minst bildene.Det er søndag og det betyr skole i morgen - kun 4 dager til RT noe som er helt vilt. Har ihvertfall fått 6 økter denne uken, så treningen er ikke noe å klage på. Satser på like mange økter denne uken. Hva syns du om antrekket?

PINK WALL

Denne uken har det blitt 5 ordentlige treningsøkter og det føles veldig deilig. Mandag:Benkpress 50-55 kg 6-10 reps * 4 sett. Dips (5 kg ekstra) 8-10 reps * 4 sett. Cable Cross down 9,5 kg 8-10 reps * 4 sett. Push ups (10 kg ekstra) 10 reps * 4 sett. Tirsdag:Leg curl 47,5 kg 10 reps * 4 sett. Leg Extensions 65-70 kg 10 reps * 4 sett. Hip Thurst 75 kg 10 reps * 4 sett. Knebøy 50-55 kg 7-10 reps * 4 sett. Onsdag:Nedtrekk 40 kg 10 reps * 4 sett. Chins & pull ups (2,5 kg ekstra) 6-8 reps * 4 sett. Sittende roing (stang) 34,5 kg 10 reps * 4 sett. Sittende roing 47 kg 8-10 reps * 4. Facepulls 24 kg 10 reps * 4 sett. Nedtrekk V-bar 47 kg 7-10 reps * 4 sett. Fredag:Benkpress 50-55 kg 6-10 reps * 4 sett. Dips (5 kg ekstra) 8-10 reps * 4 sett. Cable Cross down 9,5 kg 8-10 reps * 4 sett. Skråbenk 50 kg 7-10 reps * 4 sett. Biceps curl (stang) 21 kg 10 reps * 4 sett. Biceps curl (tau) supersett. Triceps pushdown 19,5 kg (tau) 10 reps * 4 sett. Triceps pushdown (stang) supersett. Lørdag:Kneb...

WEBSHOP FAVS #10

1 FRYNSETOPP HER // 2 VESKE HER // 3 JEANS HER // 4 BLÅ BOHEME TOPP HER // 5 BOHEME TOPP HER // 6 TATTO HER // 7 TATTOO HER // 8 TATTOO HER Fant du noen favoritter?

Pink innosence

SNEAK PEAK Fra et antrekk tidligere denne uken.

SUMMER BOARD #1

// weheartit Vi er i midten av April allerede og det er ikke lenge til sommeren kommer, men først blir det RT.en uke til vi ruller rundt i oslos gater og en måned til første eksamen, tiden har gått så utrolig fort og snart er man ferdig med 13 års skolegang.Gleder meg!

The cynical steel against the aura

Jacket - H&M // Top - Zara // Jeans - Gina Tricot // Shoes - Reebok // Jewelry - Zara Dro rett hjem fra skolen i dag, vanligvis er det direkte til trening - men har utsatt den til i kveld sammen med mamma. Må nesten komme meg avgårde eller i hvertfall blande en pre-workout snart. Veldig kort innlegg, men dagene består av skole, mat og trening + litt Paradise Hotel, lol.

IN ACTION #3

WORKOUT POST Dagens trening var dessverre ikke den beste og sterkeste økten, men selvfølgelig bedre enn ingenting.Har funnet ut at å ha overkroppsøkt to dager på rad går ut over den andre økten og stykren.Selv om antall kg ikke forandret seg fra sist bryst økt, merket jeg at det var mye tyngre i dag - men alt i alt en bra økt!♥ Det er alltid like deilig å starte mandagen med trening og sunn kost - satser på fire økter mer denne uken. Benkpress 50 kg 2 sett * 8-10 reps 55 kg 2 sett * 4-6reps // Dips 5 kg (ekstra) 5 sett * 8-10 reps // Cable flyes 9,5 kg 5 sett * 8-10 reps // Push ups 10 (ekstra) 3 sett * max reps // skulderpress 20 kg 3 sett * 10 repsHvordan ser din treningsplan ut? BTW: Må takke for alle de hyggelige kommentarene jeg fikk i forrige innlegg. Tusen takk <3

Sideway blues

Jacket - H&M // Hoodie - Gina Tricot // T-shirt - Samsøe // Jeans - Topshop // Shoes - Reebok // Bag - Nike

Insta lately

1. Waves + Waves = inspo. 2. Lazy days. 3. Selfié før flyplassen & kjæresten.4. Milla uniform og kjæresten er endelig hjemme. 5. Sushi Cravings. 6. Venter på kjærsten som er ute kl 01:307. Movie night & sweets with the best. 8. New in r££bok. 9. Når ingen lager middag og sushi er kin 10m unna.10. Sneak peak. 11. Klissete selfiè i kinoreklamen. 12. Back to red again.13. Et koselig bilde siste dagen sammen. 14. Bath bomb, elsker de. 15. Ukens leg day er gjennomført og det var digg. @MADDEKK Etinsatiately innlegg, oppdaterer instagram med litt mer enn det som kommer på bloggen. Det er ikke alt man rekker å blogge om, men det er alltid like enkelt å oppdatere instagram. Nå ligger jeg i sofaen, klar for å se torsdagsepisdoen av Paradise Hotel. Hvis du vil se mer av min hverdag, kan du følge meg på instagram @maddekk, det hadde vært hyggelig!

back to red

HAIR COLOR Dro på skolen som brunette i går og kom hjem som "ginger". Farget håret veldig spontant for noen bilder til et prosjekt, men tanken slo meg for et par uker siden - men da var det virkelig ikke aktuelt.Aner ikke hvor mange ganger håret mitt har vært rødt, men det begynner å bli noen ganger. Det er ikke permanent farge, så sitter ikke i håret mer enn åtte uker. Det var litt deilig å få en liten endring og refresh.

C!NEMA

YESTERDAY´S SNAPSHOTS Det er ikke mange dagene før kjæresten reiser tilbake til militæret og de dagene må utnyttes. Vi fikk heldigvis tatt igjen den utsatte kinoen i går og dro ut å spiste i tillegg.Det er nesten litt flaut å si det, men det ble Friday´s nok engang, etterfulgt av filmen " Kingsman The secret service". Storkoste oss i sofaene i kinosalen og den var overraskende bra til å være Action komedie (okei, den var bra).Nå er det tilbake til en normal hverdag uten Friday´s mat, Oreo Madness og godteri. Ukens første økt er gjennomført allerede!

The Morning Glory

Det er kanskje litt sent å si "god morgen" nå, men sier det fordet. Jeg ligger fortsatt i sengen sammen med kjæresten og ser på serier. Vi har fått i oss litt frokost og snart er det på tide å komme seg opp å få gjort noe. Hele denne uken har bestått av altfor mye godteri, så nå er det godtestopp i et par uker. Hater den ekle følelsen! I morgen er det skole allerede og kan ikke si at det er noe jeg gleder meg til, men det skal bli deilig å komme tilbake til trening og kostholdrutiner.

R££BOK

Finn de HERog HER!Holdt på å skrive at reeboks var noe jeg trengte, men det ville vært å lyve. Jeg har blitt helt obsessed i hvite sneakers og har allerede Nike AF1 MID - sto mellom AF1 LOW eller Reebok Classic og som dere ser ble det Reebok. Verdens mest behagelige sko og ikke minst litt mer jentete og fine. Gleder meg til å bruke de til sommeren! Hva syns du om reebok?

WORKOUT SNAPSHOTS

WORKOUT THROWBACKHar sett litt igjennom treningskategorien på bloggen og det ser ut som treningsinnlegg er godt likt. Stemmer det?Det er morsomt med slike tilbakeblikk, speseilt når det kommer til trening og resultater. Kroppen min har forandret seg utrolig mye siden det første treningsinnlegget og det motiverer enda mer.I påskeferien har ikke Elixia kortet blitt brukt i det hele tatt og det merkes - gleder meg til mandag og trening. Et virkelig savn! Om 22 dager er det klart for nye resultat bilder, klarer nesten ikke å vente. Hva syns du om treningsinnlegg?

BURGER TIME

BRUNCHIN´ WITH♥Jeg har lengtet etter denne burgeren nesten hele uken og endelig. Vi skulle egentlig ut å spise forrige søndag, deretter mandag også utsatt til fredag - men i dag fikk vi dratt ut å spist.Vi spiste på Friday´s selv om vi gjerne skulle spist på Public Matpub, men dessverre var det stengt. Godt at Friday´s er en god erstatter hvis du har lyst på litt "junk". En god Jack daniel´s burger med kjæresten og en koselig dag!I morgen skal vi dra og se filmen The Gunman, må utnytte tiden han er hjemme på perm!

EASTER MORNING

Dagene har gått så utrolig fort, til tross for at over halvparten av tiden er brukt i sengen, lazy days. Startet dagen med godteri, noe jeg har gjort de siste dagene. Deretter lagde jeg vafler til meg og kjæresten. Koselig påskemorgen! Mest sannsynlig sitter jeg på Fridays når dette innlegget er ute på blogge og koser meg med en etterlengtet burger sammen med den beste.

SEPTUM CUFF

Har fått dilla på "septum cuffs" og gleder meg til å skaffe meg enda fler og bruke de nærmere sommeren. Det gjør så mye mer med ansiktet og slike små detaljer kan gjøre så mye mer med et antrekk. Min neste nose cuff skal være sølv, litt større, litt sånn "boheme" stil. Henna-tattos, nose cuffs, store smykker, blonder og mønster = passer perfekt! // Denne er fra Bik Bok.Hva syns du om de "septum cuffs"?

Webshop favs #9

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // Jeg har noen veldig late dager hjemme i sengen min og har brukt noen timer inne på Nelly og Asos. Siden det er et par helligdager fremover er det en fin anledning til nettshopping, ettersom at alle butikker er stengt. Mye lettere egentlig, shopping direkte fra sengen. Ønskelisten min begynner å bli lang, men kuttes sakte meg sikkert nedover. Nå gjenstår det: En hvit jeans, light jeans, stripete t-skjorte og det halssmykket dere ser over. Kjøpte meg et par sko i går, men de får dere se senere. //adlinks Fant du noen favoritter?

SHIMMER X FLORAL

Jacket - Bik Bok // Bomber Jacket - Choies // Top - Bershka // Jeans - Carlings // Jewelry - London // Bag - Furla // Shoes - Nike AF1. Hva syns du om antrekket?

Citrus´n layers

Startet dagen med en episode "Keeping up with the Kardashians" og forkosten dereser på bildet. Har sett ferdig alle mine favorittserier, veldig kjedelig i grunn - godt at jeg nesten ikke har sett på Kardashian familien.Det er skikkelig herlig vær ute, nesten skyfri himmel og sol. Må nesten ringe kjæresten og spørre om han vil være med til byen, kanskje spise en lusj og kjøpe et par sko. Har utsatt det siden mandag og nå er det virkelig på tide å komme seg ut av sengen. Haha, helt sykt. Har ligget her siden lørdag - det er altfor slapt. Hva har du tenkt til å gjøre i dag?
hits