LE BLACK UMBRELLA

WEARING: BOMBERJACKET FROM TOPSHOP, T-SHIRT FROM BRANDY MELVILLE  KNITTED FROM SAMSØE , JEANS FROM GINA TRICOT SHOES FROM ADIDAS, BAG FROM ZARA  

THINGS I LIKE

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER  10 THING I LIKE  //ADLINKS Jeg har plukket ut noen favoritter fra Nelly som jeg liker veldig godt. Øverst på ønskelisten min står frynse vesken fra Maison Scotch og espadrilles i hvitt med snøring. Må få kjøpt begge deler før sommeren! Hvor fin er ikke den rosa bomberjakken? Klesskapet mitt består av veldig mye svart, hvitt og grått, så den kunne jeg virkelig trengt ♥  Jeg gleder meg til å shoppe sommerklær og ikke minst få tatt de i bruk, inspirasjonen er på topp! Fikk du noen favoritter?

NEW IN: 4

FOUR TOPS FROM 1. Zara   2. Brandy Melville  3. Brandy Melville  4. H&M 1.  Jeg syns ikke skjorten var fin med det første, men etter at venninnen min prøvde den ble den også med hjem. En oversized skjorte som går til det meste, blir sikkert veldig kult til svart ripped jeans, skinnjakke og et par ankelboots. Må bare nevne den matte gråfargen, sykt stilig!  2.  Crop topp som blir perfekt til sommeren og festivaler. Den vil jeg kombinere med en Levis shorts eller jazz pants, boots eller espadrilles og noen enkle detaljer.  3.  En av de mykeste t-skjortene jeg har liggende i skapet og fargen er heller ikke til å klage på. Blått er så utrolig fint! Jeg vil style denne med en slengbukse eller Levis shorts, et par røde eller hvite Converse, for å ikke glemme noen marine detaljer. Kanskje et silke skjerf brukt som belte...  4. Off shoulder topper er både sexy og elegante. De passer fint til hverdagen,...

Friskt frokosttips!

MY FAVORITE BREAKFAST: Yoplait protein plus yoghurt, sitron  Mager cottage cheese AXA granola med eple og appelsin Jordbær biter og raspet sitronskall  Bland yoghurt og cottage cheese sammen. Strø godt med granola over, legg gjerne ett lag til med yoghurt over og topp det hele med hva du vil. Anbefaler virkelig jordbær og sitron, det gjør frokosten enda friskere.  Jeg blir aldri lei av denne frokosten, det finnes så mange forskjellige blandinger og toppingen er lett å variere. En enkel frokost å lage når man har litt ekstra tid på morgen, men har lyst på noe friskt, sunt og godt! Vi hadde jordbær i kjøleskapet i morges og da ble toppingen det sammen med raspet sitronskall. Kunne ikke vært mer fornøyd med frokosten, en næringsrik og god frokost gjør virkelig dagen bedre.  

S U N D A Y

For en fantastisk søndag! Jeg startet dagen med en sinnsykt god frokost sammen med kjæresten, taco salat, jordbær og ananas smoothie. Det var digg :)  Været ute har vært ganske greit, så det passet seg med en liten tur i skogen, ikke nok med det, men vi har også fått trent og ryddet rommet. Jeg elsker slike dager som dette, en perfekt avslutning på helgen! - THE PERFECT SUNDAY - Jeg har nettopp kommet hjem fra jobben til mamma, kjæresten har dratt hjem igjen og nå er det klart for å slappe av litt før  vi starter en ny uke. I morgen starter det siste vekterkurset mitt og jeg kan nesten ikke vente med å bli ferdig. Det kommer til å bli herlig!

STRIPES ON DENIM

WEARING: DENIM JACKET FROM ZARA SHIRT FROM BIK BOK JEANS FROM ZARA SHOES FROM STEVE MADDEN CHOOKER FROM EBAY Denim og denim, før hatet jeg det, men må nesten innrømme at det er skikkelig stilig! Håper dere liker bildene, selv er jeg ikke helt fornøyd. Etter mange år med blogging og foto har jeg blitt utrolig kresen på lys og kvalitet. Må bli flinkere til å stille inn kameraet :)

blue lace

BODY IN LACE & MESH From H&M Min nye body som faktisk er kjøpt på undertøys avdelingen til H&M. Først og fremst vil jeg style den med en skinnbukse eller et skinnskjørt, blonder og skinn går veldig godt sammen. En favoritt hos meg! Jeg er litt usikker på hva jeg mener om den til hverdags, hva tenker dere? Den passer nok bedre til kvelder ute på byen og andre festligheter...Sexy, men likevel elegant!

BLACK UNIFORM

WEARING: FAUX FUR JACKET FROM NELLY,  TOP FROM GINA TRICOT JEANS FROM GINA TRICOT, BAG FROM ZARA, SHOES FROM MANGO CHOKER FROM BIK BOK, BELT FROM CALVIN KLEIN Antrekket fra i går kveld da kjæresten og jeg var en liten tur i byen. Jeg hadde håpet på at vi skulle ut å spise, men vi sparte oss for det og gikk en tur rundt i byen i stede. Selv om det er veldig koselig å dra ut å spise er det litt unødvendig bruk av penger, uansett blir det enda hyggeligere neste gang!

In love

...with my new chain city bag  Kanskje en Chanel etterligning, men hvem bryr seg? Jeg liker Chanel boy veskene utrolig godt, men prisen er dessverre ikke like fin.  Jeg har dessverre ikke råd til en Chanel boy veske for øyeblikket, men denne fra Zara er en veldig god erstatter. Vesken er i ekte skinn og i en medium størrelse, passer perfekt til hverdag og fest. Jeg elsker de sølvfargede metall detaljene, forelsket i en veske, går det an? Gleder meg til å bruke den! Likte du den?

THE atmosphere

Denne morgen har jeg ligget ekstra lenge i sengen, noen ganger er det veldig deilig å slappe av og føle at det ikke er noe som haster. Etter altfor mange våkne timer tok jeg en dusj, vasket rommet og lagde meg en skikkelig lørdags frokost. Det er noe med helgen og spesielt lørdager, stemningen og det at man kan unne seg litt ekstra. Helg, fri og slik som i dag sol. Det gjør meg glad! Jeg vurderer å ta en effektiv treningsøkt sammen med kjæresten litt senere i dag, men på en annen side vil jeg ut å nyte været. Kanskje jeg får gjort begge deler? Håper det. Kos dere, vi snakkes!

WHITE DREAM

WHITE DREAM BLOUSE From Bik Bok Jeg er helt forelsket i den nye blusen min, det fineste innkjøpet på lenge. Gleder meg til å style den med jeans eller denim shortser, kanskje et par hæler på dager hvor jeg vil pynte meg litt ekstra, samtidig som denim plaggene demper det litt. Har veldig lyst til å bruke den hver eneste dag, men det kan være greit å spare den til sommeren kommer for fult og huden blir brun. Da blir den bli perfekt!  

the prefect lunch

BAKER HANSEN BOGSTADVEIEN Det er lenge siden sist gang jeg var i byen å spiste lunsj med et par venninner, men så utrolig koselig det er. Må nesten bli litt flinkere til det når jeg får jobb og penger fast inn på konto. Vi spiste lunsj på Baker Hansen og på meg ble det en kjempe god salat med skinke og jordbær, overraskende god. Det ble en god del snakk og selvfølgelig litt shopping, kunne virkelig ikke motstå en veske jeg fant. Viser dere den senere, men nå må jeg skifte til treningsklær og komme meg til Elixia.   

SOMETHING NEW

SOMETHING NEW TO MY LITTE WALK-IN-CLOSET Oppbevaringsbenk: fra Ellos, HER.  Speil: fra IKEA. Hylle: Ikea Jeg begynner å bli super fornøyd med mitt lille walk-in-closet, det mangler kun et par småting. Det mangler kun et par lister og en bordlampe som kan stå på sminkebordet - så blir det faktisk 100% mulig å sminke seg der også! Jeg elsker den nye oppbevaringsbenken min fra Ellos, fargen er så fantastisk fin. Jeg har blitt obsessed i blått og petrol farger - de går så godt sammen, spesielt med andre elementer som rust og natur. I går satte jeg opp en liten skohylle og endelig har jeg fått et stort speil - takk til Maria for det.  

webshop favs #26

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER WEBSHOP FAVORITES #26 // adlinks Det er en liten stund siden sist jeg viste dere mine "webshop favorites" og for øyeblikket vil jeg ha altfor mye. Jeg har blant annet funnet en jakke og en skinnveske jeg ønsker meg, som skal kjøpes så fort det blir lønning - tør ikke faktisk ikke å blogge om de, i tilfelle dere har lik smak som meg. Haha!  Jeg gleder meg til å bruke bohemian bluser med denim, store smykker og de fine Riviera kjolene, som jeg liker å kalle de! BTW: Det forrige innlegget mitt ble slettet ved en feil, antrekksbilder som jeg fikk sinnsykt fine tilbakemeldinger på. Jeg har lagt det ut igjen, men vil takke dere som kommenterte!

THE BACKYARD

WEARING: Bomber jacket from Topshop, Suede t-shirt from Gina tricot,  Jeans from Gina tricot Bag from Italy, Shoes from Adidas, Chooker from Ebay Innlegget ble slettet ved en feil, noe som irriterer meg sinnsykt. Tusen takk for alle fine kommentarer jeg fikk i innnlegget!

GREEN LACE UP

//Adlink SUEDE GREEN LACE UP HEELS Shoes form HERE.  Jeg virkelig elsker mine nye lace up-heels fra Nelly som jeg bestilte en gang forrige uke. De vil bli perfekte til en søt hvit bluse og levis shorts eller til en søt sommerkjole. De blir definitivt med til Hellas! Tenk dere grønnfargen til den dype solbrune huden jeg alltid får om sommeren, det vil bli så fint. Gleder meg masse til å få brukt skoene og ikke minst reisen!

Typical sunday

I LOVE LAZY SUNDAYS... Jeg våknet opp ved siden av kjæresten, dusjet og lagde en ordentlig god frokost til oss begge. En typisk søndagsmorgen sett bort i fra at kjæresten knipset en fyrstikk fra fyrstikkeske på meg slik at håret mitt tok fyr, sykt morsomt... Det er kanskje viktig å si at det ikke var meningen å treffe! Uten om det har morgen min vært veldig behagelig, elsker virkelig søndager. En dag hvor man kan slappe av, gjør det rent rundt seg og finne inspirasjon til den kommende uken, det er akkurat det jeg holder på med nå.  Forresten, nå som vi er inne på inspirasjon: Hva har dere lyst til at jeg skal blogge om? Om du har noen ønsker er det bare å skrike ut også skal jeg se hva jeg får til. Jeg har et mål om å blogge to ganger i uken og da er det ganske greit å få litt innspill fra dere! 

the black suede

WEARING: DRESS FROM BERSHKA SHOES FROM MANGO CHOOKER FROM BIK BOK I går kveld var jeg i bursdagen til Monika, gratulerer med dagen ♥ Jeg koste meg med mange gode venner, men også andre nye mennesker - en veldig vellykket bursdag med bra musikk, vin og dans, selv om ikke jeg danser. Jeg ble hentet av mamma og dro videre til byen for å plukke opp kjæresten som fortsatt ligger å sover, men nå er det på tide å vekke han og lage frokost. 

chicy & black

WEARING: BOMBERJACKET FROM TOPSHOP KNITTED FROM ITALY JEANS FROM GINA TRICOT CHOOKER EBAY BAG FROM LEATHER STORE IN ITALY SHOES FROM ADIDAS De siste to dagene har det blitt en god del jobb og trening, derfor har bloggen stått stille. Noen ganger skjer det, spesielt når man ikke er vant til å ha noe å gjøre til en hver tid, men det vil bli bedre så fort jeg blir vant til det. Da skal jeg få til alt sammen! En hverdag med 8-10 timers jobb, trening og blogg er ikke alltid like lett...   

MONDAY WORKOUT

MY BACK EXERCISES Pulls ups, chins, nedtrekk, nedtrekk v-bar, facepulls, stående omvendt kabeldrag, dips,  biceps curl med manualer og biceps curl med z-stang.   Dagens øvelser på både rygg og biceps som ble en ganske lang økt, men slik er det noen ganger. Jeg tar fem sett og bygger meg opp i vekt, men tar to repetisjoner mindre etter hvert sett, starter alltid på 12 og slutter på 4-6. Det blir ganske så tungt på de to siste settene, men det er det som er gøy.  Å starte uken med trening og sunn mat er ekstremt viktig for meg. Det gir meg med energi, selvfølelsen blir bedre og uansett blir det alltid litt lettere å komme seg på trening de neste dagene. Man har liksom startet uken så bra, så hvorfor ikke fortsette? Jeg har akkurat kommet hjem fra økten dere ser ovenfor, spist en gigantisk porsjon med kylling wok i Oyster saus, nå er det på tide å komme seg i dusjen og kanskje få vært litt sosial senere i dag. 

RECIPE: OREO MILKSHAKE

I nærmere to uker har jeg hatt cravings på Oreo Milkshake, men har glemt å kjøpe inn ingrediensene hver cheat day. Heldigvis husket jeg det i går og da fikk jeg endelig laget to store milkshakes. Det var så fantastisk godt, lenge sist♥ Jeg hadde helt glemt hvor mektig milkshake er, men det var virkelig verdt. Noe av det beste jeg har smakt på lenge... alt smaker mye bedre når man kun kan få det en gang i uken.  DU TRENGER: 4-6 kuler vanilje is, 7-10 oreokjeks, 1-2 dl melk.  Ha alt sammen i en mikser og miks til det blir en fyldig, men litt flytende konsistens. Hell over i to store glass, topp gjerne med krem. Strø gjerne hakket oreokjeks over, noe jeg var litt for lat til. Nyt den før den smelter og blir varm! OREO VANILLA DREAM  En gigantisk  sukkerbombe i et glass må være innafor så lenge det ikke blir mer enn en gang i uken. Det er ingen tvil om at jeg utnytter spisedagene mine, da er det nesten ikke begr...

COMFY CALVINS

 ⋅ A COMFY SATURDAY MORNING ⋅ Jeg hadde aldri brukt Calvin Klein undertøyet mitt, men i går kveld gjorde jeg og det er virkelig det mykeste. Forstår veldig godt at det er så mange jenter og gutter som er frelst, for det kan umulig være kun for å ta de kule Tumblr bildene slik jeg gjort i dette innlegget. Herregud, skriver jeg virkelig Calvin Klein undertøyet mitt nå?  Tydeligvis, men denne morgen har vært veldig rolig og komfortabel med favoritt frokosten min i sengen og en episode med The Originals. Snart er det klart for ukens siste treningsøkt og kanskje litt øvelseskjøring, trening blir det helt sikkert!

flash & workout

A LITTLE BIT OF EVERYTING Dagen i dag har bestått av litt avslapning, matlaging, ferieplanlegging og of course en treningsøkt som jeg holdt på å droppe. Ganske fornøyd! Jeg fikk nettopp vite at pappa har fått et nytt maler oppdrag som også betyr jobb og penger på meg, det skal bli deilig. De siste månedene har det bare forsvunnet penger uten at det kommer noe inn. Perfekt siden jeg har funnet en reise til kjæresten og meg som vi forhåpentligvis bestiller i løpet av de neste dagene, tenk at det snart er sommerferie. Shit, klokken går alttfor fort så dette ble litt for sen blogging. Beklager det, vi snakkes i morgen!

Black uniform

WEARING: BOMBERJACKET FROM TOPSHOP TURTLENECK FROM BIK BOK TROUSERS FROM BIK BOK SHOES FROM ADIDAS JEWELRY FROM MARC BY MARC JACOBS  
hits