breakfast club

MOTIVASJONSBOOST & A BIT EASIER  (Vanligvis er mandag min første ukedag, men denne uken ble det en dag ekstra fri)  Mandager eller den første jobb dagen i uken kan ofte virke litt tyngre enn de andre. Jeg liker derfor å starte dagen med en skikkelig motivasjons-boost og det er ikke mye som skal til. Det hjelper mye å nyte en frokost favoritt eller kjøpe seg en forfriskende drikk rett før jobb, samt å stå opp i god tid slik at man slipper stress. Planlegging er nøkkelen til mindre stress, lag lunsjen din dagen før, legg frem antrekk og sett alarmen på 15 minutter før du egentlig må stå opp - det er alltid godt å vite at man har litt ekstra tid på å komme seg opp.  Lag gjerne en plan for uken og ha ting å glede deg til, det gjør ukedagene litt lettere! BREAKFAST CLUB  WITH ACAI, STRAWBERRY, GRANOLA  & ALMOND MILK Dagen startet med en litt annerledes frokost hos Joe & The Juice, det er sjeldent jeg har muligheten til å spise frokost i byen. ...

20 % OFF ASOS FAVORITES

1. OFF SHOULDER DRESS HERE  2. DENIM SHORTS HERE   3. CROP TOP HERE 1. DENIM DRESS HERE    2. BLACK ESPADRILLES HERE   3. WHITE DENIM SHORTS HERE 1. WRAP FRONT TOPP HERE    2. SKIRT WITH EMBRODERY HERE   3. WHITE FLAMINGO BODY HERE 1. OFF SHOULDER DRESS HERE   2. RED ESPADRILLES HERE   3. DENIM TOPP HERE 20% OFF EVERYTHING ON ASOS JUST TODAY! //adlinks Jeg sjekket nettopp Asos egentlig for å se op en high waist bikini og fant ut at de har 20% på alt sammen. Hvor fantastisk er ikke det? Asos er min absolutte favoritt nettbutikk, de har et ekstremt stor utvalg av klær, sko, bikinier og smykker som du sjeldent finner i Norge. Jeg har sittet å blad gjennom side for side siden tidlig i dag og har allerede klikket hjem en shorts! Over ser dere mine favoritter, skulle ønske jeg kunne bestilt alt sammen.  

SIMPLE LOOK

WEARING: TOP FROM BIK BOK JEANS FROM ZARA BELT FROM CUBUS SHOES FROM CONVERSE SUNGLASSES FROM RAY BAN En veldig enkel look fra en av dagene forrige uke etter jobb. Det blir sjeldent sminke eller veldig detaljerte antrekk de dagene jeg drar på jobb ettersom at jeg skal trekke over en male bukse og genser, samtidig er det greit å forlate jobben med noe litt finere enn det. Gleder meg til å bruke shorts, kjole og skjørt de dagene jeg har fri - det skal bli deilig å få på noe annet. 

Grey sunday

Min søndagsøkt:  Frontbøy 30-40 kg 4 sett med 10 reps Hip thrust 50-70 kg 4 sett med 10 reps Leg extension 45-55 kg 4 sett med 10 reps Fronthev med vektskive 3 sett med 10 reps Pull ups 3 sett med 5 reps For en merkelig følelse jeg sitter med - det er en skikkelig trist og mørk regnværsdag, sikkert derfor både hode og kroppen er tung. Heldigvis klarte jeg å stå opp klokken 07:00 og rakk treningsavtalen jeg hadde med Emilie. Det gjorde dagen litt bedre! Jeg er tilbake i sengen, nydusjet og klar får å se på noen episoder med Bosch mens jeg spiser et post-workout måltid med god samvittighet. Det føles veldig greit å slappe av så lenge kroppen har fått beveget seg litt!  Jeg hadde egentlig planlagt å poste min favoritt middag på bloggen, men det kommer i løpet av uken i stede. Nå skal jeg slappe av, kanskje ta sol litt senere i kveld og lade opp til en nye uke med jobb. Kos dere, vi snakkes!  

FROM NOW ON

WEARING: JACKET FROM ROMWE, TOP FROM H&M  JEANS FROM GINA TRICOT, SHOES CONVERSE BAG FROM ZARA, CHOOKER FROM BIK BOK De siste dagene har det blitt mye jobb og slik blir det i noen dager og kanskje uker fremover også. Det blir ikke mye tid til overs for verken blogg, trening eller fritid, men pengene er viktig og det er veldig greit å ha litt ekstra i sommerferien - ser frem til to uker i Skiathos! For øyeblikket sitter jeg nok å maler forskjellige rekkverk eller kanskje jeg er på vei hjem? Innlegget er ihvertfall forhåndspublisert! I kveld skal jeg få lagt ut en favoritt oppskrift har ikke bestemt meg for om det skal bli lunsj eller middag. Vi snakkes!

VELVETY FEATHER

CROSSOVER BAG WITH METAL DETAIL From Zara Enda en ny veske. Den siste tiden har jeg fått en veske obsession og vil ha nye konstant. Jeg liker veldig godt skinnet og fargen i det, spesielt det matte mot metall fjæret. Denne vesken gleder jeg meg til å bruke til mange enkle og fine sommerantrekk. Jeg har trengt en liten veske som kun har plass til det viktigste som mobil og kort, enkel å  ha med seg ut og på feirer. 

INTERIOR WANTIES

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER MY INTERIOR WANTIES  //ADLINKS Jeg er helt forelsket i teppet og skulle gjerne hatt det på rommet mitt når gulvet blir skiftet ut med grått parkett, tenk hvor fint det hadde blitt? Mye av interiøret og tekstilet  inne på romme mitt  er i forskjellige blå nyanser, samt innslag av rust, natur og marmor - en fantastisk fin kombinasjon. Jeg skulle virkelig ønske jeg hadde en leilighet og ikke minst et ubegrenset budsjett slik at jeg kunne innredet min egen leilighet slik jeg vil ha den. Gleder meg til den dagen kommer, selv om det ikke blir et ubegrenset budsjett. 

ORANGE X BLACK

WEARING: BOMBERJACKET FROM THOPSHOP SHIRT FROM H&M LEATHER PANTS FROM BIK BOK BAG FROM ZARA SHOES FROM ADIDAS  

Soft matte lip cream

AMSTERDAM & ANTWERPEN Den røde heter Amsterdam og Antwerpen er rosa. EN BLANDIG AV BEGGE Likte de egentlig ikke så godt hver for seg og fant ut at å blande begge to fungerer mye bedre for meg. Jeg har tørket bort litt for å dempe fargetonene.  NYX SOFT MATTE LIPSTICK CREAM  Jeg klarte selvfølgelig å bomme på begge fargene og er dessverre ikke helt fornøyd, men det er kun fordi de blir litt for kræsje for meg. Fargene er ikke helt like i virkeligheten, men tenker uansett at Antwerpen kan være fin hvis man kysser et papir slik at all den overflødige leppestiften går bort. Jeg er ikke veldig fan av "shiny" leppestifter, men NYX har et enormt utvalg av forskjellige matte. Håper det blir riktig farge neste gang! 

late lunch

  AT OLIVIA WITH OLIVIA God kveld, i dag ble det en veldig sen lunsj med Olivia på Olivia etter at vi begge hadde vært hjemme etter treningsøkten vi hadde tidligere. Det var veldig koselig! Jeg elsker slike lørdager som dette med både trening og noe sosialt på agendaen. Det føles så godt å få utnyttet de få fridagene man har! Jeg bestilte Ravioli ai funghi og Focaccia sarda og begge deler smakte altfor godt. Aldri vært så sulten som det jeg var når vi satte oss ned.​Vi fikk tatt antrekksbilder og vesken fra Zara befant seg fortsatt i butikken og nå hjemme hos meg. Jeg viser dere begge deler senere, vi snakkes! NIGHTY NIGHT!

weekend

FINALLY, WEEKEND! Hverdagen er tilbake og de to siste dagene har jeg vært på jobb. Jeg hadde helt glemt hvor deilig det var å kjenne forskjell på hverdag og helg, lenge siden jeg har gjort det. Det føles godt å kunne glede seg til å få slappe av og gjøre noe annet enn å jobbe. Min morgen startet med en treningsøkt sammen med Olivia og for øyeblikket er jeg nydusjet og klar til vi skal møtes i byen igjen. Det er lenge siden sist vi møttes så det blir sikkert litt mat og titting i butikkene. Jeg har funnet enda en veske fra Zara som står på ønskelisten min, krysser fingrene for at den fortsatt finnes i butikk. Allerede i morgen bærer det tilbake til jobb, så dette blir min siste fridag på seks lange dager - må nytes. Kameraet er med så vi satser på både bilder fra dagen og antrekk!  

webshop favs #27

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER  MY WEBSHOP FAVORITES #27 //adlinks Lace up ballerinas er de fineste skoene i mine øye for øyeblikket, perfekte til jeans og kjole. Det er sjeldent jeg finner så fine sko som ikke har høy hæl, men som passer like godt til fest som til hverdag. Når lønningen min kommer, klikker jeg helt klart disse hjem. Har lett etter et par slike siden jeg så de på Bianco, men de forsvant fort. 

17.mai antrekk

WEARING: BLOUSE FROM BIK BOK, FLARE JEANS FROM BIK BOK,  BAG FROM PRIMARK,  SHOES FROM NELLY Jeg har dessverre ikke bunad siden det ikke var et ønske for et par år siden, selv om det fortsatt ikke er det, kunne det vært greit å ha en hengende i skapet. Det ble bukse på meg i år, fordi alt av kjoler som jeg kunne tenke meg var utsolgt. All white er alltid like fint og for engangs skyld ble det hæler også. Jeg sitter med gnagsår over hele foten etter lace up trådene som har gnagd seg innover, veldig behagelig... 

HIPP HIPP HURRA!

GRATULERER MED DAGEN, NORGE! I går var det duket for Champagne frokost hos Maria med gode venner. Vi hadde alt fra Ceviche til kaker med andre ord mer enn nok å kose oss med. Det ble en vellykket frokost! Etter noen timer rundt bordet og da flaskene var tømt ble det en tur ned til byen for å få litt ekstra 17.mai stemning. Det ble ingen tur ut på meg og kjæresten, men kvelden brukte vi hjemme med reker, loff og deilig dessert sammen med familien. En helt ok og rolig avslutning på kvelden.  Håper dere har hatt en fin feiring, vi snakkes senere med antrekksbilder fra i går!

Sneak peak

SNEAK PEAK  § COMING SOON Jeg skal vise dere resten av antrekket og bildene fra min 17.mai i løpet av morgen dagen. Nå skal jeg spise loff og reker med familien og kjæresten. Håper dere har en super kveld :) 

White flare

WHITE HIGHWAIST WITH FLARE  From Bik Bok Slengbukser er kanskje de fineste buksene? De sitter virkelig perfekt på rumpa og lårene, elsker passformen! Jeg har nettopp kjøpt meg en ny hvit med sleng fra Bik Bok, har hatt lyst på en lenge og siden det verken ble kjole eller playsuit til 17.mai var buksen en veldig god erstatter. Den kommer til å bli godt brukt!  Litt kjipt at alt av kjoler og playsuits var utsolgt, men en hvit slengbukse med en søt bluse til og noen enkle sølv detaljer burde være et "ok" antrekk på 17.mai. 

SUNDAY BOARD

14:45: Det blir litt feil å si god morgen når klokken nærmer seg tre og det er for så vidt noen timer siden jeg våknet. Søndagen min startet før ti da en venninne spurte om jeg ble med på trening. Det ble en veldig rask økt på bein, selv om det egentlig var bryst og triceps i dag - testet benken, men dessverre knakk det i ribbeinet og smertene var ikke verdt det. Det ble ihvertfall en treningsøkt♥ Gleder meg til sommeren kommer for fult og reisen til Skiathos, som det er 88 dager til. Det skal bli fantastisk deilig med palmer, strand, varme, kalde drinker og masse god mat! For øyeblikket har jeg "godtelov" frem til 17.mai og de siste dagene har jeg cravet en gigantisk milkshake... kan ikke tenke på det!  

METALLIC X BLACK

WEARING: EVERYTHING FROM ZARA CHOOKER FROM BIK BOK SHOES FROM ADIDAS Jeg hadde glemt denne skinnbuksen fra Zara som jeg kjøpte i Roma, det er en av de fineste buksene i skapet mitt. Det er lørdag, en ekstremt kjedelig lørdag. Jeg har ingen planer, dessverre... 

METALLIC

En liten sniktitt på dagens antrekk. Dere får se mer av antrekket senere i dag, men nå skal jeg møte mamma og prøve å finne et antrekk til 17.mai. Krysser fingrene for at playsuitén ikke er utsolgt!   

MY DAY IN SNAPSHOTS

SNAPSHOTS FROM TODAY Det ble en liten tur på stranden i dag sammen med noen venner, selv om det var delvis overskyet var det deilig å slappe av litt i solen. Vi ble sittende å snakke noen timer, mens vi  hørte på musikk og spiste litt snacks. Veldig kort oppsummert! Resten av kvelden skal jeg slappe av hjemme, spise middag og se på Paradise Hotel senere i kveld for underholdningen sin skyld, haha!

THURSDAY

Wearing: Top from Bik Bok, Shorts from Levis Sunglasses from Ray ban  I dag har jeg vært å lett etter et antrekk til 17.mai og handlet inn litt mat sammen med mamma. Fant ingenting dessverre, men har veldig lyst på en playsuit i rustrød med blonder fra H&M! Jeg har nettopp laget meg en utrolig god smoothie med jordbær, ananas og banan, min favoritt for øyeblikket. Om noen få strakser skal jeg ta bussen til stranden sammen med en venninne, til tross for at det ikke er den varmeste dagen. Det blir nok koselig uansett, deilig å sitte ute, grille og kose seg! 

sneakermania

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // ADLINKS Jeg får aldri nok av sneakers og ønsker meg stadig vekk noen nye. Man får aldri nok, de passer til absolutt alt - enten om det er skjørte, kjole eller jeans. For øyeblikket har jeg veldig lyst på et par i sølv, kanskje det blir Adidas superstar igjen? Over ser dere noen av mine favoritter! 

pastel dream

WEARING: DENIM JACKET FROM ZARA, OFF SHOULDER TOP FROM GINA TRICOT JEANS FROM ZARA, CLUTCH FROM ACCESSORIES, SHOES FROM VANS Jeg ble skikkelig fornøyd med bildene, fargene og lyset er perfekt. Antrekket er fra lørdagen! Jeg må komme meg opp av sengen, fikse meg litt og dra videre til legen. Hosten har enda ikke blitt borte og det begynner å plage meg, ribbeina mine gjør vondt og magen begynner å bli sliten. Jeg vil ha tilbake hverdagen min :)

TWO IN ONE WITH LACE UP

VICTORIA´S SECRET DOUBLE BIKINI WITH LACE UP, TIE DYE & SANTE FE GEO Jeg har ønsket meg denne bikini i fjor sommer! Bikinien fra Victoria´s Secret er like fantastiske å se på som de er å ha på, absolutte favoritter.  Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med en bikini - stoffet i den, fargene og printet, lace up og to i en bikini, gleder meg til å bruke den i sommer. Spesielt i Skiathos! Vil du se hvordan den ser ut på? Jeg har lagt ut en liten sniktitt på Instagram, @maddekk!

saturday stroll

DAYS LIKE THIS... For et vær det har vært i dag, varmegrader,  blå himmel og solen som skinner. Det gjør meg virkelig lykkelig♥ Kjæresten og jeg har gått rundt i byen, fått tatt mange fine bilder og kost oss. Etter noen timer med tur gjennom slottsparken og Bogstadveien gikk vi ned til Aker brygge, kjøpte sushi og satte oss ned på festningen. Det var helt fantastisk deilig å kjenne solen steke i ryggen, samtidig som vi nøyt 16 biter hver  med sushi. Noen dager er det helt greit å bo i Norge!  Hvordan har din dag vært?

strawberry pancakes

DU TRENGER: 4 Egg, 2,5 dl hvetemel, 1,5 ts bakepulver, 2 dl melk, litt salt.   Skill eggehvitene og eggeplommene fra hverandre og stivpisk eggehvitene. Bland hvetemel, bakepulver, eggeplommene og melk sammen. Når du har blandet alt dette sammen skal du vende eggehvitene inn i røren. Etter at du har gjort dette kan du begynne å steke pannekakene og servere de med smeltet sjokolade og friske jordbær. En fantastisk god kombinasjon!   I dag ble det amerikanske pannekaker med sjokolade og jordbær på meg og kjæresten. Jeg liker å kose meg litt ekstra på lørdager og lager derfor en frokost uten om det vanlige, det er viktig å kunne unne seg noe ekstra godt i helgene. Det ble fantastisk godt, helge frokoster er de beste! Været i Oslo er nydelig, så det skal vi nyte nå med en tur til byen eller det annet sted. Vi snakkes senere i dag!  

I´ts friday

WEARING: BOMBER JACKET FROM TOPSHOP,  T-SHIRT FROM BIK BOK SWEATER FROM GIANTS, JEANS FROM SAMSØE & SAMSØE SHOES FROM REEBOK, SUNGLASSES FROM RAY BAN IT´S WEEKEND! Det er fredag og jeg kan dessverre ikke si at det føles godt med helg, for det ble ingen jobb på meg i dag, må til legen igjen på mandag. Veldig synd ettersom at jeg er motivert for å jobbe og tjene penger mine egne penger. Lenge leve uflaksen og Cosylan! Jeg skal ikke klage, det finnes andre som har det verre enn meg. Det blir nok godt med helg uansett, for jeg skal slappe av, være med kjæresten og kanskje få nyte det fine været som er meldt. I kveld blir det pizza kveld sammen med kjæresten hjemme hos meg, det blir koselig. Alltid deilig med mammas hjemmelagde pizza på en fredagskveld. I morgen har jeg et lite håp om å klare og komme meg en liten tur ut, været i Oslo er helt fantastisk!

Hurray, I passed

I PASSED THE TEST, AND IT´S FEELS SOOO GOOD!   .  .  . Da er jeg ferdig og har bestått alle 3 vekterkursene noe som føles fantastisk godt. Jeg kan begynne å jobbe som vekter uten å måtte tenke på å ta flere kurs med det første og har den "utdanningen" som kreves. Ikke nok med det, men jeg fikk den beste prøven til tross for alle de som hadde jobbet som vekter allerede. Noen ganger er det lov til å skryte av seg selv, så lenge det ikke blir for mye eller går utover noen andre. Klapp på skulderen! Selv om formen ikker er på topp skal jeg prøve å få jobbet litt sammen med pappa i morgen. Jeg har allerede gått glipp av nærmere 2 ukers lønn, kan virkelig ikke gå glipp av mer - det har jeg ikke råd til. Det skal bli deilig å komme inn i jobb rutiner igjen og kjenne på følelsen av å få litt penger inn på konto. 

#instalately

Noen bilder fra min instagram tatt i løpet av de siste ukene. Det blir masse selfiés, burger og pommes fries - kan ikke benekte at jeg liker det! Det er mye som ikke blir postet på bloggen, mye lettere masse der i stede, dere finner mer av alt på instagrammen min. Jeg elsker å finne inspirerende kontoer og jobber daglig med å få min egen bedre!  Ikke glem å følge meg der, @maddekk!

fluffy blue stripes

WEARING: FAUX FUR FROM NELLY,  T-SHIRT FROM VERO MODA JEANS FROM CARLINGS, CHOOKER FROM BIK BOK SHOES FROM CONVERSE, BAG FROM ZARA Jeg ble skikkelig fornøyd med disse bildene og har som mål å poste slike bilder i hvert eneste antrekks-innlegg. Må gi litt credit til mamma som tok bildene også! Resten av kvelden skal jeg slappe av og vurdere å ta meg en fri dag ettersom at den fæle hosten min ikke har forsvunnet og at formen er på vei nedover... Savner treningen!  

REVOLUTION BLUSH & CONTOUR

NEW MAKE UP REVOLUTION BLUSH & CONTOUR KIT  Jeg har ønsket meg et skikkelig Contour kit en god stund og har hørt mye positivt om Revolution sitt, i tillegg til å ha fått testet det før - derfor bestilte jeg det og et Blush kit som jeg fant i postkassen min for noen dager siden. Must have!  Jeg valgte et contour kit som er i kremform fordi det virker lettere å jobbe med og resultatet blir mye bedre. Blush kitét kan like gjerne bli brukt som øyenskygge og highlighter, fargene er så fantastisk fine - klarte virkelig ikke å dy meg.  Gleder meg til å teste de ut og ikke minst vise dere resultatene!  

back to finish

  En ny uke med nye muligheter og jeg er tilbake på vekterkurs for å gjennomføre de tre siste dagene og for forhåpentligvis få det siste kurset bestått. Det kommer til å bli veldig deilig! Denne uken blir det fokus på først og fremst å bli frisk fra "hva det nå enn jeg har", men også å jobb etter at kurset er avsluttet.  KUN 3 DAGER IGJEN! Jeg håper formen blir bedre slik at det kan bli noen treningsøkter, det er min største bekymring for øyeblikket. Da hadde jeg blitt happy! Hvis ikke jeg får trent påvirker det humøret mitt enormt, trening er veldig viktig for meg. Krysser fingrene for at uken min blir bra til tross for en litt slappere form! Nå begynner magen min å rumle noe som passer veldig greit ettersom at det kun er et par minutter til lunsj. Vi snakkes senere, jeg har noe nytt å vise dere. Ha en fin dag videre!

THESE TWO

Det har vært utrolig deilig med helg etter å ha stått opp seks hver eneste morgen og vært på vekterkurs i åtte timer hver dag denne uken. Lenge siden sist jeg har hatt noe fast å gjøre hver dag! Denne helgen har jeg vært hos kjæresten og slappet av med taco, godteri og annet digg. Elsker sånne dager! Føler det var velfortjent etter en slitsom uke.  Jeg hoster fælt om dagen og har trolig fått bronkitt eller lungebetennelse, så treningen er dessverre satt på vent - det kommer et treningsinnlegg så fort jeg er tilbake.  Resten av dagen skal jeg bruke til å slappe av, være med kjæresten og lade opp til en ny uke med vekterkurs! Vi snakkes... ha en fin dag.  
hits