Sky blue

Crop top - Bik Bok // Skirt - Brandy Melville // Cluch - Accessories // Jewelry - Accessories // Shoes - Rebook En outfit fra tidligere denne uken, deilig å kunne bruke sommerklær. Btw: har fått så mange koselige kommentarer, men i stede for å si tusen takk til hver enkelt sier jeg det i dette innlegget til alle sammen. Håper dere koser dere like mye som meg :)

Civitanova beach

Været er ikke like fint i da, så det er en fin mulighet til å dele et strandinnlegg etter som at jeg befinner meg fortsatt i leiligheten. For et par dager tilbake var vi på favoritt stranden vår i Civitanova. Sandstrand, langgrunt vann og bar, kan nesten ikke bli bedre. Storkoser meg på stranden hver eneste dag med noen pauser i strandbaren med noe kaldt å drikke.Kjenner jeg savner solen allerede etter noen få timer uten, #sunaddicted

MESH BIKINI

BIKINI FROM H&M En av mine nyeste bikinier og den har allerede blitt min favoritt. Trusen sitter som et skudd og toppen er utrolig behagelig, perfekt fasong. Har ligget på stranden i hele dag og nå skal vi straks ut å spise på resturant :) Håper dere har det fint, vi snakkes i morgen!

turquoise crepe

NEW IN: DRESS FROM H&M Forelsket i den nye kjolen min, fargekombinasjonen er fantastisk fin og kjolen sitter som et skudd. IN LOVE! Turkist er utrolig fint til sommerbrun hud, så denne kjolen kommer helt klart til å bli brukt, kanskje allerede i kveld? hmmm...

SWIM GOOD

A DAY BY THE POOL De to første dagene brukte vi ved bassengkanten på fjellet i Fermo. For et sted! Utsikt mot gamle italiensk hus og gårder. Vi bodde i en søt liten italiensk leilighet og hadde nesten bassenget for oss selv. Fantastisk deilig ♥Startet ferien rolig, men nå har vi flyttet ned i en leilighet rett ved strand pomoraden. Neste uke flytter vi videre til en annen leilighet med både strand og basseng område. Jeg har det ganske bra!

BOHEMIAN SUNSET

DRESS - BIK BOK // SHOES - SKOPUNKTEN // JEWELRY - EBAY

ALWAYS WITH ME // TRAVEL

TRAVEL ESSENTIALS: Pass, boardigpass, mobil, kamera og penger er alltid med i vesken på reiser. Glemmer aldri de fem tingene på reise! Kamera er med overalt for at bloggen skal bli oppdatert og selvfølgelig fordi foto er en hobby. Mobil er et must have, trenger ikke å forklare hvorfor. Penger, pass og boardingpass for å kunne dra på ferie i seg selv, tenk å glemme det? Wow!! Vi sjekket inn i leiligheten vi skal tilbringe den neste uken i, stranden ligger kun 2 min unna og alle har hvert sitt rom. Deilig! Nå skal vi straks ut å spise på resturant, elsker ferie livet <3

24 HOURS: I BEEN

Fått badet litt etter en 5 timers biltur, ganske digg når det er 34 grader ute.Sittet på fly over alpene i Italia.Prøvd å få litt farge de siste timene av dagen i går.Spist italiensk middag på resturant. Dette var forrett, spennende og altfor godt!Kjørt fra vest-Italia til øst-Italia. Bensinstasjonen er alltid høydepunktene, de har alt!

TRAVEL LOOK

Jacket - Urban Outfitters // Dress - Gina Tricot // Shoes - Rebook // Cluch - Accessories // Flash tattos - Ebay Location for øyeblikket er avgangshallen på Gardemoen og om noen få strakser er vi i luften på vei til Italia. Det ble ferie i år også og det er så sinnsykt deilig å tenke på, spesielt at om kun noen timer ligger jeg på stranden eller ved basseng kanten.

DENIM SHORTS

INNKJØP // SHOPPING Denim shortser et et absolutt "must have" i sommergarderoben og er helt klart mitt favoritt plagg. Et basic plagg som er tidløst og passer til alt sammen. Perfekt for et laidback antrekk eller et litt mer stilfullt antrekk. Denne er veldig lik Levis sine shortser, men min er fra Carlings. Litt high waist og perfekt lengde!

PINK TOUCH & JAZZ

Denim - Zara // T-shirt - H&M // Jazz pants - Gina Tricot // Cluch - Accessories // Shoes - Rebook. Resten av bildene fra sneak peak innlegget som ble postet i går. Denne dagene har gått til pakking og reise forbredelser, men reisefeberen har ikke kommet enda.

Smoothie Ice

RECIPE // TIPSJeg er helt hekta på smoothie is for øyeblikket, spiser den ofte til snacks eller sunn kveldskos. Deilig å kunne nyte noe godt, uten dårlig samvittighet. Jeg har brukt: 1,5 dl frosne bringbær, 1,5 dl frosenblanding (mango, ananas og banan) , 2 dl naturell yoghurt og 2 dl farris lime. Hell over i isformer og la den stå i kjøleskapet 3-5 timer.konsistensen blir perfekt og smaken er forfriskende.

PINK TOUCH

SNEAK PEAK // DETAILSEn liten sniktitt på et antrekk for noe dager siden, resten av bildene kommer i morgen.BTW: Tusen takk for mange fine kommentarer i det siste. Det gir så utrolig med motivasjon og bloggingen blir mye mer interessant. En annen ting, er det noen som har lagt merke til noe nytt med bloggen? Jeg er i hvertfall veldig fornøyd med det!

Cotton candy

SISTER TIME // TUSENFRYD Noen bilder fra gårsdagen sammen med lillesøster. Vi koste oss på tusenfryd med karuseller, street food, slush og sukkerspinn, lenge siden sist jeg spiste det. Været var veldig fint i går, så det var deilig å kunne bruke litt tid ute. Må nok si at Tusenfryd er ikke like morsomt nå lenger, men virket som om Iselin hadde det gøy - som ville ta alt om igjen!For å snakke om noe annet: Jeg må nesten komme i gang med pakking og få laget noen utkast innlegg før jeg reiser. Klarte ikke å komme meg på jobb i dag tidlig, så da for jeg bruke tiden på noe litt nyttig.

WHITE SHIRT

Innlegget skulle blitt postet 11:00, i går. God morgen! I dag skal jeg ta med lillesøsteren min, Iselin på Tusenfryd. Pleier sjeldent å gjøre sånt, men nå som det er sommerferie og mye tid til overs går det an.Senere i kveld skal jeg og Emilie henge litt og kanskje ta sol? Det trengs! Vi har tross alt ikke hengt sammen, siden hun reiste til militæret, altfor lenge!

lunch on the pier

SNAPSHOTSPå torsdag sluttet jeg tidlig på jobb og møtte Iselin og mamma i byen, for lunsj og litt shopping. Vi spiste lunsj på Lektern, det ble både Burger, fries og Nachos, smakte utrolig godt spesielt etter noen timer på jobb. Vi drar sjelden til byen sammen og spiser lunsj, så det var koselig.Vi reiser til Italia på torsdag og derfor ble det noen siste innkjøp før vi reiser, blant annet en sykt fin kjole som dere skal få se senere. I tillegg har det endelig blitt en ny bikini, så bli deilig å ligge på stranden.

BLUEBOMB & TASSELS

Crop top - Bik Bok // Flare Pants - Bik Bok // Bag - H&M // Jewelry - London // Shoes - Skopunkten.

2 simple

En hvit bukse og en tynn deilig strikkagenser med en herlig farge. Hvite bukser er rett og slett et "must have" basic plagg i sommergarderoben. Jeg har lenge lett etter en som sitter perfekt og endelig, min er fra H&M. Den er ikke altfor "fin" og blir litt røff med "ripped knees" og passer til det aller meste. Gleder meg til å bruke den (sier det i hvert eneste innkjøpsinnlegg, men det har blitt litt mye shopping i det siste.).

BACK KILLER

Mandag:Knebøy 50-55 kg 4 sett * 7-9 reps// Hip thrust 173 kg 4 sett * 6-8 reps // 178-193 kg 4 sett * 8-10 reps // Boxjump 3 sett * 10 reps. Onsdag:Pullups 4 sett * max // Nedtrekk 40-41,kg 5 sett * 6-10 reps //Nedrekk v-bar 47-48,5 4 sett kg 8-10 reps //Facepulls 24,5-26kg 4 sett * 8-10 reps // ny øvelse + 3 øvelser på biceps. Enda mer trening og det føles så utrolig godt. Det å ha masse energi til overs og ikke minst orke å trene etter 8-12 timer jobb, gir meg skikkelig mestringsfølelse. Mandag hadde jegen skikkelig "killer leg day" og i går ble det en økt på rygg og biceps. Jeg er fortsatt støl i lårene etter mandagen,deilig å kjenne at man har trent.I tillegg til trening har det blitt en del sol, viktig å legge en grunnleggende farge før syden. Skal bli deilig å komme seg litt bort, men først er det en uke til med jobb og mer trening. Vi snakkes! Har du trent denne uken?

coordinated separates

NEW IN Must-try look for sommeren. Elsker farge kombinasjonen, den åpne ryggen og cold shoulders, dette settet er perfekt. Veldig luftig og behagelig å ha på seg.Tenk denne på en sommerbrun kropp, en kveld i syden kombinert med "ankle bracelet" eller hvite birkenstock. Må skaffe meg det, så er antrekket komplett! Fra Bik Bok, Bluse 199 -, Shorts 149 -,

past time

Lagde Tikka Masala til meg og kjæresten når han var hjemme på perm. Koste oss ekstra masse de dagene!Det ble noen turer opp på jordene i Skjåk sammen med kusinen min, alltid like behagelig å gå slike turer.En liten sneak peak av et antrekk fra helgen, når vi koste oss i parken. Elsker den genseren, utrolig myk!Masse god grillmat. Grillspyd av svinekjøtt fra Rema 1000, smakte fantastisk godt!To sultne jenter i parken. Lørdag kveld ble det en tur til byen sammen med Margrethe, Maria og Jørgen - veldig koselig <3 EVERYDAY SNAPSHOTS

blue pattern

SNEAK PEAK // DETAILS Var en liten tur i byen med lillesøster og mamma i ettermiddag og spiste en is på Aker brygge etter en lett og rask treningsøkt. Tok noen antrekk bilder så slenger med en liten snik titt på dagens antrekk. Flere bilder kommer senere!

SUNDAY BOARD

Dagene flyr og denne uken har jeg jobbet 6 dager, heldigvis fri i dag. Det skal nytes for i morgen er det jobb igjen! Jeg har faktisk ikke hatt tid til å blogge og morgen til kveld har ting gått i ett sett. Jeg har heldigvis fått gjort noe annet enn å sove, jobbe og spise. Det har både blitt litt trening og grilling med venner de to siste dagene, koselig!Nå må jeg spise litt frokost og komme meg til Elixia for en søndagsøkt. Kan være greit å begynne og tenke på pakking, siden her i huset har det blitt snakk om å reise til Italia :))

Jazz pants

INNKJØP // SHOPPING Enda et nytt innkjøp. Jazz buksen har blitt favoritt plagget mitt, formen er perfekt og helt klart den mest behagelige buksen i skapet mitt. Jeg har en til som jeg skal vise dere senere. Elsker mønsteret og ikke minst slengen <3

FRONT FOCUS

Bryst økt (rekkefølge) Leg dayDips med 5 kg ekstra 8 reps * 4 sett Kabel knebøy 28 kg 10 reps * 4 sett / 31,5 kg 8 repsPush ups, skulder bredde 10 reps * 4 sett Leg curl 47,5 kg 10 reps * 2 sett / 50 kg 8 reps * 2 settBenkpress 40 kg 10 reps / 45-50 kg 4 8-10 reps * 4 sett (alene, skummelt) Beinpress 183 kg 10 reps * 2 sett / 193 kg 8 reps * 2 settChest press (apparat) 45 kg 8 reps * 3 sett Leg extension 65 kg 8-10 reps * 4 settTriceps push down 17,5 kg 10 reps * 4 sett / 20 kg 6 reps. Gående Utfall (8 kg i hver hånd) 7-10 skritt * 4Triceps extension 8 kg 10 reps * 4 sett. + litt mage og 3 sett med pull ups, 4-7 reps Mine to treningsdager hittil denne uken. Det er deilig å være tilbake, selv om det er utrolig slitsomt. I går ble det 12 timer jobb og direkte på trening rett etter, kan dere tro jeg var sliten når jeg kom hjem? Å stå opp klokken 05:35, være på jobb før 07:00, jobbe til 17:00-19:00 og deretter dra dirkete på trening er tungt. Øktene blir i hvertfall sykt effektive og ...

THE FIELD

Top - Bik Bok // Shorts - Carlings // Belt - My cousin // Choker - Ebay // Bracelet - Marc BY Marc jacobsOUTFIT Et forhåndsskrevet innlegg med en av helgens outfits. Mest sannsynlig sitter jeg oppå et stillas med malerkosten i hånden og har nok gjort det i noen timer. Rett etter jobb går turen til Elixia.Vi snakkes senere med og da kommer det et treningsinnlegg, lenge siden sist!

WITH ME ON ROADTRIP

1.Full ladet mac med favoritt serie som er "ferdig loaded".2.Mobil, no need to say why. 3.Ørepropper, bra musikk er et must på en lang roadtrip.4.Nøtter og snacks, alltd godt med noe å tygge på, næring til kroppen eller kun kjede-spising.5.Pastiller er med nesten over alt, hjelper på søtsuget.6.Lepomade, tørre lepper er det verste som finnes uansett hvor man befinner seg.7.Solbriller, umulig å se ut vinduet hvis sola skinner - sminkefri øyne, hehe.8.Kamera, det er alltid med uansett hvor jeg går #MYCANONMOMENTS,

BACK

Da var jeg hjemme igjen etter en helg i Skjåk. Det var veldig godt å komme hjem å sove i sin egen seng, best feeling! Startet mandag morgen med jobb og kom hjem for under en time siden. Veldig slitsomt, men skal bli deilig når lønningen kommer og enda bedre å reise bort.Nå skal jeg legge meg ned i sengen, slappe av litt og se på et par episoder av The following, virkelig en spennende serie!

POOL DAY

EVERYDAY Det er helt fantastisk vær ute. I dag bestemte vi oss for å ta turen til Dønfoss for å sole oss og bade.En campingplass med basseng i mellom fjell og en stor elv, veldig fin plass! Deilig å få avkjølt seg litt og slappet av i sola! Vi lå ved bassengkanten til tidlig ettermiddag og nå er det grillmat som står på planen. Elsker slike sommerdager og håper været holder seg. Bikinien min er fra H&M og fargen er fantastisk fin. Gleder meg til å bruke den i syden når jeg har fått skikkelig farge. Hva har du gjort i dag?

FUNERAL

Dress from Bik Bok FUNERAL OUTFIT Jeg har ikke fortalt hvorfor vi dro til skjåk enda og grunnen er en annen enn hva den pleier å være. Denne gangen er det ikke kun for å besøke familie, men min kjære bestemor forsvant på tirsdag og derfor reiser vi opp for å ta et siste for vell med den beste bestemoren! Det er utrolig trist å miste hun, men det var nok det beste for bestemor ettersom at hun trolig hadde smerter den siste tiden. Om bare et mirakel hadde skjedd i tide, men det gjorde det ikke Det vil bli rart å være i skjåk uten en bestemor til stede og savnet vil være stort! Hvil i fred, vi ses igjen bestemor.

WEBSHOP FAVS #13

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER. Jeg har funnet noen nye favoritter inne på Nelly og Asos. Frynser og heklet topper har blitt en skikkelig favoritt og Birkenstock sandaler er nesten et must. Elsker sommerantrekk :) //adlinks

Black x black

BLACK X BLACK // OUTFIT Fremme i skjåk. Sitter å slapper av i sofaen i mens kusinen min fletter håret mitt! Det ble noen antrekk bilder midt i veien nedenfor huset :) Vi snakkes!

BLACK SNEAK

SNEAK PEAK // OUTFIT Dagens reiseoutfit. I de neste fem timene sitter jeg i bilen til Skjåk for å besøke familien. Macén og kameraet er med meg og det blir selvfølgelig blogging i løpet av de neste dagene. All black ble reiseantrekket, crop top og en behagelig sporty shorts.Nå skal jeg se et par episoder av "The following" og kose meg med fruktsalaten min. Yummy! Antrekket kommer senere!
hits