These are perfect

WEARING: OFF SHOULDER TOP FROM TOPSHOP, DENIM SKIRT FROM TOPSHOP SHOES FROM ELLOS, ANKLET FROM BIK BOK Det er søndag allerede, denne helgen har gått altfor fort. Det ble kun en fri dag denne helgen, men trøster meg med at fra om med torsdag har jeg ferie. Det blir deilig! Bildene er av et antrekk fra forrige uke og jeg må få lov til å si at jeg elsker disse bildene, blomstrene og lyset gjorde de perfekte!

ALL BY MYSELF

  I LOVE A ORGANIZED ROOM! De siste dagene har gått i ett kjør med jobb og trening, så det har ikke blitt mye tid til overs. Jeg får bare mer og mer klær i skapet og i det siste har det begynt å bli uorganisert og lite plass til mer - så for et par dager siden var jeg innom Ikea for å kjøpe litt ekstra oppbevaringsplass. Det ble en lang enkel kommode med fire skuffer som jeg kan gjemme bort alt fra klær og sko til kamera utstyr og annet "rot". Når det kommer til interiør og innredning liker jeg å ha det ryddig og få ting ut av synet. Det ser så mye bedre ut når man ikke har ting over alt, dessverre er ikke det like lett når man har et rom på 20 kvm. For en dag siden sto det en sykt upraktisk kommode uten skuffer der i stede og det føles så godt å ha byttet den ut. Det tok meg 2-3 timer å sette opp den helt alene med over 50 skruer 50 spikere med kun to redskap skrutrekker, hammer og noen få kvm å berie seg på. Alt er mye mer organisert, ryddig og ikke minst fint! ...

VACANCY SOON!

.    .   . Det er hardt å ha en fysisk jobb når man starter mellom 07:00 - 07:30 og holder på til 15:00 - 16:00, om ikke lenger noen dager. Samtidig som man skal trene og holde en blogg gående. Jeg klager ikke for det er mye bedre å ha noe å gjøre enn å kaste bort tiden på unødvendige ting, men det skal virkelig bli deilig med ferie. Det begynner å nærme seg og om litt over en uke sitter jeg og kjæresten på flyet til Skiathos. Jeg gleder meg så utrolig masse til ligge i sanden ved et krystallklart vann, oppleve mange nye steder og spise på restaurant hver eneste dag.Det skal bli herlig! Jeg elsker å blogge når jeg befinner meg i andre land - det gir meg masse inspirasjon og bildene virker veldig mye finere. I løpet av de to siste timene har jeg bladd meg gjennom flere hundre sider på Weheartit og laget et moodboard. Nå snart skal vi stikke en tur bort til treningsenteret for litt styrke på bryst og armer. Vi snakkes senere! I CAN´T WAIT!

stripes & red flowers

WEARING: SHIRT FROM ZARA, SHORTS FROM LEVIS BELT (SCARF) FROM H&M, BAG FROM ZARA CLOCK FROM OLIVIA BURTON, SHOES FROM ELLOS Jeg syns det er så fint å kombinere stripete basic skjorter med en vintage shorts og et silkeskjerf med fine detaljer brukt som belte. Likte virkelig godt dette antrekkene, fargene og mønsteret går så godt sammen! I dag ble det dessverre ikke jobb på meg grunnet vær som vanlig, men fikk gjort litt nyttig hjemme som å vaske og rydde rommet .   

1 TOP 3 WAYS

WRAP IT UP TOP For denne looken har jeg knyttet toppen på kryss og tvers bak. Nå er toppen plutselig en wrap up top! KNOT BACK TOP For denne looken har tatt på toppen "feil vei" og knyttet en sløyfe bak. En topp med åpen rygg! KNOT UP WITH LACE  For denne looken har jeg brukt en lang blonde bh og knyttet toppen foran. Jeg elsker blonde bhén som gjorde toppen litt mer flørtende. Min favoritt! .  .  .  For en stund siden postet jeg antrekksbilder med denne toppen og lovet å vise dere forskjellige måter den kan brukes. Jeg elsker multifunksjonelle ting alt fra make up produkter som kan brukes på flere måter enn en til en kjole som kan fungere som topp. Når tiden kom for å style denne "knot up", var det utrolig morsomt å se at man kunne bruke den på 3 forskjellige måter. 

Insta lately

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @MADDEKK   Min instagram består rett og slett av hverdagen og alt som ikke kommer på bloggen. Jeg syntes faktisk det er utrolig gøy å legge ut nye bilder og oppdatere ofte, mye fordi det er lettere enn å lage et blogg innlegg, men også for inspirasjon og feedén. Dere som allerede følger meg kan glede dere til jeg reiser til Hellas, da blir det hyppige oppdateringer med reisebilder (skal selvfølgelig oppdatere bloggen også) - høydepunktet med ferie, fine bilder. Neida, men det er virkelig et bonus!  Vil dere ha et innlegg med mine favoritt instagrammers?

MONDAY TO SUNDAY

  EVERYDAY SNAPSHOTS  En liten samling av bilder fra min uke. Jeg og kjæresten hadde en uke for oss selv både hjemme hos han og meg, så da har vi vært noen dager her og der. Det ble mye mat, trening, soling,  dag og natt turer med hunden i ene hånden og Pokémon Go i andre. En avslappende og deilig uke hjemme ♥ Sorry for dårlig oppdatering i år, men jeg hadde en ganske så full dag. I morgen bærer det tilbake på jobb, det kommer ikke til å bli like gøy, men om to uker vender jeg snuten mot Skiathos - motivasjonstanken! 

pale pinkish

STILL A FAVORITE From Topshop Jeg viste dere skjørtet tidligere denne uken, men skrev også at han kom hjem med mer fra London og toppen var noe av det andre. Bare skuldre er fortsatt en favoritt! Det ser nesten mer ut som toppen er i Ivory farge på bildene, men det ligger en lys rosa tone i stoffet, noe som gjør den ekstra fin. Jeg liker veldig godt det faste stoffet og fasongen til toppen - perfekt å bruke til slitt denim med heels for en "stylish finish". 

hverdagslykke

Mandag: rygg og biceps Onsdag: rumpe, lår og mage Torsdag: Bryst og triceps Fredag: rygg, biceps, mage og bein. I <3 THIS LIFESTYLE Det er ingen tvil om at dette har vært en av de beste ukene på lenge. Treningen har gått som smurt, vi har gått minst to lange turer hver dag, laget og spist god mat til hvert eneste måltid. Motivasjonen og inspirasjonen er virkelig på topp! Det handler om de små enkle tingene i hverdagen som gleder og gir deg mestringsfølelse. Jeg håper virkelig jeg klarer å opprettholde disse vanene når hverdagen bærer tilbake og det er noe jeg går inn for å gjøre - for gud så deilig det er å være i bevegelse "konstant", men samtidig kose seg. Balanse er koden til en sunn livsstil! Det nytter ikke å kutte ut alt av det søte og gode, da holder man ikke ut lenge. 

anklets

ANKLETS YAY OR NAY?  I sommer har jeg blitt frelst av fotlenker og syns det er utrolig fint. Personlig liker jeg sjeldent å bruke mye detaljer så en lenke rundt foten setter virkelig prikken over i´en til antrekkene mine i sommer. De er perfekt til stranden, men passer like fint til et restaurant antrekk hvis du velger riktig fotlenke. Jeg er på utkikk etter en fotlenke med skjell - det finnes ikke finere tilbehør enn det til en strandferie når man lever i bikini og lette plagg ved kysten. Det fineste og søteste tilbehøret i sommer kombinert med en enkel lenke rundt håndleddet eller et smykke i lik stil. Det er ikke mye som skal til - less is more! Forresten jeg har åpnet snapchaten min siden det har vært ønsket. Følg gjerne hverdagen min der også. Maddie911g (for et navn, dessverre kan det ikke endres). 

black anchor

WEARING: BOMBERJACKET FROM TOPSHOP, T-SHIRT FROM BRANDY MELVILLE JEANS FROM GINA TRICOT,  BELT (SCARF) FROM H&M SHOES FROM ADIDAS Tenkte jeg skulle poste et antrekk fra tidligere denne uken før jeg stikker å trener med kjæresten. Det blir sen økt og en enda senere middag på oss to i dag! Jeg hater egentlig å trene på kvelden, men en økt er bedre enn ingen.

RECIPE: TEX MEX BURGER

.   .  .  FOR 4 TEX MEX BURGERS Mango, rødløk, chili, avokado, salat Tex med sliders, grovt brød og tortilla chips Lag mangosalsa av rødløk og chilli, finhakk alt og bland det sammen i en skål. Mos avokado (jeg brukte to) i en egen skål, stek så burgerne og legg brødene i en brødrister. Når alt er klart legger du burgeren på den ene skiven med et salatblad under også topper du med avokado mos og mangosalsa. Den beste burgeren jeg noen sinne har laget, dette ble så fantastisk godt - og enda bedre hvis du griller burgeren i stede. Lov meg å teste ut middagen i løpet av sommeren! Dere vet alle de mat og oppskrift instagrammene? Jeg følger titalls av de, men har aldri testet ut noe av det de har laget før. For noen dager siden fant et bilde av en spennende burger, men tror dere oppskriften var lagt ut? Nei, så det ble til at jeg måtte anta hva som var brukt og lagde det med min egen. Noe som ente med å bli fantastisk godt. Jeg...

Sunny walk.

SUMMER STROLL  Dress from Zara & Shoes from H&M Denne dagen har vært herlig så langt. Jeg våknet i ni tiden, vekket kjæresten når klokken nærmet seg ti og varmet pizza restene fra i går. Rett etter frokost tok vi bussen til Elixia og fikk gjennomført beinøkten vi droppet i går. Deilig å få unnagjort treningen før klokken tolv, spesielt når det er strålende sol og gradestokken viser langt over 20. Perfekt ettersom at jeg ikke har fått brukt den nye kjolen min fra Zara, glad jeg ikke byttet den! Vi kom nettopp inn døren etter en liten tur med Pepita og nå skal vi legge oss ut på terrassen for å slikke litt sol. I kveld står sushi og hvitvin på menyen og gjett om jeg gleder meg. Det beste som finnes♥ Hvordan har din dag vært?

Det skjærer i hjertet.

Jeg er halvt norsk og halvt tunisisk og  tragedien som skjedde i Nice skjærer i hjertet. Det føles veldig nært selv om det skjedde i Frankrike. For en tredje gang og denne gangen ble det gjennomført av en tunisisk statsborger. En person med det samme grønne passet som meg. Det gjør vondt. Dette var en av flere millioner tunisere og nord-afrikanske for den saks skyld sin handling, ikke oss som et - det håper jeg alle vet og kan huske. For oss her hjemme kjenner vi det ekstra på oss siden det har skjedd tre angrep det siste året  i Tunisia også og det skremmer. Skremmer oss fra å dra til familien vår. En familie verdt gull. Fem tragiske hele år uten å ha sett de. Det føles som om terroristene tar de fra oss. Er det greit? Absolutt ikke. Jeg er sur. Jeg er lei. Jeg vil skyte og si "table turns". For meg er det nok, og det er det nok for oss alle - hvis jeg  bare hadde hatt makten til å stoppe de.... Det hadde vært utrolig fint om du kunne dele dette innle...

crevettes et rosé

.    .   . Slik så det ut for oss to i går kveld. Reker med loff, rosévin og masse godteri i hagemøblene ute på terrassen. Vi ble sittende utover kvelden mens vi så på SOA og avsluttet dagen med en lang tur sammen med Pepita. En skikkelig koselig og avslappende kveld med kjæresten! Planene for dagen er å spise opp godteri restene fra i går, komme seg en tur på Elixia for en knallhard bein økt og lage hjemmelaget BBQ pizza til middag. Åhh, de dagene her har det vært mye god mat.  Jeg tror jeg aldri har vært alene hjemme før og det føles veldig deilig å endelig ha hele huset for meg selv i noen dager, i tillegg ble det en uke fri fra jobb og det er digg. LA DOLCE VITA É ROSA.

The perfect denim skirt

HIGHWAIST DENIM SKIRT From Topshop Jeg elsker det slitesterke stoffet og syns denim er noe av det fineste man kan bruke, enten om det er jeans, skjørt eller denim fra topp til tå. Som jeg nevnte tidligere var kjæresten i London og dette skjørtet var en av tingene han kom hjem med til meg. Først var det A-line dongeri skjørt med knapper foran som jeg falt pladask for, men nå har de enkle highwaist skjørtene kommet tilbake og da måtte jeg selvfølgelig ha det også. Stilrent plagg som passer til en hver anledning, dette blir med meg til Hellas sammen med det "gamle".  Hva syns dere om skjørt?

just another look

WEARING: BOMBERJACKET FROM TOPSHOP T-SHIRT FROM BERSKHA  SHORTS FROM LEVIS SHOES FROM NIKE Et antrekk fra tidligere denne uken. Det er lenge siden sist jeg brukte Nike force skoene mine, skjønner virkelig ikke hvorfor - de passer utrolig godt til litt mer sporty antrekk, slik som dette. Ser dere at jeg har fått litt farge? Det skal bli deilig å få skikkelig farge, føler meg alltid mye friskere og bedre når huden er gylden! Nå skal jeg begynne å beise terrassen, satser på å bli ferdig i kveld slik at jeg og kjæresten kan nyte hjemmelaget pizza ute i kveld.   

Things I like

Suede jacket HERE // Nude body HERE // Playsuit HERE // Pink dress HERE // Choker HERE // Denim dress HERE // Espadrilles HERE // Blue shirt HERE // Black bag HERE // Pink body HERE.  SUMMER WANTIES  //adlinks Jeg føler selv at jeg tenger den svarte baggen fra Day Birger for jeg har faktisk ingen vesker som får plass til at jeg skal ha med som håndbagasje. Baggen er uansett veldig fin og passer til en hver anledning, når man skal på weekend tur, ut å reise eller som treningsbag. Jakken i semsket skinn kan bli veldig fin til høsten, stilen ender ofte opp med å bli litt mørkere og kjedelig og denne jakken gir et friskt pust til en mørk høstgarderobe. Fant du noe du likte?

ON MY LIPS

SOFT MATTE LIP CREAM NYX STOCKHOLM  Jeg syns det er veldig vanskelig å finne leppestift som er hverdagslig, er det bare meg? I det siste har jeg kjøpt mange leppestifter og mange av de har dessverre blitt en bommert, men den siste jeg kjøpte har blitt en favoritt. Jeg bruker den hver eneste dag og passer til alle antrekk og alt, både hverdag og fest. Matte leppestifter er det jeg syntes er finest. Min er fra NYX i fargen Stockholm, en blanding av rosa og nude - akkurat det jeg ville ha. Den vil spesielt fin til solbrun hud.

DUSTY PINK ON WHITE

WEARING: T-SHIRT FROM ZARA,  JEANS FROM H&M BAG FROM ZARA, SHOES FROM CONVERSE Etter en lang dag på jobb ligger jeg ny dusjet i sofaen klar for noen episoder med Sons of Anarchy. Jeg er skrubbsulten og krysser fingrene for at det blir grillmat til middag, men tror nesten jeg må spise noe før det. Vi snakkes i kveld eller i morgen!

HIT SKAL JEG I SOMMER

MY DESTINATION THIS SUMMER For nesten to måneder siden bestilte jeg en reise til Skiathos og om litt over 20 dager ligger i solen med sand mellom tærne. Det er noe jeg virkelig har savnet! Jeg gleder meg skikkelig til en to ukers kjæreste ferie i Hellas med sol, strand, god mat og opplevelser. Vi skal bo på et hotell som heter Villa Alexis som har blitt kåret til vings beste hotell på Skiathos, kun 200m unna stranden. Selvfølgelig har jeg allerede planlagt øyer vi kan reise til og ting vi kan gjøre, hvis det er ønsket tenkte jeg å lage et innlegg med " 10 ting jeg vil gjøre i Hellas". Hvis du har vært i Skiathos før kom gjerne med noen tips. Hvor skal du i sommer?

suede espadrilles

YAY OR NAY? Først kjøpte jeg et par wedges i mørk oransje, men de satt virkelig ikke noe fint på plattfoten min. Jeg bestemte meg for å bytte de og dere tror ikke jeg hadde klart å kaste kvitteringen? Heldigvis fikk jeg byttet, men det måtte være til noe annet i butikken og da ble disse svarte sandalene med meg hjem i stede. De sitter veldig mye finere på foten og er overraskende behagelige. De kommer til å bli veldig fine til kjoler og shorts! 

BBQ NIGHT

BBQ NIGHT AT HOME Det virker som om sommeren er tilbake i Oslo og i går kveld ble det grillmat til middag. Vi har spist grillmat til middag de tre siste kveldene og det gjør meg absolutt ingenting fordi det er så godt. Det er så herlig å ha hagemøbler som man kan sitte å kose seg i til langt på natt. Vi har til og med fått kjøpt inn pynte puter og annet pynt, så det eneste som mangler nå er at jeg beiser terrassen. I kveld skal vi fyre opp grillen igjen og denne gangen skal jeg få laget et innlegg med en oppskrift jeg er veldig glad i. Nå skal jeg snart komme meg avgårde på trening og få kjørt både bein og rygg. Det blir en ordentlig tung treningsøkt, men følelsen etter kommer til å være fantastisk. Vi snakkes senere!

Chocolate nicecream

2 frosne bananer 2-3 ss kakaopulver sukrinmelis (annen søtning) kokosmelk .    .   . Kutt opp banan i fire deler og legg de i fryseren (ca 5 timer).  Kjør banan sammen med det du vil kombinere den med i en blender eller food processor. Vær forsiktig med væske for å få en skikkelig kremete og god konsistens. Jeg toppet den med kokosflak denne gangen, men det finnes så utrolig mye annet man kan bruke som topping. Vips så har du sunn is på 1-2-3!  De aller fleste har nok allerede hørt om "nicecream" fenomentet. Jeg har aldri prøvd det før, men etter å ha sett utallig mange bilder og oppskrifter på instagram måtte jeg teste det ut selv. Wow, jeg ble virkelig positivt overrasket. Konsistensen ble ordentlig creamy og smaken var nydeig, akkurat som softis. Tenk så mange forskjellige smakskombinasjoner man kan lage, alt fra vanilje til friske bær eller pistasj. Jeg fikk mange ideer og det kommer nok en oppskrift veldig snart, fo...

casual stripes

WEARING: SHIRT FROM ZARA, PANTS FROM BIK BOK SHOES FROM CONVERSE, CITYBAG FROM ZARA Noen antrekksbilder fra tirsdag. Jeg har blitt veldig glad i basic skjorter, de er så comfy og fine. Passer til alt sammen enten som du vil ha en casual eller marine look. Jeg skulle egentlig vært på jobb, men ettersom at det regnet i hele natt ble det avlyst og i stede ligger jeg å soler meg i hagemøblene.

Which ones?

HVILKE LIKTE DU BEST? 1. HER // 2. SOLUDOS // 3. SOLUDOS // 4. TOPSHOP Espadrilles er mine favoritt sko om sommeren. De går til absolutt alt og kan styles til både jeans og kjoler, passer like godt til stranden som til fest. Jeg har allerede to par, et i svarte blonder og et annet med semsket og platform, men ønsker meg fortsatt en av de fire over. De med ankel knytting er utrolig fine, dessverre er de fra Topshop som selvfølgelig ikke sender til Norge. Jeg er derfor avhengig av at kjæresten klarer å finne de og hvis ikke blir det et dilemma. De første er også sykt fine... Åh, jeg klarer virkelig ikke å velge. Hva syns du?

SPUNTINO

.    .    . SNACKS AT SPUNTINO WITH MY L I går bestemte vi oss for å gjøre noe koselig før kjæresten reiser på en kort guttetur. Det ble en bytur med litt titting i butikker også spiste vi på Spuntino. Jeg er lite glad i italienske restauranter i Norge for som oftes når jeg spiser italiensk befinner jeg meg i Italia, men spuntino hadde virkelig god mat med ordentlig italiensk smak. Vi bestilte hver vår Taglio Diavola som seriøst smakte himmelsk. Jeg får vann i munnen av se på bildene! Vi testet en med parmaskinke og basilikum også som var kjempe god, men må si at Diavola var virkelig det beste - noe av det beste jeg har spist på lenge. Spuntino har for det meste småretter, men prisene er veldig greie så det går an å bestille mye forskjellig. Etter en koselig ettermiddag dro vi hjem og ble liggende å se på Sons of Anarchy til over midtnatt, til tross for at vi skulle opp 05:20 på jobb. Det gikk heldigvis!  

Hverdagsfin

HVERDAGSFIN I SKJORTEKJOLE FRA GINA TRICOT Det enkleste er ofte det beste. Skjortekjole er et perfekt plagg når man ønsker å ha en avslappet look. Min er fra Gina tricot og kostet ikke mer enn 349 -,. Blått er virkelig fint og skjortekjolen kan jeg styles med sneakers, men passer like godt med hæler og noen enkle detaljer. Da er jeg good to-go, uansett om det er en bytur eller en fest. Denne vil jeg ha med meg til Hellas en deilig kjole å ha til stranden eller restaurant. 

10 ting jeg vil gjøre i juli

10 TING JEG HAR LYST TIL I GJØRE I JULI 1. Jeg har ønsket meg et nytt objektiv til kameraet i flere måneder nå og i løpet av juli skal jeg kjøpe det. Jeg har bestemt meg for hvilket objektiv og det blir en 85mm fra Canon. Et objektiv som tar ordentlig gode bilder og skarpe bilder. Det skal bli gøy å få variere litt mellom objektivene!  2. Jeg har ikke nappet bryna siden 17.mai og det syntes. Mot slutten av måneden skal jeg bestille en brynstyling time hos Beauty House, men først skal jeg la det vokse enda litt mer, slik at blir nok å jobbe med og en perfekt form. Gleder meg til å få brows on feek igjen! 3.  Jeg ønsker meg finere vær i l juli for de siste ukene og dagene har ikke været vært noe særlig. Jeg har lyst til å nyte varme sommerdager på stranden, i parken og kose meg med reker og vin i de nye hagemøblene.  4. Familien reiser bort om noen uker og det blir deilig. Jeg er sjeldent alene hjemme så da vil jeg nyte dagene med kjæres...

MORNINGS.

  God morgen, Jeg våknet til dårlig vær i morges så ble liggende litt ekstra i sengen. So cozy! Det ble frokost på sengen og nå må jeg komme meg opp, på tide med ukens siste treningsøkt. Jeg bruke dagen til å lade opp til en ny uke med jobb og trening! I kveld får jeg besøk av kjæresten igjen, nesten en uke siden sist vi var sammen. Det blir koselig. Vi snakkes senere med et innlegg jeg tror dere liker, so stay tuned!

pink touch

.  .  .   WEARING: JACKET FROM ZARA, TURTLENECK FROM GINA TRICOT FLARED JEANS FROM GINA TRICOT, JEWELRY FROM MONKI SHOES FROM CONVERSE Tenk at det er fredag allerede. Denne uken har jeg kun jobbet en dag og resten av tiden har jeg brukt hjemme og på Elixia. Kjenner faktisk at det er veldig kjedelig å ikke jobbe mer enn en dag i uken, men heldigvis blir neste uke bedre med mer jobb som vil si mer penger. Det blir deilig! For øyeblikket venter jeg på mamma slik at vi kan få i gang en ordentlig god økt før det blir en ordentlig fredagskveld hjemme i sofaen med pizza og film. 
hits