LACE UP BODY

BODY FROM NELLYVerdens fineste body♥ fikk jeg i posten. Jeg elsker Lace up trenden på absolutt alle måter. Denne er fra NLY trend og er helt perfekt til denim. Jeg vil bruke den med en mørkere lev´s og litt røffere sko. I LOVE! Finn HER // adlink

Smoothie in a bowl

BREAKFAST TIP Morning sunshines, Startet dagen med en smakfull smoothie-bowl til frokost. noe jeg skal begynne med oftere. I smoothien brukte jeg en banan, frosne jordbær og vanilje yoghurt toppet med granola, blåbær og kokosflak. Mettende og super god! Neste gang skal jeg teste en "Green smoothie-bowl", det finnes så mange forskjellige smaker. Perfekt å starte dagen med, enkel og sunn frokost på kun et par minutter. Try it!Søndager er alltid like koselige, man kan ligge litt ekstra i sengen og bruke god tid på å få i seg frokost. Det blir kanskje en treningsøkt senere i dag også, den beste måten å avslutte en uke. PLL venter i en av fanene på macén, vi snakkes!♥

OLIVE

JACKET FROM H&M Et av mine nyeste innkjøp som enda ikke har kommet ut på bloggen. Fargen jakken ser litt annerledes ut på bildene, sikkert noe med lyset inne på rommet. Bildene pleier allitd å få et fint lys, men dessverre skjedde ikke det i dag. Perfekt fasong og farge til høsten!Det er enda en fin dag i Oslo, så nå skal jeg ut å møte Emilie og slappe av i solen. Kamera er med, men Emilie er ikke like fan av det - lover absolutt ingenting :)

JUST IN TIME

Kimono - Pull & Bear // Top - Bik Bok // Shorts - Levi´s // Bag - H&M // Chooker - Ebay // Bracelet - Marc By MJ Jeg har tatt så mange outfits bilder i det siste og har derfor hatt utrolig mange på lager - så dette er enda en outfit fra tidligere! Det virker som om mange liker å se forskjellige outfits og fashion er en stor del av min interesse og bloggen - perfekt :) Hva syns du om antrekket?

TODAY´S PICK

WEBSHOP ORDER // FROM NELLY.COM Snart er den min♥ Jeg har hatt overvåk størrelse i flere uker på Nelly, men den har alltid vært utsolgt når jeg har sjekket bortsett fra i dag. Mildt sagt glad for å endelig ha klart å få tak i den, gleder meg til den kommer og enda mer til å bruke den. Lace up obsession, kan du trygt si! De har noen strl igjen, HER!//Adlink

KILLER DAY

TODAY´S WORKOUTKnebøy 50 kg 7-8 reps * 2 sett 55 kg 5 reps * 2 settLeg Curl 50 kg 8-10 reps * 4 settHip Thrust 75 kg 7 reps * 4 settCable Squats 28,5 kg 10 reps * 2 sett 31,5 kg 8 reps * 2 settBox Jump max * 4 sett+ to mageøvelser (kan ikke navn, skal prøve å finne det ut). Litt sen blogging, men slik er det når man jobber over en halv dag og skal rette å trene etter jobb, slitsomt er det i hvertfall. Leg day sto på treningsplanen til Gine og meg og tanken må det er hardt, men det er alltid like deilig når økten er gjennomført. Mestringsfølelse <3 Økt 1 av 4 denne uken, det har gått litt treigt denne uken.Kom nesten nettopp hjem, dusjet, spist og nå ligger jeg under dyna klar for en episode med PLL før det er sengetid. I morgen er det "repeat" av denne onsdagen. Vi snakkes lesere, håper dere har det bra!

NEW IN: BLACK SUEDE

BLACK DRESS FROM BERSHKA Et av mine nyeste innkjøp som ble gjort i Italia og en av de råeste kjolene i garderoben min. Gleder meg til å få brukt den i Barcelona - Ooops, glemt å fortelle dere noe. Dessverre har jeg ikke tid til annet enn å beklage for dårlig oppdatering denne uken - jobben kaller, vi snakkes!

patterned maritime

Top - Brandy Melville // Pants - Bik Bok // Shoes - Skopunkten // Purse - H&M Enda et antrekk fra ferien, har fortsatt noen få igjen. Dette antrekket var fra en av de siste dagene - dessverre sitter jeg ikke igjen med den samme brunfargen 2 uker etter at bildene har blitt tatt. Militærgrønt er det fineste til sommerbrun hud :)

Green Dream

MORNING POST Jeg har blitt helt "hooked" på grønn smoothie for tiden og starter som oftes dagen med en eller nyter den som snacks. Jeg liker den best når den er litt "creamy" slik at jeg kan toppe den med masse god og spise den med skje. Perfekt konsistens! Lett å lage spesielt før en treningsøkt, mett blir man også :) Oppskriften ligger et sted i arkivet mitt, men kan kan poste den på nytt: 1 knyttneve spinat, 1/2 avokado, 2 knyttnever frosen blanding (mango, banan), litt ingefær og eplejucie. Frisk og god smak!

W / a touch of blush

Dress - H&M // Shoes - Vans // Bag ? Resten av antrekket fra "Sneak Peak" innlegget som ble postet tidligere denne uken. Bildene er litt uklare, men dere vet at jeg prøver å unngå det. Kjolen er så fin, så derfor kunne jeg ikke la være å poste bildene - Det hvite crepet stoff med det blå mønsteret <3

WEBSHOP FAVS #15

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER. Noen nye favoritter på Nelly spesielt fluffy vesken og jeans flare. Må nesten skaffe meg begge deler! Som dere sikkert har hørt noen ganger har jeg en liten "Lace up obsession".Nå skal jeg legge meg ned, slappe av på et nyvasket rom i en seng med rene sengeklær. Jeg er veldig sliten etter en lang dag på jobb, så det skal bli deilig. Kos dere mase i kveld!

CACTUS SPOT

NEW IN// INTERIOR I helgen var jeg på plantasjen og kjøpte inn litt ny pynt til rommet. Den siste tiden har jeg fått en obsession i kaktus og pyntet litt med de på rommet. Jeg er ikke egentlig ikke så glad i planter annet enn palmer og kaktus,men det ble veldig fint med noen naturfarger på rommet. Favoritt "spotten" på rommet mitt for øyeblikket.Det blir nok flere av de på rommet etterhvert som alt kommer på plass der inne. Ååå, kaktus er så kult!

Sunkissed

THROWBACK // PICTURES Jeg har fortstatt mange bilder fra Italia, så håper dere ikke er lei. Merker at jeg savner å ligge på stranden og kun slappe av - selv om det er fint vær her i Oslo, blir det ikke det samme som på ferie.Det er alltid like hardt å komme tilbake til hverdagen, skolen har blitt erstattet med jobb og etter jobb står trening på planen. Jeg skal ikke klage for dette året kan jeg gjøre så og si det jeg vil - Jeg føler meg fri. Skal ikke se bort ifra en ferie i løpet av den neste måneden. Tenk at jeg kan gjøre akkurat det jeg vil!! :)

HOW TO MAINTAIN YOUR TAN

1. Skrubb huden jevnlig. Huden fornyes ofte og derfor er det viktig å skrubbe huden før du skal sole deg, slik at du har helt ny hud. Når du skrubber deg slipper du å ta vare på den gamle huden og det tar lenger tid før brunfargen forsvinner. Skrubb huden 1-2 ganger i uken før du skal ligge i solen! Husk at solen farger kun det øverste laget som skiftes hver andre uke - derfor er det viktig at hudcellene er i starten av syklusen. 2. Drikk vann. Solen tørker ut huden og derfor er det viktig å gi den nok fuktighet fra innsiden og utsiden. Huden tar opp vann fra kroppen for å holde cellene hydrert. Drikk mengder med vann, spesielt i solen. 3. Hold huden myk og fuktig. Selv om huden får fuktighet fra innsiden, trenger den det fra utsiden. Smør deg med en god fuktighetskrem 1-2 ganger om dagen, f.eks morgen og kveld. Fuktigheten gjør at huden ikke tørker og brunfargen sitter lenger. 4. Spis salt. Salt trekker til seg fuktighet og hjelper til med å bevare kroppens fuktighet lenger. Oli...

IN FOCUS

SNEAK PEAK // DETAILS Noen nærbilder av antrekket fra parken i går sammen blant annet Maria og Margrethe. Det var så herlig vær i går og vi storkoste oss med sushi og kald drikke. Deilig at sommeren har kommet til Oslo!

EVERYDAY MOOD

INSPIRATION FROM WEHEART IT Viktig å få en liten inspo-boost i starten av uken. De aller fleste er vel tilbake til en hverdagen med enten skole eller jobb i dag. Jeg er tilbake på jobb med pappa i et par uker til før det mest sannsynlig blir enda en ferie. De siste årene har det vært skole på meg og ikke fri før høstferien, så dette er uvant. Fri og ferie når det passer meg, men det varer nok ikke altfor lenge. Kanskje det hadde vært greit med en spørsmålsrunde, ønsker du det?

PARKING LOT

T-shirt - H&M // Skrit - Bik Bok // Shoes - Rebook // Cluch - Accessorize // Jewelry - Monki Enda en outfit fra ferien, tok bilder av hvert eneste antrekk - så dere kan glede dere til mange flere. Gruer meg til den dagen det er for kaldt til å gå med sommerklær, men det er ikke vits å tenke på det enda.

back at it

WORKOUT POST// BACK TO ROUTINES Det var vanskelig å kombinere trening og ferie sammen og derfor ble det minimalt med trening - spesielt når apparat og treningsutstyr ikke er 100%. Heldigvis fikk jeg bevegd meg litt på det lille ute-treningsrommet som de hadde på hotellet, men det ble ikke mine beste øker. Lite å skryte av, men bedre enn ingenting. Jeg ble i hvertfall brun og denne uken var jeg tilbake på Elixia. Fant heldigvis ut at styrken ikke har forsvunnet i løpet av de siste tre ukene, deilig følelse!På mandag er det tilbake til normale rutiner med jobb og trening og det skal bli veldig godt. Trening er noe jeg savner på ferier, øktene blir aldri like harde og effektive. BTW: Dere må forberede dere på mange flere feriebilder, selv om jeg har kommet hjem. Har altfor mange bilder å dele med dere <3!

Lace up, green & nude

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER Nelly har fått inn fått inn så utrolig mye stilig og min obsession har blitt "lace up" både foran og bak. Det er både fint, sexy og kult - spoil your body. Dessverre er "lace up bodyen" utsolgt, men jeg har sendt en "overvåk størrelse" til Nelly og krysser fingrene for at de får den inn igjen. Elsker høstens farger: Svart, grønt nude og print - mine favoritter! // adlinks

MEET UP

For et vær det har vært i Oslo de siste dagene, deilig å dra fra sol og komme hjem til sol. De siste dagene har gått til litt trening, litt jobb, venner og veldig mye tanning. Om noen få minutter skal jeg møte Maria i byen, nyte sola og titte litt i butikker. Det er så rart å tenke på at vi faktisk ikke skal tilbake til skolen og enda mer rart at hun snart forlater Oslo. Jeg har ikke sett Maria på nesten fire uker, så vi skal få kost oss i et par timer sammen nå før hun reiser. Håper dere får en fin ettermiddag, vi snakkes :)

Essentials: boho

Hatt, svarte choker, flash tattoos, fake septum from Ebay // Rings from Bik Bok INNKJØP // ESSENTIALS Noen av mine sisteaccessories innkjøp som blir brukt nesten hver eneste dag. Detaljer i et antrekk er så utrolig viktig! Har blitt veldig inspirert av Tumblr og fant ut det samme tilbehøret trengte jeg i mine antrekk. Hatt, chooker, tattoos og fotlenker har blitt en favoritt - det er helt sikkert :)

TRAVEL LOOK // TORRE DI PISA

T-shirt - Bik Bok // Shorts - Levis // Cluch - Accessorize // Shoes - Rebook Noen bilder av antrekket fra reisedagen vår og besøket vårt i Pisa. Flyet gikk på kvelden så vi brukte noen timer i Pisa sentrum og så på "det skjevet tårn i Pisa". Verken fint eller spennende i forhold til de militære som sto rundt på plassen.I dag er det tilbake til hverdagen- jobb, trening og søvn, i hvertfall to uker fremover.

WHITE BED

Vi landet i Norge i natt, men jeg er så glad for å våkne opp til sommer og sol her også. Det første jeg gjorde var å tekste kusinen min - så vi skal spise lunsj og slappe av i solen. Det blir herlig♥ Må nyte de få solstrålene vi har her hjemme for det er ikke lenge før høsten kommer, men det vil jeg ikke tenke på. Vi snakkes senere, kos dere

Mosaique

SNEAK PEAK // DETAILS Noen "close ups" fra gårsdagens antrekk. Viser dere resten av bildene hjemme i Norge.

arrivederci

BIKINI FROM H&M I går var vi litt på stranden helt til tordenværet kapret himmel og ble i noen timer. Litt kjipt ettersom at det var den siste dagen, samtidlig som det var litt deilig.Slappet av litt i leiligheten før vi dro ut å spiste på en italiensk resturant i området. Bestilte lasange og pannacotta til dessert, alltid like godt og nesten for godt <3Klokken nærmer seg ti når dette innlegget er skrevet og vi skal snart på roadtrip igjen opp til Pisa for å rekke flyet som går sent i kveld.Vi snakkes, håper dere får en fin dag!

1000 bricks

Kimono - Bik Bok // Top - Brandy Melville // Shorts - Levis // Purse - Guess // Shoes - Skopunkten // Jewelry - London Nå skal vi straks ut for å spise vår siste middag i Italia. Veldig kort oppdatering, men det har ikke skjedd veldig mye i dag annet at det var skikkelig tordenvær i ettermiddag.

Sun flare

LAST BEACH DAY// BIKINI FROM H&M I går tok vi en kveld hjemme og bestilte take away pizza med opp i leiligheten etter en lang dag på stranden. Føltes veldig deilig å kunne slappe av uten å måtte tenke på å fikse seg, spesielt etter en så varm dag som det var i går. Ubehagelig nesten! Jeg skal ikke klage for i dag er det siste dagen med sol og strand før vi reiser hjem i morgen. Det blir nok litt trist å ikke kunne nyte de slappe dagene på stranden og spise på resturant hver eneste dag. Nå skal jeg ut og nyte de siste solstrålende, vi snakkes

RUST

Top - Brandy Melville // Shorts - Bik Bok // Purse - Guess // Shoes - Skopunkten Kom frem til Leiligheten i Ravenna i går kveld, vi dro ut til sentrum for å få i oss litt mat før vi gikk tilbake og tok kvelden.Litt misfornøyd med disse bildene i grunn på grunn av feil valg av location, men det får gå for denne gangen. Prøver å unngå det, men i dag rekker jeg ikke å ta nye bilder dessverre. Får nå skal vi ned på en ny strand å slappe av noen timer igjen, for noen dager. BTW: Endelig er Holiday båndet borte. Hater å måtte gå med slike bånd!

WHITE MOJTIO

EVERYDAY POST God morgen, I går lå vi lenge på stranden siden det er vår siste dag før vi begynner å reise mot Pisa.Det blir så varmt om ettermiddagen så vi gikk opp i baren og tok noen mojitos og drinker. Veldig deilig å kunne nyte de siste solstrålene før kvelden tar over.Nå skal vi dra ned på stranden i et par timer før vi roadtripper til Ravenna. Snakkes <3

SPORTY X MESH

Mesh top - H&M // Shorts - Bik Bok // Cluch - Accessories // Shoes - Rebook // Jewelry - Bik Bok. Hva syns du om antrekket?

Watermelon

MORNING POST God morgen! Akkurat nå sitter jeg ved bassengkanten og koser meg i sola. Vannmelon er noe av det beste som finnes og det har jeg blitt helt hektapå her nede. En halv melon til frokost, spist med skje ned på stranden. Diiigg <3 Resten av dagen skal vi bruke på hotellområdet og gjør oss klare for å reise til Ravenna, kun 4 hele dager igjen. Vi snakkes senere, har noen outfit-posts som venter på dere. Tusen takk for alle fine kommentarer, btw!

SEA & DRINKS

BEACH DAY De to siste dagene har vært så utrolig varme og derfor har det blitt mange timer på stranden. Tok en liten pause fra solen i strandbaren med Mami og bestilte en frisk og god drink. Smaker alltid like godt på ettermiddagen når solen er på vei ned. Dagene går mye i det samme, men sånn er ferie.Kjenner jeg begynner å bli lei, men kommer til å savne det så fort vi er hjemme. Vi reiser hjem om noen dager, men skal nok få kost meg de siste dagene!

BEACH MOOD

INSPIRASJON Trengte litt inspirasjon i dag tidlig til en ny dag på stranden. Mange av bildene blir veldig like når man er på det samme stedet over flere dager og har de samme til å fotografere. Skulle ønske det var helt koralblått hav her, da hadde bildene mine blitt helt annerledes. Dessverre noe man ikke kan få gjort noe med, men drar i hvertfall ned på stranden med litt mer inspirasjon enn før.Vi snakkes, håper dere koser dere uansett hvor dere er!

Blueprint

Shirt - Bik Bok // Shorts - Gina Tricot // Purse - Accessories // Sunglasses - Ray ban // Shoes - Rebook En outfit fra tidligere denne uken. Elsker printet på blusen min! Skal straks ned en tur på stranden med mamma for å ta noen bilder i solnedgangen, håper på bra resultat. Resten av kvelden skal vi bruke i leiligheten, deilig med noen sånne kvelder også. Kanskje det blir en tur bort til isbaren rett ved oss? Hmmm...

NEW IN: BLACK & GOLD

PURSE FROM GUESS // PANTS FROM MICHAEL KORS For et par dager siden var det dårlig vær og da besøkte vi en Outlet like i nærheten. Jeg har alltid hatt lyst på en "little black one" som er et must have i garderoben og denne var perfekt. Minner litt om Chanel vesker, men prisen på de er nok ganske litt stivere. Buksen så veldig behagelig ut og satt som et skudd på, svart med gull detaljer er noe av det fineste som finnes. Gleder meg til å få brukt begge deler!

Waves & Shells

Vi har byttet leilighet og flyttet oss til et sted som heter Porto Sant´elpido og her skal vi være resten av ferien. Dagene består av så og si det samme, altfor mange timer på stranda for å få mest mulig sol. Avslappende og deilig! Vi har funnet oss en ny favoritt strand av skjell og sand som var utrolig behagelig å ligge på. Storkoser meg her nede, vanskelig å fortelle dere noe nytt når dagene består av det samme. Vi snakkes i morgen!

BLACK X GREY

SNEAK PEAK // DETAILS En snikitt på et antrekk fra tidligere denne uken. Har nettopp våknet, men dette innlegget er tidsinnstilt og ble egentlig skrevet 08:30, så mest sannsynlig ligger jeg på stranden akkurat nå.

WEBSHOP FAVS #14

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // Det er vel nesten høst når jeg kommer hjem til Norge, så det er på tide å bytte ut sommer gardroben til høst. Slengbukse kommer til å være et av mine favoritt plagg denne høsten og for øyeblikket eier jeg to stykker, men sier ikke nei takk til fler.BTW: Fant ikke den riktige jeansen, men en som er minst like fin etter min mening!Hvilket plagg ble din favoritt? //adlinks

24 HOURS: I BEEN

Virket som om dere likte denne type innlegg, så da ble det et til. Enkel oppsummering av hva som har skjedd det siste døgnet, uten for mye tekst. Internett er ikke noe å skryte av!Jeg skal straks ned på stranden igjen for noen nye timer med sol. Prøver å oppnå en dypest mulig brunfarge! Vi snakkes, kos dere :)
hits